Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а з чого Ви взяли, що той мій допис був адресований Вашому гамнюку? о_О:scratch_one-s_head:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я уточнював, якщо пам"ятаєте:

Крім того, я ніколи не чув, щоб Ви когось із михів називали довбойобами.
    Міську-поц - це один, а як до другого, я зараз (наразі) забув, але точно не довбойоб. Я методом виключення вирішив що то Ви зверталися саме до мого гамнюка.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

4. Silver bullet

" А перед нами все цветет - за нами все горит..."
    Сгоревшие дома - страшное зрелище, а если они идут подряд :facepalm:

5. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, Ви фантазер)
    Там в спойлері ясно зазначений адресат ;)

6. Silver bullet

7. medwedo berlogsoni

А я під спойлер не заглядав! ;) Я прочитав лише, кому адресувалося. А адресувалося "для довбойоба".
    От я і вирішив, що то - саме для гамнюка.

8. medwedo berlogsoni

Раз уже тут музична пауза була проголошена, ось, із свіжого. Мені сподобалося. На сльозу пробило. Від сміху.

View: https://www.youtube.com/watch?v=lwkWIQkoWU8

• Подобається Подобається x 1
  9. Gyppsy

Для чого Вам той геморой?
    Я написав, адресат прочитав - розмова закінчена.

10. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви вважаєте самому за потрібне розмовляти з довбойобами, підтримувати їх існування на ЛФ, а мені не рекомендуєте спілкуватися з гамнюком?
    І де ж Ваша логіка?
    Чи довбойоби - червонокнижні? Не повинні ні всихати, ні відпадати на ЛФ?

11. Gyppsy

Ціхо-ціхо... :)))
    Де я Вам не рекомендував спілкуватися з гамнюком?
    Давайте сюди той мій допис.

зі

І не плутайте гамнюка і довбойоба ;)

12. Ніхто не хоче розмовляти з кацалапим, крім його соплемінника з боліт

13. Silver bullet

14. Good man

Good man Обычный человек

Тупая сосна моего мнения, хватит бабские сплетни распространять по форуму. Я даже не прошу ответить за слова, ты известное трепло.

15. Good man

Good man Обычный человек

Дерьмо кацалапое, его забанили по моей просьбе. А вот ты очень часто его вспоминаешь, не твой ли это интернет-отпрыск был? Потом скажешь - тренировал знание русского языка.

16. Good man

Good man Обычный человек

Петухи, между собой разбирайтесь. Меня в ваши опущенные разборки не привлекайте. Не ваш уровень вякать.

17. Good man

Good man Обычный человек

Твой любимчик средней руки инженер. Как встретил более умного человека на форуме, так сразу истерить начал. Любит логику, только когда она на его стороне, а когда против него, то сразу забывает. Ты баба, тебе простительно такое поведение. Это же чудо мужского пола. Только с бабским поведением.

18. medwedo berlogsoni

Відрізнити гамнюка від довбойоба дуже просто.
    Довбойоб не знає, скільки квадратних метрів в квадратному кілометрі..
    Гамнюк прекрасно знає, скільки квадратних метрів у квадратному кілометрі, але підтримує свідомо довбойоба, бо у нього така задача - щоб довбойоби взяли верх в Україні.
    Чому, звичайно, ніколи не бути. Українці двічі на одні і ті ж граблі не наступають. На відміну від Росії.

19. Good man

Good man Обычный человек

Ты забыл про борщеварочку, которая не отличает положительные числа от отрицательных. Эта тупая готова продать всю Украину с потрохами ради похвалы от кацалапого дерьма. Чем это дерьмо активно пользуется для победы кремля.

20. В українському суспільстві є думка про те, що історія "Азовсталі" закінчилася і всіх "азовців" повернули додому.
    Це не відповідає дійсності, заявила під час брифінгу "Різдво у полоні" у Медіацентрі Україна - Укрінформ мати військовополоненого, ГО "Рада дружин та матерів захисників України "ЖІНКИ зі СТАЛІ" Наталія Кравцова, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Український кризовий медіацентр.

"Зараз тисячі українських сімей живуть у своєму особистому пеклі, не маючи ніякої інформації щодо долі своїх рідних, які стали на захист України і опинилися у руках ворога або зникли безвісти. На щастя, почалися обміни і наші бійці повертаються в Україну. Ми вдячні кожному причетному до цих обмінів за титанічну працю. Позитивним є той факт, що обмінюють захисників "Азовсталі" хоча б по кілька людей. Але серед них немає бійців полку "Азов", до якого у росіян особливе ставлення. У суспільстві сформувалася думка, що історія "Азовсталі" закінчена, всіх "азовців" вже повернули або повертають тільки їх. Це не відповідає дійсності. Наразі більше ніж 700 бійців "Азову" восьмий місяць знаходяться в полоні Росії", - розповіла Кравцова.

а де твій аватар? :)