Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі російські пропагандисти в один голос стверджують, що це - фейк. Гудман стверджує, що це- стовідсотково фейк.
    Який можна зробити з цього висновок? Простий - Гудман знову проколовся.
    Навіщо Гудману встрявати в цю дискусію, як не з пропагандистською метою намагатися переконати когось, що фото з повішеними - фейк?
    Фейк чи не фейк, розберуться в Гаазі.
    Іноді краще жувати.
    "Скривавлена" кувалда з тавром Прігожіна в футлярі від скрипки, яку передали в Європарламент - також фейк?
    Прігожін - одна з найбільш довірених осіб Путіна.
    Путін якось відмежувався від цього викрутасу серійного вбивці Прігожіна?
    https://www.unian.net/russianworld/...tu-okrovavlennuyu-kuvaldu-video-12055344.html

2. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я уже человек в возрасте, многое повидал. Ты меня на эти уловки не возьмёшь. Я тебе в лицо скажу: если президент США, генсек ООН и все остальные главы государств единодушно мне скажут 2+2=5, я, не моргнув глазом, им отвечу - вы все ошиблись, ответ 4. Если я вижу очевидную вещь, мне без разницы кто и что говорит. Если факту не могут найти объяснение, он остаётся фактом.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та з чого б це? Ця війна і так підточила Захід та США, та щоб піднімати ще і цю агресивну Рашу? Нащо? Щоб вона через рік знову зібралася "можем павтарить"?
    Та ні. Хай як хоче піднімається. Їй "підніматися з колін" подобається.

Тьху, сцуко, ладна молитися, щоб все в тій Раші гнило та занепадало ще років 50 за її тупість, наглючість, підступність та спрагу до чужого - хоч територій, хоч винахідів, хоч стиралок та унітазів. Бидло не перевиховати.

4. Good man

Good man Обычный человек

Можешь более подробно рассказать про свой прогноз. Интересно узнать твоё мнение.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть Залужний говорив, вигнанням рашистів з окупованих територій війна може не закінчитись, а через пару років повторитися за принципом другої чеченської війни зі зробленими рашистами висновками на своїх помилках.

6. Good man

Good man Обычный человек

Ты не веришь в победу Украины?

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Взрыв на аэродроме в Энгельсе (Саратовская область) подтвердил спикер Воздушных сил ВСУ Юрий Игнат.

неизвестные дроны атаковали стратегическую авиацию российских оккупантов... Аэродром расположен на расстоянии более 800 км от Украины
    «Два российских самолета Ту-95 получили повреждения на аэродроме Энгельс! Атака дронов

Информацию о повреждении воздушных суден подтверждают и российские СМИ. По их данным, двое военнослужащих получили ранения, они госпитализированы.

https://flot2017.com/ataka-dronov-i-ne-tolko-rossijskie-engels-i-ryazan-posetila-bavovna-video/

8. Good man

Good man Обычный человек

@mypucm
    О, ты теперь в разделе Политика? Наконец-то, а то раньше стороной обходил. Ты в 2019-м за кого голосовал в первом и втором турах?

9. medwedo berlogsoni

Мені вчора за оце повідомлення, що я навів вище, порохобот поставив "Баян".
    Який може бути "баян", якщо такий безпілотник ще не літав?

Люди кажуть, що це - один із тих безпілотників, про який я згадував учора.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Xlr26zrdufA

Я, щоправда, хотів би, щоб цей безпілотник ударив по Марксу, що знаходиться в центрі Москви (граніт з Дніпопетровщини, тому це не було б атакою на Росію, а атакою на шматок української каменюки, був би готовий щебінь для Собяніна), але Енгельс - також непогано.

Хотілося б також, щоб кремлівська зірка біля Спаських воріт не погасла, поки б не догоріла до самої бруківки.

10. medwedo berlogsoni

Тут мене на поезію пробило.

Не сразу всё устроилось,
    Москва не сразу строилась,
    Не сразу и разрушится -
    Тут нужно подождать.
    Москва слезам не верила -
    Ржала, как угорелая
    Над детскою слезинкою,
    Когда рыдала мать.

Александра, Александра,
    Что там вьётся перед нами?
    Это Хаймарс с "Тополями"
    Водит дружный хоровод.
    Получите - заслужили,
    Мы живём - шоб вы так жыли,
    Не дошло вам добрым словом -
    Через задницу дойдет.

• Смішно Смішно x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, как хорошо, что ты это всё пишешь. Люди видят, история хранится.

12. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, ты тоже заметила. Получи привет от кацалапого, распишись. Теперь ты себя тоже кацапкой назовёшь?:haha::haha::haha::haha:

13. medwedo berlogsoni

В перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну якийсь придурок (ну, типу Гудмана) переконував мене, що ВВС Росії "нє сущєствуєт", "сущєствуют Воєнно-космічєскіє сіли". Може й так. От таких два літаки, у яких на хвості написана абревіатура ВВС РОССИИ, уже з сьогоднішнього ранку "нє сущєствуєт". А ще вчора зранку "сущєствовалі".
    https://aspi.com.ua/news/politika/v...aerodromakh-strategichnoi-aviacii-u#gsc.tab=0

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Лживое кацалапое убожество, у всех стран мира ВВС. У России ВКС. Если ты проводишь параллели с ВМФ и ВМС, то она выглядит так:
    Кацалапый несколько раз подряд говорит:
    ВКС Украины ...

Уверен, любой после этого тебя назовёт пензюком. Если бы ты не поддерживал Зеленского, @Silver bullet давно бы тебя в кацапы записала на основе ВМФ Украины.
    Пациент Рабинович много раз оскорблял форумчан. И Василия и других, но только за то, что он поддерживает Зеленского, @Silver bullet ему всё прощала.

15. medwedo berlogsoni

Гудмане, ти до цих пір віриш в перемогу Росії над Україною? Невже не очевидно, що Росії капець?
    Ти от до Ланктоші пристаєш із запитанням, вірить він чи ні в перемогу України. А ти сам уже повірив у те, що Україна переможе?

Як тобі сподобалися два прихлопа, три притопа на аеродромах Енгельса та Рязані?
    Я вчора тебе запитував, куди прилетить перший український дрон, який на раз долає відстань у 1000 км, а ти мовчав в ганчірочку. Може, хоч сьогодні відповіси, куди прилетить третій дрон? Я, наприклад, хотів би, щоб десь туди аж в Ніжній Новгород. Я колись там був на екскурсії. Гарні місця. Прямо на Стрєлку. Ото було б заглядєньє!
    Я сьогодні цілий день мугикав "Огнєй так много золотих на уліцах Саратова".
    Хотілося б ще цілий день мугикати "На Волгє шірокой, на Стрелкє дальокой".
    Ну, й заповітна мрія - "Московскіх окон нєгасімий свєт", "Єслі б зналі ви как мнє дорогі Подмосковниє вє-ечє-ера"

• Смішно Смішно x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Багато факторів говорять про майбутню перемогу, важливо правильно розпорядитись нею і довести все до логічного закінчення.
    Є у нас дрони, які можуть летіти на далекі відстані.
    "Мы еще не начинали"

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Какой довольный кацалапый. Песни поёт, ручонки потирает от удовольствия, понравились ему удары по инфраструктуре. Знает ведь уродец, что получит премию в декабре. Дерьмо ты пензенское, вот ты кто. Неужели тебе даже борщеварочку не жалко? У неё сын сейчас на западной Украине. Она за него волнуется, а ты, кацалапое дерьмо, песни распеваешь.

18. medwedo berlogsoni

А ти що, не радієш, що знищили два бомбардирувальника на військовій базі в Енгельсі? Не співаєш від радощів?
    Я, наприклад, сьогодні цілий день в піднесеному настрої. Ріжу дрова, бо з електрикою перебої, треба ловити момент, коли є напруга, щоб попрацювати електропилкою, а в душі не замовкає пісня про огні Саратова. Пісні про Енгельс немає, так я про Саратов співаю. Це поряд.

Волга-Волга, мать родная, Волга - русская река.
    Увидала ты подарок украинца-козака.

Заспіваєш завтра у себе на службі, тобі також випишуть.

Я, до речі, про 75 кіло подарунків учора казав.
    Сподіваюся, що це - не останні гостинці. Ще наїстеся (у нас інколи кажуть наїстетеся).

Останнє редагування: 5 гру 2022
    • Смішно Смішно x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Премии за декабрь радуешься, уродец. А я сегодня раз пять пел гимн Украины. Первый куплет, в своём варианте. Так мне больше нравится. Но это личное.

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я підходив, питав...

"такая работа"
    "ипотека"
    "дома работы нет"
    "мне здесь нравится"
    "хочу, чтобы здесь была россия"
    "если отступать - тюрьма"

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)