Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене це також загадка. Америка точно не готова до такого нападу з боку Росії. Чукчів, якутів і бурятів недалеко від Аляски - хоч жопою їж, не треба гнати потягами за десять тисяч км. А просто "на оленях утром ранним" на Аляску. "И отчаянно ворвемся прямо в снежнуюю зарю". Поки б американці почухалися, а олені-олені небриті і не голені уже на канадському кордоні. Однако.

• Смішно Смішно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз проти путиінархів у світі куди більше.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це ж треба :))). Анекдот ти ходячий. Краще б мовчав.
    Що ж конкретно робила антипутінська коаліція при Петрові? Занепокоєнням відписувалась, що не виконуємо Мінські протоколи?
    Та хто хоч там був, в коаліції?
    Та її і не було.

4. medwedo berlogsoni

Я відповім російською, щоб до тебе дійшло (хотя вряд ли).
    Ты сам-то понял, что написал? Ты написал,что пока Украина была рядом с сильными, Путин, он же Хуйло, ссало нападать на Украину, а когда Украина осталась одна, то он поступил не как сильный человек, а как подворотный хулиган, напавший на одинокую слабую женщину в подъезде без лампочки.

Какой же Путин (он же Хуйло) сильный президент, если он, когда, цитирую тебя, - чувствует слабость, - и нападает на слабого?
    Россия - широкая душа или мерзавка, воровка, нападающая на слабого и ворующая, что где плохо лежит, а что не может утащить (самолет Мрия, гордость всего человечества, делавшая человечеству много добра) - то варварски уничтожает?

Давай только не про эфесбешников, это мы слышали, а про подлость Москвы поговорим маленько.

Но, даже если следовать твоей логике - Украина была слабой в момент нападения, Россия и Хуйло получат своё. За слабую Украину заступились сильные мира сего.
    Наверное видел классическую картину, когда слабая женщина убегает в подворотню от хулигана, а там хулигана уже поджидают крепкие друзья и братья слабой женщины.
    В фильме "Москва слезам не верит" есть такой эпизод с подворотней. Пошевели своими куцыми мозгами, как Гоша с товарищем наваляли хулигану.
    Так что, как поется в песне "Запасайтесь, дьяволы, гробами (полиэтиленовыми мешками)"
    Я вижу, что мы с тобой пришли к общему мнению: независимо от того, укрепил Зеленский Украину или развалил, Путин оказался Хуйлом и получит по заслугам.

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вичитав...

"після перемоги сходимо всі до психіатра" )))

6. Good man

Good man Обычный человек

На словах да, а на деле? Что-то я не слышал от ведущих западных финансовых изданий о разорванной в клочья российской экономике. Голову включай, а не марафоны слушай.

7. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, перечитай свои сообщения от лета 2014-го по весну 2019-го в отношении курса рубля, российской экономики, промышленности, армии. Это всё заслуга антироссийской коалиции, созданной признанным тигром европейской дипломатии - Петром Порошенко. Его заслуги на днях оценила Ангела Меркель.

8. Ой, тут таке діється... Поспілкувався я зі "злими язиками" з Банкової. Вони таке кажуть, що хочеться сказати: - Що ти таке верзеш, базікало?

А кажуть вони мені таку неймовірну нисенитницю, що я навіть повірити не можу. Так от, кажуть ці "злі язики", що якесь падло хоче якусь кампанію по дискредитації Залужного реалізувати і що вже багато чого зроблено. А я їм кажу, що не вірю в таку підступність, навіть якщо людина та ще падлюка. Гаразд, кажуть мені "злі язики", тоді очікуй висновки від Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) про те, що саме Залужний винний у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону. А ще ДБР веде справа по тій самій темі і все це пов'язано. Ну, тут я взагалі сильно здивувався.

По-перше, при чому тут Залужний, якщо листа писала Верещук. Ні, я розумію, що це був цілком таємний документ і згідно практики його були повинні повернути відправителю після ознайомлення з ним. Але ми ж живемо в Україні. Тому не здивуюся, якщо в інтернеті з'явитися копія того листа зі всіма візами на ньому. А це може, взагалі, підвести під статтю вже премьер-міністра Шмигаля разом з Верещук. По-друге, ми всі знаємо, що ДБР найнезалежнійший правоохоронний орган України і ніхто не може йому щось замовити. І хочу вірити, що КНДІСЕ також ніколи в житті не буде займатися брудним фабрикуванням експертизи під замовлення. Бо вони теж незалежні і цінують свою репутацію, а підстав та обґрунтування для висновків про вину Залужного взагалі немає. Тоді "злі язики" кажуть, що завдання не посадити Залужного, а спаплюжити його репутацію. І от я не вірю, що хтось піде на таку ницість. Впевнений, що брешуть ці "язики".

Тож, ганьба всім цим "злим язикам" з Банкової. Може перейменувати їх у "брехливі язики"? Хоча, вони жодного разу не помилилися з інформацією. Але все буває колись в перший раз. От і почекаємо. Тому що "злі язики" кажуть що все вже готово і може бути вкинуте в будь-який найближчий час. Брешуть, стовідсотково брешуть. І час покаже, хто правий, кому можна вірити, а кому ні.

А ми і далі віримо в ЗСУ та Залужного і пам'ятаємо, що вони виборюють Перемогу для України! Перемога буде за нами!
    4B7B984C-6CCE-4DD7-9639-5FA604D4E895.jpeg
    https://www.facebook.com/1000004834...vHXbAYGHPm8Nho79w4zAuMhedavBRui6WMFKZ2yl/?d=n

9. medwedo berlogsoni

Гуглом з російської перекладено? Хомчине, на кого ти, падлюко, працюєш?

"ведёт дело" мало би бути "веде справу". Звідки ростуть еті ногі, Хомчін, нє повєдаєтє лі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Це все що ти можеш заперечити.
    Найти з допомогою компа неправильно написане слово і спробувати влаштувати срач.
    А не пішов би ти в ту сраку зі своїм кормом разом.

11. medwedo berlogsoni

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не перший раз помічала, що переводить гуглом, та неакуратно.
    Я іноді теж можу щось перевести перекладачем - слово, чи словосполучення, щоб не було русізму, але це рідко, вимушено. 99, 9% пишу сама на мові, хоч її вперше почула в 8 років, приїхавши в Харків, а мо і пізніше - як почався урок української. Бо біля мене ніхто практично не розмовляв в Харкові українською.По телевізору теж.
    Але через кілька років, прочитавши книжку(а я читала багато), вже не пам'ятала, якою мовою вона була написана. Однаково розуміла.
    Середовище, крім читання, звісно, багато важить, і спілкування, хоч на форумі, хоч на роботі, дає багато. Вам, @medwedo berlogsoni, подяка, що поправляєте мене.
    Зараз в Харкові ні садочка, ні школи "руськоязичної "нема. І дітей навчати легко.
    Мій син, сам плутаючи "і" та "и" все ж таки домігся, щоб його малі діти розмовляли тільки українською. Можна сказати, що дуже велику справу зробив в Україні великий консолідатор українців Путін. Але щоб він здох скоріше :))).

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

@Silver bullet , Ви подивилися ролик "Стриж шокував росіян", на який я дав посилання вище? Обов"язково подивіться. Колишній льотчик зі знанням справи розповідає про "стрижі" - радянські безпілотники. Які виготовляли, між іншим, в Харкові, і яких ще є кілька десятків екземплярів в Україні ще з тих, радянських часів, і які будуть модернізуватися та летіти на тисячу кілометрів вглиб Росії, куди бог пошле. Саме тому Харків, на мою думку, було набагато важливіше втримати, ніж той же Херсон. Страшно собі уявити, що було б, якби Росія захопила Харків з його військовими заводами! І щоб із Харківського авіаційного заводу вивезли все, що тільки можна.
    Навіть якби потім звільнили Харків, як зараз - Херсон, збитки були би від розграбування Харкова набагато більші. З Херсона багато не вивезеш, хіба що хом"яків (хай єнот вибачає на цьому слові). Розбили мости через Дніпро - будь здоров.
    А із Харкова йшли би ешелони на Росію, починаючи з першого ж дня окупації.

Крім того, в ролику розповідається, як в Укроборонпромі всі дев"ять років гальмували українські розробки. Хто гальмував увесь цей час, думаю, розберуться. Особливо цікаво буде, коли розробники даватимуть документально підтверджені свідчення, що вони йшли в Укроборонпром з готовими розробками ще за часів Порошенка, і як там бюрократія гальмувала взяття на озброєння власної української військової техніки. І хто танцював під кремлівську дудку.

14. medwedo berlogsoni

Для Вас, Хомчине, уже Борислав Береза - авторитет? Ви ж позавчора заявили, що Ви - антисеміт. Чи Вам якщо проти "Банкової", то годиться? Я, чесно кажучи, тієї морди, яку Ви виклали зі свого смартфона сюди, відразу не признав. Уже зараз, увечері, зайшов на фейсбук і побачив, що то, виявляється, Борислав Юхимович Береза. Ну, прямо дуже український патріот. :haha: . Ще більше патріот, ніж Черновецький чи Грановський. Всі троє - громадяни Ізраїлю. Навсякслучай.

Борислав Береза народився у Києві. Має диплом Київського національного торговельно-економічного університету. Громадянин України, а згідно з даними журналістських розслідувань, також має громадянство Ізраїлю[4]. У 1991—1993 жив у Ізраїлі, з 1993 до 2014 року — в Україні, з 2005 року є громадянином України[5].

Єврей, юдей[6], багато років підряд хоча б раз на рік їздить в Ізраїль[7]. У 1991 виїхав жити як репатріант в Ізраїль[8]..

У 1993 році повернувся в Україну. У Києві в 1996 році заснував фірму «Се́фер»[9], яка займалася книготоргівлею та книговиданням[7], створив невелику літературну агенцію[8]. Береза формував приватні книжкові колекції для заможних замовників[10].

Армія, мова, віра, кажеш? Юдейська?
    Який же ти, гамнюче Хомчине, лицемір порохоботський! Юдей Береза написав російською той висер, намагаючись вбити клин між Офісом Перезидента і Головнокомандувачем Залужним, а ти, скотиняко порохоботська, розповсюджуєш отой висер по мережі.
    Ярмулку собі вже купив? Ти або хрестика зніми, або одягни сподні. Хоча думаю, ти вже без хрестика.

Він, цей Береза, брехав колись, щоб дорватися до влади (якщо маєш подвійне громадянство, то нефіг лізти в державні органи), бреше й зараз, знову ж таки - у власних шкурних інтересах.
    А ти, Хомчине, або придурок, якщо ведешся на такі висери, або ж падло, якщо ці висери викладаєш свідомо.

Останнє редагування: 10 гру 2022
  15. Та мені до сраки що твої компи видають.
    Ти ж
    Без них дурень дурнем.
    Засунь свою думку собі в сраку.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді, при Пороошенку, країни-антипутінці, не вели із росією торгівлю, не будували газопроводи...?

17. Good man

Good man Обычный человек

Не забывай, какие военные траты у России сейчас и тогда.

18. lvivn

lvivn Well-Known Member

Россия использует "грады"

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@lvivn, а Ви теж кацап?

20. medwedo berlogsoni

@Good man , Гудмане, що ти мовчиш, як срака в гостях?
    Я ж до тебе звернувся, бо ти назвав Путіна хуйлом, який нападає на слабкішого. Тобто, ти визнав, що Путін - хуйло з подворотні.
    Good man said:
    Зеленский развалил созданную Петром Порошенко антироссийскую коалицию. Москва почувствовала эту слабость.

А тепер ведеш себе, як "я не я и лошадь не моя".
    Ще раз запитую: Ти дійсно стверджуєш, що Путін - Хуйло, яке скористалося тим, що сусід (сусідка) з тієї чи іншої причини ослабла, і скористалося цією тимчасовою слабкістю?

а де твій аватар? :)