Тут у нас товчеться Гудман - в перекладі з англійської - Хорошиц чоловік, який, очевидно, хоче стати "хорошім рускім". Ну, судячи з розвитку подій, за цим не заіржавіє. Але я, хочу уточнити у потенціально "хорошого руського" Гудмана, я правильно розчув, що "росія - угрюмая, ідущая на хер страна", чи мені почулося, як казав покійний Леонід Філатов - в ухє пріключілся ізьян? View: https://youtu.be/2skokXJRtFg?t=461
ну і назва ) https://prostomob.com/uk/128550-na-ozbroyenni-zsu-zyavylysya-vysokotochni-snaryady-bonus
От цікаво просто. Сьогодні - четвер. В Україні робочий день для тих, хто не на пенсії. А от в Росії - тиждень вихідних. Гамнюк Гудман казав, що йому сорок років, тобто, мав би сьогодні працювати, якщо він проживає в Україні. але оскільки він тут стирчить цілий день, значить, у нього вихідні, значить, пише з Кацапстану. І все намагається перевести стрілки. Адже неважливо, що робив Зеленський до початку війни, попереджував, не попереджував. Головне - результат. А результат такий, що Зеленський не здриснув, сім"ю з України не відправив, що стало б сильним козирем для ворога, Українцям капали б на мізки: Зеленський своїх дітей і дружину рятує, а на ваші голови, на голови ваших дітей та дружин бомбпи сипляться. Що, звичайно, значною мірою деморалізувало б і ЗСУ, і тероборону, і інші силові ( і не тільки) структури. Зрозуміло, що евакуація передмість Києва була неможлива, це - сотні тисяч людей, десятки тисяч автомобілів. Почався б хаос, паніка, що зіграло б на руку Хуйлу та його придуркам. Про дороги я вже казав на самому початку масового вторгнення. Мимо моєї хати в перший же день вторгнення по якісній дорозі буквально летіли зі Сходу на Київ військові машини. Я ще тоді запитав Василя (який, між іншим, воює, на відміну від гамнюка Гудмана, який обзивав його пьянью подзабрной, що інакше як свідомою дискредитацією офіцера ЗСУ не назвеш), що то за техніка. І він мені пояснив, що то - ракетні комплекси С-300. Якби дорога залишалася такою, якою була ще до Зеленського, то ті комплекси їхали б зі Сходу в Васильків тиждень. Не виключено, що якийсь би місток і обвалився б. Як колись обвалився один місток "поремонтований" Омеляном-Гройсманом. Гарні дороги - це оперативність. Немає доріг - все глохне. Є така приказка в російській мові "За речкой тёлушка - полушка, да рубль перевоз" Що толку із військової техніки, якщо її неможливо перекинути оперативно туди, де вона потрібна? Оте все про дороги порохоботи та гамнюк Гудман говорять від безсилля. Політичні імпотенти.
Результат - тисячі вбитих в Бучі, Ірпені, Макарові. Десятки тисяч вбитих в Маріуполі Окуповану сотні міст і тисячі сіл Це є результат
Це є результат похуїзму зеленського: У березні окупанти на житомирській трасі (М06) облаштували бойову позицію та розстрілювали автомобілі з цивільними людьми, які намагалися врятуватися від війни.
Тобто, всі, хто зараз бере участь і бойових діях голосували за Порошенка? Про перевибори, зараз ніхто крім купки крикунів-порохоботів не думає.
Була певна особливість у Мінських угодах, підписав би таке Зеленський скільки було би смороду від порохоботів, але тоді і зараз за словами порохоботів просто вершина дипломатії і супер-заслуга Порошенка.
14 раз згадав Порошенка. Але найсмішніше - пише тільки про своїх тараканів в голові. Стосується це змісту допису, який цитує, не стосується, немає значення. Головне Порошенка згадати про якого таракани нашіптують. Планктоша, тобі пора Раптор від тараканів приймати
Так ты предыдущий материал освоить не можешь, а уже новое просишь. Заболтал, как базарная бабка, факт цитирования меня генсеком НАТО. Где от кацалапого именование его кацапом за это?
Трепло, я никогда этого не говорил. Даже не прошу мою цитату об этом привести. Знаю, для тебя соврать ничего не стоит, классический сторонник Зеленского. Тихонечко в лес уйдёшь вместо указания моей цитаты с возрастом.
Ты зачем передёргиваешь слова, намеренно искажая смысл? Суть моих слов проста: неважно какими словами и документами Порошенко добился результата. Этот результат перекрывает результат Зеленского с лихвой. А после 24.02 даже говорить об этом как-то неудобно, всё настолько очевидно.
Путін (він же Хуйло) через свого підлеглого бородатого Кірюшу Гундяя запропонував "різдв"яне перемир"я". У відповідь Офіс Президента відповіли відмовою, а Арестович у вчорашньому ефірі просто послав обох на )(уй. Спочатку Хуйло віддає наказ обстрілювати територію всієї України на справжнє Різдво, яке святкує весь світ, обстрілює Київ на Новий рік і руйнує готель в центрі міста, а потім раптом цьому виродку кремлівському забажалося перемир"я. Було вже одне припинення вогню, в Іловайську. Щоб росія мала змогу підтягнути додаткові сили. Окупантів треба хрестити і в ніч перед Різдвом, і на Різдво, і після. І до Водохреща, і після.
Де Ви цього придурка знайшли? Хотілося б у нього запитати: Хто напав на Україну? Хто вбиває мирне населення? Хто руйнує українську енергоструктуру? Якщо так сильно у нього голова болить за українців, то нехай росія виведе війська, і у західних олігархів зникне причина відправляти "всяку військову рухлядь" в Україну. А взагалі - цікаво послухати. З одного боку, в Україну йдуть системи залпового вогню, якими ЗСУ "викушують" по кілька сотень особового складу військ Рф за раз, зараз прийдуть бронемашини з Німеччини, США та Франції, гармат і снарядів до них вдосталь... Адже луплять не одними Хаймарсами (штучним товаром), але і самохідними гаубицями також. Слухаю і сміюся. Цілковита маячня.
то його канал, тицьніть на назву, і насолоджуйтесь контентом ) можете навіть подискутувати ) "УКРАИНЦЫ УНИЧТОЖАЮТ КУЛЬТУРУ РОССИЙСКОЙ ИМПЕРИИ !!! " пц