Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

С кем общался? Как выходил на контакт? Насколько открыто там шли на диалог?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Останнє редагування: 5 гру 2022
  3. Silver bullet

Понравилось в блогосфере:

Вот жила себе Россия и жила.

Качала по одной трубе нефть, по другой газ. И продавала в Европу. Получала от 300 до 600 миллиардов зелени в год. Покупала детали и чипы, машины и оборудование, самолеты и пароходы, еду и шмотки.
    Это все продавали в России и имели работу и свой профит тоже кстати россияне.
    И газ качали и продавали в Европу тоже россияне. Имели работу и неплохо зарабатывали.

Ездили летом отдыхать, кто побогаче - в Европу, а кто не очень богат - те в Египет и Турцию. Кто из начальства - те и детей учили в Европе, и лечились сами и своих детей тоже в Европе. Но и люду поскромней если серьезно прихватило случалось лечиться в Германии. А если ребенок получился по настоящему толковый - то и он отправлялся учиться в Европу или Америку даже и не у очень богатых родителей - случалось ведь и такое.

А купить опель или тойоту вовсе не было проблемой. И вот в одночасье все это исчезло.

А я не могу понять - кому все это мешало. И почему миллиону человек пришлось бежать из России и пяти миллионам из Украины?
    Вот кто-нибудь может мне внятно объяснить - на хрена все это было нужно и кому от этого стало лучше - ну хоть одну группу людей числом более пяти, которой все это сильно мешало и которой стало от этого лучше найти можно?

По моему разумению лучше стало только газовикам и производителям оружия из США да чиновникам из НАТО - эти все вдруг стали очень нужны.

И я хочу спросить у россиян - это Россия о газовиках и оружейниках из США и о чиновниках НАТО решила позаботиться? А если нет - на хрена вы все это устроили?

И блин, не рассказывайте мне сказки об украинских нацистах и страданиях Донбасса. Потому что ребята это вы стерли с лица земли города Донбасса - просто уничтожили Мариуполь, Лисичанск, Северодонецк, Бахмут - вы, а не мы. Потому что летом и вначале осени вы отстреливали 60 000 снарядов вдень а мы только 3 000. Вот произведенные разрушения ровно в том же соотношении. А нацистов в Украине меньше чем в любой почти стране Европы, в этом убедиться - пять минут времени и гугл

Так что все это сотворили вы и совсем по другим причинам. Но даже не в том суть.
    На хрена вы все это затеяли? У вас нет ощущения, что вы идиоты? Потому что у меня есть. А ведь вам впереди еще светят суды и репарации - и это на годы и годы.

Кому мешала ваша нормальная жизнь - ответьте. Потому как я не понимаю

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Silver bullet

Помните до войны на углу Большой Житомирской и Владимирской стояли две бочки: одна с пивом, а вторая с рыбой. И пиво тут же и наливали... Ума не приложу, кому они мешали?
    /Старый анекдот/

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є ще одна гарна пісня. З нотами. Для балалайки з оркестром корсетом.

View: https://www.youtube.com/watch?v=BxSkAJ6u11Y

• Смішно Смішно x 2
  6. medwedo berlogsoni

Ну, так скажи. Не про двічі два, як приклад, а дай відповідь на конкретне питання про Прігожіна та відсутність реакції на ті викрутаси з кувалдою Путіна, Пєскова, Генпрокуратури, Лаврова тощо.

От ми знаходимося в темі "Війна Росії проти України". Дай свій прогноз по темі. Хто переможе: Україна чи Росія?
    Відразу кажу, що я особисто вірю в перемогу України над Росією. Під перемогою я розумію повернення Україною собі всіх територій, захоплених з 2014 року.
    Можеш відповідати частинами. Наприклад, чи віриш ти в те, що Росія утримає Мелітополь?

А то ти все боїшся "мєшкі ворочать" - тільки на "звиздіти" тебе вистачає.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вони вважають заявляють, що це все заважало - ЗОВНІШНІМ ВОРОГАМ...

НАТО всегда (много веков) мечтало захватить Россию-матушку,
    эти все ихние макдональдсы... расползаются как зараза... подрывают здоровье россиян...

сейчас нато руками украинских нацистов, и заблудших малограмотных малороссийских селян...
    ... напало на исконно русские земли !!! родина в опасности!!! нужен сильный лидер!!!
    мы не отдадим наших завоеваний !!!!!!!!!!!!!!!

(фон- пафосний відеоряд в хорошій якості... кольори, швидкі винищувачі, безкрайні ліси, поля, усміхнені люди... )
    оптимизм... вера в будущее...

УЛЫБАЕМСЯ И МАШЕМ !!!
    ----------------------------------------

красіво ? :mda:

8. medwedo berlogsoni

Гудман, ти виявляється, маєш рацію. Таки дійсно не ВВС, а ВКС Росії.
    Я сьогодні мав нагоду переконатися.
    Даю скріншот. Підпишися на НьюсАдер, взнаєш багато цікавого. Вчи, як правильно вимовляти слово "паляниця". Вже в Росії мають бути курси "Вчимося вимовляти правильно слова".
    ВКС России.JPG
    Класно, правда?

9. medwedo berlogsoni

Ой, що ж то за шум учинився?
    То Хаймарс на Тополі приземлився.

Налетіла звідкілясь шура-бура,
    Вона тії Тополя з летовища здула.

Пісня про бойових комарів була викладена в Ютьюб ще три роки тому. Так що Неєбенься на засіданні в ООН не брехав.

View: https://www.youtube.com/watch?v=35O5X-S2RoM

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То фігня, ви питали простих бійців.
    А війни починають у найвищих кабінетах.

11. mypucm

1. простих бійців?
    ну в нього ж на морді не написано...

а може він вчора приїхав з Бучі? з колонії? або кілька років провів у Сирії? або жив собі удома, тільки по вихідних вдягав амуніцію, балаклаву, та дубасив де6монстрантів? або ідейний доброволець?

роздивитися не було можливості... а яка ціна помилки? ...

я підходив до озброєних окупантів, які (на той момент) повністю контролювали нашу місцевість, включно з жителями...
    (і вони якраз саме шукали націоналістів... і тут я з дивними запитаннями...)
    українська влада в цей час була (тимчасово) за багато кілометрів...

мені це не так просто давалося :dntknw:
    хоча... може для вас це і фігня, я ж не знаю :dntknw:
    --------------------
    може треба було не підходити з розмовами, а нападати? :scratch_one-s_head:
    так не було з ким порадитися :dntknw:

--------------------------------------------------------------------------------------------

2. "війни починаються у найвищих кабінетах"

ну да, ну да... у небесній канцелярії... не буду сперечатися :pardon:

Останнє редагування: 6 гру 2022
  12. Gyppsy

Перегляньте ланцюжок тутейшої розмови і вникніть в суть.

13. mypucm

а кіз хто буде годувати? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  14. mypucm

узагальнюю...

простих бійців нема чого питати - вони нічого не вирішують,
    все вирішують у найвищих кабінетах...

найвищим кабінетом (на моє розуміння), де вирішують ВСЕ, є небесна канцелярія...
    (але це не тема для дискусій)

переговорам - ні!
    (але мотивацію ворога дуже цікаво дізнатися)

(тобто журналісти точно знають мотивацію ворога,
    а вам з ворогом спілкуватися не можна, бо це - колабораційна діяльність,
    а війна тим часом триває... на нашій землі)
    -------------------------------------

мозок в мене задимівся... де логіка? хто знає? :swoon2:
    піду налию собі вина, краще із медом

15. mypucm

піддався наркотичній залежності - поліз у стрічку новин :sad:

чергова подія - хтось із володимирів путіних проїхався по керченському мосту...
    підтримати моральний дух своїх перед тим як застрелитися, та проінспектувати, як ідуть справи на нових територіях...

а хтось інших з них (а може - той самий :scratch_one-s_head:) в цей же час матюкався на генералів по відеозв'язку...

і де там правда? хто в курсі ?ви шось точно знаєте? :scratch_one-s_head:

https://internetua.com/putina-vibis...romam-i-rezultati-raketnoyi-ataki-po-ukrayini

16. Good man

Good man Обычный человек

Расскажи подробнее, с кем общался, на какие темы, что отвечали, сколько по времени общался и т.д. Ты же сам молчишь на сей счёт.

17. Gyppsy

ЕКСКЛЮЗИВ. Виліт на бойовому МІ-24 в Маріуполь – пілот армійської авіації

Ніхто з його команди не вірив, що повернеться з цього польоту живим.
    Євгеній, пілот, який здійснював єдиний виліт в Маріуполь на МІ-24, щоб відволікти увагу ворога від групи МІ-8, які евакуювали поранених та доставляли боєприпаси та підкріплення на оточений Азовсталь.

Ще одна неймовірна історія, що була відома дуже вузькому колу людей. Ще один епізод страшної та героїчної "маріупольської операції", яку здійснили льотчики армійської авіації. Так, на Марік літав наш "крокодил". І не просто "літав" - він там такого лиха кацапнінаробив, що просто...
    Цей дядько та його екіпаж - і далі працюють.

View: https://www.youtube.com/watch?v=qxYn202PyYg

@AFUStratCom - найактуальніші і найсвіжіші новини

• Подобається Подобається x 1
  18. Gyppsy

IMG_20221206_141405.jpg

• Подобається Подобається x 1
  19. medwedo berlogsoni

А ти, Гудмане, чому мовчиш? Я запитав, як ти ставишся до того нещастя на берегах Волгі-матушкі-рєкі?
    Правда, класно, як стратегічному бомбардирувальнику, гордості Росії, безпілотник сраку порвав? Нєзначітєльниє поврежденія. Можно сказать, обошлось.
    Все хорошо, прекрасная маркиза,
    Дела идут как никогда.

20. mypucm

якщо раптом він живе на окупованій території...
    можливо, користується інтернетом від російського оператора...
    таке може бути ?

в такому випадку писати проукраїнські речі - може бути небезпечно...

а де твій аватар? :)