Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну попробуйте заработать

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Щоб далеко не заходити.
    Чому у цьому році при нападі рашистів не було масової здачі у полон та переходу на бік ворога у силових структурах, як у 2014 у Криму?
    Чи не тому, що силові структури не були так нашпиговані, як при янукоїдах Лєбєдєв, Саламатін, Якименко, Захарченко...

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От агентів російських, що в армії чи СБУ засіли - тих треба дуже ретельно шукати.

4. Silver bullet

попробуем.

5. Агент ФСБ Юлія Латиніна на росії ніколи не була опозиціонеркою.
    Тому уважно придивіться до тих хто її просуває в Україні і спробуйте відповісти на питання - навіщо вона та її базікання потрібні українцям?

6. Silver bullet

Тому, мабуть, бігла з Раші далі, ніж бачила.:)))
    Продвигати треба тих, кого скаже Хомчин)). А скаже він - Порошенка. То плювати, що він прекрасно співіснував з пуйлом, що посадив масу добровольців, що торгував налом за вугілля з ДНР, що у держави дозволив забрати трубопровід, а соляру стару збув військовим.Ще підняв з небуття таку солідну людину- Медведчука! А який прекрасний з Ахметовим бізнес - обікрасти всю Україну на тарифах на е\е! А який чудовий хід із своїм благодійним фондом з бюджету країни аж на мільярд!Та можна до вечора складати списки вдалого бізнесу президента-бізнесмена. А тепер він фоткається на фоні машин, які поставляє з заробленого на фронт. Без фоти та методичок для ботоферми навряд би щось і було)
    Сміх та й годі. Але хай ділиться з державою, хай. За стільки років у владі нагріб багато - хай віддає, хоч і з фотками. Ну любить людина це діло, фоти - наше всьо))

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Там багато опозиціонерів так само рашисти, кримнашисти..., подібно, як білі і червоні, ворогували між собою, але, і ті, і ті, були ворогами для України, тепер, вороги для путінархів, просто злість, що вони не на місці пуйла, майже як у нас порохоботи.

8. Відлуння
    Я намагаюся зробити кожну із соцмереж, де мав клопіт бути присутнім, відображенням якоїсь із своїх граней. Адже, кожен із нас багатогранник, тому, або ти безсоромно відфільтровуєш себе заради кола спілкування, або завалюєш його неймовірною еклектикою. Саме тому, україномовний фейсбук у мене філософсько-політичний, англомовний - науково-екологічний, твітер - астроекологічний... Саме тому, в останньому я підписаний в основному на організації і людей пов'язаних із космосом і астробіологією.
    Сьогодні вранці відкриваю Твітер і першим попадає повідомлення від знаного американського астробіолога доктора Теси Фішер. Вона ретвітить доктора Сару Парсак, яка пише: "Kherson is liberated. Take a minute to celebrate folks. Raise a toast. Read poetry. Bake with friends. Democracy- as flawed as it is- shines brighter today. And Fascism dies even more." (Херсон звільнено. Знайдіть хвилинку, щоб відсвяткувати, люди. Підняти тост. Читати вірші. Випікати з друзями. Демократія, хоч якою б вона була недосконалою, сьогодні світить яскравіше. А фашизм гине ще більше). Якщо про звільнення Херсону пишуть американські астробіолог і єгиптолог, якщо вони усвідомлюють що Росія=фашизм, то ви навіть не уявляєте наскільки наші ЗСУ і волонтери перевернули цей світ.
    Іван Хомяк

9. А хто торгував вугіллям з кацапстаном?
    Хто зруйнував українську енергетику, купуючи її у кацапів?
    Хто купляв кацапський бітум на велике крадівництво.
    Хто продавав двигуни для москалів?
    Хто знищив ракетну програму Українців?
    Хто заглядав в сраку, перепрошую, очі хуйло? Хоча чи були то очі чи щось інше...?
    Буля, кацалапий - чого язик в сраку віслюку засунули і мовчите?

10. Один, згідно кацапського і зеленого ІПСО має ділитися з державою, бо він успішний бізнесмен.
    Він це і робить, докладаючи до кожної гривні українців на війну з кацапами свою гривню.

Інший - "нікому нічого не винен". Тому обкрадав державу три роки, щоб зрівнятися у статках з успішним бізнесменом.
    20221017_172231.jpg
    Але чи дав на армію хоч гривню?
    Ні. Зате на чергове велике крадівництво виділив 75 млрд. Напевне хоче бути мільярдером.
    Але при цьому ходить з простягнутою рукою і побирається на морські дрони. Сам знову ж не дав ні копійки.

Перший створив армію з нуля.
    Другий чуть її не знищив. Американці встигли зупинити її знищення, змусивши віслюка замінити Хомчака на Залужного.
    Яким чином? Про це колись дізнаємось, коли віслюка посадять.

Перший в 2021-22 криком кричав дайте гроші на армію і зброю

Другий парирував - а з чого я буду красти, якщо заберу 50 млрдів з великого крадівництва.

Аудит Міністерство фінансів США встановив що навіть під час війни зелені крадуть 25-30 відсотків допомоги.

Так хто барига? Відповідь на поверхні - Зеленський!

Останнє редагування: 13 лис 2022
  11. Як вони руйнували армію і заглядати в очі хуйлу:

IMG_20221113_081123_662.jpg

• Баян Баян x 1
  12. А вже не раз писав що буля тупе і надзвичайно брехливе створіння.
    Ціну визначав після приходу до влади зелених Коломойський через своїх проксі. Таких як Герус і зеленський.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, у мене запитання
    Як там із зимовим одягом у ЗСУ? Місяць тому Ви бідкалися.
    Чому йде дев"ятий місяць війни, а "зелені зрадники" все не здадуть Україну Путіну? Навіть навпаки - збираються вигнати загарбників з території України.
    Що Ви будете казати після того, як ЗСУ попруть рашистів із Донбасу?
    Чому Ви не радієте, що на днях звільнили Херсон?
    Куди подівся Ваш друг - гамнюк Гудман?
    Чому Ви за три роки не написали жодного допису о восьмій чи дев"ятій за українським часом?

14. medwedo berlogsoni

Дивитися без сліз радості неможливо. До речі, центр міста Херсона мені чомусь дуже нагадує центр Черкас. Як начебто все відбувається на бульварі Шевченка біля Черкаського драмтеатру.

View: https://www.youtube.com/watch?v=W-q1M3ujX68

15. Так де зимовий одяг? Рота мого сина отримала зимовий на цьому тижні. Приморозки вночі під Сватове були ще минулого тижня.
    А вони тоді тільки зайняли нові позиції і облаштовували їх. Ні бліндажів з буржуйками, навіть окопів не було.
    В сина все добре. Тато постарався і в нього спальник був штатовський до мінус 25 комфортно спиш.
    А інші?

16. Кацалапий, спеціально для тебе.

Допис того, хто там в полях.

Ти таке сам не читаєш. То не допис феесбешної курви латиніної або віслюка з подоляком або нашої доморощеної бородатої курви лещенко.

"Глибоких роздумів холодна до всірачки ніч. Так холодно, що не можу заснути, бо ми знову у веселих мандрах та квестах. Тому писатиму.

Рівно рік тому я жив не те що паралельним, а перпендикулярним життям. Осьо мій день: вранці прокидався у бунгало, де замість стін москітна сітка, а замість стелі накидане пальмове листя, а замість підлоги - піднята на палях платформа проти повені. Усе інше - звичайне, досить європейське.

Потім ми сідали з Аладіном до човна та пливли кілька годин Амазонкою. Потім ми вешталися загубленим у сельві селом, та купляли у місцевих дітей сувеніри за кілька доларів, вважаючи, що рятуємо мир. Потім ми совалися стрьомними джунглями, повними усілякої гидоти та непролазними. Це я вважав екстремальним.

Потім ми купалися у Амазонці - той самий Дніпро, якщо розтягнути ширину удвічі, скаламутити воду до несхочу та напустити шкідливої зарази. Потім ми рибалили на піранью, та відразу відправляли фотки до фейсбуку - це я вважав потрібним моїм читачам.

Увечері ми ловили каймана, а уночі смажили та їли його. Це я вважав екзотичним. Я жив останні роки саме так, й вважав, що таке життя не закінчиться, бо я виборював його в долі на протязі 20 років.

Фігня. Я помилився.

Рік тому на амазонці мені не було так холодно, бо там було тепло та волого. Так, волого й тут, де ми зараз, але не тепло, а холодно. Є багато питань. Чому я не на Амазонці, а знову в полях, тільки тепер не літо й давно не смішно? Мене ніхто не примушує, я не мобілізований, я сам. Так чого я своєю волею тут, а не на Мальдивах, не зі склянкою рому в руці й вдрабада з ранку, бо переживаю за багатостраждальну батьківщину? Як написано у Вільяма нашого Шекспіра -" Зайобують блядські ці питання".

З іншого боку - є люди, яких я влітку бачив в ТРО, а тепер я бачу їхні фотки з-за кордону. А чому ж я у окопі? Можливо, я лох? Я знаю, ночами, коли темно та холодно, багато таких самих як я переймаються цими питаннями. Але в мене є відповідь. Тому що я так вирішив. Ви знали, що коли я це утнув, у лютому, мої партнери, інвестори, співзасновники та навіть частина персоналу майже підняли заколот проти цього рішення? Бо це зовсім нікого не влаштовувало. Й це при тому, що ніхто не міг уявити, що війна затягнеться довше середини літа. Але швидко, ще до кінця дня, мозки у всіх встали на місце, й всі попустилися, з іншого боку - ну на що вони могли вплинути?

І от я тут. Ми були праві, що почали активно качати питання теплої форми ще влітку, бо отримали її нещодавно, та тепер вона на нас, але все одно зараз холодно. Не почни ми тоді, коли була спека, зараз нам було б ще холодніше. Особливо у окопі. Так, мокрий лише верхній шар землі, а під ним іноді суха після літа земля. Але від неї тягне страшним холодом, який висасує з людини життя. Тепер копати окопа це вам не на Херсонщині у травні. То була просто відпустка. Але є форма, вона тепла, якщо рухатися. Якщо просто сидіти у ній, вночі, у покинутій хаті, то холодно.

Я чую звідусіль, як погано тепер жити у містах - світло відключають, опалення ледве тепле, а ще й сирена серед ночі.

А ви тоді от що зробіть. Вдягніть те, у чому ходите вулицею вдень, вийдіть з квартири та сядьте під під'їздом. Та посидьте так хоча б дві години, наприклад, з другої до четвертої ночі. Відчуйте ніч так, як іі відчуваємо ми. Як суцільний холод та безмежну темряву. Подивіться на зірки, вони вже крижані. Поприслуховуйтеся проти волі до кожного шурхоту. Нехай уява вам малюватиме, що у темряві хтось стоїть отам чи йде до вас. Та нехай замість сирени десь неподалеку лупасить град чи ураган чи хоча б танк. Гарантую - через дві години ви повернетеся до квартири іншою людиною,та благословлятимете все, що вам може дати ваш дім та ваше місто. Так це ви сиділи на лавці, навіть не в окопі,навіть не під землею, та не було дощу. Я вважаю, що всі оці заклики у фб - "уявіть, як військовим на нулі в окопах", це все до сраки. Щоб щось зрозуміти, треба відчути.

Тож спробуйте. Ця містична практика реально прочищає мозки. Якщо не всратися зі страху та на всцятися від холоду. У своєму місті. На своєму районі. Під своїм під'їздом свого будинку. В тилу. За дві години.

Не треба уявляти. Просто зробіть. А потім хваліть Бога за все, що він дає вам кожного дня. Ви щось чули про Бога?
    https://www.facebook.com/1000052626...CHSPC19vGuSYUJH4kCbYfcRBnfrsvr4EPaBaqCCTufHl/

17. medwedo berlogsoni

18. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, це - літературний твір на задану тему. Людина, що воює, не може слідкувати за Латиніною та ще й писати такі довжелезні повідомлення в фейсбук.
    Фейсбук - не доказ. Ви дайте повідомлення про відсутність зимового одягу, написане не фейсбучним хом"ячком, а солідною людиною. Наприклад, на п"ятому каналі Порошенка, сказане кимось із його команди.
    Я фейсбук навіть не читаю, бо колупатися там в тому, здебільшого, гімні, щоб знайти зернину, я не маю бажання.
    Ви там копаєтеся регулярно, Хомчине? У Вас є час, щоб ковирятися у Фейсбуці? Перечитувати усі оті простирадла (здебільшого - засрані)? Я отого всього викладеного Вами не читав і не збираюся.

19. А я єбломарафон не дивлюся.
    Шукай докази на своєму єбломарафоні сам.
    Я тобі дав допис живої людини.
    Мало. Тримай ще:

Оксана Чорна

Руські пішли!
    Руські пішли?

Заходити у порожні села легко. Проїжджаєш повз пориті окопами посадки. Блокпости на кожному перехресті, облаштовані з ящиків з піском і габіонів, щетинаться на тебе бійницями. Добре замасковані капоніри вже порожні, але ще зберігають сліди техніки.

Росіяни залишали позиції хоч і поспіхом, але встигли забрати практично все цінне. Немає ні буржуйок, ні масксетей, ні БК. Розглядаючи зариті бетонні доти та довгі звивисті лінії окопів, можна лише з жахом уявляти, наскільки складно було б вибивати орків з кожної посадки.

Але вони пішли самі. Бігли. Просто тому, що отримали наказ.

Але чому вони отримали такий наказ?

Це як коли бачиш роздерту тушу ведмедя і почуваєшся в безпеці поряд з нею, усвідомлюючи що жорстокий величезний звір мертвий. Але потім приходить розуміння того, що цього звіра хтось убив. Хтось сильніший і страшніший.

Ми ходили у наступ тричі.
    На початку вересня батальйон втратив більше половини бійців та більшу частину техніки. Практично всіх старших офіцерів управління було поранено чи вбито. Ті п'ять днів забрали життя та здоров'я у багатьох моїх друзів.

Другий раз був на початку жовтня. Цього разу ми протрималися майже два тижні. Першого дня через наш стабпункт пройшло 39-300… Двоє померли прямо у нас на операційному столі… Було важко поранено лікаря мого медпункту… Я напишу про це пізніше… напевно… коли зможу про це думати…

І так було у кожному батальйоні, який йшов у наступ. Один знекровлений батальйон змінював наступний, який встиг відновитись. Пару тижнів на поповнення особового складу, злагодження, тренування та знову в бій.

Це було лише питання часу, коли ми вб'ємо їх усіх. І вони це розуміли. Наші артилерія, авіація, Хаймерси, Три топори єбашили цілодобово. Рівняючи посадку за посадкою, опорник за опорником.

У руських питання стояло лише в тому - дати наказ на відступ і зберегти хоч частину військ, або покласти їх усіх у землі, яка так чи інакше їх не буде.

Немає жодних жестів доброї волі. Жодного бажання зберегти життя чи цивільну інфраструктуру. Вони прийшли нас вбивати, грабувати наші будинки, ґвалтувати наших жінок та дітей. Але отримали по зубах. Вже тричі: на Київщині, під Харковом, і ось зараз на Херсонському напрямку.

Йде вирішальна битва на Донбасі. І від її результату залежить майбутнє нашої країни.

20. Так я тобі і дав повідомлення сина. Він командує ротою десантників. Вони тільки на цьому тижні почали отримувати зимову форму.
    Я маю вірити тобі, дристовичу, зеленим запроданцям чи своєму сину?

а де твій аватар? :)