Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

і несе відповідальність за все, що відбувається? :scratch_one-s_head:

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/ssternenko/11384?single

Як і очікувалось, росіяни вже почали виправдовуватись і брехати, що начебто ми самі усе вигадали, що трупи підкинули і т. д.

Я передбачав це. Тому тепер публікую скрін джерела.
    Першим ці фото поширив росіянин.
    Бо росіяни вбили цивільних, а потім вирішили цим похизуватись.

Відбрехатись не вдасться, скоти.

IMG_20221204_131914_895.jpg
    IMG_20221204_131915_421.jpg

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ні.

@mypucm, не хочу розгортати розмову на цю тему. Це треба знати самому ;)

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Своє робили пропагандиські фільми, це не тільки явний "Брат-2", скільки було, ми самі дивились і любили, як "Вулиці розбитих ліхтарів", "Кадети", "Солдати", де силовики показані порядними і справедливими, звідси і були сумніви, що як такі порядні і справедливі щось вчинили у Бучі, Ізюмі та Маріуполі.

5. mypucm

6. mypucm

файний серіал перед війною недодивився "Условный мент - 3" )

7. mypucm

(на мою думку) однією з фундаментальних причин усіх майже всіх воєн є безробіття серед активного населення... наслідком чого є злидні... і страх ще більшого погіршення ситуації...

View: https://www.youtube.com/watch?v=nmoB6dzJC7o

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Читайте уважніше.
    ЗДАЄТЬСЯ ест., видасться, виглядає, показується, схоже на те, що, жм. бачиться, бачся

https://shron3.chtyvo.org.ua/Karava...movy.pdf?PHPSESSID=4cugniocuc5ra20q7nf60t1au2
    Схоже на те, що Ви читали неуважно. Здається, Ви читали неуважно. Видитьми-ся, що Ви читали неуважно. Скидається на те, що Ви читали неуважно.
    Інколи "на те, що" пропускають. Скидається, Ви читали неуважно. Виглядає (на те, що) Ви читали неуважно.

Схоже, що нічого з тієї путінської стратегії не вийде.

9. mypucm

10. Good man

Good man Обычный человек

"Луганского народа"? Что за чушь. Качество петель на первом фото. Их дольше делать, чем вешать. 100% фейк.:negative:

11. medwedo berlogsoni

Со специалистом трудно спорить. З фахівцем важко сперечатися.
    Гамнюк Гудман на півставки в"яже якісні зашморги для Хуйла.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це той вагнерівець, що Єрмак-Зеленський врятували від арешту в Борисполі?

13. mypucm

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мабуть, але моє запитання було риторичне.
    Справа не в конкретиці.

15. mypucm

Коли мене питають, так чим же різниться окупація ОРДЛО, Криму та нових окупованих районів, наприклад, Херсона, я відповідаю словами одного з військових ОРДЛО, колаборанта, які він висловив там публічно, що здивувало: "на Донбасе у нас русские раздавали оружие везде и кому попало, а в Херсоне русские боятся не то, что бы раздать местным оружие, они боятся ходить по улицам".
    https://news.obozrevatel.com/ukr/so...-meshkantsyami-respublik-yakih-zradila-rf.htm

• Інформативно Інформативно x 2
  16. mypucm

:scratch_one-s_head:
    коротко суть тексту: перевиховати величезну росію може бути складніше, чим декому здається, тому варто зосередитися на більш реальних задачах
    ---------------------------------------------------------------
    Ни денацификация, ни демилитаризация невозможны без оккупации территорий после военного поражения.

Оккупация территории РФ? Вы серьезно?))) Как? Какими силами? Каким количеством войск?

Путин рассчитывал на оккупацию Украины с помощью внутренних коллаборантов. И как? Получилось?

Почему же мы пытаемся рассуждать о РФ, где 75% поддерживают эту войну, в той же парадигме? Come on!

Давайте посмотрим трезво.

Деоккупация украинских территории - это сложнейшая военно-политическая задача и ее уже можно считать огромной победой.

Если это будет сделано, то задача номер два - это не допустить повторного вторжения. А то, что россияне будут стремиться к реваншу, лично для меня очевидно.

Как добиться безопасности? Ну уж никак не оккупацией российских территорий и не попытками их перевоспитать.)

Милитаризация Украины, участие в военных союзах (особенно, и не надо хихикать, это глупо - в Альянсе), экономическая и политическая интеграция в Ем. Построение мощной системы ПРО-ПВО, возрождение ракетной промышленности и оснащение армии ракетами среднего и дальнего радиуса действия украинского производства с обычными боеголовками. Флот (но не в монструозной конфигурации) из боевых кораблей и морских беспилотников. Система мобилизации резервистов, позволяющая в течении нескольких часов собрать боеспособные части ТРО в помощь профессиональной армии.

И не ждать ни революций, ни чудес. Россия не растворится, не развалится, не переедет

https://news.obozrevatel.com/ukr/so...i-ukraini-grayut-providni-ekonomiki-svitu.htm

17. medwedo berlogsoni

А от щодо "не розвалиться"... Тут можуть бути варіанти.
    Думаю, ці варіанти проявляться ще на нашій пам"яті. За кілька тижнів до розпаду СРСР також ніхто не передбачав той розпад.
    Стосовно Донбасу також не можу зі всім погодитися. Маріуполь, коли його повернули в Україну в 2014 році, жив тихо мирно і спокійно.
    Не звільнити Крим, звільнивши лише Херсонську та Запоріжську області, це називається "танцювати та не викрутитися".
    Уже один із білгородчан звертається до містера Залужного (ізвінітє, нє знаю Вашего імені), щоб той бив красну армію і визволив Білгородщину.
    Завдання ядерного роззброєння лежить не на Україні, а на цивілізованому світі (думаю, Китай та Індія також не матимуть нічого проти). Чув, не пам"ятаю від кого, що в Будапешті має бути підписаний меморандум під назвою Будапештський меморандум - 2, в якому в обмін на ядерну зброю задіють план Маршалла по відбудові Росії.

• Баян Баян x 1
  18. medwedo berlogsoni

Моє особисте звертання до гамнюка Гудмана: ти на якій відстані від Харкова проживаєш?
    Бо тут одне цікаве повідомлення з"явилося.
    Український безпілотник із дальністю 1000 км проходить фінальний етап випробувань, – "Укроборонпром"
    Обіцяють перші 75 кілограмів відправити ще до Нового року.
    Я тільки переживаю за кремлівські зірки, щоб вони ниґди не поґасли.

• Баян Баян x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як реванш за неудачу у І світовій війні Гітлер розпочав ІІ світову, фінал був ще плачевніший. Знову реваншизм за розвал совка і програну холодну війну від путінархів. Що було у росії - авторитет путіна у себе, зв'язки і торгівля з іншими державами, участь у G8, G20, хорші стосунки з Україною... Правду кажуть, пуйла із підполковника не підвищили до полковника, немає у нього мислення шахіста, обдумувати свої кроки наперід.

20. Good man

Good man Обычный человек

:) Гугл в твоём полном распоряжении. Посмотри фотографии любых других повешенных и ты увидишь разницу, заметную невооружённым взглядом. Не надо быть судмедэкспертом, чтобы сказать о самоубийстве с тремя выстрелами в сердце, что это инсценировка.

а де твій аватар? :)