Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. View: https://twitter.com/dneprlena/status/1591207445270929408?t=a3CC9k5RuuJioG6-ycW65g&s=19

2. Ейфорія минула ?
    Отже повертаємося на землю,
    до наших реальних справ .
    Мене особисто дуже швидко протверезило
    - відео (яке не можна публікувати в фб самізнаєтечому)
    закатованих та вбитих тероборонівців Херсону,
    що коктейлями_молотова проти броні захищали місто ...
    ПИТАННЯ :чому Херсон залишили ВСІ , хто мусив обороняти
    і не надав зброю ТРО ?
    - фоточка двох дядьків , які вражають не лише цицьками та позою, за якою Фройд би визначив копслей братушек "Мьі тут надолго".
    Мене більше вразило, що очільника Херсону
    представляє забруднений в скандалі кирило тимошенко ...кагбе натякаючи "крали, крадемо і крастимемо ..і шо ви нам сдєлаєтє?".
    І це навіть не головне.
    ПОВЕРНУТЬСЯ ті служби, які залишили місто окупанту?
    Можете уявити, кого вони розшукуватимуть : свідків Zє-
    злочину ? ..ну не колаборантів жеж...
    сподіваюсь, що я перебільшую , дмухаю на воду
    FB_IMG_1668247430470.jpg

3. Багато хто звернув увагу, що в численних
    відео деокупації Херсону ,
    НІХТО не згадував Zєвладу ,
    Люди щиро дякували
    воїнам ЗСУ .
    Кажуть , що зелені ПЕРШЕ що зробили - увімкнули
    ТБ
    Питання лише : це УКРАЇНСЬКЕ ТБ ?
    стерилізоване ? з риговськими журналістами ?
    ...тобто
    простигосподи
    єбломарофон ?
    ...вибачте ,
    і чому я згадала орків , які першим ділом
    вмикали рос.пропагандонські канали ?

https://www.facebook.com/1000153109...gWrasdqZ9418RnbfkkCSPPZLaLJbmMZabsae1yisSXPl/

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну так як наказав Пуйло, так точно і зробили. А він таким чином відсторонився від відповідальності - то ж "не я наказував". Мопед не мій. Йому крім зберегти життя і владу нічого не надо.
    Що не кажи, Пуйло багато таки нашкодив расєє) Стільки дурних рішень, які повалили врешті цього колоса на вапняних ногах... Далі будуть цікаві речі. Може на Балі товариш Си та Байден поділять Рашу? А що, може бути.
    Навіщо такі території такій нерозумній орді?

5. Останнім часом почастішали вкиди ботви ОПи, мовля, у злочинах винний лише путін та російські окупанти.
    Нібито, не існує поняття колаборанти, зрадники, агенти та поплічники ворога.
    Все це наративи кремлівської хунти та їх буратін з Банкової.
    Тобто, ворог та ЗЕрежим в будь-який засіб хочуть замовчати теми, хто підготував умови для широкого нападу рф, розміновував шляхи для агресора, відвів українські війська з лінії зіткнення, хто заборонив снайперів та розвідувальні дрони на фронті, послаблював та роззброював 3 роки ЗСУ, здав ворогу операцію з "вагнерівців", знищив розвідку та ракетні програми, вилучив клістрони з систем ППО, накидував бруд на наших союзників та нехтував даними розвідок Заходу, безбожно брехав громадянам, що напад не готується, не треба тікати з Ірпеня, здав південь і на ключові пости в державі розставив агентів москви та ригів режиму януковича.
    Слоган "не на часі" під час війни може поширювати лише ворог, який не зацікавлений у викритті своєї агентури та поплічників в нашому тилу.
    Чуєш "не на часі", знай, це агентура москви. Крапка.
    https://www.facebook.com/1000797833...UBtUFmSdgWACwsijfprwLYgXR9x9JDvRuKmdrgU4Y9vl/

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Аха. Партнеры .
    https://mignews.com/news/politic/ukraina-podderzhala-antiizrailskuyu-rezolyuciyu-oon.html

Вы же единый народ а ваша войнушка это так , мелкие разногласия . Во многих вопросах вы союзники

7. View: https://twitter.com/lisitcya/status/1591433163460706305?t=HOawY-qHJo4rx_n-h38sEw&s=19

8. Silver bullet

@Rabinovich, вы не пьяны? Украина в числе 98 стран поддержала какую-то резолюцию, и теперь из-за этого мы союзники с Россией, там, правда, еще 97 стран, но для Рабиновича это не важно. А если ваш Нетаньяху с колорадкой на груди по Красной площади ходил - такие закадычные дружбаны с Путлером всегда были, то теперь надо надуть губы и никогда с ним не здороваться?:))) Если теперь новые реалии, и Зеленский его поздравляет и всего желает, и сам Нетаньяху вынужден (как и его народ в большинстве!) не поддерживать Пуйла, то может и @Rabinovich сменит гнев на милость? Ой, вэй...

Останнє редагування: 12 лис 2022
    • Подобається Подобається x 1
  9. Silver bullet

:)))
    Вот место Голды Меир мы прохлопали,
    А там на четверть бывший наш народ (Высоцкий)

10. Silver bullet

а что вот это?
    Наименее продуктивная часть израильского общества быстро растет, ее влияние на политику тоже быстро растет, а ее цели и ценности сильно замешаны на средневековье. И эта часть сегодня победила, и в будущем ее влияние только вырастет.
    Влияние ультраортодоксов только усилит процессы торможения.
    @Rabinovich, мне это кажется вполне очевидным. НО Израиль проголосовал именно так.
    И это тревожно: поглядите на успехи ультраортодоксального Ирана и на поднявшую ортодоксальные флаги Москву - как у них с темпами развития.

Израиль повернул именно в ту сторону: верности традициям и максимального насилия над более слабыми соседями. Мне кажется - нетрудно предсказать где он будет через пять лет. Вот такая неприятность)

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Рашисти так і не можуть притомно озвучити події на Херсонщині :)

IMG_20221112_171215.jpg

12. Silver bullet

Я млею) "Отодвигать линию фронта"))
    Ну это ж надо). Ну так успехов в отодвигании.

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet , не встрявайте в офтопну суперечку. В України досить проблем, щоб ще задумуватися над тим, які проєкти резолюцій, які ні на що не впливають, як голосувати.
    У перший місяць вторгнення Росія бомбила Київ (на Троєщині зруйновано будинок за сотню метрів від мого), а Ізраїль не хотів псувати стосунки з Росією через якусь там домовленість стосовно Сирії. А міг би приїхати з парою-трійкою зенітно-ракетних комплексів, разом із операторами, щоб позбивати над Києвом рашистські ракети. Наш єврей-президент волав про допомогу закрити небо над Україною, а їх єврей не чув того лементу-ґвалту. (Слово "ґвалт" - із ідіша גוואַלד - "насилля")
    Ізраїль завжди робитиме по-своєму, незалежно від того, чи Україна обома руками "за" щось там, чи обома ногами "проти".
    Після війни, коли усе трохи розсмокчеться, будем дивитися, де, за що і як голосувати.

14. Rabinovich

Вы поддержали антиизраильскую резолюцию . И не 97 стран клянчат у израиля помощь а вы . Чем вы отличаетесь от русских?

15. Rabinovich

Это не офтоп. Украина сейчас сделала большую ошибку. И это вам аукнется когда вы с протянутой рукой начнете клянчить на востановление украины . Клянчить вам придется у банкиров.

16. Silver bullet

можу відповідально сказати, що Харкову євреї допомогали добре - із своєю зброєю, не буду конкретизувати, захищали. Знаю конкретно.І ППО теж. Говорити можна одне, а що є то є.
    Тут у них бізнес. Та і хоробрості не займати.Прочитайте, і я видалю.

17. Silver bullet

ой, ой. Протянутая рука. Клянчить. :)))

а де твій аватар? :)