Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але чи всі розуміють, на масований ракетний удар може піти сотні міліонів доларів, результат - деякі регіони можуть побути декілька днів без світла, "Стоит игра свечь"?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ти, Гудман-гамнюк, рік тому називав Путіна не хуйлом, а сильним президентом, а Хуйло, він же Путін, збирався захопити Україну за тиждень. Згадай Соловйова "возьмьом Кієв за трі дня".
    Зараз в Росії всі, а в першу чергу - Хуйло, уже налаштувалися на довгу війну в Україні.

Мені здається, Гудмане, що ти потроху "двіжешся рассудком".
    Тому що ніхто тут не недооцінював ні неадекватності Хуйла, ні насєлєнія.
    А то що ти - кацап, ми казали і тоді, і зараз кажемо.

Українці також не розраховували на швидку перемогу. Але всі українці впевнені в перемозі.

Ти відчуваєш різницю між тим, що казало Хуйло в лютому (фєвралє) і що заявляє зараз?
    Ти думаєш, Хуйло розраховувало на "долгую войну", на сотні тисяч трупів з обох сторін, коли віддало наказ військам зайти в Україну?

До речі, гамнюче Гудман, ти помітив, що Хуйло дев"ять місяців називало отой весь його авантюрний ідіотизм спецоперацією, а зараз уже - "долгой войною"?
    Всьо ідьот по плану?

3. Good man

Good man Обычный человек

:))):)))
    Набор слов, дерьмо кацапское.Когда математика на твоей стороне, то ты её очень даже понимаешь, а когда видишь человека умнее тебя, то сразу сумбур и интрижки в словах. Но мне не составит труда ткнуть ещё раз тебя в твоё дерьмо. На основе моих слов по поводу возможностей России вы называли меня кацапом. Когда я говорил, что не стоит расслабляться и у России есть ресурсы для длительной войны, вы меня называли кацапом. А когда мои слова повторил генсек НАТО, то он почему-то не стал кацапом. Логика где, дерьмо пензенское?
    А что касается плана, то у тебя всё по плану, раз по твоей активности можно заранее предсказывать ракетные удары.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Останнє редагування: 17 гру 2022
  5. Good man

Good man Обычный человек

Двуличная сосна моего мнения так ничего по существу не сказала.:))):))):)))

6. Lanktocha

Є думки військових експертів, навіть сильний у військовому плані Ізраїль, затяжну війну більше 2 років може не протягнути, яскравий приклад совок в Афганістані. Як там були гучні заяви, що із тими чурбанами совок за місяць малою кров'ю справиться, так і при вторгненні в Україну - що значить недооцінка ворога.

7. Lanktocha

Уривки рашиських шабашів вже не ейфорія та крики із піною з рота, все більше про неудачу і трибунал в Гаазі.

8. medwedo berlogsoni

Якби, Гудмане, Хуйло сказало зразу
    Ми начінаєм войну, она будєт долгой. Погібнут сотні тисяч россіян, в Бєлгородской, Курской областях і в Криму прідьотся копать окопи.
    Жітєлі Бєлгорода будут сідеть в подвалах без свєта. Но так надо. Ібо наркомани і нацисти нам угрожают - строят дорогі, мости, стадіони, школи і больніци. ЛЄСА СОДЮТ!!!
    Але ж воно казало зовсім не те...

9. Good man

Good man Обычный человек

В каком виде до тебя доходят приказы Путина я не знаю. Но знаю, что ты синхронизируешь свои действия с его приказами. Ты дерьмо пензенское. Работаешь на Кремль, получая премии за ракетные удары, а глупая борщеварочка тебя в этом поддерживает.

10. Silver bullet

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

так він, може, з іншої сторони тренується? )

13. medwedo berlogsoni

Як до мене доходять прикази Путіна, я вже казав тобі три роки тому. Нарочним з сургучной пєчатью на вороном конє. Раніше вершник (всаднік) їхав по пожежних сходах (пожарной лєстніце) на шістнадцятий поверх, зараз - в село асфальтними дорогами , підкований гумовими підковами, щоб ніхто не почув. Асфальт спеціально для донесення мені приказів постелив Зеленський за рахунок українських платників податків.
    Приказ написаний сімпатічєскімі чєрніламі і підписаний プーチン・フイロ (Путін - Хуйло), щоб ніхто не здогадався

• Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

15. Good man

Good man Обычный человек

Значит уже признаешь, что Зеленский рад выслужиться перед Путиным. А я то думаю, почему строительство шло в основном в восточной и центральной частях. Это Зеленский гонцам Путина дорогу лучше делал. Граждане Украины пусть потерпят, а вот гонцы Путина должны только по хорошим дорогам ездить. Какой тут "жму руку, обнимаю", здесь - чего изволите, рад стараться. А на своих, чтобы компенсировать унижения, отрывался по полной программе - я не лох какой-то. Знаешь ведь, как бывает, возвращается подчинённый от большого начальника и начинает отыгрываться уже на своих подчинённых.

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

село Партизанське, Миколаївська область

319917761_853448619262846_7370752327053826823_n.jpg

17. mypucm

18. mypucm

яка фраза !!!

"моё мнение построено из информации, которую я получаю"

19. Lanktocha

Вже вивертає від порохоботської тріпанини.
    Логіка як на рашиських шабашах, Зеленський виведе війська з Донбасу, кацапи не будуть обстрілювати Україну, у війні винен Зеленський?

• Корисно Корисно x 1
а де твій аватар? :)