Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Як я і думав. Зелебоба не збреше - день пропав.
    Причина смерті вказана в свідоцтві про смерть. Це і є основа для виплат.
    Якщо особа була аватаром і померла від церозу печінки, перед тим попивши крові співслуживцям, адже вони змушені були виконувати його обов`язки, то ніякий начмед ненапише, що помер через бойову травму чи поранення.
    Якщо загинув в бою, в наслідок обстрілу і т.д. то ніхто ненапише не видавати грошову компенсацію сім`ї.
    Ти справжній син своїх батьків

Останнє редагування: 19 гру 2022
  2. На відміну від тебе з твоїм гемороєм, як підставою відносити від армії, і брехливою натурою, онкохворий Луценко на фронті, святкує Миколая

2B83AA44-D175-4B1F-B3D6-921EE29160E5.jpeg 6D03D12C-8049-435C-95DD-B40DA756E82F.jpeg 6523D797-22C1-4506-BA98-1D56DD9DE2FD.jpeg

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

якщо в армії став наркоманом - хіба це не виробнича травма? :scratch_one-s_head:

4. mypucm

а шо, цироз печінки можна за тиждень заробити?
    з такою проблемою хіба можна пройти медкомісію? :scratch_one-s_head:

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Прохобот не будучи бушувати і харкати жовчю енічого не вартий.
    Говори до гори...
    Такий олень відправив би на фронт людину з ампутованою ногою, щоб легше переходив через мінне поле. Що дивуватися любителю воювати чужими руками, а я буду дописувачів "лічити" "Євангелієм" від чорноволохів.
    Такі зауваження не мені, а тим, хто має платити компенсації.

6. Це все пусті балачки, як і всі теми які піднімає планктоша. В нього ЧВС чешется а баби на його висери не ведуться

7. mypucm

8. mypucm

9. mypucm

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може досить жити у романтичному вигаданому світі, на який дивитись через рожеві окуляри? Як приклад, у 1991 всі бачили і знали, що совок доживає останні дні, всі мріють вийти з "Імперії зла", але Буш ще агітував не виходити, у 2019 був прогнозований результат ІІ туру виборів, на чию сторону перейдуть інші кандидати, але потрібна була тріпанина і висмоктані з пальця рейтинги від чорноволохів. Щодо останнього мого поста, чого тріпатись і комусь вішати якісь ярлики? Всім легко, хоч це чесно і законно видають якісь довідки, оформляють субсидії? Чи легко хтсь комусь відддає гроші, тим більше, компенсація за загиблого сина має бути не 5 копійок і не 1000 грн. Логіка, як 1 мій сусід, так має бути, бо так у газеті написано :):)

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, як Ви дивитеся на те, щоб перестати звертати увагу і відповідати тим трьом придуркам: Миху, Хомчину і Гамнюку?
    Я перечитав деякі їхні вчорашні пости і зрозумів, що вони не лише ідіоти, але до того всього ще й безсовісні люди. Люди, абсолютно без совісті. Вся їх "ідеологія", побудована на відвертій брехні, пересмикуванні фактів, цинічних глузуваннях.
    Отой їх ідіотизм з насміханням на Вашою інвалідністю, а також безсилою злістю стосовно мене, коли я розрахунками довів, що вони - придурки, які вірять усьому, висраному іншими порохоботами, і це показує, що дискусія з ними - марна трата часу.
    У них цілковита відсутність людської порядності, коли вони не знають, що можна писати, а від чого потрібно утримуватися.
    Знайдіть собі інше заняття, ніж спілкуватися і надалі з тими негідниками (подонками).

12. У скільки дерев обійшлося одне загублене життя в Маріуполі, Бучі, Ірпені, Ізюмі?
    Скільки дерев припадає на знищений трансформатор?

13. Good man

Good man Обычный человек

Запятая не нужна.
    Кацалапого его же оружием.:)))

14. Good man

Good man Обычный человек

Сначала кацалапый написал верхнее сообщение, а через пару часов нижнее. Самое обыкновенное дерьмо, которое даже два часа не может держать своё слово. Мелет языком хуже базарной бабы, а ещё говорит о какой-то совести. На себя посмотри, трепло. Пусть все видят, в том числе и Планктоша, какой человек заливает ему в уши различные интриги.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про Петріот. Технічні характеристики. І ціна нехила - комплекс тягне на мільярд з лишнім.
    Заради такої зброї Зеленському варто і в США до Байдена гайнути.

View: https://youtu.be/Ne6eu5MVB9Y

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Може там і не тільки стосовно Patriot? бо він вже в Україні і далі буде.
    Великий ризик таких поїздок для українського президента, я вважаю, вартує великої мети. Путін вже всіх дістав, і якщо від нього не збавитись, то цей режим триматиметься ще довго.Тим чи іншим методом вирішити треба все до НР. Бо на НР він там вже про повний блекаут мріє...та і всім несолодко від такої масштабної війни.

17. Silver bullet

18. Silver bullet

19. Good man

Good man Обычный человек

Попалась, мразь двуличная. У тебя ссылка на русскоязычную страницу. Вот эта же самая статья на украинской мове:

https://nv.ua/ukr/opinion/rahmanin-...it-nato-u-viynu-novini-ukrajini-50292364.html
    *после .ua в украинской версии идёт ukr,а в русской нет

Сама из себя тут корчила украиномовную, меня кацапом называла за русский язык, а сама при этом предпочитаешь читать на русском языке, а не на украинской мове. Двуличная скотина.

а де твій аватар? :)