Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ухти... вкрали БТР... переплили на ньому Дніпро ... ну, блін, сюжет...:uanew:

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. mypucm

усе він правильно каже... загуглив, хто це такий..
    ось... 7 місяців тому...

https://www.youtube.com/shorts/DPrF1Zmoz4I

це такий собі внутрішній критик... ну ви ж бачите, у нас демократія
    його періодично випускають в ефір, коли їм стає сумно...
    потім дивляться, наскільки його аргументи для них серйозні

якби він сказав, що когось треба судити - трибуни б не дали )

4. Good man

Good man Обычный человек

И ты туда же. :bad: Планктоша, кацалапый урод тоже с таких роликов начинал, а теперь наводит российские ракеты на украинскую инфраструктуру.

5. Lanktocha

Але не думаю, що на шабаш до скабєюшки запрошують кого попало і не опрацьовують перед тим сценарій передачі, може розраховують, щоб задумане путінархами озвучив такий.

6. mypucm

1. скабєєва начебто на іншому каналі...

2. смисл у тому, що путіністи бояться неконтрольованої стихії

значно дешевше впустити в ефір когось незгодного... щоб випустити пар
    принаймні він зрозумілими словами пояснює, у чому проблема...
    словами, а не вилами...
    це таке дозоване випускання пару... можна навіть сказати керована демократія...

в результаті всі виграють...
    - цей мужик може сказати - я зробив усе, що зміг... хто може, зробіть більше
    - журналісти отримують інформацію для роздумів, рейтинг каналу, більш дорогу рекламу і зарплату...
    - а путін отримує... мир у суспільстві...

7. Я не думаю, що зелені просто так не вилазять з кацапського ТБ і сцють кипятком від кацапских телеведучих, а потім те гівно тягнуть на ЛФ

8. mypucm

1. по-перше, я вже кілька років кажу, що форум треба чистити...

зображення_2023-01-25_152600840.png

2. рашистів кількісно дуже багато... на всіх куль може не вистачити...
    тому треба спілкуватися - демотивувати їх... вмовляти їх сидіти вдома...
    -------------------------------

я от кажу їм, що росія - величезна багата країна... (ви згодні з цим?)
    і який смисл вам сюди їхати на війну? :scratch_one-s_head:

9. mypucm

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Згадується "Про Федота-стрельца" Леоніда Філатова.

Перед кем ты, старый бес, Тут разводишь политес? Твой посол, я извиняюсь, Третий день как с пальмы слез!
    Будь на нем хотя б картуз, не такой бы был конфуз.

11. Якщо ви вважаєте, що десь в тилу у чиновників закінчилася війна, я вам раджу подивитися новини на сторінці ВЦА Харківської області. Там ви дізнаєтесь, що на зустрічі зі старшими офіцерами союзників, які приїздять не по лінії офіціальних візитів, наших військових не запрошують. Просто ігнорують як клас.
    Ми ж всі розуміємо, що генерал армії США Кіт Келлоґол та експерт з національної безпеки та розвідки США Робертом Маккрірі та інші американські військові та експерті приїхали не проліски шукати. А обговорювати речі пов’язані з безпекою та обороною. І тут хєрак, ні одного військового. Якісь тіпочки в піжонській оливі з офігеть тактикульними бородами з барбершопа, голова вца, та незмінний Тєерєхов. Нема військових на зустрічах. Думав може якось неформально не для преси збиралися. Ні! Ні командувач ОУВ, ні начальник гарнізона, ні командири бригад, в смузі яких кордон та лінія фронту під Харковом.
    Я так розумію, голова вца дуже боїться шо професійні військові почнуть задавати питання нашим воякам, що то за хуйня з бетона, схожа на саркофаг стоїть на відкритих ділянках, які помітні за 5 км. Їх навіть застарілий танчик розбере "ломами" за 2 хвилини. До речі, як кажуть злі язики, продають в ЗСУ ці "склєпи" за три ціни від собівартості. Війна все спише. Їм же треба щоб цього добра більше знищив ворог. Кінці у воду.
    Або запитають союзники показати другу та третю лінію оборони. Ми ж чекаєм наступу? А, і в білгородській області Кантемирівська дивізія після відновлення розгортається. І таманці засвітились. І там чогось не Т55, а Т90.
    Зараз набіжить купа холуїв, які почнуть розповідати, як сильно працюють на оборону Синєгубов та Терехов. Ви тут пальці не ламайте, а краще приходьте на позиції коли почнеться новий наступ. Бо керувати з кабінетів та спалювати людські життя через погану підготовку фортифікацій, то одне. А зарубатися з кантеріровцямми, то трошки інше.
    Я не дуже переживаю. Ми їх всіх відправим ладами в росію. Зарубаємось. Буде важко, будуть втрати, але вистоїмо. Але зараз треба робити все, щоб мінімізувати втрати. Бо ми рано чи пізно скінчимся. І черговий раз просто не буде кому воювати.
    Роман Донік

12. Good man

Good man Обычный человек

Какие у тебя могут быть претензии к Михаилу, кацалапый урод?:facepalm:Да, к нему иногда возникают вопросы, но кто из нас не без греха. Разные взгляды на развитие страны это норма. Но в целом, я вижу, что он настоящий патриот современной Украины.

13. Lanktocha

Бе-бе-бе... І де тут зелені, на рашиських шабашах появлявся тільки порохобот Цибулько.
    Але суть шабашів та сама і в сортах гівна не розбираюсь.
    Можу помилятися, але може писатися сценарій, у кого відрізняється думка, перед передачею запитають про що буде говорити і відразу приготують чим заперечити, майже, як неможливо виграти у карти у катали.

14. medwedo berlogsoni

Леопарди змінюють свої плями.
    Я, як поліглот місцевого розливу, згадав, що на курсах англійської в радянські часи (і, мабуть, в класах шкіл) аналізувалася приказка англійською
    A leopard can't change its spots - тут має місце гра слів spot - це і пляма на хутрі леопарда, і місце, на якому знаходиться леопард.
    Так от, Леопарди міняють свої місця і скоро прибудуть в Україну.
    І вже в середині весни ЗСУ дещо посунуть фронт туди, ближче до боліт.

Цікаво, що в іспанській мові (і не тільки) є слово felini - це узагальнююча назва для всіх кішок: і тигрів, і левів, і леопардів, і пум, і ягуарів тощо.
    В українській мові такого узагальнюючого слова-синоніма немає.
    Кошаки, чи що?

15. mypucm

мені незрозуміло, як перекладається слово "туча"
    ну "хмара"

а "облако" тоді як перекладається? :scratch_one-s_head:

16. Зате в Україні яйця рахують в кілограмах, а макарони міряють в кілометрах.
    Чи цього на курсах англійської не вчили.

Р.С. І поки президент не з'їздив в Брюссель ніхто не заїкався про зміну spots and not only spots but another also wasn't on the agenda.

17. medwedo berlogsoni

Оболок.

Дощ, витрусивши безліч краплин, посунув свої хмари далі.., відганяв хмарки тендітні, оболоки прозорі, залишаючи темних, плідних, дощовитих (Ю. Яновський);
    https://uk.worldwidedictionary.org/хмара

• Смішно Смішно x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

За каждым словом следит кацалапый. Такой наблюдательный, а про ВМС Украины не в курсе. Я понимаю, если бы борщеварочка этого не знала, на то природа наделила её умом только борщ варить. Про Эрдо'ана знает, про хмару знает, а ВМС Украины не знает. И Бондаренко не знает. Верим. А агенту ФСБ верим вдвойне.

а де твій аватар? :)