Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. А ти хіба на щось увагу звертаєш, крім слова Порошенко.
    Зелені тобі сруть на голову, а ти кричиш, що то порохоботи придумали.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))
    тобто знову аналоГовнет)

3. Good man

Good man Обычный человек

Почему Путин восемь лет не нападал?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Війна тривала - анексія Криму та війна на частині Донбасу.

6. Good man

Good man Обычный человек

Дурака не включай, я имею ввиду полномасштабную атаку. Почему её не было 8 лет?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я що собі подумав: тут на днях одне мурло казало "зачєм Прітула купіл спутнік, єслі он над зоной боєвих действій находітся какіх-то двє-трі мінути?"
    Але ж і над волгой-матушкой-рєкою - також пару хвилин. Чого цілком достатньо, щоб користуватися незалежним від Пентагону джерелом інформації, що і де на даний момент стоїть в городє-гєроє Єнгєльсє.
    У мене - дуже бурхлива уява, і я собі уявляю, що якесь НЛО добирається до Енгельса саме в той момент, коли в зеніті над Енгельсом пролітає притулинський https://translate.google.com.ua/?hl=ru&sl=de&tl=uk&text=Engel&op=translate
    ([als Bote Gottes wirkendes] meist mit Flügeln gedachtes, überirdisches Wesen - неземна істота, як правило - з крилами, що діє як посланець Господа)

От і виходить айнундцванціхфірундзібціх в самому тилу росії. Побачимо, чий ангел сильніший.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Мурло, смотри траекторию его движения, ни над какой твоей Волгой-матушкой он не пролетает. Инженер недоделанный, даже географию не знает.:)))

9. Silver bullet

Це треба бути тупезною порохосектою, щоб не розуміти: якщо США були настільки проти, щоб Україна била по території Кацапії, то і развіддані по території кацапії вони через обережність не надавали. А спутник, наш спутник, бачить всі їхні аеродроми, відкіля летить залізо на Харків та Київ, а також спутник розбереться, де той ядерний арсенал ховається, яким Путін десятки років лякав Європу і зараз лякає нас.
    Хай тепер кацапи бояться свого арсеналу, бо може йобнути і по арсеналу, і по бункеру, і навіть по їх головній скрепі - мавзолею з Крупським).

Сцуко, як вже набридла ця тупа слухняна орда на чолі з дідом-ман'яком!
    Зараз можливий другий етап масової заготовки росіян на м'ясо, він відтермінує закінчення війни, і буде коштувати нових українських життів, розбитих будинків, стресів, сліз, будуть нові сироти, вдови...(

Останнє редагування: 26 гру 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Silver bullet

Ще про важливість нашого спутнику

11. medwedo berlogsoni

@Silver bullet , не знаю, з ким Ви там дискутуєте - я до Нового року взяв на себе обітницю ігнору трьох придурків. І не дивлюся їх постів.
    Але, в доповнення до сказаного Вами хочу нагадати, що американці, безсумнівно, мають неспростовні дані про збиття малазійського боїнга, але вони їх так і не надали (із міркувань секретності - що вони можуть бачити і якої якості), тому що вважали достатніми докази і без пентагонівських космічних фотографій.
    Те ж саме і з ударами по Енгельсу: як кажуть у народі "не боїться вовк собаки, але не любить, коли той гавкає".
    Американці цілком могли відмовитися надавати оперативні дані про аеродром в Енгельсі саме із тієї причини - щоб росія не гавкала.
    Хай чєшуть кацапи рєпу, як це і чим це Україні вдалося прицілитися і попасти в причілок будівлі аж за 600 км.

12. Silver bullet

Зараз я відповідаю вам, точніше погоджуюсь з вами, без третіх осіб. Вони тут задовго до сьогодні обплювали купівлю супутника)

13. Кацапам, що?
    Їмби тільки накинути на союзників України в намаганні посварити нас.
    Людина, яку на гарматний вистріл не підпустять до таємної інформації береться судити про щось, пов’язане з таємністю.

14. Lanktocha

Із Криму пішли завдяки дипломатичному таланту Порошенка?
    А будь до кінця "особливий статус Донбасу" і так би вийшло, що не Донбас приєднався до України, а Україна до Донбасу у війні не було би потреби, хіба що була би у такому разі дійсно громадянська війна.
    Такий аеродром повинен оборонятися не гірше кремля, виходить

15. Silver bullet

https://www.rbc.ua/ukr/news/okupanti-mobilizuvali-bilshe-polovini-shahtariv-1669727869.html
    Российские оккупанты мобилизовали на временно оккупированных территориях Луганской области большинство шахтеров.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Центр национального сопротивления.

Как сообщает Центр, враг отправил на фронт 58% шахтеров созданной захватчиками компании "Востокуголь", на которую они зарегистрировали большинство так называаемых "национализированных" шахт региона.

16. medwedo berlogsoni

Ніхто його ніколи серйозно не охороняв.
    Від кого? Від половців? Від "друг стєпєй калмик"? Хіба що від чайок, щоб не гадили на крилья совєтов (літаки, виготовлені ще за радянських часів). Немає там ніякої ПВО і ніколи не було. Ніхто на такі дурниці, як ПВО на березі Волги, грошей не викидав. Більше - по периметру колишнього Союзу.
    Ну, ще трохи біля Москви. Щоб була причина комусь із блатних в Москві чи Підмосков"ї служити. Краще, ніж, скажімо, в Мурмашах чи на Новій Землі. Знаю, про що кажу. Сушена цибуля, сушена морква, сушена картопля, бички в томаті і морожена сіняя птіца.

17. Good man

Good man Обычный человек

Она с тобой, придурком, дискутирует.:))) Со своими пафосными игнорами и подсматриваниями сообщений сами же запутались.:)))

18. Silver bullet

19. Good man

Good man Обычный человек

Каким образом Порошенко достигал результата это дело второе. Факт был - он сдерживал полномасштабную атаку кремля. Только идиот может это отрицать.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. Lanktocha

Довго про це можна говорити, нерозривність із росією робилась відразу після розвалу совка - естрада, кінематограф, церква, спільні телешоу... Метод кнута і пряника, ніякі методи вже не діяли, єдине на що була надія і що могло втримати Україну - це війна, Порошенко президент це би стримав, ну він вже за години завершив війну на Донбасі.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)