Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

приводити в приклад констититуцію Казахстану - нічим не краще ;)
    ------------------------------------
    я кажу про те, що в них є право
    але виключне право вони мають тільки у деяких ситуаціях
    ------------------------------------
    а в мене є право не погоджуватися? :scratch_one-s_head:

2. Good man

Good man Обычный человек

Раз ты не понимаешь язык дипломатии, придётся тебя ткнуть в саму суть.

От имени страны во всех странах мира могут говорить только президент, глава кабинета министров и глава парламента.

Словосочетание "страны мира" подразумевает не только Украину. Здесь автор этих строк демонстрирует знание различных форм правления в разных странах мира и понимание в различиях полномочий одинаковых должностей. Казахстан является страной мира. Там имеются президент, парламент, правительство. Поэтому пример Казахстана столь же весомый, как пример Украины. Ни одного слова не переиграно, всё основано на моих же собственных словах.

3. Slav

Slav Well-Known Member

Ні, це не брехлива пропаганда. І я форум не зафлуджую, бо я саме пишу по темі. А ви пишите про теніс, який не має жодного стосунку до цієї теми цього форуму, тому ви зафлуджуєте цей форум. Якщо ви хочете, то можете взагалі не читати і не відповідати на мої дописи так само як будь-хто інший на цьому форумі може не читати і не відповідати на мої дописи.

Гітлер та інше керівництво нацистської Німеччини нігде ніколи відверто та відкрито не говорили, що вони хочуть знищити всіх євреїв. Але про ці їхні плани було зрозуміло з їхніх дій та їхніх заяв. Подібно є путлєром і керівництвом срассіюшки-єблівушки, які також відверто та відкрито не говорять (за деяким винятком) про те, що вони планують стерти Україну та українців з лиця землі. Але з їхніх дій та заяв можна зробити висновок про такі їхні плани. Медведєв заявляв, що Україна не буде існувати на карті світу. Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов заявив, що для «денацифікації» необхідно знищити два мільйони українців. Депутат Держдуми РФ від «Єдиної Росії» Олег Матвєйчев заявив про необхідність ліквідації таких понять як «Україна» і «українці». Голова Роскосмосу Дмитро Рогозін закликав «покінчити з Україною». На сайті російського державного агентства «РИА Новости» з'явилася стаття із закликами вчинити геноцид українців.
    Не дивлячись на реакцію багатьох високих політиків, ця стаття там далі висить і ніхто за неї не думає вибачатися. Перехоплені численні розмови російських військових, які закликають вбивати українців. Ніхто з інших російських політиків цих антиукраїнських, українофобських заяв не засудив. Це означає, що вони з такими антиукраїнськими, українофобськими заявами повністю погоджуються і їх повністю підтримують. В єблівушці-срассіюшці існує така антиукраїнська, українофобська атмосфера суспільної думки, що будь-хто може робити такі заяви. Отже цього всього достатньо, щоб говорити про плани моцкальні стерти Україну і українців з лиця землі. Я вище написав, що моцкальня планує вбити та депортувати тільки деяку меншу частину українців (що вони роблять на захоплених територіях), а всіх інших українців перетворити в таке ж саме безмозгле, безмежно тупе і зомбоване моцкальське бидло, яким в більшості населена сама єблівушка-срассіюшка.

Я про це дуже зрозуміло написав в моїх попередніх дописах. Не моя проблема, що дехто не може чи не хоче правильно розуміти мої тексти.

Ви до сьогоднішнього дня не спромоглися вивчити українську мову, а далі послуговується моцкальською фєнєю. Тому не дивно, що вас нервують мої дописи, які ви безпідставно та брехливо називаєте "брехливою пропагандою".

Останнє редагування: 2 лют 2023
  4. mypucm

по-своєму автор того тексту завжди правий ;)

хіба інших це до чогось зобов'язує? :mda:

5. mypucm

ви впевнені ? :scratch_one-s_head:

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, я бачу прогрес. Раніше, більше року тому, г.Гудман писав про бокс, наводив як приклад, боксерів, у кожного різний стиль. Це - щоб переконати мене, що, по-перше, Хуло - президент, а по-друге, що у нього такий стиль (брехати у вічі).
    Зараз Хуло визнало, що по Брянській, Курській, Воронежській та Білгородській областях, виявляється, стріляють. Всьо ідьот по плану.
    У Стерненка є відеоцитата від Хула, де він жаліється, що територію росії обстрілюють. Хто би міг подумати? Вони ж ішли по шерсть, а повертаються стриженими, завшивленими та обмороженими. Інколи - фрагментами.

7. Slav

Slav Well-Known Member

Ви можете викласти посилання на такі заяви Гітлера та вищого керівництва нацистської Німеччини. Я пам'ятаю, що ніби один раз Гітлер заявив, що якщо євреї розв'яжіть війну, то вони будуть знищені.

8. mypucm

тоді на якому рівні віддавалися накази про знищення людей ? :scratch_one-s_head:

9. Good man

Good man Обычный человек

Тогда активно боксировал Усик. А сейчас надавно Австралия прошла. Кстати, поздравляю тебя, медведо, Медведо вылетел на ранней стадии.

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты институтов не кончал, логику не изучал. Оттого у тебя стройности мышления нет. Корявость мышления у тебя не вызывает отторжения и по ней интеллектуальный уровень оппонента ты не видишь. Мастер спорта по боксу или по теннису сразу увидит новичка по технике исполнения, ему мелкие детали и само движение подскажут, кто перед ним. И обычный человек весом 100 кг ударить может (по-своему ударит), но удар 100 килограммового Усика будет значительно сильнее.

11. mypucm

"ковчег був побудований любителем... професіонали збудували "Титанік" "

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді скажу так, а путлер чи айфоня взяли за горло чи просто зробили зауваження за одіозні заяви таким як фьодоров, журавльов, колись жиріновський, за заклики на своїх шабашах салавйоба-разбойніка зрівняти із землею Київ чи застовувати ядерні ракети щодо Франції чи Великобританії?

• Подобається Подобається x 1
  13. Lanktocha

Є принцип "Історію пишуть переможці".
    У цьому питанні багато невідомого, але чи нищили всіх євреїв, чи німецькі євреї, щоб не ділитись владою і грошима, нищили польських і радянських євреїв?

14. Good man

Good man Обычный человек

Вот поэтому от имени страны могут говорить только президент, глава кабинета министров и глава парламента. Люди по всему миру не дураки и не зря придумали эту систему.

15. Good man

Good man Обычный человек

Ага и затонул по причине дилетантской ошибки. Гугли статистику, свыше 90% современных ошибок происходит из-за человеческого фактора. Машина, которая действует чётко, не отклоняясь от логики, ошибается крайне редко.

16. Lanktocha

Не даром казали, що у путлера на думці, у жиріновського - на язику.
    https://www.youtube.com/shorts/gvBaoWp_1EU

17. Good man

Good man Обычный человек

Это эффект Арестовича. Совпало - все ахают, охают. Не совпало - все через минуту забывают. Науке этот эффект известен давно.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Я за це і говорю. путлєр один раз на високому
    засіданні тільки закликав жириновського бути стриманішим, але путлєр та інші високі політики ніколи не заявляли, що вони не згідні з заявами жириновського, вони його не осудили. Не один тільки жириновський робив і робить такі заяви, і їх в срассіюшці ніхто не осуджував і не осуджує на будь-якому рівні. Це означає, що майже вся моцкальня у своїй більшості згідна з такими їхніми заявами і закликами.

Уявіть собі який би піднявся скандал, якби хтось з високих політиків на Заході робив якісь такі подібні заяви з якимись такими подібними закликами. Його би, як мінімум, публічно осудили і заставили би вибачитися, а навіть -- подати у відставку.

Останнє редагування: 2 лют 2023
  19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Yes, Captain Obvious!

20. Good man

Good man Обычный человек

Делали и не раз и безо всяких последствий. Просто для этого нужно читать информацию с обоих сторон, а не только украинскую пропаганду поглощать.

а де твій аватар? :)