Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Первых поставок высокоточных бомб GLSDB в Украину стоит ждать не раньше, чем через девять месяцев. При этом подтверждается, что такое оружие включат в ближайший пакет помощи Украине.
    Девятимесячный срок пойдет после того, как ВВС США заключат контракт с производителем бомб, компанией "Боинг".
    Первоначально на них выделят 200 миллионов долларов.

Публикую заранее, чтобы потом проверить с фактом.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Наприклад?

3. Good man

Good man Обычный человек

Например, что недра Сибири должны принадлежать всему миру, что плату за пролёт над Сибирью нельзя взыскивать, превентивный ядерный удар по России. И в России и на Западе есть, так называемые ястребы. Уверен, есть они и в Китае, только из-за тотальной цензуры они до нас не доходят.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Оце є показовим прикладом того, що робиться в найвищій нацисткій моцкальській голові -- голові нациста путлєра. Таким двоєдуманням (а може навіть багатодуманням ) мислить переважна більшість нацистів моцкалів. Тому про їхні справжні наміри можна судити з їхніх інших заяв і дій.

Ось слова нациста путлєра за два дні до війни:
    "Собственно, как уже сказал, в результате большевистской политики и возникла советская Украина, которую и в наши дни можно с полным основанием назвать «Украина имени Владимира Ильича Ленина». Он её автор и архитектор. Это целиком и полностью подтверждается архивными документами, включая жёсткие ленинские директивы по Донбассу, который буквально втиснули в состав Украины. А сейчас «благодарные потомки» посносили на Украине памятники Ленину. Это у них декоммунизацией называется.
    Вы хотите декоммунизацию? Ну что же, нас это вполне устраивает. Но не нужно, что называется, останавливаться на полпути. Мы готовы показать вам, что значит для Украины настоящая декоммунизация.".

https://putler-putler.livejournal.com/1718.html

Ці всі слова нациста путлєра -- це зрозумілий натяк на те, що єблівушка-срассіюшка буде забирати в України території, які наче Ленін подарував Україні за рахунок єблівушки-срассіюшки, як це вважає у своїй більшості нацистська моцкальня разом з нацистом путлєром. Нацисти моцкалі ці землі називають російськими територіями, але ж вони ж нічого не говорять про те, що українці в складі РІ завойовували і освоювали ці та інші землі.

Раніше нацист путлєр неодноразово говорив, що Україна отримала Причорномор'я за рахунок єблівушки-срассіюшки і що ми ( моцкалі ) з цим змирилися. Але це тільки слова, що вони змирилися. З того, як часто про це нацист путлєр говорив, можна вважати, що він мріяв забрати в України Причорномор'я.

Це є наглядний приклад, як нацистська моцкальня говорить і як вона діє. Про справжні наміри нацистської моцкальні можна взнати з інших їхніх заяв і дій.

Останнє редагування: 3 лют 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Slav

Slav Well-Known Member

Коли, хто і де конкретно таке чи щось подібне говорив?!

6. Good man

Good man Обычный человек

Берлин одобрил передачу Киеву танков Leopard-1, пишет Süddeutsche Zeitung со ссылкой на заявление главы правительства Штеффена Хебестрайта.

Он не сообщил никаких подробностей.
    "Я не хочу говорить больше на данный момент, это станет более конкретным в ближайшие несколько дней и недель", - сказал он.
    Тем не менее, это первое заявление о поставке танков первой версии. Пока что федеральное правительство Германии только объявило о поставке более современных танков Leopard 2 со складов Бундесвера.
    Leopard 1 — первый основной боевой танк, построенный для немецкой армии после Второй мировой войны. Он выпускался с середины 60-х до середины 80-х годов. Обещанные на прошлой неделе 14 танков Leopard 2 значительно современнее.

Я что-то не пойму, немцы решили поиграть в игру слов. Говорили всему миру про "леопарды", все думали, речь идёт о второй версии. А теперь решили - мы же не говорили версию танка, разрешим "леопард -1". Если это так, то это будет полным провалом Зеленского на международной арене. Но кацалапый расскажет про блестящую победу Зеленского и его команды.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@mypucm, @Slav Чи не здається Вам, панове, що Ви годуєте кацапського троля?
    Скрізь по Україні вимикають світло на дві години, тобто, кожен форумчанин-українець вимушений робити перерву в доступі до ЛФ.
    В решті решт, поки подають світло, можна і треба зайнятися чимось іншим.
    А у г.Гудмана сьогодні не було жодної перерви, тривалішої за півтори години. Тобто, там, де він мешкає, світло подається постійно, і інтернет подається постійно.
    Йому, за його твердженням, сорок років, тобто, мав би працювати, сьогодні - робочий день.
    Але, видно, така у нього робота - сидіти на українському форумі і цькувати українців проти нинішьної влади, флудити і вигороджувати свого Хула.
    Зараз г.Гудман почне про те, що я з Черкаської області наводжу рашистські ракети на Львів та Дніпро.
    гудман активність 1.JPG гудман активність 2.JPG

8. medwedo berlogsoni

До речі, раз уже я побачив про закон Ома.
    Їх таки дійсно два. Закон Ома для повного кола і Закон Ома для ділянки кола.
    Расчет тока участка электрической схемы
    Участком электрической цепи, как правило, рассматривается часть схемы, исключающая источник ЭДС, как обладающий дополнительным внутренним сопротивлением.

Поэтому расчетная формула, в данном случае, выглядит просто:

I = U/ R,

Где, соответственно:

• I – сила тока;
    • U – приложенное напряжение;
    • R – сопротивление.
    Вариант расчета для полной цепи
    Полноценную цепь составляет уже участок (участки), а также источник ЭДС. То есть, фактически к существующему резистивному компоненту участка цепи добавляется внутреннее сопротивление источника ЭДС.

Поэтому логичным является некоторое изменение выше рассмотренной формулы:

I = U / (R + r)

Конечно, значение внутреннего сопротивления ЭДС в законе Ома для полной электрической цепи можно считать ничтожно малым, правда во многом это значение сопротивления зависит от структуры источника ЭДС.

Тем не менее, при расчетах сложных электронных схем, электрических цепей с множеством проводников, наличие дополнительного сопротивления является важным фактором.
    ----------------------------------------------------------
    Я червоним кольором виділив дві формули закону Ома. Тобто існує два закони Ома - один для ділянки кола (участка цепи), інший - для повного кола (полной цепи).

Г.Гудман або баран, який знає лише перший закон Ома - для ділянки кола, або свідомий інтриган, який намагається тут принижувати людей.

9. Slav

Slav Well-Known Member

@Good man, Ви можете за допомогою гугла знайти інформацію про те, хто зі західних політиків робив такі заяви, про які ви написали вище, якщо справді таке було, що хтось з них робив такі заяви.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Російська ідея ( русская идея , общерусская идея ) є не тільки просто нацистською ідеєю, бо заперечує право України та українців на існування. Вона також є агресивно-підерастичною ідеєю, бо вона моделює поведінку агресивного підераста, який з кулаками нападає навіть на гетеросексуальних чоловіків, щоб добитися від них взаємності. Хоча, очевидно, він мав би не агресивно та чемно шукати своє кохання тільки в колі гомосексуалістів і тільки серед тих з них, хто хоче відповісти йому взаємністю.

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) вам не спадало на думку, що ноутбук кілька годин може не помічати вимкнення світла? :scratch_one-s_head:
    -----------------------------------------------------------------
    2) за інших не знаю... у нас мабуть мале споживання... світло практично не вимикають :blush:
    (прифронтовий район, промисловості практично нема, людей втричі менше стало...
    у Миколаєві також більше половини підприємств не працюють... поки що... не кажучи вже про Херсон...
    тому ОДА поворушилася, перерозподілили навантаження, щоб населення зовсім не виздихало підтримати :)
    -----------------------------------------------------------------

3) ну я ж не можу читати все - хто тут з ким пересварився... мені якось......
    давайте мені повноваження модератора - буду банити...... усіх порушників :)
    взагалі, це якесь безглуздя - на форумі залишилося 10 людей... і все одно тісно :scratch_one-s_head:

12. medwedo berlogsoni

Я працюю з ноутбука. От лише інтернет вимикається у нас разом із світлом. Так що ноутбук стає "кантівською річчю в собі".

Стосовно г.Гудмана я свою думку висловив. Подивіться, куди він тільки не пише. До всього йому є діло. Він або нездоровий розумом, або лізе скрізь без мила, щоб зійти за свого рубаху-парю.
    Якщо Вам подобається з ним спілкуватися, Ваша справа. Спитайте його, чи вважає він Путіна Хублом. Запитайте його, звідки він пише. Адже він Вас стосовно Херсонської області запитував. Втім, Ви і не криєтеся, викладаєте фото.
    Я три роки тому також викладав фото, як будують дорогу прямо під моєю хатою на Черкащині. Показував, як поремонтували міст, що тепер по ньому можуть спокійно їздити великовантажні автомобілі, без ризику провалити той міст (там уже деякі бетонні блоки повипирало з підпор, завалитися мосту було лише справою часу (рік, два, три). Під час Великого Будівництва і міст розширили, і укріпили, і дорожне полотно розширили. І стіни тепер в хаті не тріскаються як раніше, коли вантажівки по ямах скакали.

13. mypucm

1) в мене в ноутбуці - флешка з сімкою (мобільним інтернетом)
    коли світло вимикають - на мобільних вишках вмикаються генератори...
    крім того, є національний роумінг - можна перемикатися між операторами, не міняючи тариф...
    ----------------------------------------------------
    2) ви можете знайти Мартіні... наприклад, у фейсбуці... поскаржитися на гудмана... він його може й забанить ...
    мені якось це питання пофіг... я тут у гостях...
    може й мене за щось забанять :sad:
    буде більше часу на роботу :)

14. mypucm

ДАВАЙТЕ ВСІ ПЕРЕСТАНЕМО ЗАХОДИТИ НА ЦЕЙ ФОРУМ !
    У ЗНАК ПРОТЕСТУ :uanew: ПРОТИ ЧОГО-НЕБУДЬ
    :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

И весь этот расклад даёт человек, который меня игнорирует.:haha::haha::haha:

16. medwedo berlogsoni

Може Ви поясните, навіщо мені АДМІНІСТРАТОРА ФОРУМУ ШУКАТИ У ФЕЙСБУЦІ, ТВІТЕРІ, ВАЙБЕРІ=ПУЯЙБЕРІ ЧИ ЩЕ ДЕСЬ?
    Під ліжком собі заглянути, можливо, він там притаївся?

Цей гамнюк Гудман обзивав офіцера ЗСУ, який зараз захищає Україну від Хуйлової росії, "пьянью подзаборной".
    Ну і що? Скаржилися, говорили про це не раз...
    Очевидний кацапський пропагандон Гудман ошивається тут, як на роботі.
    А Адміністрація цього "не бачить".

17. mypucm

як взагалі відбувається процес на нормальних форумах...
    є модератор... єслі шо... людина баниться на 3 дні... потім на місяць... і т.д

а тут... розгул демократії... :uanew:

18. mypucm

якщо адміністратору форуму творчість гудмана пофіг... чому ви мені на нього скаржитеся? :scratch_one-s_head:

19. Good man

Good man Обычный человек

Что ж, за барана с тебя будет спрос по полной программе.
    Вот ссылка на закон Ома.
    https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Закон_Ома
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ohm's_law
    https://de.m.wikipedia.org/wiki/Ohmsches_Gesetz
    На украинской мове.
    На английском языке. Здесь могут читать и редактировать максимальное количество людей в мире.
    На немецком языке. Ом был немцем, уж они точно полноценно опишут законы своего соотечественника.

Везде только один закон. Жду такую же ссылку на "второй закон Ома". Физический закон это очень важная вещь абсолютно для всех людей в мире. Поэтому статья об этом в Википедии точно должна быть. Там есть статьи абсолютно обо всех физических законах.
    За любой отказ предоставить ссылку на статью в Википедии на "второй закон Ома" - хоть в виде молчания, хоть в виде увода темы оставляю за собой право назвать родителей кацалапого тупыми моральными уродами. Буду иметь на это полное право - они не дали ему ума разобраться в сути и не дали ему воспитания, чтобы не оскорблять абсолютно правового человека в сугубо интеллектуальном вопросе, где двух мнений быть не может.

20. Good man

Good man Обычный человек

Научитесь сначала соответствовать своим собственным требованиям, а потом получите право ожидать соответствия у других. Может вы уже в "леопарде", поэтому дублирую для тех, кто в танке:

а де твій аватар? :)