Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

То пиши, то недоволен. Ты же не женщина, будь более последователен.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

пиши, пиши - в процесі формулювання думок люди зазвичай іноді розумнішають :smokedup:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут у нас товчеться Гудман - в перекладі з англійської - Хорошиц чоловік, який, очевидно, хоче стати "хорошім рускім".
    Ну, судячи з розвитку подій, за цим не заіржавіє.
    Але я, хочу уточнити у потенціально "хорошого руського" Гудмана, я правильно розчув, що "росія - угрюмая, ідущая на хер страна", чи мені почулося, як казав покійний Леонід Філатов - в ухє пріключілся ізьян?

View: https://youtu.be/2skokXJRtFg?t=461

Останнє редагування: 5 січ 2023
  4. mypucm

5. medwedo berlogsoni

От цікаво просто. Сьогодні - четвер. В Україні робочий день для тих, хто не на пенсії.
    А от в Росії - тиждень вихідних. Гамнюк Гудман казав, що йому сорок років, тобто, мав би сьогодні працювати, якщо він проживає в Україні.
    але оскільки він тут стирчить цілий день, значить, у нього вихідні, значить, пише з Кацапстану.
    І все намагається перевести стрілки.
    Адже неважливо, що робив Зеленський до початку війни, попереджував, не попереджував.
    Головне - результат. А результат такий, що Зеленський не здриснув, сім"ю з України не відправив, що стало б сильним козирем для ворога,
    Українцям капали б на мізки: Зеленський своїх дітей і дружину рятує, а на ваші голови, на голови ваших дітей та дружин бомбпи сипляться.
    Що, звичайно, значною мірою деморалізувало б і ЗСУ, і тероборону, і інші силові ( і не тільки) структури.

Зрозуміло, що евакуація передмість Києва була неможлива, це - сотні тисяч людей, десятки тисяч автомобілів. Почався б хаос, паніка, що зіграло б на руку Хуйлу та його придуркам.

Про дороги я вже казав на самому початку масового вторгнення.
    Мимо моєї хати в перший же день вторгнення по якісній дорозі буквально летіли зі Сходу на Київ військові машини. Я ще тоді запитав Василя (який, між іншим, воює, на відміну від гамнюка Гудмана, який обзивав його пьянью подзабрной, що інакше як свідомою дискредитацією офіцера ЗСУ не назвеш), що то за техніка.
    І він мені пояснив, що то - ракетні комплекси С-300.

Якби дорога залишалася такою, якою була ще до Зеленського, то ті комплекси їхали б зі Сходу в Васильків тиждень. Не виключено, що якийсь би місток і обвалився б. Як колись обвалився один місток "поремонтований" Омеляном-Гройсманом.

Гарні дороги - це оперативність. Немає доріг - все глохне.

Є така приказка в російській мові "За речкой тёлушка - полушка, да рубль перевоз"

Що толку із військової техніки, якщо її неможливо перекинути оперативно туди, де вона потрібна?

Оте все про дороги порохоботи та гамнюк Гудман говорять від безсилля. Політичні імпотенти.

• Смішно Смішно x 1
  6. Результат - тисячі вбитих в Бучі, Ірпені, Макарові.
    Десятки тисяч вбитих в Маріуполі
    Окуповану сотні міст і тисячі сіл

Це є результат

• Подобається Подобається x 1
  7. Це є результат похуїзму зеленського:

У березні окупанти на житомирській трасі (М06) облаштували бойову позицію та розстрілювали автомобілі з цивільними людьми, які намагалися врятуватися від війни.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для москалів гарні дороги на початку війни - це якраз те, що треба. А для захисту не так важливо.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тобто, всі, хто зараз бере участь і бойових діях голосували за Порошенка?
    Про перевибори, зараз ніхто крім купки крикунів-порохоботів не думає.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Була певна особливість у Мінських угодах, підписав би таке Зеленський скільки було би смороду від порохоботів, але тоді і зараз за словами порохоботів просто вершина дипломатії і супер-заслуга Порошенка.

11. 14 раз згадав Порошенка.
    Але найсмішніше - пише тільки про своїх тараканів в голові. Стосується це змісту допису, який цитує, не стосується, немає значення. Головне Порошенка згадати про якого таракани нашіптують.
    Планктоша, тобі пора Раптор від тараканів приймати

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Так ты предыдущий материал освоить не можешь, а уже новое просишь. Заболтал, как базарная бабка, факт цитирования меня генсеком НАТО. Где от кацалапого именование его кацапом за это?

13. Good man

Good man Обычный человек

Трепло, я никогда этого не говорил. Даже не прошу мою цитату об этом привести. Знаю, для тебя соврать ничего не стоит, классический сторонник Зеленского. Тихонечко в лес уйдёшь вместо указания моей цитаты с возрастом.:)))

14. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))

15. Good man

Good man Обычный человек

Ты зачем передёргиваешь слова, намеренно искажая смысл?:bad:
    Суть моих слов проста: неважно какими словами и документами Порошенко добился результата. Этот результат перекрывает результат Зеленского с лихвой. А после 24.02 даже говорить об этом как-то неудобно, всё настолько очевидно.

16. medwedo berlogsoni

Путін (він же Хуйло) через свого підлеглого бородатого Кірюшу Гундяя запропонував "різдв"яне перемир"я".
    У відповідь Офіс Президента відповіли відмовою, а Арестович у вчорашньому ефірі просто послав обох на )(уй.
    Спочатку Хуйло віддає наказ обстрілювати територію всієї України на справжнє Різдво, яке святкує весь світ, обстрілює Київ на Новий рік і руйнує готель в центрі міста, а потім раптом цьому виродку кремлівському забажалося перемир"я.
    Було вже одне припинення вогню, в Іловайську. Щоб росія мала змогу підтягнути додаткові сили.

Окупантів треба хрестити і в ніч перед Різдвом, і на Різдво, і після. І до Водохреща, і після.

17. mypucm

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Де Ви цього придурка знайшли?
    Хотілося б у нього запитати: Хто напав на Україну? Хто вбиває мирне населення? Хто руйнує українську енергоструктуру?
    Якщо так сильно у нього голова болить за українців, то нехай росія виведе війська, і у західних олігархів зникне причина відправляти "всяку військову рухлядь" в Україну.
    А взагалі - цікаво послухати.
    З одного боку, в Україну йдуть системи залпового вогню, якими ЗСУ "викушують" по кілька сотень особового складу військ Рф за раз, зараз прийдуть бронемашини з Німеччини, США та Франції, гармат і снарядів до них вдосталь...
    Адже луплять не одними Хаймарсами (штучним товаром), але і самохідними гаубицями також.

Слухаю і сміюся. Цілковита маячня.

19. mypucm

то його канал, тицьніть на назву, і насолоджуйтесь контентом )
    можете навіть подискутувати )

"УКРАИНЦЫ УНИЧТОЖАЮТ КУЛЬТУРУ РОССИЙСКОЙ ИМПЕРИИ !!! "
    пц :facepalm:

Останнє редагування: 6 січ 2023
  20. mypucm

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)