Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Яка між вами різниця, бездумні створіння, шлунки на двох ногах.

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Mykhaylo Khomchyn, ти починай лікуватися, а не товктись тут як Марко по пеклу.... "Раньше сядешь-раньше выйдешь"!
    Ти перевтомився на політичному фронті, а знаєш чим це закінчується?
    Спочатку отак читаєш і не розумієш про що йдеться, а потім стаєш як Брежнєв.
    Раптово. Тому приділи собі увагу і піздуй з форуму на пензію, поки не пізно.)
    Футбол, телевізор, крісло, теплий чайок, теплі носочки.

• Подобається Подобається x 1
  3. Оце так.
    Один пенсіонер всю подлюковську ботоферму нєрвірує, грошей лишає.
    Шлунки ходячі.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

IMG_20221225_102550.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз відпрацювати методичку і влапити своє "Я про Фому - ти про Єрьому".

6. Good man

Good man Обычный человек

Ти про нашого виродка @medwedo berlogsoni? Так ця гнида сидить в теплі, строчить на форумі і пише доповіді в Москву. Коригує удари на місці. Запрацював вже пристойно. Досить йому вірити, розплющ очі, він працює на Кремль.

7. Good man

Good man Обычный человек

:)))Нудный тролль? Это как? Хилый штангист? :))) Слабый мастер спорта по боксу? Тролль по определению должен быть весёлым и задорным. Не позорься, борщеварочка.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви помітили, що Хомчин виходить в ефір уже о восьмій за київським часом? Мабуть, приїхав з берегів Онтаріо в Україну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

Ну, це чортішо! Зробили з семишарової фанери якусь собачу будку, без килимової доріжки, непофрабовану, без позолоти, без поручнів.
    І підсунули отой непотріб "сильному президенту, який все життя займався єдиноборствами!".
    Цікаво, що там казала бухгалтерія, столяр Петя, коли отримував зі складу фанеру і цвяхи?
    Головний інженер дав ТЗ, на ватмані накреслили розміри, попідписували всі, кому належить і бригадир столярів закрив наряд столяру Петі.

Цікаво, бійці також на БМП по східцях заходять?

Наступного разу сильного президента вестимуть по таких східцях під руки.

View: https://www.youtube.com/watch?v=wTOEpISgxB8

• Смішно Смішно x 1
  10. Так я не зрозумів де я був: чи то на березі Гудзону, чи на березі Онтаріо?
    Друге питання - то берег річки Онтаріо чи озера Онтаріо?
    А як бути з тим, що я продовжую працювати о 3-5 ранку.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нічого не зрозуміла...
    Нашо він туди взагалі лазив? Похлопав, понюхав і зліз..:scratch_one-s_head:
    Чоловік каже: то все по плану - показати, що президент ще злізе на дві сходинки. А якби навернувся звідти - ото було б не по плану).

Ой, йой. Ніяк ми величі Росії не вгледимо. А вона є, велич - аж на дві сходинки залізти і навіть сам злізти може.

12. medwedo berlogsoni

Казала моя покійна бабуся:
    "Полапав - мняхке, понюхав - смердит, покушав - гімно"
    полапав - помацав
    мняхке - м"яке
    покушав - спробував на смак

13. Мені чомусь все частіше стала зустрічатися у коментах подібна хрінь. Якщо не зрозуміли - нам тут доводять, що пустити русскіх в Бучу, Ірпінь, Бородянку, на околиці Харкова, Чернігова, Охтирки та в Маріуполь було правильно. Бо інакше Україна була б розгромлена. Тобто виходить що цивільні українці, вбиті, скалічені та погвалтовані окупантами, на муки Офісом президента були кинуті свідомо. Їх типу, спеціально не евакуйовували, аби...

Мене важко запідозрити в симпатіях до чинної влади. Але зараз я от просто сильно сподіваюся, що це працюють російські ІПСО. Бо інакше це явка з повинною. Бо що ж виходить, ті хто в березні були в Києві, лишилися живі і не скалічені, тільки тому що в ОПУ не вирішили громити ворога у вуличних боях всередині Києва, пустивши ворога у місто?

ЗЕвладі в будь-якому разі доведеться відповісти, чому ворога зупиняли на околицях великих міст, повних мирних мешканців. Чому мирних мещканців не евакуювали? Чому їм не порадили виїхати самим? Чому Зеленський закликав готуватися до травневих шашликів а не до війни?

Найбільш тупе що може зробити ОПУ - заявити що в русскіє пазурі своїх громадян вони кинули свідомо.
    IMG_20221225_193551_124.jpg
    https://t.me/dragonspech/5769

14. Lanktocha

В який раз порохоботи себе показують не як опозиція, в цих питаннях не до опозиційності, знову заздрісники і збанкрутіла влада.
    При всіх зауваженнях та недопрацюваннях Зеленського у війні його провини немає і чи була би інша ситуація при іншму президенті, в тому числлі, при Порошенку - питання спірне.

15. Як ти це встановив?

16. Прочитав, що сказав Голова СБУ. Ой, так інформація про ДБР була не вигадкою? А чому ж ДБР казало, що ніяких справ по цьому немає? Так "злі язики з Банкової" були праві? Тож виходить і все інше правда і ціль саме дискредитація Залужного, а реалізацію плану ми можемо побачити вже взимку? А я ще сумнівався в "злих язиках". Хочете пригадати про що ще казали "злі язики з Банкової"? Бо інформованості СБУ я довіряю. Тоді от вам той пост https://t.me/BerezaJuice/24625

Друзі, що думаєте з цього приводу? Співпадіння чи злі язики не збрехали?

17. Ой, тут таке діється... Поспілкувався я зі "злими язиками" з Банкової. Вони таке кажуть, що хочеться сказати: - Що ти таке верзеш, базікало?

А кажуть вони мені таку неймовірну нисенитницю, що я навіть повірити не можу. Так от, кажуть ці "злі язики", що якесь падло хоче якусь кампанію по дискредитації Залужного реалізувати і що вже багато чого зроблено. А я їм кажу, що не вірю в таку підступність, навіть якщо людина та ще падлюка. Гаразд, кажуть мені "злі язики", тоді очікуй висновки від Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) про те, що саме Залужний винний у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону. А ще ДБР веде справа по тій самій темі і все це пов'язано. Ну, тут я взагалі сильно здивувався.

По-перше, при чому тут Залужний, якщо листа писала Верещук. Ні, я розумію, що це був цілком таємний документ і згідно практики його були повинні повернути відправителю після ознайомлення з ним. Але ми ж живемо в Україні. Тому не здивуюся, якщо в інтернеті з'явитися копія того листа зі всіма візами на ньому. А це може, взагалі, підвести під статтю вже премьер-міністра Шмигаля разом з Верещук. По-друге, ми всі знаємо, що ДБР найнезалежнійший правоохоронний орган України і ніхто не може йому щось замовити. І хочу вірити, що КНДІСЕ також ніколи в житті не буде займатися брудним фабрикуванням експертизи під замовлення. Бо вони теж незалежні і цінують свою репутацію, а підстав та обґрунтування для висновків про вину Залужного взагалі немає. Тоді "злі язики" кажуть, що завдання не посадити Залужного, а спаплюжити його репутацію. І от я не вірю, що хтось піде на таку ницість. Впевнений, що брешуть ці "язики".

Тож, ганьба всім цим "злим язикам" з Банкової. Може перейменувати їх у "брехливі язики"? Хоча, вони жодного разу не помилилися з інформацією. Але все буває колись в перший раз. От і почекаємо. Тому що "злі язики" кажуть що все вже готово і може бути вкинуте в будь-який найближчий час. Брешуть, стовідсотково брешуть. І час покаже, хто правий, кому можна вірити, а кому ні.

А ми і далі віримо в ЗСУ та Залужного і пам'ятаємо, що вони виборюють Перемогу для України! Перемога буде за нами!

18. Lanktocha

Напевно без тріпанини порохоботів і "Євангеліє" від чорноволохів нічого такого не зауважував.

19. medwedo berlogsoni

Дмітрію Рогозіну перебили апєтіт.

20. medwedo berlogsoni

а де твій аватар? :)