а. так он воно що... Змило хвилею майорів, насєкомоє, хомчин рідко-рідко, один Мих віддувався, і той "викає". От такі патріоти-порохоботи...а я про що казала. Та хай їм всім грець, аби війні кінець. Почали щось про якісь гуманітарні коридори з Харкова казати - мабуть гуманітарну катастрофу готують...Син каже - треба їхати. Російські коридори добре відомі.
Я побачив постфактум. Вранці. Вночі я глянув на новини, було не до "парі", де він і нащо він. Побачив лише його ідіотську реакцію. Може, він - дитина? Збирати всі мої помилки і пам"ятати їх? Зберігати десь у спеціальному файлі, щоб у "потрібний момент" викласти... Навіщо людині із здоровим глуздом оте усе? Я впевнений, що він Путіна агресором і узурпатором не назве. Допоки Путін живий і при владі. Їздив учора в райцентр - сусідка мала забрати в Ощадбанку грошовий переказ. На в"їзді в райцентр - блокпост. Звідки-куди? - Називаю село. - Скажіть прізвище голови колгоспу? - ???? - Сусідка випалила прізвище. - Проїжджайте.
У нас в селі йде підготовка про прийому біженців у будівлі школи. Люди несуть все - від харчів і до ковдр і подушок.
"Це ми як вбивці, свої ж у мене стріляли": російський окупант здався українським військовим View: https://youtu.be/6JlnE0TE1gc
Березовый сок, [04.03.2022 15:28] ⚡️Прочтите этот текст до конца. Он в двух частях. И поймите главное, что сейчас началась война за будущее не только Украины, но и всего мира. У Кремля есть план. План получения мирового господства. Он бредовый, идиотский, абсурдный и неосуществимый. Но он будет реализоваться Кремлем. Он уже реализовывается в Украине и в РФ. И об этом пишет российская "Новая газета". Этот план базируется на книжонке бывшего вице-спикер Госдумы Михаила Юрьева «Третья империя: Россия, которая должна быть». Я когда-то её читал и думал о том, что это памфлет на неофашизм в России. А оказывается для Путина это программный документ. И он его последовательно реализует. Березовый сок, [04.03.2022 15:28] Часть 2. (Часть 1 перед этим постом.) Такие древние города, как Варшава и Краков, и многие другие были сильно разрушены, а Львов буквально стерт с лица земли, причем, судя по всему, вполне сознательно». И похоже, что в Кремле эту писанину воспринимают, как руководство к действию. Новая Газета - novayagazeta.ru
Ні, колоборантко. Не просто війні кінець, а ми маємо перемогти. А закінчити війну просто - вийти з білим прапором і буде вам кінець війні.
Бачите шмат цієї карти? Це ті місця, звідки родом моя мати (с. Голишевське) і де я виріс - якраз на кордоні з кацапами. Минулої ночі там сталося дещо цікаве - в смт Тьоткіно зі своєї території кацапи зробили обстріл...своєї ж території Про це моїй матері сьогодні розповіла її однокласниця, яка мешкає в с.Рижівка. Вона не просто однокласниця, а майже родичка. Її старша сестра - це дружина мого покійного дядька. Рижівка сиділа по погребах до 3 ночі, доки кацапи їб@шили по своїй же території. В тих хатах, які ближче до кордону - шибки повилітали. Так шо чекаймо в новинах про звєрства укронаціоналістофашиздобіндєрафцеф над мірнимі гражданамі РФ Вчора в новинах проскакувала інфа щодо таких провокацій, але в Краснопільському р-ні. За нашими даними, як казали в новинах, кацапи повинні були робити обстріл своєї території з с.Попівка, яке на кордоні з Краснопільським р-ном. Тут є один майже збіг -як Ви бачите по карті - поряд з Тьоткіно є ПОПОВО-ЛЕЖАЧІ. Назва дуже схожа...
Група слідчих Міжнародного кримінального суду в Гаазі виїхала до України Слідчі Міжнародного кримінального суду в Гаазі виїхали до України для розслідування за колективним міжнародним позовом проти Російської Федерації щодо її воєнних злочинів на території України. Про це повідомляє «BBC». У відповідь на запитання журналістів у четвер, головний прокурор трибуналу Карім Хан поінформував, що дії російської сторони підпадають під юрисдикцію Міжнародного суду. «Будь-яка сторона, яка безпосередньо цілить у цивільне населення та цивільні об’єкти, вчиняє злочин, визначений Римським статутом Міжнародного кримінального суду та міжнародними гуманітарними законами», — заявив він.
Це в нашому селі Лідія Іванців 8 год · Слава Ісусу Христу! Дорогі розвадівчани, облаштовуємо місця для біженців. Велике прохання принести до школи постіль, подушки, ковдри, рушники покривала.