Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Так они ничего не понимали из слов священника.:)))

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У нас на Черкащині сьогодні вже почали відключати світло за графіком. На Новий рік днів три не відключали, потім відключали два рази по дві години на день, а сьогодні світла не стало о шостій ранку і аж до дев"ятої.

В хаті темно, інтернету немає, почав слухати радіо. Розповідають, що знову обстріляли прикордонні села на Сумщині. Поранили тіточок, побили дахи на хатах... Раніше тут викладали фото бідних корів з осколковими ранами...
    Стріляють з території росії.
    Я раніше дуже часто бував у Сумах по роботі, знайомий із багатьма людьми, які родом із навколішних сіл. Працюють в Сумах, а батьки - в тих прикордонних селах, по яких кацапське бидло стріляє.
    Цікаво, що робиться в голові у того бидла, яке стріляє по селах із мінометів за принципом - аби куди?
    Невже воно не розуміє, те бидло, що воно не воює, а веде себе як бидло? Я розумію, що є там такі "вояки", які могли колись із багатоповерхового будинку кинути з вікна комусь вниз на голову шматок щебеню і сховатися, але ж не всі були такі? Що у них в голові? Думають, все те безкарно минеться, бо ЗСУ зараз не відповідають?
    І як бути далі? От виженуть з території України всю ту кацапську наволоч, а далі що? Якщо вони і далі продовжуватимуть стріляти по території України, як зараз - по Сумщині, Чернігівщині, Харківщині?

Цікаво, яка думка з даного приводу у тутешнього Гудмана? Він гордиться своїми землячками, що стріляють по сільських жінках та дітях, чи вважає їх, а також того, хто їх послав і дав їм міномети та іншу далекобійну зброю, останніми скотами?

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, то про Киев рассказывает "у нас", то про Черкасскую область "у нас". :)))Фсбшный урод, твоё место в Пензе.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Найскладніші бої зараз, Донбас - Бахмут і Соледар, не та обстановка, як були бої у Київській та Чернігівській областях, але обстановка не легша.

5. Написав знаток справи та безпосередній участник

6. Lanktocha

Констатація факту.
    Може учасник любитель воювати чужими руками?

7. Ти любитель воюти язиком як помелом

8. Good man

Good man Обычный человек

Ты с какого участка фронта пишешь? Бахмут, Соледар или диван Львовской области?

9. Lanktocha

Ще одне...
    Тут не стратегії, як насткупати чи які проводити дії, а зведення, що відбувається, таке можна почути і у випусках новин.
    Сам то у глибокому тилу, хоч вічні дорікання комусь.

10. Good man

Good man Обычный человек

Текущую обстановку все примерно знают. Ты сделай нормальный прогноз. На полгода - год. Без ура-патриотизма или упаднических настроений.

11. Lanktocha

Робити прогнози - залишіть таку місію Залужному.
    Зараз багато бажаючих передати танки, дуже ймовірно, що вони будуть вже у лютому, а там по-різному моєе скластися.

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты сам согласен с оценкой Луценко? Не стоит только видео вставлять, пиши свой комментарий. Это форум, он интересен общением людей.

14. mypucm

про прогнози... мені давно здається, що ти сидиш вдома в квартирі... І граєш акціями на біржі, чи на форексі, чи щось подібне :scratch_one-s_head:вгадав ? :scratch_one-s_head:

15. mypucm

у військових питаннях я некомпетентний :dntknw:
    (просто намагаюся бути в курсі)

Слава ЗСУ :uanew:

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3303010, member: 67697"]Написав знаток справи та безпосередній участник
    знаток - знавець, участник - учасник.

Спочатку досягніть рівня грамотності Ланктоші, а тоді критикуйте.

Ви ж, Хомчине, офіцер у відставці, мали бути освіченою людиною. Ланктоша, я так зрозумів, людина без вищої освіти, а пише набагато грамотніше.
    А то Ви на кожному розі кричите "Армія, Мова, Віра", а самі в мові - ні в зуб ногою.
    Гамнюк Гудман також, між іншим, не з окопа пише. Десь із якогось мухосранська дурью мается.

Я дам прогноз. Україна переможе в цій війні Росію. Зеленський, на відміну від Порошенка, жодних мінських угод не підписуватиме.
    Руські пропагандисти уже засрали, коли почули, що Польща і Великобританія нададуть ЗСУ танки.

View: https://www.youtube.com/watch?v=zQit_SvAiMk

17. Good man

Good man Обычный человек

Хм, почему такой вывод?:scratch_one-s_head:о_О

18. mypucm

ну... весь час цікавишся прогнозами :scratch_one-s_head:

19. Тримай, це про тебе

Привіт!
    Вітаю усіх, хто вийшов з бану Цукера.
    І одразу...
    Тому фаріонші - прівєт!
    Та Фаріонша, як стара КГБшниця може і відпрацьовує.
    Десь радістка Кет прийняла телеграму з маскви: показати булінг проти російськомовних дітей зі сходу України. Спробувати ще раз поділити дітей на правильних і ні.

Для цього рольові консерви і потрібні.
    Роль Фаріон - показувати запеклу зневагу. Плодити ложні і дикі смисли. Роз'єднувати.
    Ми ж пам'таємо Ганусю і Аннушку, так?
    На москві вважають, що ця карта ще не повністю відпрацьована.

Ненавидіти суржик - воно не фаріонівське. Воно московське.
    Бо Україна якраз і сильна своїми говірками.
    Кожне сільце має своє слівце.
    І у моєму дитинстві в Лохвиці я б теж скоріше сказав прівєт, чим привіт.
    І після цього був не меншим українцем, ніж фаріон.
    Але ніколи не був стукачком в КГБ.

І ось ще з мого дитинства:
    вертоліт, а не гелікоптер
    чай, а не гербата
    апельсини, а не помаранчі.
    Я вже дорослим навчився казати кава, а не кохфе.

І нічо так. Бо головне знаю. І дітей вчу. Навіть якщо скажуть не з галицьким відтінком української. А з поліським, подільським, слобожанським чи одеським.
    Головне, щоб в них каменем сиділо:
    Україна - понад усе!
    Свобода ціни не має!
    Гідність вища за життя!

https://m.facebook.com/story.php?st...VbEWp4Mezl&id=100086110930461&mibextid=Nif5oz

Р.С. І запроси у своїх феесбешних кураторів ще парочку компів. Може осилиш діалекти України з їх допомогою.
    Хоча бачу, що не дано

20. Good man

Good man Обычный человек

Люблю их, душа лежит.:blush: Мне анализ разноплановой информации, связки её в единое целое, формирование итога, отбрасывая всё лишнее, всегда давался легко. Меня борщеварочка часто глупцом называет, якобы думать я не умею. Я такое всегда с улыбкой читаю.:hi: Кстати, есть отличная возможность проверить один из моих источников информации. Ты от пункта несокрушимости по
    ул. Перекопской далеко живёшь? Там какие-то большие проблемы с получением гуманитарного хлеба. Грубость в общении сотрудников, "комната с чаем" закрыта. Можешь туда наведаться? Разумеется, только если сам недалеко живёшь и не подпадаешь под мобилизацию. Не хочу тебе проблем создать.

а де твій аватар? :)