Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Картопляний співучасник країни-терориста патякає своїм ротом, що Зеленський має сісти із його паханом за стіл переговорів, бо їхній ракетно-інфраструктуринй терор "вже викликає претензії до Зеленського".
    ----------------------

Як найбільший антипатик Зеленського, відповідально заявляю: хер тобі, а не Зеленського, вусата нікчема. Зельці ми претензії обов'язково пред'явимо, але ти цього вже не побачиш. Бо буде це після перемоги над власником твоєї сраки.
    Попри всі претензії до Зельки, 100% українців виступають за те, що вас треба додавити. Ніяких переговорів не отримаєте.

--------------------
    А пощастило Зеленському з опозицією під час війни, еге? Порохоботи це вам не ті проривателі кордону саакашвалі.

2. "Ціна перемоги. Це берці важкопоранених в шпиталі. Коли ми їх привозимо, санітари забирають їх взуття на порозі шпиталю, перекладають хлопців з ношів на каталки, і везуть в операційні, а берці складають вздовж стіни. Деякі не мають пари, ви розумієте, що це означає."

: Саід Ісмагілов І Facebook
    FB_IMG_1669297618650.jpg

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Відбувся черговий обмін полоненими.

Сьогодні вдалося повернути з російського полону 50 українських воїнів. Це 20 нацгвардійців, 12 хлопців з ВМС, 10 бійців ЗСУ, 6 - ДПСУ, 2 з ТРо.

@AFUStratCom - найактуальніші і найсвіжіші новини

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, нормальные аналитики уже всю эту статистику в пух и прах разнесли. Важен не процент сбитого, а количество ракет у противника, количество, которое противник производит в месяц и масштаб урона от попадания ракеты. Условно, ты можешь сбивать хоть 98%, но если я произвожу 100 ракет в день и для полного уничижения цели нужно попадание 30 ракет, то я достигну своей цели за половину месяца. А в презентации будет красивая цифра в эффективности ПВО аж 98%. Это не просто моё мнение, это мнение людей из Киева, которые занимаются анализом войны без эмоций.

6. Silver bullet

Анатолий Несмиян
    В течение суток к теме смерти обратились и Путин, и Зеленский. Путин на встрече с матерями сказал примерно следующее - все равно все умрут, поэтому главное - как ты жил и успел ли ты выполнить свой долг, реализовать свою цель. Зеленский заявил: нас пытались убить голодом, теперь убивают холодом. Но мы выживем и победим смерть.

Два принципиально разных посыла: жизнь, целью которой является смерть, или жизнь целью которой является сама жизнь. Этика смерти против этики жизни.

t.me/anatoly_nesmiyan/6187

Тут не тільки посилання різні та різні етики. Тут дуже різні люди. Путін влаштував зустріч із солдатськими матерями. Привели чиновниць та партійних керівників – загалом добірний матеріал. І справді Путін втішав одну з матерів думкою, що все одно помремо, а ваш син помер "за Родіну".
    Хоча не пояснив навіщо Батьківщині знадобилося його життя. Адже це він сам і є та Батьківщина, яка вирішила, що син має віддати своє життя. Тому що йому, Путіну вона потрібніша, ніж синові та мамі. І він свято впевнений у тому, що має право забирати у сотень тисяч росіян їхнього життя. Просто тому, що вони належать особисто йому, а не підмандатному люду...

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це ще що! Путін сказав, що син міг стати алкоголіком, а так гниє в українській землі молодим.
    Так собі і уявляю: мати доглядала сина, примушувала гарно вчитися, той вивчився, став системним програмістом у якійсь компанії чи банку, все збирався стати алкоголіком, але ніяк не міг зібратися, бо то робота, то відпочинок в Єгипті, все ніколи.
    Аж тут біля метро його схопили мордаті менти, всучили повістку, потім забрили і кинули під Бахмут. Де він і подох, так і не здійснивши своєї заповітної мрії - стати алкоголіком.

View: https://youtu.be/10rnjJrJOLA?t=368

• Подобається Подобається x 2
  8. Silver bullet

Господи, та як це ніхто не може прибрати цю гебістську сірість з лиця землі? Я не розумію. Бен Ладена достали в якійсь підземній печері, як не ховали...

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вважається, що в світі повинно бути протистояння, тіпа для балансу. Не буде путінської рашки - вилізе Китай. Штатам вигідніше чубитися з гнилою рашкою.
    ІМХО

10. medwedo berlogsoni

Це зайвий раз свідчить про те, що США не вмішуються у внутрішні справи інших країн. Мається на увазі - не здійснюють заколотів, бо насильне насадження демократії нічого не дасть. Але коли вже в якійсь державі відбуваються демократичні зміни, тоді демократичній владі допомагають. Печеньками. Хаймерсами.

11. medwedo berlogsoni

Коментарі зайві. Просто варто подивитися на радісні обличчя "матерів", сини яких гниють на Донбасі, і почути "добрий дєнь ещо раз".

View: https://www.youtube.com/watch?v=2STsMvsyU5Q

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема совка. Реваншизм за програну холодну війну аналогічний німецькому гітлерівському реваншизму за програну І світову.

13. Все-таки його убили. Жевріла слабка надія, але...
    Якось безумовно свої дуже стрімко закінчуються.
    На письменника Володимира Вакуленка донесли місцеві колаборанти, його викрали за ще 7 березня у рідному селі Капитолівка, що біля Ізюму.

І як воно так виходить, не збагну. У "продажних" порохоботів одна участь - бути викраденими і закатованими ординцями.
    А хороші парні з народу, яких привів до влади президент, дуже часто знаходять спільну мову з недолюдками.

Прекрасне життя.
    Страшна смерть.
    Світла пам'ять.
    Вічний біль.

Володимир Вакуленко,
    R.I.P.

https://www.facebook.com/wakulenko.k.wolodimir
    FB_IMG_1669726006913.jpg 20221128_232129.jpg

14. Lanktocha

Майже щодня 6 - 8 год. нема світла, навіть зауважив сварку між 2, притензії, що як так, у мене вічно нема світла, а у тебе, друга сторона вулиці, вічно є світло.

15. Good man

Good man Обычный человек

Ты же за городом живёшь, чего переживаешь. Дров подкинул и тепло.

16. Silver bullet

https://www.pravda.com.ua/rus/columns/2022/11/29/7378477/
    "Не понимаю, почему мир просто наблюдает, как Украину уничтожают". Письмо Говарда Баффета Андрею Ставницеру
    ......
    Во время конфликта в Боснии я стоял и смотрел, не веря своим глазам, на футбольное поле, которое превратили в кладбище – потому что так много людей убили так быстро, что хоронить их было больше негде.

Я знаю запах горящей плоти, потому что в Руанде я фотографировал последствия геноцида...

Эти воспоминания и воспоминания из Боснии по ощущениям максимально близки к тому, что я испытываю, глядя на происходящее в Украине. Но Украина превосходит все, что я видел.

Чего я не понимаю про Украину – так это того, почему мир просто наблюдает.

Мы не бездействуем, но мы точно делаем недостаточно, чтобы прекратить целенаправленные и систематические пытки и убийства мирного населения в масштабах, которых я никогда не видел в своей жизни. Однозначные преступления и варварство.

Мы участвуем, но лишь частично, тем самым позволяя этой резне продолжаться. Люди удобно забыли обещание, которое мы дали Украине в 90-х.

У нас не было обязательств воевать за Вьетнам или Афганистан. Но мы пообещали Украине защищать ваш суверенитет.

Мы часто в ужасе оглядываемся на действия других режимов или личностей и повторяем: "Никогда вновь", пока "никогда вновь" разворачивается прямо перед нашими глазами – и мы наблюдаем за этим, и мы позволяем этому происходить!

Худшие ошибки, которые совершало человечество за всю свою историю, совершаются снова.

Я не знаюс, что говорить сегодня народу Украины. Что можно сказать?

Прошу ли я прощения за то, что в мире недостаточно лидерства, чтобы жестко остановить это?

Признаю ли я, что многим удобно красиво стоять рядом, не принимая на себя ответственности за правильные решения?

Принимаю ли я тот факт, что многим проще наблюдать с безопасной дистанции попытку уничтожить целую нацию?

Осознаю ли я, что многие слишком боятся последствий своих действий и поэтому ничего не делают? Я искренне не понимаю этот трусливый мир.

Я знаю одно: когда меня спросят, что я делал, когда Украину атаковали, моя совесть обязана знать, что я сделал все, что мог, и использовал все средства, которые были мне доступны. Этого недостаточно, но это то, что я могу.

• Подобається Подобається x 1
  17. medwedo berlogsoni

А я читаю турецькою "22/11/63" Стівена Кінга. Про вбивство Джона Кеннеді. І що було б, якби його не вбили.
    Дуже цікавий ось цей абзац (я важкі місця в турецькій книзі вивіряю на англійському оригіналі та українському перекладі, заглядаю у Вікіпедію, розбираючись в алюзіях, які зрозумілі американцям, але невідомі нам).

– А як щодо В’єтнаму? Саме Джонсон розпочав ту божевільну ескалацію. Кеннеді був холоднокровним бійцем, тут нема сумнівів, а от Джонсон перевів усе на інший рівень. Він мав той самий комплекс мої‑яйця‑більші‑за‑ваші, який потім продемонстрував і Дюбель, оголосивши перед камерами: «Нумо, постарайтесь»(1). Кеннеді був здатен зрозуміти, що схибив, і передумати. Ані Джонсон, ані Ніксон на таке не були спроможні. Завдяки їм ми втратили майже шістдесят тисяч американських солдатів у Намі. А в’єтнамці, північні й південні, втратили мільйони людей. Хіба був би таким великим рахунок тієї м’ясорубки, аби Кеннеді не було вбито у Далласі?

(1) Dubya – техаська кличка президента Буша; 2 липня 2003 р. (через місяць після завершення активних бойових дій в Іраку) він кинув у прямому ефірі фразу: «Якщо хтось тут вважає, що може нас атакувати, то нумо, постарайтесь», після чого напади іракських бойовиків на американських військових різко посилилися.

Дюбель - це Буш-молодший, такий же дурень, як і Путін, Буш-ідіот побачив душу в безбарвних кагебістських очах Хуйла.
    Кеннеді був розумним лідером, здатним зробити крок назад (Kennedy geri adım atabilen liderlerdendi.) Буш є тупим дурнем, бо сказав іракцям, що нехай спробують воювати з американцями, якщо мають яйця. І іракці спробували. І знищили тисячі американських військових. Те ж саме - Хуйло. Сидить в Кремлі-теплі, а в окопах гниють сотні тисяч росіян. Ну, то ще нічого - хай би, але ж гинуть українці.
    Буша переобрали, а Путін - нєпєрєізбіраємий.

18. Lanktocha

Дрова електрику не замінять, пки що використовував печі на дровах для випікання пасок чи яворівського пирога, може декілька разів на рік, опалення і водопостачання у мене, поки що не страждають, хто проживає на вищих поверхах, із електронапором та подачею проблеми.

Враховуючи втрати рашистів і призив навіть зеків, на тому світі ювілейний концерт прийдеться давати не тільки йосі кобзону, а й Михаїлу Кругу.

19. Це щось новеньке у фізиці.
    Я жив на різних поверхах, але навіть не здогадувався, що електроенергію на верхні поверхи подають під тиском.
    Це відкриття планктоші тягне на Нобелівку.
    У Львові буде ще один рівня Полюю

20. Good man

Good man Обычный человек

Возьми магнит и закрепи его под потолок на том месте, где стояк с электропроводкой проходит. Только обязательно плюсом вниз. Электроны снизу будут ускоряться, притягиваясь к плюсу и наверх уходить с небольшим ускорением. Не волнуйся, система выдержит напор электронов, там запас предусмотрен, а магнит у тебя слабый.

а де твій аватар? :)