Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо, это ответная реакция Украины.:))) Она может быть любой и к нашей беседе отношения не имеет. Речь шла о синхронизации твоей активности с действиями кремля. Ты два раза подряд прокололся. Важно время t ваших совместных с кремлём действий, а события в момент (t+1) это уже вторично.
    P.S. может больше двух раз, но летом я был занят поиском дополнительного дохода и не особо следил за твоей активностью.

2. View: https://twitter.com/BratyKapranovy/status/1587340823288582144?t=UXOaQehp0zISQGjTSg7ohw&s=19

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А уявіть, рашисти під Києвом, Зеленський на літак і втікає, раз вам на самих махнути рукою, то яка і кому зброя. Такого не було.
    Не забули такий нюанс, Зеленський в одному із виступів сказав, що як буде показове судилище над азовцями, ніяких переговорів не буде, пізніше підняв ставки, що переговори можливі, тільки не з пуйлом.
    Тріпанина піхоти форумних порохоботів майже ідентична гавканню олюшки скабєюшки, салавйова-разбойніка та інших фекалій, трошки вища категорія Пояркова, язикатої Маруськи, але суть тріпанини та сама.

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вчора сиджу в своєму селі в темноті, вчу турецьку з ноутбука, поки вистачає акумулятора, і мені телефонує знайомий із Києва зі словами "Доброго темного вечора!"
    Поговорили-побалакали. Його думка така, що зараз кремлівський Жопоуст розходився із цим бомбометанням, бо ще сподівається, що населення натисне на Зеленського. Населення почне кричати:"Доколє сидіти в темноті, без води, без тепла". Щоб примусити Зеленського погодитися на перемовини. Але населення вважає, що краще цих пару тижнів ще потерпіти до зустрічі двадцятки. А там уже Індія і Китай вправлять Хуйлу мізки (якщо там у черпку ще щось залишилося, щоб вправляти). Одним словом, я ні від кого не чув незадоволення Зеленським. Записних порохоботів не рахуємо. Вони - служиві люди у Порошенка. Копійку заробляють. Ну, крім тих, звичайно, що так дурні, або хронічні параноїдальні антисеміти. Їм в голові не вкладається, як це в Україні може бути президентом єврей, та ще й такий єврей, що є патріотом України не на словах, а на ділі.
    Зараз Хомчин проснеться по той бік Атлантичного океану і поставить мені негативну оцінку. Все чоловікові в радість.

5. FB_IMG_1667383982020.jpg FB_IMG_1667383986183.jpg

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А чому порохоботи з державним прапором? В порохоботів ж є мусет свій партійний прапор, нє?

Міську-поц, ти дуже високо оцінюєш порохоботів, тому до вас /до ПЄСів і підгавкувачів/ в Україні таке відношення ;)

7. FB_IMG_1667383982020.jpg

8. Gyppsy

Міську-поц, то фсьо херня, ті твої перевисери всяких кацапських валунів с нєба :)))
    Ти зрі в корінь ;)

Останнє редагування: 2 лис 2022
  9. 20221101_215138.jpg

10. medwedo berlogsoni

ставлення

11. Gyppsy

Коли котові нема що сказати... ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

https://www.profi-text.rv.ua/vidnoshennia-chy-stavlennia-iak-pravylno/

Чи Ви тільки в мовній темі "за" чистоту української мови? Як той герой Гафта в якомусь радянському фільмі-комедії, який був відмінним сім"янином тільки вдома в Москві, а от у відрядженнях...

"я на нєйо маргаю..."

Останнє редагування: 2 лис 2022
  13. 20221101_215138.jpg

• Баян Баян x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо, в твоей сказке есть один провальный момент. Индия и Китай сейчас активно работают с Россией. Это известно всем, кто хоть немного интересуется ситуацией дальше своего носа. Так что передай своему куратору, что он идиот. Пусть в следующий раз придумает сказки более правдоподобные. Долго ещё терпеть это пензенское дерьмо на форуме. Куда администрация форума смотрит, непонятно.

15. Gyppsy

А Ви тільки за кимось пильнуєте, чи й сам пишете тільки на чистій мові?;)

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову приїджене і спростоване, ніби порохоботи найпатріотичніші патріоти, найправильніші і наймудріші.
    Про наймудріших дивно звучить від копіпастера, у якого як не "Євангеліє" від чорноволохів, то помилка на помилці.

Дійсно, проблем інших нема, замість осудження рашистів і путінархів, тріпанина, когось осудження і дорікання ще за 2019 від порохоботів.

17. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

План несколько иной. Разбить всю промышленность украины - ключевым фактором которой является энергетика. А надавить на европу что бы прекратить поставки оружия и боеприпасов в украину.
    А без помощи украина долго не продержится.

• Тупо Тупо x 2
  18. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, то у тебя кремль глупый и всё проиграет, то вдруг очень умный и всё выиграет. Ты уж определись в своей палате.

19. medwedo berlogsoni

Я не пильную, я циркулярю. Сьогодні циркуляркою різав тички (кленові, сливові тощо) на дрова.
    Надвечір зайшов до хати, глянув на форум. Бачу неподобство (бєзобразіє). Замість слова "ставлення" (за контекстом) вжито суржикове "відношення".
    Я взагалі-то заглядаю лише в кілька тем (я не з тих котів, що бігають по всіх темах, аби лише чимось зайнятися). Політика і мовне питання.
    Ото і все.
    Якщо я десь використаю русизм, мене можна поправити. За винятком тих випадків, коли я свідомо вживаю русизм або суржик. В цьому випадку я використовую курсив. Наприклад, насєлєніє матушкі-расєї

а де твій аватар? :)