Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Планктоша, скільки тобі дурню повторювати. Не чіпай військових. Зробився хворим на голову, відкосив від армії, як ваш любимий віслюк Янелох Оманський- сиди тихенько, дрочи в ганчірочку.
    Придурок, скільки раз тобі це талдичити?!

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тобі діду, навіть такому хамидлу не побажаю такого як у мене, не знаю, який з такого вояка, але будь такий олень лікарем, відправив би на фронт і з ампутованою ногою, щоб легше переходив через заміноване поле. Якщо є застороги, щодо керування великогабаратним транспортом і перевозки пасажирів, легше довірити вогнепальну зброю? Перед ким оправдуватись і що такому оленю поясниш? Стикався із людьми, були молодими і здоровими, були військовими пілотами, спец.назівцями, парашютистами, на старості, через нервові напруження та стреси у колишній роботі - інсульти, діабет, хвороба Паркінсона...? Хтось щось собі придумав?

Останнє редагування: 18 гру 2022
    • Подобається Подобається x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Військовий тут поки точно один - це Василь, якого ви, гімна порохоботські та кацапські, чіпаєте повсякчасно.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, на голову тут хворий лише Ви. Це видно по тому, що Ви перепощуєте, без розбору, всяке лайно. Це як свині - що не дай, з"їсть і в багнюці виваляє, а потім з"їсть.
    Ланктоша має серйозне захворювання, а Ви - здоровий бугай лише здатні ображати всіх. Яке у Вас військове звання після служби в московській армії?
    Ви уже розібралися в тому, що я написав Миху про мільярд дерев? Яку площу займуть ці дерева, звідки візмуться кошти, що для висадки цих дерев достатньо одного відсотка території України? Скільки людей треба задіяти, щоб висадити той мільярд дерев?
    Я повторюватися не стану, тому що Ви - дуб, який все одно нічого не зрозуміє.

5. medwedo berlogsoni

Гудман, агов, чекаю на твою реакцію на "пророчі слова" Сімоньян!

В горячей войне мы Украину победим за два дня. Ну, что ее побеждать то, господи? Ну, Украина, ну! Подавили эти огневые точки, вот мы в рекламную паузу это обсуждали, да.

View: https://youtu.be/UVpnnVrpG60

А Хуйло тепер каже щось про длітєльную войну.

6. (автору нагадали,
    що у багатьох нєрви нікчьорту,
    і не зрозуміють сарказм))
    -

Hawthorn Healing
    @hawthornhealin1
    ·

Ну слухайте, трагедію Маріуполя вже не виправити.
    Загиблих вже не воскресити.
    Сталося те що сталося.
    Чому я маю йти проти течії питаючи незручне у влади,
    щось вимагати розуміючи
    що я всього лише одна людина?
    Навіщо мені ускладнювати своє життя чи кар'єру?
    Ба більше, чому б мені
    не мати з цього трошки бенефітів?
    Трошки уваги, трошки етерів,
    трошки грошей врешті,
    трошки сприяння десь у чомусь?
    Я що не заслуговую на це все після всього?
    Я не можу врешті буть трошки щасливою?
    Кому ви потрібні зі своєю правдою порохоскот?
    Кому від неї була користь? Відваліть
    писи
    красіва присвята галушкам,
    пташкам,
    дуплам

7. Тим сотням тисяч загинувших під завалами Маріуполя зараз якось по@уй на мільярд дерев і цю бредову ідею віслюка.
    Краще він тоді будував ракети, а не крав гроші на великому крадівництві.

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

9. mypucm

чому у 2014 році військовий податок ввели 1,5%, а не 30% ? :scratch_one-s_head:
    тоді б українського бюджету вистачило б на все - і не довелося б ходити з простягнутою рукою по всьому світу...

Євробачення у 2016 році для чого фінансували з бюджету?
    а 170 млрд. грн. з бюджету на Євро - 2012 ?

у вашій місцевості висадку дерев з бюджету фінансують?
    чи ви самостійно висаджуєте?
    :popcorm1:

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

ІІІ група інвалідності ще не лежачий хворий, не на візку і не з паличкою, але є певний дискомфорт і певні обмеження, я собі не додзволяв насміхатися і дорікати лежачому хворому, що ти бездар, ти притворяєшся, ти не можеш, що можу я, я це робить хамидло Хомчин.
    Як ці регіони деокупують і прийдеться їх відбудовувати, актуальними будуть не тільки насадження дерев.

Невигадана історія про чоловіка, у моєму районі жив, у армії не служив, але закінчував Політехніку, проходив воєнку, тому був призванрий на війну, із війни не повернувся, його родиині передбачена обіцяна грошова компенсація, в чому особливість, тепер, щоб її отримати, вимагають довести, що він не був алкашем чи наркоманом, будуть викопувати його тіло, чи шукай хто зна яких наркологів із потрібними довідками? Порохоботи зараз напишуть, що це все Зеленський, поверніть Порошенка, при ньому такого не було.

11. Silver bullet

@mypucm, там не так все просто, ті видатки вертаються сторицею.
    Якби це не було фінансово-вигідно, ото б цим займалися і за право приймати билися. Це заробіток для країни.

12. mypucm

ну і як? заробили "не так просто" ? )
    --------------------------------
    коли я 30 років чую читаю такі штуки:

"вкладаємо гроші, щоб світ дізнався про Україну"
    а для чого?

"Україна нагодує весь світ"
    ага, щас... канали відключаємо, дерева не садимо... у самих ціни на їжу ростуть... чомусь

"без знання англійської мови в нас важко знайти роботу"

хіба це не зрада? :scratch_one-s_head::facepalm:

13. mypucm

хіба в законі таке написано??????????????

14. Silver bullet

ну не тупіть, їй-богу...І те, що світ дізнається про Україну - добре з усіх сторін, навіть смішно перераховувати, подумайте самі хвилинку.
    І те, що гроші як завжди "роблять гроші" - шалені, на рекламі, крім того країни-учасниці скидаються грошима, крім того залишається великий сучасний, з найсучаснішим обладнанням зал, де приймають з усього світу гостей( і теж тут є допомога світу) та і гості залишають в місті євро і доляри, а як сподобалось, то приїздять знов - як туристи чи бізнесмени. До Євра готуються, як дома до гостей (я, наприклад, пред святом з гостями роблю капітальне прибирання і неважливо де взяти на це час...) і місто прибирають, ремонтують все і таке інше.
    Назвати це можна скромно:"щоб світ дізнався про Україну")

15. Silver bullet

А де зараз ціни на їжу не ростуть? Ну скажіть.
    Це добре, що ми можемо зайве продати за гарні гроші. Ціни будуть падати коли дешева е\е на ядерному синтезі буде.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Світ зараз не допомагав би Україні, коли б нічого про неї не знав.

Так що все норм.

Останнє редагування: 19 гру 2022
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Silver bullet

Туристе, английську мову далеко не всюди вимагають, де ви таке в провінції знайшли?
    Де от ви хотіли б працювати, та потребують у вас инглиш?
    Як помидорами займатися, то точно не треба дуже знати инглиш.

18. mypucm

1. чому прибирати треба перед приїздом гостей?
    (оце мене завжди дратувало)))

2. вкладені у піар гроші - це невкладені у виробництво...
    ну от зараз про Україну у світі знають більше, чим про Польщу, або Аляску
    і шо, робочих місць стало більше?
    чи продукти подешевшали?
    чи житло стало доступнішим?

(хоча ні... мабуть ми виробляємо все більше, але вивозимо нашим друзям в інших країнах)

19. mypucm

кількість вишів (у тому числі технічних) в Україні збільшилася у кілька разів :facepalm:

логічно припустити, що освічених людей стало більше у кілька разів?
    чи не так? :scratch_one-s_head:

чому тоді ціни ростуть на базові речі - їжа, безпека, житло і т.д?

чому неоподаткований мінімум - 17 грн.
    а прожитковий мінімум - 2000+ грн.
    --------------------
    P.S. усіх треба до психіатра :smokedup:

20. medwedo berlogsoni

Хлопці і дівчата, тут в темі не про помідорні перспективи України, а про війну.
    От, для прикладу, всім, а гамнюку @Good man - в першу чергу буде цікаво послухати підбірку про шкідливість тютюнопаління на Росії.
    Можна подивитися ролик з самого початку, але я спеціально для зайди Гудмана виставив про те, що згоріло в державі, де президентом - людина-виродок, яка займалася єдиноборствами, а потім раптом вирішила почати войнушку. До Нового року буде кругла цифра 100 000 трупів, не всі з яких вирішили повернутися в свої мухосранськи, а вирішили за краще підгодувати собою бахмутських бродячих псів.

View: https://youtu.be/cixH3243NeE?t=422

а де твій аватар? :)