Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Математика.
    По списку було 2439людей.
    Зараз нам травлять що їх лишилось понад 700. Тобто 1700людей вже мали повернутися або загинути. В когось є цифра скільки всього витягнули із-за порєбріка захисників? Треба порахувати кількість знищених касапами.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ЧОМУ ВИ СЮДИ ЛІЗЕТЕ???
    (про мотивацію російських солдат)
    надибав цікавий текст... трохи далі... спочатку - про свій досвід спілкування з ними...
    ---------------------------------------------------------
    березень-квітень...
    Коли у наше місто зайшли росіяни... зайняли школу у центрі міста... у перший же день пограбували магазини (продукти, і все що блискуче - мобілки, побутова техніка)... почали нишпорити по хатах - шукали атошніків і зброю... понаставляли блок-постів - перевіряли документи, кишені, машини...
    Із квітами їх ніхто не зустрічав... але якийсь відсоток населення відносився до окупантів досить спокійно.
    Я нє... просто я начитаний... у росії багата історія знущання над власним народом...
    Було досить страшно... Я розумів - якщо вони безпідставно напали в цілому, то на нижчому рівні солдат може не знайти, а видумати привід, щоб до чогось причепитися...
    В залежності від настрою... Війна... Правове поле відсутнє...
    Але виїжжати чомусь не дуже хотілося, хоча перший місяць окупації можна було кинути все, і евакуюватися... Думав, якісь запаси є, весна, дача... якось протримаємося... так і вийшло далі... Думалось, що війна скоро закінчиться, росіяни одумаються та поїдуть назад...
    В якісь моменти набридає боятися, сидіти в підвалі без сонця...
    Ходив зранку по вулицях... люди збиралися купками, обговорювали обстановку... куди прилетіло, що згоріло...
    ---------------------------------------------------
    Кілька разів не витримував - сам підходив до солдат... хотів з'ясувати - чого вони приперлися?
    (дуже рівно, ввічливо... бо вони тривожні... дійсно спочатку боялися нападу... і не стали б розмовляти)
    Я справді не розумів - у чому смисл? Нє, ну ясно, що люди військові... наказ там... все таке...
    Але чого в росії нема???????????? Який смисл ризикувати життям?
    Мені було важливо з'ясувати - чи є у них ненависть до мене, чи мирного начселення? особливої ненависті не зустрічав.......... я подумав, що розмови трохи згасять їхній ентузіазм...
    Відповідали приблизно так, як у цій статті:
    - зарплата більша, дома стільки не зароблю... іпотека дешева,
    - не знали, куди везуть
    - наказ... робота в нас така... "8 років контрактником... мужик... давай вали отсюда"
    - ви 8 лет бомбили донбас... мне ребята говорили...
    ------------------------------------------------------------
    проблема була в тому, що дуже складно - швидко, за кілька хвилин, забрати у (озброєного) солдата мотивацію... а більше часу не було........ у них там свої замполіти працюють... вони там своїх солдатів просто розстрілюють за відмову воювати... така дурна в них країна...
    (з полоненими, яких ми бачимо на екранах, ситуація інша, - там більше часу, спокійніша обстановка, їм смерть не загрожує)
    разів 3 чи 4 я підходив до окупантів спілкуватися - потім махнув рукою... небезпечна ця справа... прийшли воювати - з військовими і розбирайтеся, я зробив усе, що міг в тій ситуації
    ------------------------------------------------------------
    https://www.currenttime.tv/a/moya-s...nv-zachem-oni-voyuyut-v-ukraine/32199424.html

3. Good man

Good man Обычный человек

Пока есть такие как наш кацалапый урод, который наводит ракеты, будут лезть. Ведь кацалапый показывает, что их тут ждут, им тут рады.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

як ви собі уявляєте точні підрахунки під час війни?
    щоб вести достовірну статистику, потрібні мотивація і доступ до інформації...
    якщо росіяни самі себе розстрілюють... там може бути бардак з обліком... може полонені десь тихо працюють на полі чи на заводі... хто про це розповість?

5. Good man

Good man Обычный человек

Я думаю, кацалапый под видом деда выходит на разведку. Ахает, охает, а сам информацию собирает. Такому деду сотрудники полиции и гсчс легко информацию сообщат. Дескать, дед переживает, сочувствует. Почему бы в сердцах не поведать, насколько сильны разрушения. Кацалапый после этого отходит в сторону и всё фиксирует, а потом передаёт в "центр".

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Цензор.НЕТ

140 українців повернулись додому з полону рашистів

Серед них - поранені, а також захисники Маріуполя, острова Зміїний, добровольці ТРо зі Славутича, причому батьки й сини, які разом перебували в полоні, а також наші з Бахмутського напрямку.

82 бійці ЗСУ, 15 з ТРо, 22 із НГУ, 11 з ВМС та 10 з ДПСУ.

132 чоловіки та 8 жінок, 22 офіцерів та 118 сержантів та солдат.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто би тут не був і як би не називалась росія, був це Хозарський Каганат, Золота Орда, Московське Царство, Російська імперія, совок... всі були ворогами.

Прийшлось прикрашати ялинку у час затяжної повітряної тривоги, трохи ігноруючи безпеку. Чи будуть якісь удари і завтра, враховуючи, що завтра День Народження Стапана Бандери, не вистарчає ракет, кацапи із бацилою імперіалізму, будуть запускати хоч поржавілі труби чи каміння.

8. Good man

Good man Обычный человек

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

11. medwedo berlogsoni

Натрапив на цікаву інформацію до роздумів.
    В Макіївці сміялися донендавна зі зведень Генштабу ЗСУ, коли він заявляв раніше про знищення за один наліт "десь там, не в нашому районі" кількох сотень російських окупантів. Вірили Конашенкову про "потєрь нєт".
    А тут рівно опівночі під Новий рік їх, жителів Макіївки, вдалося таки переконати.

Взагалі, для мешканців ОРДЛО «макіївська різня» стала в чомусь відправною точкою. Наприклад, в розумінні покарання, чи в розумінні, як бреше російська пропаганда в частині втрат російських військових. До цього там сміялися з повідомлень українського Генштабу про кількість знищених окупантів та техніки й вірили повідомленням їх російського клоуна Конашенкова, якій знищив усі військові бази на Місяці й бомбить Меркурій.
    https://sprotyv.info/analitica/shho...o-likvidacziyu-soten-rashistiv-v-budivli-ptu/

12. Lanktocha

Для тих, хто запевняє, що війни і нападу за Порошенка не було би, бо так укріпив армію. З приводу Порошенка ще питання спірне, хто звернув увагу як на рашиських шабашах сміялись із військових парадів, організованих Порошенком, яка там стара і просто пофарбована совкова зброя, яка нагніталась ненависть до України, тільки наявність Порошенка стримала би від нападу?

• Не подобається Не подобається x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Глупец, его сила была в дипломатии. Он создал антироссийскую коалицию, а Зеленский её развалил.

14. medwedo berlogsoni

15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо, ты думаешь, ты меня этим задеваешь?:))) Ты только показываешь свой интеллектуальный уровень. Кричалки это твой потолок и дуру борщеварочку настроить на работу на Москву.

16. Одноразово вжив 4 рази слово Порошенко.
    Загалом вжив слово Порошенко на стогодні 12 раз. Не було б слова Порошенко планктоші не було б про що писати.

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Вже пояснювали, дипломатія ефективна, якщо країна, яку ти представляєш має вплив на світтову економіку, володіє енергоресурсами та за спиною сильна армія. А антиросійські настрої у світі зараз не менші, а може і більші. Скільки ще буде порохботських фантазій?

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты понимаешь, что всё относительно? Когда Москва шла на Крым и Донбасс в 2014-м году, она предполагала ответ Запада, но Порошенко дипломатическим тигром кинулся в атаку и был нанесён сильнейший удар по российской экономике. В 2022-м Москва готовилась к санкциям и что? Они не превзошли её ожидания. Экономика устояла. Зеленский не смог создать такое давление, чтобы превзойти ожидания Москвы. А Порошенко смог. Вот и вся разница.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Lanktocha

Для початку, перед "вадінтур" Порошенко говорив і про закінчення за години війни на Донбасі, і про дипломатичне повернення Криму і що?
    Символічні санкції після анексії Криму ввели без просьби Порошенка, ті що вводили пізніше - аналогічно.

20. Good man

Good man Обычный человек

Не обижайся, но ты слишком глуп для понимания геополитики. Ты хочешь, чтобы всё было как в песочнице - вот моё ведро, вот твоё. Но в этом заключается суть дипломатии, чтобы твоё ведёрко сделать моим и за попытку его забрать тебя бы выгнали из песочницы. А у тебя подход: раз я не понимаю, значит этого не было. Чушь.

а де твій аватар? :)