Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову мавпування Хомчина?
    Як осудження армії США - я не підігрую москалям.
    Як критика порохоботів - прихильник Зеленського?

Останнє редагування: 5 лют 2023
  2. Good man

Good man Обычный человек

Ты нормально можешь выражать свою мысль?:crazy:

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про біженців.
    Поки при владі в Україні були Порошенко та Зеленський, ніхто із України нікуди не тікав. Їздили на заробітки - так, але щоб покинути дім, квартиру, дачу, гараж, пральну машину і холодильник і їхати світ за очі - такого ніколи не було.
    Чому з"явилися біженці? Не тому, що "в Україні владу захопили нацисти і наркомани", а тому що Хуйло розпочало війну.
    Хуйло почало бомбити міста і села, і люди змушені були втікати, рятуючи своїх дітей, їдучи невідомо куди.
    Чому найбільше біженців в Росію? Тому що там найбільше родичів тих, хто тікає з України, рятуючи своє життя і життя своїх дітей.
    Колись Союз був однією країною, тому спеціалісти за розподіленням чи в пошуках роботи їхали в Україну з росії та інших республік, українці їхали в росію та інші республіки.
    Коли розпочалася війна, розв"язана Хуйлом, вихідці із росії, але які стали громадянами України після розпаду Союзу, рятуючись від бомб та ракетних обстрілів, цілком природньо почали тікати туди, де їх корені - батьки, дідусі та бабусі, брати та сестри. Зрозуміло, що у громадян України більше братів, сестер, дядьків, тіток у росії, ніж, скажімо, в Польщі чи Німеччині - ніколи ніхто за розподілом після закінчення учбового закладу з Польщі-Німеччини в Україну чи навпаки не їхав.
    Тому лише гамнюки можуть козиряти тим, що найбільше біженців поїхали саме в Росію. "Зрі в корєнь!" як казав К.Прутков.
    А корінь полягає в тому, що біженці, яких зараз наховується уже кілька мільйонів, вимушені були кидати нажите десятиліттями майно і тікати, ставати біженцями, саме через війну, знищення їх домівок, шкіл, дитсадочків рашистами.
    Тепер Хуйло що пропонує на тимчасово захоплених територіях?
    Хуйло каже: "Я знищило вщент, зрівняло із землею ваші квартири і будинки, але я дам вам іпотеку всього під два відсотки річних, щоб ви на старості літ побудували собі нове житло. Будете жити та радіти, погашати іпотеку і пам"ятати, яке я добре."
    Цинізму Хуйла немає меж. Дивіться, каже Хуйло, яке я добре - в росії я даю іпотеку під десять відсотків, а вам лише під два. Цілуйте мене і обнімайте за мою доброту. Расєя - добрая душа.

4. Good man

Good man Обычный человек

Ей, дерьмо кацалапое, где ссылка на "второй закон Ома" в Википедии? Почему о нём не знают даже на родине автора закона?:))):))):facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Стерненко розповідає про якогось російського фашиста, запутінця, звичайно, який стояв колись на сцені із черепом українського загиблого воїна в руці і закликав "звільнити Україну від українців".
    У нормальній країні,- не путінській сучасній фашистській росії, - його би відразу взяли під микитки і посадили б на кілька років у божевільню чи в"язницю.
    Але не в тій країні, де більше як двадцять років при владі божевільне Хуйло. Саме кремлівське Хуйло сприяло тому, що всяка людиноненависницька нечисть отримала трибуну для виголошення відверто нацистських людожерських закликів.
    Зараз тому "герою" прострелили черепушку. Поки ще живий. Дружина плаче і шукає справедливості.
    Хотілося б, щоб ота скотина, яка поки ще жива, з діркою в черепі, прожила ще кілька років, срала під себе паралізована і згадувала, як вона закликала колись вбивати українців, що захищають свою землю, свої сім"ї, своїх дітей.
    Щоб ту скотину возили напоказ, демонструючи і відео з її, скотинячими, закликами вбивати людей за національною ознакою, і дірку в його голові.

View: https://youtu.be/ynLUOjXROL8

6. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый урод, не забудь заглянуть в тему про Зеленского. Там бывший израильский премьер вскрыл всю подноготную смелости бывшего шоумена.:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Що можна відповісти на це ваш, м'яко кажучи, дурний допис?...
    "Слив защитан" (С).
    Ваша відповідь -- це приклад того, як треба робити, щоб злити в унітаз дискусію.

Я ж вам вище написав, що путлєр і вся моцкальня відкрито і відверто не заявляють, що вони планують стерти Україну та українців з лиця землі. Але з інших заяв та дій путлєра та інших російських політиків, яких путлєр підтримує, можна прийти до висновку, що путлєр та моцкальня в своїй більшості саме це планують: стерти Україну та українців з лиця землі, вони хочуть, щоб Україна та українці перестали існувати. ( Мова йде саме про переважну більшість, але не про всіх росіян. Я моцкальнею називаю переважну більшість тих росіян, які підтримують війну, а їх є більше 70% ). Далі ви написали, що деякі західні політики робили радикальні, екстремістські заяви щодо Росії. Я тоді попросив вас викласти посилання на наче ці заяви західних політиків. Ви не змогли. Тепер ви свою неспроможність викласти посилання на наче такі заяви західних політиків виправдовуєте тим, що я не виклав посилань на заяви путлєра та моцкальні стерти Україну та українців з лиця землі. Але ж я вам неодноразово писав, що путлєр ( найвищий керівник Росії ) відверто і відкрито таке не заявляв, але про такі його та моцкальні наміри можна взнати з його інших заяв і дій та заяв інших російських політиків, яких путлєр і моцкальня в своїй більшості толерує і підтримує. Деякі російські політики відкрито і відверто заявляли і продовжують заявляти, що України та українців не повинно бути, про це я вам написав вище. Їх путлєр та моцкальня в своїй більшості толерує та підтримує, що свідчить, що путлєр та моцкальня в своїй більшості підтримують такі їхні заяви.

Отже до вас питання: ви не відчуваєте різницю в тому, яку я вам вимогу поставив, а яку -- ви мені?

У вашому розумінні путлєр -- це є керівництво Росії. Про нього я вам написав вище. Хочу вас також повідомити, що Мєдвєдєв -- це також один із найвищих керівників Росії. Мєдвєдєв заявив, що через деякий час України не буде на карті світу, про що я вам вище написав. Цього не достатньо, щоб сказати, що вище керівництво Росії має плани стерти Україну та українців з лиця землі?!

• Подобається Подобається x 1
  8. Slav

Slav Well-Known Member

путлєр перед початком війни заявив: "При этом в наши планы не входит оккупация украинских территорий. Мы никому и ничего не собираемся навязывать силой." Вдумайтеся в ці слова путлєра. Важко ще знайти більш цинічної, відвертої та нахабної брехні. Моцкалі окупували та приєднали до єблівушки-срассіюшки окуповані території України, а путлєр заявив: "При этом в наши планы не входит оккупация украинских территорий." Моцкальня з путлєром розв'язала війну, вбиває і руйнує, а путлєр заявив "Мы никому и ничего не собираемся навязывать силой".

Як можна вірити словам безмежного брехуна путлєра?

Ось ці слова путлєра:
    https://www.youtube.com/shorts/gvBaoWp_1EU
    https://putler-putler.livejournal.com/1514.html

Очевидно, путлєр не буде відверто і відкрито заявляти про свої наміри стерти Україну та українців з лиця землі, щоб не показувати всім свою нацистську природу і суть, щоб ще більше не консолідувати українців та весь світ проти нацистської моцкальні.

Останнє редагування: 5 лют 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

Традиції.
    В тридцяті роки, коли всю країну рад перетворили в суцільний концтабір, коли мільйони людей мерли від штучного голоду чи на лісоповалах, скрізь гриміло "Я другой такой страньі не знаю, где так вольно дьішит человек"
    Поки оту кагебістську сволоту совєцької закваски не заженуть у гроб, так і будуть цинічно брехати. "Хотят ли русские войньі", співають, блядь, і тут же лізуть зі зброєю на чужі землі. Вбивають своїх родичів, що колись за розподіленням поїхали в Маріуполь. Одні поїхали в Магнітогорськ, інші, з того ж самого вузу - в Маріуполь. Тепер діти тих, хто весь вік прожив у Магнітогорську, вбивають дітей тих, хто все життя пропрацював у Маріуполі.
    Вчилися батьки разом, роз"їхалися в різні кінці СРСР, тепер діти одних прийшли вбивати дітей інших.
    І тут ще хтось буде стверджувати, що Путін - не Хуйло, а "сільний прєзідент, всю жізнь занімавшійся єдіноборствамі".
    Шавки путінські. Не знають, що на них чекає. Або ж знають, та дурника з себе клеять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Slav

Slav Well-Known Member

Так само брешуть інші високі російські політики:
    https://www.bbc.com/russian/features-61257099

Чого варті інші безмежно брехливі заяви російських державних лідерів:
    "Никаких ударов по гражданской инфраструктуре не наносится. Никаких ударов по расположению личного состава украинской армии в общежитиях и других местах, не сопряженных с ударными военными объектами не наносится."
    https://slavw-posts.livejournal.com/45568.html

11. Good man

Good man Обычный человек

Какой резкий кацалапый. А ну, расскажи, почему твоя активность совпадает с ракетными ударами? Также резко и чётко объясни людям. Что ты бегаешь от этого вопроса, как шавка.

• Тупо Тупо x 1
  12. Slav

Slav Well-Known Member

Ще один наглядний приклад, що саме моцкальня, яка підтримує війну, а це понад 70 % росіян, в своїй більшості є нацистами:

Росіяни на окупованих територіях вилучають і спалюють українські книги – ЦНС:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/02/6/7388039/

Саме вони є нацистським бидлом, помішаним на своїй смердяЩій рускості, на своїй "русской величи", яка по суті, якщо розібратися і вияснити, є нічим іншим, як тільки куском смердючого лайна.

Я ще шкодую, що колись давно про це бидло мав значно кращу думку... навіть тоді, коли вже бачив, що це є бидло...

Ось питається, що ти будеш думати, коли в тебе сусід бидло, якому ти не можеш набити морду? В тебе не буде іншого виходу, як надіятися, щоб це бидло не було бидлом або, в гіршому випадку, ти будеш надіятися, щоб це бидло не було вже таким поганим бидлом. А це бидло все рівно, не дивлячись на твої добрі сподівання про нього, доведе тобі, що воно є самим найгіршим бидлом...

В ще раніше до проголошення Україною незалежності я взагалі мав про Росію та росіян зовсім іншу, значно кращу думку. Один мій одногрупник в інституті, з яким я дискутував про політику, називав мене москвофілом. А я москвофілом ніколи не був, я ніколи не говорив, що це один, єдиний народ чи братній народ. Але я говорив про те, що це сусідній народ, з яким пов'язана історія України, мову якого можна зрозуміти без перекладача, тому треба шукати з ними добрі та дружні сусідські відносини. Я так думав, як мене вчили в радянській школі, що російський народ не є шовіністичним, що шовіністами є тільки царі, поміщики, російські чиновники та деякі російські придурки. Я тільки пізніше побачив, коли Україна проголосила незалежність, який я був тоді по-дитячому наївний, як я глибоко тоді помилявся. Я це відразу побачив, коли тоді піднялася російська шовіністична та імперська істерика з погрозами від російського керівництва і від більшості простих росіян відразу після того, як Україна проголосила незалежність. Я тоді неймовірно дивувався. Також я дивувався, коли я чув в себе на роботі ще з 1993 році, що собі дозволяли говорити прості росіяни в нашій присутності. Вони з ранку до самого вечора говорили, що "никакой Украины не должно быть, это ошибка истории", " украинцы -- это тоже русские", "дебильный тризуб" і т. д. і т.п. В мене склалося тоді таке враження, що в них нема інших тем для розмов, бо вони постійно говорити саме про це цілими днями. Наша українців присутність не зупиняла їх, щоб трохи стриматися і не говорити такі шовіністичні, українофобські висловлювання в нашій присутності. Далі пізніше я також в житті неодноразово зустрічався з російськими шовіністичними та імперськими проявами...

Ще радує, що в цій єбанутій єблівушці-срассіюшці є деяка невелика кількість нормальних, адекватних та притомних людей:
    Андрей Макаревич:
    «Я расскажу вам про страну, где в храм впустили сатану»
    https://m.youtube.com/watch?v=0y8NhD2mTuE

Останнє редагування: 6 лют 2023
  13. medwedo berlogsoni

Пам"ятаю як я ще в радянські часи був призваний на два роки в армію, як двохрічник-лейтенант. Служив за Полярним колом.
    Перше. Навіть за Полярним колом українські жіночки, дружини прапорщиків умудрялися вирощувати поряд із бараками, в яких проживали, деякі овочі.
    Друге. Один молодий лейтенант, сибіряк, пожартував мені прямо у вічі: "Когда родился хохол, жид заплакал". Це ж він не сам придумав. Він по-доброму висловив ставлення багатьох росіян до українців.
    Дружина цього лейтенанта, з Сибіру також, бухгалтер за професією, пішла працювати в якусь бухгалтерію гарнізону.
    Приходить із враженнями: "В бухгалтерии все хохлушки, тараторят на своём между собою, я ничего не понимаю".
    У росіян завжди була присутня заздрість до українців. Вони на побутовому рівні відчували, що у більшості своїй "не дотягують" до українців, а звідси - негативне ставлення.

Приклад - не зовсім вдалий. Макаревич має єврейські корені. Як приклад, можна було би навести Невзорова. Але з ним також заковика - невідомо, хто його батько. Проблема також і з Юрієм Шевчуком - дуже "підозріле" прізвище. А простий "глубінний" народ, що проживає в сибірських бараках, той щиро радіє, що йде війна на території України.

14. Good man

Good man Обычный человек

Эй, два орла, которые за свои словах ответить не могут, тема про войну, а вы тут сопли жуете. Что с Бахмутом? Какая-то разная информация поступает. Что с Резниковым? То президент души в нём не чает, то уволить хочет во время войны. Кацалапому уроду на руку провалы Зеленского, он их замечать не хочет, понятное дело.

• Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще не так давно, мав багато пасажирів і складно було дістати квитки на поїзд Львів - Москва, немало було заробітчан у росії, з ким стикався, хто працював у москвській області на будівництві, із місцевим населенням могли чудово порозумітися, а пуйло зробив таке, що не змогли польські масони, австрійський ген.штаб і ЦРУ.
    Макаревич - білоруський єврей, путініст газманов - білоруський чурбан, майже всі рашисти-українофоби "сини югістов", а яскрава опозиціонерка Нводворська "гусская".

16. medwedo berlogsoni

Щось у Вас в голові переплуталося. Покійна Новодворська завжди підтримувала українців, схвально відгукувалася про Бандеру, бандерівців, єврей Ходорковський відвідував Майдан уже після того, як Янукович втік в Ростов, спостерігав на оті ще свіжі сліди від розстрілу українців зі сльозами на очах, завжди палким прихильником України був покійний Борис Нємцов, єврей Шендорович з першого ж дня вторгнення в Крим засудив анексію. Напівєврей Марк Фейгін, єврейка Євгенія Альбац виступають на боці України, засуджують путінський режим.
    Щоправда, досить і євреїв-антиукраїнців: Максим Шевченко, Соловйов-разбойнік, покійний Жиріновський.
    Що свідчить лише про те, що серед євреїв, як і серд будь-якої нації є як розумні і чесні люди, так і жуліки і пройдисвіти.

Ви або ніколи не чули, що казала Новодворська про Україну, про путіна, про розв"язування війни путіним, або забули. Або в Вас сидить нездоровий антисемітизм, який стриже всіх під один гребінець.
    Послухайте Новодворську і не меліть дурниць.
    Я Вам поставив середину ролика, тому що, наскільки можна судити з Ваших попередніх дописів, у Вас всі, що погані - євреї, а всі євреї - погані. І Ви не захочете слухати цю розумну жінку, хоча ні обличчям, ні голосом вона не вдалася. Але Ви все-таки послухайте, хоча б від виставленого мною місця і до кінця (це дві хвилинки)

View: https://youtu.be/dBGUOi0kOCc?t=95

17. Good man

Good man Обычный человек

И полиглот и людей поучает и образования у несогласных с ним нет. Кацалапый, мы подстать твоему поведению нашли аватарку.

• Тупо Тупо x 1
  18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ти себе називаєш "ми" ?

якраз до цього картинка )))

19. medwedo berlogsoni

Цікаво просто - на що ще Хйло сподівається?
    Якщо воно не могло досягти перемоги одинадцять місяців тому, коли перевага і в техніці, і в особовому складі, і в інших ресурсах сягала кількох, якщо не десятка разів, і то українці вистояли, то невже воно думає, що зараз,
    коли досягнуто фактичного паритету сил (можливо, у ЗСУ і менше зброї та боєприпасів, але вона набагато якісніша і сучасніша),
    коли не допомогли ні зеки, ні мобіки, а багато десантників, професійних військових уже перемолоті, деякі - без рук, без ніг, але з медалЯми,
    коли кадирівці починають розуміти, що нічого у Хула із завоюванням України не вийде,
    коли у російських вояк - жодної мотивації крім як, щоб якомога скоріше все закінчилося, щоб вивести воші та гниди з волосся, покупатися з дустовим милом,
    коли Собянін віддав команду москвичам повертатися назад, розуміючи, що тих москвичів також перемелять, а кому працювати головою (не лопатами ж і вилами таджикам на заводах та фабриках),
    коли з кожним днем Україні дають все більше і більше сучасної зброї, то на що Хуло ще сподівається?

І на що сподіваються путінські пропагандони, які крутяться по форумах та соцмережах?

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты нашёл картинку, идея моя. В итоге - мы. Что не так?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)