Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

один з десятків українських військових експертів

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про це уже неодноразово казав Шендерович.
    Давайте, в прайм-тайм дамо однакові можливості на телебаченні Путіну і, скажімо, Навальному.
    Щоб виборці бачили і того, і іншого, слухали і того, і іншого. От тоді будуть вибори, і будуть голоси.
    А якщо Путін заявляє, що його противники "кошмаріли бюджет", а у відповідь не можна на тому ж телебаченні всім виборцям розповісти про колекцію годинників Путіна, яка коштує кілька його річних зарплат, коли не можна показати всі, або хоча б деякі палаци Путіна, побудовані, звісно, не на президентську зарплату Путіна, а на гроші, вкрадені за рахунок продажу надр Росії, от тоді і будуть "голоси виборців"
    Я на цю тему навіть дискутувати не маю бажання.
    Зараз з"явилося світло і інтернет, тому займаюся цікавішими справами. Але, коли заглянув у тему, не зміг Вам не відповісти.
    Заодно скажу і про Арестовича. Якщо придивитися уважно, то ота підбірка (хтось же із порохоботів читає тих всіх скабєєвих та соловйових, підбирає, підсовує таким як Хомчин, щоб вони викладали в соцмеражах та на форумах), ота підбірка направлена не проти Арестовича, а проти Зеленського і діючої влади. Зеленський і діюча влада не тільки кісткою в горлі кремлю, але і деяким так званим опозиціонерам всередині України.
    А якщо врахувати, що, наприклад, Гудман вихваляє Порошенка і підтримує тут Хомчина, то дуже легко до двох додати два.

На просте питання - чому Порошенко не закуповує дрони-камікадзе для ЗСУ, Хомчин ніколи не дасть відповіді. Вони будуть говорити про генератори, про буржуйки, про автомобілі, одним словом, про все те, що не викличе незадоволення у Путіна.
    Тому що якби Порошенко почав закуповувати дрони-камікадзе із дальністю 800 км, як це роблять Стерненко і Притула (яких Хомчин і Гудман також обсирають), то дуже швидко б або в палац Порошенка прилетіло, або про Порошенка на російському телебаченні опублікували б цікаві факти.
    На мою думку, Порошенка тримають в Кремлі як запасний варіант на губернатора малоросії. Якщо, б Янукович чи Царьов не проканали, тут би і виліз наперед Порошенко. Дуже зручна фігура для Кремля. І Меркельшу слухає, і мінські домовленості залюбки підписує.

Зараз не мене хомчини-гудмани налетять, обзивати почнуть. :))):mocking:

3. Я дам відповідь, якщо ти даси відповідь що купив за свої гроші для зсу зеленський або його власник коломойський

4. IMG_20230115_094502_508.jpg IMG_20230115_094540_359.jpg
    Коли військові кажуть, що літали багато на чому, але наші Посейдони – найкрутіша пташка. Для нас – це найкраща похвала.

Три комплекси Посейдон, 9 пташок. А щоб їх було максимально зручно перевозити, технарі ГО «Справа Громад» створили кунги на основі наших DAFів. Усередині машин є абсолютно все, щоб розгорнутися і нищити ворога. І це те, що було потрібно військовим для ефективної роботи.

Раніше ми організували навчання для декілько бригад, де будуть майбутні пілоти Посейдонів. І сьогодні я з великою радістю привітав їх із отриманням сертфікатів. Переконаний, що наші залізні пташки у руках справжніх професіоналів. І вони використають їх можливості на всі 100%.

Хлопці, нам потібно більше бавовни! До перемоги!

5. Тільки кацап може надрочувати і кінчати від хуйла і шендеровича.
    Для українця найкращий кацап - це мертвий кацап

6. Народ смішний. Прочитав, що вже петицію готують про Льошу Арестовича на сайті президента. Правда незрозуміло за що.
    Нахіба. Типа В Офісі Президента не знають яку маячню він несе. Не будьте росіянами. Царь гарний, боярі Арестович поганий. Вони одна команда.

7. mypucm

1. а шо важливіше зимою - дрон-камікадзе чи генератор для міста...?
    (я, наприклад, не знаю...
    скільки людей замерзне насмерть у випадку серйозної аварії ?

чи є у Порошенка взагалі живі гроші?
    чи тільки акції чи будівлі?
    я не знаю :dntknw:
    ---------------

про Путіна...
    можливо, ви плутаєте питання лідерства... і питання справедливості (з вашої точки зору)))

хто переможе у телевізійній дискусії путіна з Навальним ?
    я, наприклад, НЕ ЗНАЮ... тому що не знаю, хто там дивиться телевізор..........

ну добре, нехай Навальний переможе, за нього три мільйони проголосують... а за путіна - два...

але кількісно це може бути більше, чим населення цілої країни...
    і може він лідер і бог... для свого злобного електорату

8. mypucm

нє...
    це абсолютно різні вагові категорії
    якщо згадати про рівень підтримки на виборах, і тягар відповідальності Президента...
    ---------
    про Арестовича ж є його власна цитата у вікіпедії - я мутний тип...

9. mypucm

десь читав...

у 1917 році могло скластися по-різному... але сталося так, що десять тисяч більшовиків змогли захопити владу у колишній російській імперії

10. А ось ця історія вже з травня місяця, ого ж час той пролетів! Саме 14 травня я написав пост про те, що ми знайшли комплекс великих БПЛА та хочемо купити його для десантників. За вартості комплексу в 325 000 євро я не думав, що ми замахнемося ще. Гроші тоді зібрали, Петро Порошенко половину сплатив, десантникам комплекс ми поставили. А потім подумали, може спробуємо зібрати ще на 3? А потім подумали, можливо… На сьогоднішній день у нас підписано контрактів на постачання 20 комплексів Poseidon H10/11. Це буде 20 бригад ЗСУ.

А зараз інша грань проекту. Саме з перших одержувачів ми помітили запит на особливу машину для перевезення та роботи. Просили бусики, ну начебто як звичний такий формат, де й їхати, де й спати, де й літати. Але у бусика проблема з прохідністю навесні та восени. І тут наші вантажівки DAF Leyland і тут наші технарі розгорнулися. Тепер маємо машину управління, повний привід та дизель, зручні крісла для роботи, Старлінк для передачі даних, автономний обігрівач салону, генератори та зарядні станції. Чи варто написати про те, що тепер усі бригади отримають такі машини до своїх Посейдонів?

Але це не все. Навчання та обслуговування! Адже можна було б і далі вчити пілотів на курсах у фірми-виробника, доки йшлося про одиничне постачання це було прийнятно. Але десятки, ДЕСЯТКИ!, уніфікованих комплексів, це багато десятків літаків та станцій управління, оновлення програмного забезпечення та дрібний ремонт. Армія має бути автономною, а отже… а отже підготовлені армійські інструктори, створена матеріальна база (і за ремонт ми теж платили) і тепер навчання відбувається у сучасному навчальному центрі ЗСУ! Ми не показуємо його, ну… зі зрозумілих причин.

Гроші. Дочитали до цієї точки, прочитайте про гроші.

Вчора передали три комплекси на 45 763 823 гривні. Майже півсотні мільйонів гривень. Частину зібрали ми, більшу частину сплатив ПП, збирала гроші. Демократична Сокира частину грошей зібрав і передав Олександр Вілкул (так, той самий). Всім світом ми зібрали ці гроші та сплатили супер-ефективні БПЛА для наших військових. І ось так ми всі разом зібрали та сплатили 10 комплексів, вони вже повністю викуплені. А контракт на 20, за другий десяток внесено аванс. І що швидше ми зможемо викупити вантаж, то швидше допоможемо ЗСУ помститися. Помститися за Бучу та Ірпінь, за Маріуполь та Волноваху, за Ізюм та за вчорашній Дніпро.
    FB_IMG_1673773321455.jpg FB_IMG_1673773304507.jpg FB_IMG_1673773299815.jpg FB_IMG_1673773290773.jpg IMG_20230115_094540_359.jpg IMG_20230115_094502_508.jpg

Останнє редагування: 15 січ 2023
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тоді треба ще брати до уваги Тарасика Чорновола і Юру Луценка :)))

12. І цигана

13. mypucm

саме так... чим більше експертів - тим реальніша картина
    (звісно, якщо слухати факти, а не домисли... )
    і... свій же мозок обмежений...

14. Отак. ЗЕвлада канал "Прямий" з кабельних вирубає, а генерал Залужний каналу подяку вручає. Ставлення до патріотичного телеканалу - виразний індикатор.
    Вітаю колектив "Прямого"! Любив приходити до вас. Тоді. В тому житті.
    FB_IMG_1673776161257.jpg

15. Запам'ятайте про всяк випадок:
    І Арестович, і Фейгин - з однієї фсбшної крапленої колоди.
    Те, що ви побачили сьогодні, зрежисовано на Лубянці.
    А тепер подумайте про те, скільки ж ще було зрежисовано, і виконано цією мразотою таких вкидів, але не так нагло...
    Раніше завжди було грамотно зрежисовано. А сьогодні - coming-out without background в режимі "хватай мешки, вокзал уходит". Якщо так безглуздо Люся спалилася – значить, велика ціна питання на кону. Про це й казав нещодавно.
    І всі ж кремлівські офіційні говорящі голови мовчали..
    Їм дійсно не було що сказати.
    Мовчали до моменту, поки Люся не розрулив ситуацію.
    Сюди би приліпити мем
    "Совпадєниє? Не думаю.",
    але і без нього все зрозуміло.
    Але і не це саме прикре.
    А те, що вкраїнчики і це схавають.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Арестовича треба постити в тему Знахарі і Ворожки ;)

17. Соледар.
    Артбригада ЗСУ і аеророзвідка ТРо: око за око, рашисти!
    Хаймерс я коректував вперше. Так, гарно
    https://www.facebook.com/1000056755...M6i8PReW4JJypKxhhf9RCv2g2yHkSmDDbquRpt9Z2Xvl/

18. Homer:
    Росіяни нічого нового не зробили. Ми в Маріуполі це вже проходили.
    Просто тоді в нас не було світла і можливості зафіксувати злочини. Кожен день падало по кілька багатоповерхівок. Але різниця в тому, що через бої ніхто не розбирав завалів і не надавав медичну допомогу постраждалим.

На кожну Бучу є десяток незафіксованих буч. На кожну знищену багатоповерхівку яку покажуть по всім новинам - є цілі квартали і міста, які нікому не покажуть. Тому русня в Маріуполі так поспішає з зачисткою зруйнованого. Разом з загиблими.

Вахтанг Кіпіані:
    У стрічці підряд - фотографії будинку у Дніпрі, де вже ніхто не житиме, допис про те, що мер Харкова Терехов оскаржує штрафи щодо вживання російської мови і інфографіка, з якої слідує, що Дніпропетровська область - чемпіон з асфальтування доріг і нєкій Резниченко ніяк не нажреться і йому пох, що війна і ворог у кількох кілометрах від області, йому треба освоїти мільярди. І якщо наразі ми не можемо дістати того, хто дає наказ знищувати наших людей і міста, то другої і третьої новини не мало б бути. А вони є.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А росіянин адвокат Порошенка Новіков?

а де твій аватар? :)