Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви там ближче живете - за часів Порошенка там обладнувалися лінії оборони?

Можливо. Але може скажете, як це так трапилось, що сучасні українські танки під час президентства Порошенка поїхали в Таїланд, а не залишилися в Україні для захисту Харкова?

Очень длительный производственный цикл "Оплота" также становится объектом критики. Так, за три года Таиланд получил пять танков из 49; на июнь 2017 года в Таиланд было поставлено 30 машин. Всё же в марте 2018 года все 49 машин были переданы Таиланду, и контракт был выполнен.

https://ru.wikipedia.org/wiki/БМ_«Оплот»

Хотілося б узнати, чи Порошенко готувався до війни, чи до отримання Томосу?

Чому було зірвано виробництво танків у 2015 році?

В 2015 году производство танков было окончательно сорвано и не произведено ни одного экземпляра ни для нужд ВСУ, ни по контрактным обязательствам.[52]

Хто у нас тоді був Президентом? Здається, поки що не Зеленський
    Петро́ Олексі́йович Пороше́нко (нар. 26 вересня 1965; Болград, Одеська область, Українська РСР, СРСР) — український політик та підприємець, п'ятий президент України (7 червня 2014 — 20 травня 2019).

За рік з хвостиком Петро напрезидентствував стільки перед неминучою загрозою війни з Росією, що припинилося виготовлення танків Оплот.
    Зате чиколяду по Україні - хоч шопою їж.

Можливо, хоч Ви зрозумієте, чому Поршенко був таким вигідним для Хула і для місцевого гамнюка Гудмана?

Я на цьому дискусію припиняю і відповідати не буду. Таких зривів у обороні з боку Порошенка дуже багато. Про військово-транспортні літаки, виробництво яких гальмувалося при Порошенку, ми уже тут говорили ще до війни.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Ан-178
    Лише з ініціативи Зеленського їх почали будувати, та війна не дала докінчити цю справу.

Мені лише цікаво знати, чи то люди такі дурні, що риють під Верховного Голокомандувача під час війни, чи чиюсь кашку варять.

ЗІ. При Порошенку виробництво сучасних вітчизняних танків Оплот було зірвано, а зараз Христа ради просимо хоча б десяток танків за кордоном.
    Зате Порошенко почав випускати катєрі, які - ні к бєбєній матєрі.

Останнє редагування: 22 січ 2023
  2. В ексклюзивном інтерв’ю «ФАКТАМ» найактивніший лобіст України на Заході ще з 2014 року, президент аналітичного центру Potomac Foundation, відомий американський військовий експерт з питань оборони, військової стратегії, ядерної зброї та національної безпеки, професор Філліп Карбер, який свого часу працював зовнішнім радником прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер та генерального секретаря НАТО Менфреда Вернера, очолював департамент стратегії у Пентагоні, розповів, зокрема про надання нам західної зброї.

Він дуже інформована людина, знає навіть найменші тонкощі та нюанси всього, що відбувається в Україні, і щиро переживає за нас.

На запитання, чому нам дають зброї стільки, щоб ми трималися, але не йшли у наступ, він відповів:
    — Так, вам дійсно потрібно набагато більше озброєння. Ви отримуєте його дрібними партіями. Наприклад, вам дали 15 французьких танків. Можливо, незабаром отримаєте вісім британських Challenger. Ще вам дадуть 50 американських Bradley. Ви можете використовувати все, що вам дають. Але мені здається, що ваш міністр іноземних справ Дмитро Кулеба зробив величезну помилку кілька місяців тому, коли почав критикувати Захід за недостатню підтримку.

Розумію, що вам надають не стільки, щоб це мало суттєвий ефект на хід бойових дій. Але дійсно хочу ще раз наголосити на моменті, який доводить мене до шалу. «О, ви даєте стільки, щоб ми могли встояти, але недостатньо того, щоб перемогти. Ви на Заході дивитесь, як Україна стікає кров'ю».

От тут я буду жорсткішим. Це не наша провина, що ви, хлопці, продавали у країни третього світу вироби своєї оборонної промисловості для отримання прибутку замість того, щоб розбудовувати власні Збройні Сили. Навіть після семи років з початку цієї війни ви продовжували це робити. Ви виробляли ракети дальнього радіуса дії. Однак зробили лише чотири штуки. А тепер кажете, що ми вам даємо недостатньо. Але це ви ж не робили нічого, щоб у вас це все було. Ви маєте стидатися.

Я завжди був найбільшим вашим лобістом, щоб ви отримували багато чого. Проте у підсумку ви отримали навіть більше, ніж я розраховував. Але розумію, що інших на Заході реально дратуєте, що ви просите, оскільки ви не розбудовували власні сучасні технології й не виробляли озброєння.
    Наприклад, ваш Харківський танковий завод — один з кращих заводів у світі. Ваші конструктори взяли танк Т-72, у якого була дуже вразлива вежа, поставили на неї німецьку гармату, а місце для боєприпасів зробили ззаду за вежею. І зробили з нього відмінний танк, який ідеально підходить для вашої місцевості. На мою думку, він був би чудовим не тільки для вас, а, наприклад, для країн Балтії. Але ви його не почали виробляти, це був тільки прототип.

Ви б могли б робити бойові машини піхоти, причому набагато кращі за Bradley. У вас були для цього технології. Але ви цього теж не робили. Тому не звинувачуйте нас. Я вже мовчу про те, що ви не мобілізувалися й не готувалися, коли ще за шість місяців до вторгнення були очевидні всі ознаки майбутньої війни.

-----------------

У наших союзників на відміну від наших обизян є достатньо тактовності і манер не казати нам в очі, що наші дебіли все просрали, а тепер звинувачують Захід. Наші друзі нам просто мовчки допомагають як можуть.
    Але цьому терпінню вже підходить кінець. Поки що вони це сказали лише для нашої преси.
    Але наші дебіли роблять все, щоб про це почали говорити всі.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо йде мова про загиблого на війні мого сусіда, ще нічим, якщо і були якісь копійчані компенсації, ще далеко до обіцяних міліонів. І нетреба тріпатись, що так не має бути, всі легко і без дурних відмов оформляли субсидії чи якісь довідки?

4. Slav

Slav Well-Known Member

Хтось мені може сказати, як так могло статися, що Південь України (крім Маріуполя, який майже не вплинув на загальну ситуацію) здали майже без бою за декілька днів на початку війни? Як так могло статися, що банди єблівушки зовсім без опору захопили Південь України з Криму? Як так могло статися, що москальня зайшла в Україну зовсім без опору з Криму? Чому наші не пробували там, щось замінувати та обстрілювати моцкальню з артилерії на перешийку, який сполучає Крим з Україною, коли москальня перла з Криму? Хто за це несе відповідальність? Чи є в тому якісь об'єктивні причини, на які ніхто не міг вплинути? Це питання в першу чергу треба ставити президенту Зеленському і його команді. Ніхто про це тепер не хоче говорити, навіть прихильники Порошенка, які є опозиції до Зеленського, бо тепер війна. Але це не значить, що це питання взагалі не можна і не треба піднімати. Якщо це питання не піднімати, то такі ганебні речі будуть повторюватися в майбутньому і єблівушка буде Україну перемагати. Всі знали, що москальня буде перти в Україну з Криму, щоб створити сухопутний коридор до Криму. Про це не раз говорили різні українські політики. ( Наприклад: https://incident.obozrevatel.com/uk...rat-probivayuchi-koridor-do-krimu-marchuk.htm ).

Останнє редагування: 22 січ 2023
  5. Good man

Good man Обычный человек

Да, про него. Уже несколько месяцев прошло, дело с получением компенсации так и не сдвинулось?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

1.Ні, не будувались.Бо срасєя не зтягувала війська до кордонів з Україною.А ось при зелепні зтягувала.І зелепні квохчуть, що "про напад заздалегідь знали та два роки готувалися".
    2. Щодо танків- у зелепнів було два роки на те, щоб налагодити їх виробництво і виправити помилку Порошенка.Чому не виправили та не налагодили?Більше двох років замало?
    3. Транспортні літаки...Ну і як, вони багато допомогли б у ситуації вторгнення расєянії?
    4. Чому при "знали та готувалися" просрали південь та ледве не просрали інше?

8. - Ми вже фактично в НАТО!
    - Конкретно ви вже фактично в дупі, але не смійте тягнути туди армію та країну.

9. medwedo berlogsoni

Американець розповідає, як і чому США підтримують Україну.
    Є російські субтитри, і американець дійсно каже, те що в перекладі.

View: https://youtu.be/NLOiyonaZ_E

• Подобається Подобається x 1
  10. Ну, що?
    Арахамія сказав, що "НЕ НА ЧАСІ ВЖЕ НЕ ДІЄ".
    Тепер можна. Тепер НА ЧАСІ?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Думаю, після війни, може і скоріше, випливе ще багато неприємних фактів.
    Може помиляюся, але до обіцяних виплат ще далеко..

12. medwedo berlogsoni

13. Good man

Good man Обычный человек

Держи нас в курсе. Сообщи, если ситуация изменится в худшую или лучшую сторону.

14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Шольц зрозуміло каже:
    у наших західних партнерів є ядерна зброя...
    а в Німеччини - нема

15. medwedo berlogsoni

16. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый урод проштудировал весь мой профиль, ловит каждое моё сообщение, бегает за мной по всем темам с комментариями, но я у него в игноре. :))) Это всё что нужно знать о порядочности и психологической устойчивости избирателей Зеленского.

17. Пам'ятаєте скільки версій зпиву спецоперації по вагнерівцям висували отвєтствєнниє ліца?

- вигадана від початку і до кінця;
    - це не українська спецоперація;
    - це українська невдала спецоперація;
    - це українська частково вдала спецоперація, всередині якої російська спецоперація.

Так от з закупівлями МО те саме:

- це фальшивий контракт;
    - ІПСО ворога;
    - органи і так розслідували цю закупку;
    - технічна помилка в цінах;
    - це спеціальна методологія закупівлі штук в кілограмах.

Це просто така звичка брехати?
    Чи спроба за спамом версій приховати правду?
    Або посадовці самі не володіють реальною інформацією?
    ..............
    Дістали ці "просто порядочниє люди", не здатні дати жодної конкретної відповіді, продемонструвати жодного досягнення своїх обіцянок, крім безкінечних потоків брехні та пропаганди.

18. Хто останнім часом помітив,
    як ми втратили інтерес до конспірологічних одкровень усяких піонтковських, ілларіонових та інших швеців. Ось це і є втіленням гасла "Вірю в ЗСУ!" З відчайдушної надії воно перетворилося на тверду впевненість.

Та навіть публічна зміна позиції "доісторічєского мальчіка" Кіссінджера нам цікава лише тим, що у московитів вже бракує грошей на утримання агентури.

19. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Якщо шось, то БТР сам пливе)

а де твій аватар? :)