Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Марк Гордієнко:

Ну шо одесити, можете подякувати заступнику Єрмака, який дивиться за Одесою Кирилу Тимошенко.
    Після арешту своїх спільників Кауфмана та Грановського він примчав до Одеси, але щоб замаскувати свій візит, попрацював ВІП коригувальником для Росії.
    Наклацав фоточок із місць відновлення нашої інфраструктури, знявся на тлі карти…
    Мало того, що описав поточну ситуацію.
    І сьогодні, де воно світило своїм негарним обличчям нам і прилетіли шахіди.
    Вони тупі піарники та шкідники з передозуванням его.
    Військові всю цю банду зневажають.
    Є просте поняття як дезінформація, у тебе добре, зроби так, щоб ворог повірив, що в тебе погано.
    Фото з його фейсбук.
    Посилання на його шкідницьку посаду у першому коменті.
    В Інстаграмі фоток більше…
    Корисний для фсб штрих.
    Ну а наше СБУ, шо, просто працює охоронкою режиму.
    429CA2A5-D7C0-4367-B604-BEFD8EB96DB6.jpeg

Вкладення:

2. Good man

Good man Обычный человек

Коалиция, созданная Порошенко, смогла обвалить курс рубля в 2,5 раза. А сейчас что? И не забывай, тогда удары по Львовской области и Киеву не наносились.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз. Коли і де була така коаліція створена, хто до неї увійшов?
    Антиросійських обмежень зараз не менше, навіть більше. Є висказування деяких, що це Порошенко зараз багатьох просить і з багатьма домовляється, але нові методички ще не прийшли.

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Паря, пішов до біса. Свої дешеві бабські провокації можеш засунути куди подалі.

5. Good man

Good man Обычный человек

Ты с головой не дружишь. После 24.02 США также формально не создавали коалицию, но она точно есть. Мир не чёрно-белый.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так, провокації. Бо ти, Гудмане, кацапське чмо, і сподіваюся, що тебе хтось там у твоїй Росії колись візьме за сраку за те, що ти назвав Путіна Хуйлом, який нападає на слабкіших. До того, як Росія зазнає поразки. Бо після поразки вже всі в Росії називатимуть Путіна хуйлом. На Лужниках хором співатимуть від душі.
    Так що все оте твоє, що Путін - сільний прєзідєнт, звичайний звіздьож.
    Тільки ти думаєш, що вимога назвати Путіна Хуйлом - провокація. Стосовно громадян України таке спонукання не є провокацією, бо кожен українець уже давно знає, що Путін - Хуйло.
    А тебе всього трясе, що раптом ти у своєму Мухосранську назвеш Путіна хуйлом.

ЗІ. Коли хтось бачить свою неправоту і не має що відповісти по суті, він відбріхується словами "це - провокація"
    Goodman про Москву.JPG
    Ну, погодься, що Москва завжди нападає на слабкіших. Але в даному випадку коса найшла на камінь.
    Вовк бере, але і вовка беруть. Пішла Москва по шерсть, а вертається обстриженою.
    Учи народну мудрість, придурку гамнистий мухосранський.

• Подобається Подобається x 2
  7. medwedo berlogsoni

Придурку @Good man . Ось це - німецька борщеварочка Крістіне Ламбрехт.
    Щоправда, борщ німці називають українішес айнтопф (буквально - все в одному глечику), але то таке...
    І от ця німецька борщеварочка (вона ж у вільний від кухні, дітей та церкви час також - міністр оборони Німеччини, бо ми ж знаємо, що класичний лозунг німців стосовно жінок - три К: кіндер, кюхе, кірхе, тобто, діти, кухня, церква) вирішила послати панцергаубиці в Україну негайно, забравши частину готових у Бундесвера, а не чекати три роки, поки німецький виробник виконає замовлення для України.
    Ти послухай оцей книгоогляд і підпишись. Чоловік дуже розумно і з цифрами та фактами розповідає цікаві речі.
    Скоро ці гаубиці будуть готувати м"ясо з російських мобіків. Для бродячих псів ДНР та ЛНР.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Es3E9z7UEkI

• Подобається Подобається x 1
  8. medwedo berlogsoni

Забув ще нагадати гамнюку Гудману, що в ролику про панцергаубітцен є українські субтитри, які допоможуть гамнюку Гудману удосконалити знання українскої мови. А то гамнюк Гудман на слух зрозуміє лише те, що німецька гаубиця - дуже ніжна. Пісня є така у Олександри Пахмутової, "Нежность" називається. Звучить у фільмі про тополі. Тільки не ті Тополя, якими хваляться росіяни, а ті, які москвичі скоро рубатимуть на Плющисі на дрова, щоб було чим зігрітися, коли ЗСУ візьмуться за Москву серйозно.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. mypucm

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato...ula-z-rosijskogo-polonu-se-64-zahisnikiv.html

У рамках чергового обміну у середу, 14 грудня, Україна повернула додому з російського полону 64 воїнів.
    Як передає Укрінформ, про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив у Телеграмі.

«Черговий обмін полоненими. Продовжуємо повертати своїх. 64 воїни ЗСУ, які воювали на Донецькому та Луганському напрямку, зокрема брали участь в обороні міста Бахмут, їдуть додому. Це офіцери, рядові та сержанти, наші герої», - заявив Єрмак.

Керівник ОП повідомив, що вдалося також звільнити громадянина США, який допомагав нашим людям - Мурекезі Суеді. Також повернули тіла чотирьох загиблих.

12. СКІЛЬКИ БУДЕМО ВОЮВАТИ?

У стрічці раз за разом спливає тема, що от мовляв, через два місяці виповнюється рік повномасштабного вторгнення, і тому людей цікавить питання. Демобілізація тих хто відслужив рік буде? Посилаються, звісно, на прецедент, через рік на дембель солдат відправляли в часи АТО. За президента Петра Порошенка.

В мережі навіть з’явилася петиція про дембель через рік. І міністр оборони вже відповів, що такий дембель сильно зашкодить обороноздатності країни, бо на дембель відправляться солдати які вже навчилися воювати і здобули перемоги.

Що вам сказати про це?

По-перше, дуже приємно ще маси згадали про досвід часів Петра Порошенка. Так, звільняли через рік. Були, звісно прецеденти, коли солдати переслужували до року і двох місяців, але сам факт був. Приємно що про це тепер згадують особи, які доклали неймовірних зусиль для повалення Петра Порошенка. Прошу їх також розповідати всю правду, наприклад те, що масово відправити на дембель першу хвилю мобілізації у 2015 р. вдалося завдяки Мінським угодам. Була накреслена передишка, яку ефективно використали.

По-друге, розповім вам дві правди. Правда перша. У бойових частинах у нас служать люди з зором «-5», з ревматизмами, з хворими нирками тощо. Ще пошесть, люди повернуті в стрій після поранень і контузій. От як воювати людині, в якої постійно розкалується голова? По хорошому треба під час ротацій проганяти батальйони через медкомісії і комісувати всіх хто не проходить по здоров’ю. Єдина проблема, поцікавтеся в бойових бригадах коли крайній раз їх виводили на ротацію?

Правда друга. Певний технічний взвод. Хлопці вже сміються що в разі дембеля у взводі залишиться один лише головний сержант. Бо всі решта, включаючи офіцера – мобілізовані. І таких прикладів багато.

Коротше. Я не буду казати як правильно, я скажу як буде. З усією моєю порохоботською прямотою. Ніякого дембеля через рік не буде. Будемо ми служити і воювати до кінця війни. Особисто себе я давно морально приготував, що служити доведеться до кінця літа 2023 р. А може й до кінця осені. Тобто ще рік. Звісно я буду дуже радий помилитися, але обираю приготуватися до гіршого. Аби потім не розчаровуватися.

Кажу прямо. Аби уявити як мене дістала ця війна треба пройти весь шлях з під Києва й досі разом з Чорними запорожцями, 72-ю ОМБР. Сказати, що я хочу до дому це не сказати нічого. Але. Хто прийде на наше місце? Є кому прийти? І що буде з Україною? Я ніколи не любив чинну владу і я дико втомився від цієї війни, але я не стану от просто кидати зброю і вимагати дембеля. Бо Україна понад усе.

Я порохобот, а не якийсь там «зійдемося посередині». Моя країна воює, а значить я в строю.

Цю війну треба закінчувати тільки перемогою. Бо будь-які варіанти домовленості з ворогом, означатимуть що війна повернеться знову. Через 5-10 років. І воювати доведеться вже нашим дітям. Тому краще вже я сам і скільки треба.

Отака картинка, в кольорах і барвах. Пропоную прийняти її як реальність з якою доведеться жити. Якщо така реальність вас не влаштовує, можете ще послухати відосики Зеленського і Арестовича. Вони розкажуть чому треба воювати до перемоги – максимально солодко і привабливо.

А суть залишиться та сама. Воювати будемо до перемоги. Вибачте, кращої правди для вас я не маю.
    https://t.me/dragonspech/5736

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

14. mypucm

Арестович пише, що до кінця року залишилося "десь два-три тижні" :scratch_one-s_head:

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

16. Good man

Good man Обычный человек

Подать сюда дерьмо кацалапое и глупую борщеварочку.
    Кто там вякал про скорую победу? Кто упрекал меня в восхвалении российской армии? Получите, уроды, удар в поддых.

"Российская мобилизация сработала. Это неправда, что их проблемы настолько ужасны, что эти люди не будут воевать. Они будут воевать."
    «Россияне готовят 200 тысяч новых солдат. Не сомневаюсь, что они вновь пойдут на Киев», - заявил Залужный.
    Новое российское наступление может начаться в феврале-марте. "Оно может начаться не с Донбасса, а на Киев, со стороны Беларуси, не исключаю, что и с южного направления", - заявил Залужный.

По вашей "логике" Залужный это кацап. :))):)))Вы же мне так отвечали на мои слова, которые Залужный практически дословно цитирует. Уверен, что сейчас свои языки глубоко в задницу засунете и ничего по сути не скажете. Напишите очередную ерунду или хамство. Подтвердив мои слова об уровне интеллекта и воспитания сторонников Зеленского.

17. Good man

Good man Обычный человек

18. Good man

Good man Обычный человек

Либо ты веришь Арестовичу, либо ты сторонник Порошенко. Выбирай.:hi:

19. Good man

Good man Обычный человек

Подать сюда борщеварочку и кацалапое дерьмо.
    Кто там вякал на меня по поводу недооценки России? Кацапом за это называли. Получите, распишитесь.

Владимир Путин настроен на долгую войну в Украине.
    Такое мнение высказал генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг, сообщает Bild.
    По словам главы Североатлантического альянса, сейчас нет никаких признаков того, что российский лидер отказался от цели «контролировать Украину». Он также подчеркнул, что НАТО не должно «недооценивать Россию».

По вашему мнению, генсек НАТО это кацап. Он об этом знает или вы тщательно скрываете свои языки в заднице?

20. medwedo berlogsoni

Ну що, обісрався Путін-Хуйло? Обісрався. Ніякого блек-ауту не трапилося, попри сьогоднішній ракетний удар.
    Так, сьогодні у мене не було світла 9 годин. Але о шостій вечора ввімкнули, і зараз є. Те ж саме - в Черкасах. Розмовляв з родичами. Світла не стало зранку, а зараз також уже є.
    Хуйло витратило чергові сотні мільйонів на ракети, намагаючись зруйнувати енергетичну систему України, і обломалося.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)