Мій син казав, що є маса телефонних номерів, по яких можна зателефонувати в Росію і запропонувати попливти за русськім корабльом.
На жаль вони загинули від крупнокаліберних кулеметів російських нацистів, ховаючись за деревами в парку. Наймовірніше їм не вдалось завдати шкоди російським окупантам. Я в інтернеті про цей випадок читав на багатьох ресурсах і дивився відео. Ви можете самі знайти Гуглом ці ресурси, якщо будете шукати слова: " тероборона Херсона ", " Засада теробороны. Херсон. После боя ". Йти на військову техніку тільки з коктейлями Молотова -- це вірне самогубство. Я про це написав на форумі ФУП і мене за це забанили. Хіба я не правий, коли я кажу, що так воювати не можна? Інша справа, якщо вони б хотіли кидати коктейлі Молотова з даху будинків. Але навіть і в цьому випадку сучасним танкам та іншим бойовим машинам майже не можливо завдати шкоди коктейлями Молотова.
Мені сподобалось. Нормально. Чоловік на захисті України. Фото не сподобалось зебобікам, бо вони тупі.
Пані, а як там дороги і мости і велике будівництво? А правда пригодилося? Це Вам не якесь ПВО навколо Києва, куплене Рошеном, правда?
Не треба починати! Проблеми зараз серйозніші. З дорогами та інфраструктурою - форс-мажор, після закінчення бойових дій, все обійдеться, не як після майдану, Порошенко поклав на Грушевського нову бруківку і на тому кінець, відбудовувати більше. Сьогодні бачив в автобусах із вокзалу біженців, ніби з Київської області - вимучені, перестрашені, сльози котяться, як на них подивишся, пожертвувати якусь олію чи крупу при виході із супермаркету для потреб армії та біженців не шкода.
Чи є у когось відомості, фіксували, що літак із путінською делегацією просився у США, ймовірно для переговорів, зняття деяких санкцій та зберегти своє обличчя.
Відео коротеньке, і переглянути можна разів десять. View: https://www.youtube.com/watch?v=vYi9vtDC6LI
Ви не визнаєте окупаціїї України в тому числі Криму і ОРДЛО військами РФ? Ваша мапа більше схожа на план великого будівництва доріг і мостів((
Зі мною легко дискутувати. А Ви спробуйте з Кевлюком! View: https://www.facebook.com/victor.kevlyuk/posts/10220965487469707
Его последними словами бьіло: "я слишком много знал..." До речі... мапа бойових дій взята з сайту британського агенства Рейтер. А це вам не якийсь Коклюшкін з фейсбука.
Згоден. Взагалі, у цього "пенсіонера" багато цікавого. Ось, наприклад: View: https://www.facebook.com/victor.kevlyuk/posts/10220974213727858
Всьо, забанив мене адмін в командіровці відразу на трьох форумах Люрить тамтой адмін окропом, боїться правдивих відосиків з війни. А юзери там такі да - суцільні путіноїди. Там клініка ще та... зі о, вже на чотирьох форумах мене боягугливий адмін там забанив
Рошен не зробив ППО під Києвом, а тільки модернізував. Але й за це йому велике спасибі. Почуваю тут себе як в раю (в порівнянні з багатьма районами України). Побачимо, як буде надалі.
Не трусливый а расчетливый.форум какую гикакую копейку админу приносит. И лишиться ее , в такое смутное время ему как то не очень хочется . Поэтому все что угрожает его бизнесу будет блокироваться