Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Моцкальня хоче захопити всю або велику частину України. Все буде залежати від того, як успішно піде в них ця війна.

Дуже важко спрогнозувати хід війни. Все залежить від того, наскільки довго і послідовно Захід буде підтримувати Україну. Вже є тривожні симптоми того, що частина республіканців Америки хоче зменшити і навіть взагалі припинити допомогу Україні. Подібну позицію займають деякі європейські політики. І є тенденція, що їхня кількість з часом збільшується. Треба ж брати до уваги потенціал єблівушки-срассіюшки і потенціал України разом з Заходом.

Останнє редагування: 31 січ 2023
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нема мені шо робити, тіки Гітлєра читати...
    До речі, про Гітлєра... Путін - набагато більша паскуда, ніж Гітлєр. Гітлєр хоча би оголосив війну СРСР.
    А що зробило Хуло? Воно оголосило якусь спецоперацію, хоча почало справжню війну проти народу, яке воно, падло, колись називало як не братнім народом, так такими ж росіянами, які тільки говорять трохи по іншому.
    Хуло - набагато підліше створіння, ніж Гітлер. Крім того, німці - нація, яка вміє працювати, добросовісно і якісно. А москалі куди не прийдуть, засирають усе і призводять до занепаду. Варто лише на сучасний Калінінград подивитися.
    І придурки расіянчеги повірили придурку Хулу. І до цих пір більшість з них вірить. Шиють своїм мобікам труси із старих сарафанів та халатів, іконки роздають проти Хаймерів і думають, що у Росії є ще якісь шанси на перемогу, бо "дєдиваєвалє"

Прошу пробачення, я не маю змоги дискутувати та й не бачу потреби. Світло вмикають на трохи, а за цей час потрібно щось цікаве почитати, послухати, аніж товкти воду у ступі.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Промова путлера
    :):):):):)
    Алкаш айфоня
    Таке саме
    Як казав покійний Нємцов "Путін піде настільки далеко, наскільки йому додзволите".

4. Lanktocha

Скільки було випадків після ІІ світової, просто не давав світ великій державі виграти війну у маленької, яскраві приклади США у Вєтнамі та совок в Афганістані.

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

коли вони закликали знищувати українців (тобто людей) ?
    не чув такого

6. Lanktocha

Закликали ще дєдушка чЛєнін.

7. Good man

Good man Обычный человек

Это какие-то общие слова, а не прогноз.

8. Good man

Good man Обычный человек

У человека в голове больше пропаганды, чем конкретики.

9. Я думаю багатьом сподобається "оптимізація" виплат військовим, тим більше на фоні поповнення автопарку "слуґамі народа".

Особливо круто виглядає нардепка Василевська-Смаглюк, яка тільки минулого тижня вимагала від Великобританії відбудовувати Бучу, а сама виявляється в розгар бойових дій пересіла на елітне авто, ну мама ж любіт скорость, в конюшні бабушкі Бєні інших не тримають.

Так що шоу "хулі тут думать" (тм) триває, солдатам - кримінал без права на захист і урізані виплати, "слуґам" - Таіланди і тачкі по 3 мільйони.

Зато народу - шоу "Квартала" на "єдиному" ще за більші мільйони.
    .................
    Вас любят, давайтє здєлаєм іх вмєстє єщо і єщо.

10. Slav

Slav Well-Known Member

". На сайті російського державного агентства «РИА Новости» з'явилася стаття із закликами вчинити геноцид українців.[50] Ще раніше на початку війни на цьому сайті з'явилися інша шовіністична антиукраїнська стаття.[51] Президент Польщі Анджей Дуда в Освенцимі порівняв злочини росіян в Україні до подій Голокосту. Під час виступу глава польської держави зазначив, що злочин геноциду проти єврейського народу стався через ненависть, яку нацисти вживлювали німецькому народові. Він зауважив, що зараз таку ж ненависть до українців можна побачити з боку росіян.[52] Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов заявив, що для «денацифікації» необхідно знищити два мільйони українців.[53] Депутат Держдуми РФ від «Єдиної Росії» Олег Матвєйчев заявив про необхідність ліквідації таких понять як «Україна» і «українці».[54] Перехоплені численні розмови російських військових, які закликають вбивати українців (див. Воєнні злочини під час війни Росії проти України (2022)). Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що можливо через два роки України взагалі не буде на карті світу.[55] Голова Роскосмосу Дмитро Рогозін закликав «покінчити з Україною».[56][57]"

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Визнання_геноциду_українців_(2022)

Ліквідувати Україну закликав жириновський. Також постійно закликає ліквідувати Україну стрєлков-гіркін.

Це деякі російські політики та прості росіяни так висловлюються. Інші відомі російські політики та росіяни їх не осудили, що свідчить про те, що вони з ними повністю погоджуються. Переважна більшість з них просто проявляє стриманість у власних висловлюваннях щодо України та українців. Але про їхні справжні думки можна судити з їхніх промов і дій.

Останнє редагування: 1 лют 2023
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Будь-які прогнози робити дуже важко.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Я виклав конкретику.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо ви про щось не знаєте, то не пишіть що цього немає.

Можна не читати повністю книгу. Можна відповідний контент ( який вас цікавить ) частин книги в інтернеті в електронному вигляді знайти, якщо його шукати по відповідних ключових словах. Наприклад, берете цю книгу Майн Камф і шукаєте в тексті за допомогою відповідних кнопок браузера слово "Росія", і там знайдете всю ту інформацію в цій книзі, де йдеться про Росію.

14. Slav

Slav Well-Known Member

https://sokyra.party/uk/material/1028

https://www.pravda.com.ua/rus/columns/2022/03/21/7333269

15. Good man

Good man Обычный человек

Вам абсолютно верно намекнули, что вы транслируете пропаганду, а я вам сказал это прямым текстом. Каждая сторона всегда преувеличивает своё положительное, преуменьшая плохое у себя, и преуменьшает хорошее у противника, преувеличивае его плохое. Почитайте мнения о матчах теннисистов. Выглядит примерно так: Победитель: мы сражались в равной борьбе, я приложил все усилия к победе, соперник сопротивлялся как мог, но я его одолел. Проигравший: сегодня был не мой день, подача не шла, я допустил много невынужденных ошибок и в целом показал низкий уровень игры, могу гораздо больше и покажу это в следующей встрече с этим противником.
    Но у нас всегда есть возможность посмотреть со стороны, максимально объективно. Какой смысл верить словам о том, что подача не шла, если статистика показывает средние показатели попадания первым мячом и скорости такие же, как в предыдущем матче. Но немалая часть людей верит этому спортсмену на слово вместо объективного анализа противостояния.
    Мы здесь прекрасно знакомы с пропагандой с обоих сторон. Нам интересно ваше мнение, ваш анализ текущей ситуации и прогноз на будущее. В этом суть общения на форуме. А у вас получается много пропаганды, а конкретика? О, конкретика это тяжело. Так в этом соль, интерес весь в этом, тяжёлом.

16. mypucm

слухайте, не морочте голову :acute:
    коли путін чи мєдвєдєв закликали знищувати українців ?

покажіть відео

17. mypucm

фраза "..... на гілляку" в якій країні з'явилася ?
    "хороший москаль - мертвий москаль"
    -------------------------------------------------
    хіба це не заклики до вбивства мирних людей? ;)

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для чого мені читати Майн Кампф?
    Гітлер давно подох, сучасна Німеччина - передова демократична країна, яка допомагає Україні боротися із нинішнім божевільним кремлівським царьком.
    Мене більше цікавить, коли в Україну прибудуть танки Леопард і в якій кількості, ніж те, що там писав чи малював Гітлер, чи будь-хто із колишніх керівників держав. Навіть Малую Землю я читати не збираюся.
    До речі, я міг би цей Майн Кампф прочитати в оригіналі без словника, оскільки я досить непогано володію німецькою, перечитав усього Ремарка і ще багато художньої літератури німецькою.
    Але мені зараз набагато цікавіше читати Стівена Кінга турецькою. Це хоч щось дає корисного - вивчення чергової іноземної мови є гімнастикою для мозку. Доведено вченими.
    А що мені дасть читання перекладу Майн Кампф? Козиряти на форумах, що я "асіліл"?

19. Good man

Good man Обычный человек

Изучение законов физики тоже хорошая гимнастика для мозга. Даже лучше, чем изучение иностранных языков. Но давай совместим приятное с полезным. Вот, например, закон Ома.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ohm's_law

Вот закон Ома на немецком:
    https://de.m.wikipedia.org/wiki/Ohmsches_Gesetz
    Вот на турецком:
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ohm_kanunu
    Разумеется, на державном:
    https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Закон_Ома

И везде только один закон Ома. Где же второй?

20. Slav

Slav Well-Known Member

Напишіть конкретно, де є в моїх слова пропаганда. Що саме ви сприймаєте в моїх словах як пропаганду?

Пропаганда буває брехливою і правдивою, побудованою на фактах. Кожного з нас, хто дописує на цьому форумі можна звинувачувати в тому, що він поширює пропаганду, якщо взяти до уваги визначення слова "пропаганда".

Останнє редагування: 1 лют 2023
а де твій аватар? :)