Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

читав сьогодні в новинах...

у Ірану прямо в законодавстві прописано "знищити Ізраїль"
    для Ізраїлю вже 40 років головна загроза - Іран...
    (загроза для існування їхньої держави)
    проблеми України для Ізраілю - далеко не на першому місці... у них власних вистачає...

і таких напружених ситуацій в світі - чимало...
    СВІТУ в основному ПОФІГ НАШІ ПРОБЛЕМИ

2. Slav

Slav Well-Known Member

Ви прочитайте уважно мої попередні дописи.
    Ви їх не повністю прочитали, бо я ще їх дописував, коли ви мені відповідали.

Про реальні плани моцкальні знищити Україну та українців можна робити висновок з їхніх моцкальських заяв і дій. Також про це відкрито та відверто говорять деякі російські політики, яких моцкальня повністю підтримує. Почитайте уважно два мої попередні дописи в цій темі.

Я часто спілкувався з росіянами і добре знаю,
    про що думає більшість з них про Україну та українців. Це є мій багатий життєвий досвід. Крім того, є ще море інших доказів, матеріалів та свідчень про такі прагнення більшості моцкалів. Я вам можу конкретно про це все написати. Мова йде про саме більшість росіян, не про всіх. Очевидно, що таке не можна говорити про всіх росіян, серед яких є частина порядних людей.

Ви писали про соціологічні дослідження... Ви не знаєте, що понад 80% моцкалів на початку війни підтримало війну путлєра проти України?!

В мене склалося таке враження з вашого допису, що ви дуже слабо обізнані з цією темою відношення росіян до України та українців.

Останнє редагування: 29 січ 2023
  3. Good man

Good man Обычный человек

Скажите, пожалуйста, вы встречали среди россиян сторонников Порошенко?
    Встречали среди россиян сторонников вступления Украины в НАТО?
    Встречали среди россиян, поддерживающих выдачу томоса ПЦУ?
    Встречали среди россиян, кто поддерживает текущий закон о функционировании украинской мовы?

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я не знаю таких. Може одна Новодворська і ще декілька росіян такі як вона таке би підтримували. Але це рідкісні винятки, які підтверджують правило.

5. Good man

Good man Обычный человек

Спасибо за честный ответ.:hi: А то есть у нас на форуме одно чудо, считает себя знатоком россиян. По его мнению, россиянин всем вышеупомянутым критериям соответствовать должен, т.к. это выгодно России.

6. В казочці Буданова про огента Кірєєва окрім поганого детективу про вбитого українського Зорге, був ще один важливий меседж, який Буданов намагається запустити в інформаційний простір: про те, що він ніби-то заслав Кірєєва в переговорну делегацію від України з спецзавданням - буцім-то затягувати переговори з рашкою.

Очевидно, це відповідь на звинувачення, які звучать з першого дня повномасштабного вторгнення: навіщо Зеленський на другий день нападу послав нашу делегацію на ворожий "авіаносець" (в Білорусь) зі згодою на всі умови ворога?

Той факт, що згода на всі умови росіян від Зеленського була, і він готовий був здати все, підтверджує, наприклад, Боріс Філатов.
    На тому відео з закритої наради з мерами міст в останніх числах лютого-2022 він прямо повідомляє про готування до злочину - державної зради:
    1) на нього вийшли із ОП;
    2) з завданням організувати одобрямс "мерів обложених міст";
    3) "рішень Президента в разі, якщо він їх прийме";
    4) (головне): "федеративна конфігурація України, відмова від НАТО, відмова від Криму".
    Відео:
    View: https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/2917162441914155

При цьому мер Дніпра під час цього вербування інших прекрасно усвідомлює злочинність власних дій, про що свідчить його ж цитата:
    - Только очєнь нє хотєлось би, штоби ето всьо попало в паблік.(с)

Тобто були не просто розмови про "я охолов до НАТО", відбувався активний підкилимний, прихований від очей українців, які кинулися відбивати напад, пошук серед нашого табору частини еліт згодних на припинення спротиву, спроба нас розколоти і організувати цю частину вчинити блискавичний злочин - викинути білий прапор.

Ну а 25 березня за результатами переговорів у Стамбулі Ердоган, не бажаючи бути перед Заходом співучасником злочину, повідомляє агентству Анадолу про що влада України вже домовилася із РФ. Це 4 пункти:
    1) відмова від НАТО,
    2) рос. мова офіційна в Україні,
    3) демілітаризація України,
    4) не дуже зрозумілий пункт про якусь "колективну безпеку". Швидше за все, чергова одвічна схема перетікання зовнішнього суверенітету України в руки РФ.
    Ну а по здачі Криму і Донбасу, тут за словами Ердогана, "Зеленський відмовився піти на вимоги росіян і визнати їх окупацію", але тут же пояснив, як саме "відмовився": "Зеленський погодився провести референдум".
    https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/25/7334493/

Очевидно, без загиблого шпіона Кірєєва в делегації України вже було нікому виконувати "секретне завдання по затягуванню переговорів" і переговори без затягувань активно рухалися до повного П.

А потім ЗСУ вибили російську армію з Київщини і Півночі, відкрилися злочини у Бучі і Ірпені і з цією темою довелося пригальмувати (але не закрити її повністю).

Окремо про склад делегації. Про зрадника/патріота Кірєєва, на якого в СБУ за повідомленнями ЗМІ є аудіоперехоплення про його державну зраду, проїхали. Все, він патріот. Але одвічний антинатівець Чалий, який на історичних фото Будапештського меморандуму стоїть прямо за спиною Кучми і підсовує йому на підпис отой папірець з державною зрадою, теж патріот і наш агент? Чи ні? Його зеленський затвердив в делегацію своїм указом.
    Щось забагато зрадників в делегації, яка мала "затягувати переговори". Більше виглядає, що хтось вводив у нашу делегацію зрадників на вимогу рускіх партньорів, щоб контролювати всі зелені шахер-махери.

Тоді навіть Борісу Джонсону довелося примчати до Києва і змусити Зеленського не спішити з цією ганьбою. Тут Борісу Джонсону довіку подяка.

Таким чином, відбувалося готування до злочину - державна зрада України. Підготовка до злочину велася організованим угрупуванням на чолі з нєкім гражданіном, який приходив до влади на гаслах про "домовлюсь на середині наших і їхніх інтересів". Злочин не вдався лише через рішучий спротив народу України.

Але навіть восени 2022 вже навіть після перемог на Харківщині і вирішеної справи з Херсоном організоване коло не відкинуло спроб саботувати рух України до НАТО розігравши отой фарс з раптовою, не узгодженою з партнерами подачею заявки України.

ОЗУ на Банковій прекрасно розуміє всі ці факти, точно як з самого початко розуміло все про зірвану операцію з вагнерівцями. Тому саме ці звинувачення і відряджений медійно забалакувати супер-шпіон Банкової. Все це спроба за белькотанням із шпіонських романів закинути в суспільну свідомість меседж від ОП: що "влада затягувала переговори", на які могла просто не іти.
    От тільки доказів цих "хитрих планів" немає. Всі "докази" це лише мертвий Кірєєв. А от факти, наміри. а головне, ДІЇ по здачі України, - живіші всіх живих.
    Джон Сміт

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Хороші росіянци є.Ті, яких не видно у тепловізор.

8. mypucm

9. mypucm

ніасіліл :dntknw:

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А коли це агресор казав прямо, що він планує окупацію якоїсь країни, яку він дісно планує окупувати?
    Кожен агресор каже, що він відновлює справедливість: повертає "свої" землі, чи допомагає іншій країні позбутися ворогів цієї країни.
    Гітлер "повертав" німецькі землі в Силезії, Хуло йшло на Донбас, щоб захистити руськоязичних, а в Крим - щоб "виправити помилку, допущену Хрущовим"

Адже агресор розраховує на те, що частина населення сприйматиме це не як окупацію, а як визволення.
    Гітлер прийшов в Україну, щоб визволити український народ від большевиків.
    Хуло прийшло на Донбас, щоб вивзолити руськоязичних від бандерівців, нацистів і наркоманів.

Я лише не можу погодитися з тим, що Ви стверджуєте, начебто політики України почали говорити про геноцид українського народу лише останнім часом. Про це йде мова уже багато місяців поспіль.
    Порошенко, наприклад, назвав те, що відбувається в Україні, геноцидом українського народу ще в квітні минулого року (спеціально для г.Гудмана - в апреле прошлого года).
    Порошенко сказав прямим текстом, що Хуло (якого г.Гудман вважає сильним президентом, що все життя займався єдиноборставами, а не міжнародним злочинцем) почало геноцид українського народу. Під роздачу попали також і інші національності.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ZWGHYoj6pls

Останнє редагування: 30 січ 2023
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І, до речі, Данілов (це для тих, хто недавно прилетів з Марса) ще в квітні минулого року також називав звірства росіян на території України геноцидом.
    https://www.bbc.com/ukrainian/news-61108199

12. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо, тебе сколько заплатили за наведение ракет на цели? Ты за это понесешь ответственность.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Ви прочитайте Майн Камф від Гітлера, в якому Гітлер вказував, що німці повинні завоювати росію і підконтрольні нею території. Він також вказував, що наступна німецька колонізація буде саме на сході. Нацисти розігнали у Львові самопроголошений бандерівцями уряд Стецька і вимагали від Бандери та інших оунівців відкликати проголошення відновлення Української держави 30 червня 1941 року. Нацисти також розігнали контрольвану мельниківцами Українську національну раду в Києві. Ні бандеріцям, ні мельниківцям вони ніколи не обіцяли, що на окупованій ними Україні буде колись дозволено встановити Українську державу в будь-якій формі, а за будь-які намагання відновити Українську державу вони відповідали репресіями.

Українські політики говорять про геноцид українців, але вони майже нічого не говорять про плани моцкальні знищити Україну та українців. Про це треба постійно так говорити, як я це описав на попередній сторінці цієї теми. Може тоді такі західні політики як Орбан, Сіярто, Міланович почали би підтримувати Україну.

Останнє редагування: 31 січ 2023
  14. Good man

Good man Обычный человек

Считаете целью Москвы захватить всю Украину? Пока линия фронта значительно восточнее Львова. Каков ваш прогноз дальнейшего хода войны?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А за що "дєди ваєвалє"? Львів захоплювали ще у 1914, до того фінансували течії москвофілів.

Рашист, Имперець, кримнашист та дєдоваєватєль є і бутербродний Навальний, більше заздрить, що у кремлі пуйло, а не він.

16. Good man

Good man Обычный человек

Причём тут пропаганда? Я про реальный прогноз говорю. Ты сам давать боишься, пишешь только "говорят, что ..."

17. mypucm

джерело ?

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну так про підхід рашистів тільки до Збруча, а рашта віддати Польщі, я чув тільки від чорноротої скабєюшки і то давно, вже могли змінити методичку, не думаю, що рашистам нецікавий найкрупніший залізничний і шосейний вузол, багато військових заводів, поклали вони око і на Яворівський полігон..

19. Good man

Good man Обычный человек

Какая разница что говорят пропагандисты с обоих сторон. Мы не они, мы живые люди, общаемся здесь и обмениваемся мнениями. Мнение нормального человека отличается от мнения пропагандиста наличием обоснования, а не простого набора слов.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Промови путлєра, мєдвєдєва та інших російських політиків -- це для вас не джерела?!

а де твій аватар? :)