Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, ще хочу на додаток наставити Вас на розум. Якщо маєте хоч краплину совісті чи здорового глузду, ніколи не наводьте, як доказ, щось із соціальних мереж, зокрема, Фейсбука.
    Я колись, років п"ятнадцять, здається, тому, коли Фейсбук ще лише починав розвиватися, зареєструвався там як Охрім Пасихвіст і писав туди всякі нісенітниці. А мені відповідали, причому половина тих, хто відповідав, щиро вірили, що мене звати Охрім, а прізвище моє - Пасихвіст, і були такі придурки, що навіть намагалися перекрутити моє "прізвище". Ну, як ото Ви називаєте мене "кацалапим". Я - Медведо Берлогсоні виключно з тієї простої причини, що мені подобається вигадувати кумедні (на мою думку) ніки. У мене їх напридумано добрих два десятки.
    От, наприклад, я колись був Доктор Виживаго. Класно, правда?
    Так що ще раз повторюю: Не наводьте в якості доказу щось там із Фейсбука від невідомої людини. Якщо це, наприклад, не Петро Порошенко, якого ми вже всі добре знаємо. Бо в Фейсбуці повно і Ейнштейнів, і Саваофів.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може таке актуальніше говорити на шабаші олюшки скабєюшки?
    А хто і завдяки яким діям змусив відступити з Київської, Чернігівської областей, зі Зміїного?

3. Ідіоте, заткнись.
    Це написала начмед батальйону.
    Скільки раз тикати тебе мордою в лайно, коли ти пишеш про військових.
    Йди повоюй, тоді матимеш моральне право порівнювати бойового медика з кацапами
    Йолоп.

4. Кацалапий, це про тебе також.
    Оксана Чорна - начмед батальону.

5. Lanktocha

Пащеку на замок або намордник! В бан дятла!
    Я собі не додзволяв комусь, хто у гіршому стані, ніж я, не дорікав лежачому хворому, що я можу, а ти не хочеш.
    Досить бушувати і займатись гівнометанням!

6. Не чіпай військових довбодятел.
    Дивись своїх любимих скабеюшек з сольовйовим і кінчай в тряпочку від перегляду.
    Йолоп царя небесного.

7. Lanktocha

Пащеку на замок! Ніхто нікого не чіпає, старається розвести срач хтось інший. За принципом "Я єдиний правильний і має право тільки моє висказування, хто зі мною не згідний - лютий ворог, хто мені заперечує - того змішувати з болотом." В бан дятла!

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому Порошенко не підніме питання про зимову одежу?
    Публічно. Пам"ятаєте, як він колись на всю Україну назвав гімном вакцину проти коронавірусу?
    От нехай стане на захист наших військових. Покаже на конкретному прикладі, в конкретній військовій частині, що зимова одежа - неякісна, гімняна.
    Сфотографується з ним (якщо той не заїде Порошенку попередньо в рило).
    А Ви тут перепостите його.
    Ще раз кажу - лірики не потрібно. Потрібні конкретні факти.
    У такого-то бійця - літня форма одежі, бо йому не вистачило зимової.
    У тієї Оксани не вказано жодного конкретного факту. Незрозуміло, коли вона писала. Ви завжди чомусь останнім часом прикриваєтеся жіночими спідницями.
    Нічого не кажете про те, чи раді, що ЗСУ звільнили Херсон.

9. А чому це має робити Порошенко. Віслюк вже не президент?

10. А яке відношення має зеленський до звільнення Херсона?.
    До здачі - безпосереднє.

11. Доларовий мільйонер, який:
    - навіть до влади, дорожних крадівницв був забезпеченою людиною і міг би (але не робив цього) сам жертвувати мільйони на армію.
    - реалізував багатомільярдну виборчу кампанію і розказував що це тільки він і його партнери, а ніякий там не беня
    - вибудовував злочинні брудні фінансові схеми впродовж 3 років, чим зумовив значне падіння економіки країни
    - на сотні мільярдів профінансував беню, фірташа, пінчука та інших олігархів прощаючи їм їхні борги і віддаючи під контроль державні підприємства
    - збагатив на мільйони доларів колишніх весільних фотографів, платячи їм зарплати брудними вкраденими грошима
    - профукав (м'яко кажучи) підготовку до вторгення
    - продовжив фінансувати беню, незважаючи на вторгення
    - потурає розкраданню гуманітарки в промислових масштабах
    - закриває очі і кримінальні справи щодо появи у сосен корабельних шалених грошей і дорогих годинників
    - витрачає сотню мільярдів на дорожне крадівництво під час війни, зомбімарафони і ботофабрики

... лізе в кишеню людей, які залишилися без житла, роботи, рідних (великою мірою через нього, його злочинну бездіяльність, як мінімум) щоб витягти з цих кишень смішні, у порівнянні з усім вищеописаним, гроші.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

НЕ каже, бо радий тільки поганому. Зате список місцевих депутатів з СН, що в окупованих місцях співпрацювали з окупантами - вже накалякав, аж 5 штук. Колаборантів з партії ЄС він не дає - не тому, що їх не було. Таких поки не шукають спецом, але знайдуться обов'язково, як війна скінчиться.
    Насправді депутати, які не успіли виїхати і були вимушені якось вижити - були усякі, незалежно від партій. Які дійсно співпрацювали, а яких оббріхали - розберуться слідчі.
    А Хомчину методичку вже спустили. Тьху, гидота порошенківська.

• Подобається Подобається x 1
  13. Задача: "знайти чорну кішку в темній кімнаті, якщо її там немає".
    Хоч під час війни, хоч по її закінченні.
    Я ж казав, що буля брехлива як ніколи.

14. Раби ненавидять вільних людей. Але не хочуть стати вільними, а навпаки, зробити з вільних людей рабів. Вони просто не знають, що з цією свободою робити.

15. Знайти тут ЄС

IMG_20221113_175506_659.jpg

16. View: https://twitter.com/Illya_Ayzin/status/1591881497082232832?t=FDAdWaFGJAHHpSdFMP8Wkg&s=19

17. А це командир мого сина в 2014-15роках -комбриг 80-ки.

View: https://twitter.com/YzXYuGjxKEvn9wu/status/1591383351016816640?t=UzTc5olaKHCEccHj0MaJDg&s=19

18. Саме більше тішить, що на всіх відео з Херсону , люди дякують ЗСУ, й ніхто не згадує то зелене оторопло .

19. Ось цьому я радію. Цього по єбломарафону не покажуть.

View: https://twitter.com/OLGA34783989/status/1591574381616144385?t=vHzzJe6fo3L5QcUb9xPstQ&s=19

а де твій аватар? :)