Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

IMG_20221029_185950_781.jpg
    ❤️ Україна повернула додому ще 52 захисників.

Інформує Україна

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

внюк @Good man , так що там з вашими кораблями сьогодні трапилось? Пуйло, напевно, опуєло від цього?

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Серед ни троє моїх земляків з Сумщини...

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та ще би у москві вибухнуло, щоб аж чЛєнін у мавзолеї встав!

Бачу у рашиських пропагандонів нові методички, всякі салавйови-разбойніки, скабєюшки вже в який раз кричкать про війну з НАТО, звичайно, Україні, яку обіцяли захопити за 3 дні прграти неудобно.

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

НА ВІДЕО ОДНОКЛАСНИЦЯ МОЄЇ МАТЕРІ.
    Ми майже родичі. Рідна сестра цієї тітки - дружина мого покійного дядька з Харкова. Від села, де вона живе, до нашого села всього 4 км. В той день, коли їх шмаляли, мати з нею спілкувалася. Подвір'я, яке розбомбили - це подвір'я її брата, який живе на одній вулиці разом з нею через кілька дворів. Буквально за тиждень до цього обстрілу її брат виїхав до доньки в Глухів. Якби не виїхав - невідомо чи живий залишився б. Позачора також це село обшмаляли. Тільки вже без таких трагічних наслідків - в гараж до когось прилетіло.

• Інформативно Інформативно x 2
  6. medwedo berlogsoni

нюк @Good man , послухай оцінку, яку дав твоєму сильному єдиноборцю Арестович.
    Сидить Пуйло перед солідними людьми і про жопу "разошелся, так и сьіплет".
    Як таке чмо могло триматися двадцять років у кріслі президента?
    Погодся, що Путін - чмо натуральне. Після його слів про жопу половина присутніх мала б піднятися і вийти з примщення. Але ж ні - слухають, придурки господні.

View: https://www.youtube.com/watch?v=dAO0c0Ckj28

7. Good man

Good man Обычный человек

Кто ещё сомневается в том, на кого работает кацалапый.
    В прошлый раз, когда это дерьмо начало активничать, мне это не понравилось, я поехал, закупился продуктами, бензином и т.д. Активность кацалапого была синхронизирована с ударами дронами. Сейчас захожу на форум, тут дерьмо опять активность разводит. Открываю новости, зерновая сделка остановлена, более 100 судов с зерном в Турции зависло. Активность кацалапого снова синхронизирована с действиями кремля. Уже второй раз подряд. Это дерьмо обвиняет почти всех на форуме в предательстве, чтобы отвлечь подозрения от себя. Но настоящие патриоты видят на кого он действительно работает.

8. medwedo berlogsoni

Тобто цей гамнюк вважає, що для того, щоб кремлівський Жопоуст не закрив зерновий коридор, не слід було знищувати російські кораблі у Севастополі?
    Хай Адмірал Макаров і далі стріляє калібрами по українських мирних жителях, вбиває дітей, жінок, руйнує школи, лікарні, дитячі садочки?

Я пояснюю гамнюку, що чим більше буде знищено російських кораблів, тим краще. Мене зерновий коридор якось менше хвилює. Більше зерна в Україні залишиться. В крайньому разі, через місяць-півтора, або і скоріше, цей зерновий коридор знову відкриють, коли розгромлять увесь російський флот в Чорному морі.
    Сильно гамнюка Гудмана хвилює голодаюча Африка. Якщо його та Жопоуста так хвилює голодаюча Африка, то хай Росія не зриває угоду про експорт українського збіжжя в ту Африку. Мене якось більше хвилюють українські діти, що гинуть, ніж африканські, хоча їх також шкода.
    А зброю для знищення рашистського агресора до нитки Захід поставлятиме що з зерновим коридором, що без.

Політика Росії проста як двері: примустити будь-що ЗСУ припинити військові дії. Лякати африканським голодом, морозостійкими бойовими комарами, чортом, бісом, лише щоб закріпити статус-кво - погодитися на окупацію частини українських земель, а Росії дати перепочинок, щоб вона накопичила сили і пішла далі.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Обстріли були би, чи так, чи так. Є версія, що українські кораблі із зерном можуть супроводжувати кораблі НАТО.
    Айфоня із "судним днем" помилився.

10. Сірьоня Лєщєнко хотів виправдати одного зі своїх шефів з ОП - і заявив, що на гуманітарних машинах їздить не тільки заступник Єрмака, а ще багато хто з чиновників.

Отлічно получилось, позитивно.

В перекладі з мови "слуґ" на людську - вони спиздили гуманітарку, авто, що мали обслуговувати фронтові регіони.

І взагалі на думку Сірьоні, такі дорогі машини в ЗСУ передавати не можна, бо "втрата джипа за 70 тисяч це зовсім інше, ніж за 3 тисячі".

"Ви ето что-то одно, а ми ето что-то другоє", нє достойні такі тачкі отримувати, ніщєброди, воюйте на б/у.
    Зато волонтерів міліцією пресували, бо вони якось неправильно війська пікапами забезпечували - а мажори з ОП у нас недоторкані.
    .....................
    Саме за такою логікою вся оборонка була пущена на "крадівництво", "дорого армію строіть, поетому бабло забєрєм сєбє" - дякуєм Лєщєнку що пояснив.

Шо там "свінарчукі", під@ри?

11. Good man

Good man Обычный человек

Как защебетал наш кацалапый.:))) Понял, что снова попался. Столько слов и всё ради того, чтобы увести тему от сути. Я ни словом не говорил про адмиралов и т.п. Речь шла о совершенно конкретных фактах. Уже второй раз подряд активность кацалапого дерьма на форуме совпадает с активностью кремля. Если до этого ты мог врать про айпи, про другие вещи. То здесь абсолютно независимое от форума и форумчан действие кремля. Пусть все видят и знают:
    Активность кацалапого дерьма @medwedo berlogsoni синхронизирована с действиями кремля на фронте, словно кацалапый работает на кремль.

12. medwedo berlogsoni

От Стерненко показує відео, на якому видно, як бойовий безпілотник "бачить" зерновоз Адмірал Макаров, коли наближається до Адмірала, потім - той же Адмірал в тиху погоду. Потім зображення накладаються, і чітко видно, що безпілотник двинув саме по російському флагману.

Я виставив відео саме в тому місці, для зручності гамнюка Гудмана. Можна не дякувати. Можна також поділитися цим відео з іншими путіноїдами.

View: https://youtu.be/TEG9yaIx4gs?t=218

13. Там лохів розводить притула з циганом, а тут кацалапий просуває вбивцю степненка.
    Цікаво, цікаво.

14. Gyppsy

IMG_20221030_160849_765.jpg

• Подобається Подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Хочу повідомити Мнюка @Good man , що Зеленський положив на Пуйла рояль, і зерно продовжують експортувати з України.

upload_2022-10-31_18-19-39.png
    Ukraine says 12 ships loaded with grain left its Black Sea ports on Monday, despite Russia's withdrawal from a key deal facilitating exports.
    Grain ships leave Ukraine despite Russian pull-out (msn.com)

16. Gyppsy

https://t.me/censor_net/19030

‍♂️ "Надалі користуватись цим авто не буду": Тимошенко прокоментував ситуацію щодо Chevrolet Tahoe

"За останні місяці проїхав на цьому автомобілі близько 40 000 км в робочих поїздках по всій Україні. Надалі користуватись цим авто не буду", - сказав заступник глави ОП Кирило Тимошенко.

Також він зазначив, що передасть від себе три пікапи для потреб ЗСУ.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

17. Циган, досить вже аж так вилизувати.
    Де він пише "від себе"
    FB_IMG_1667238563580.jpg

18. Обстріли енергетичних об'єктів - це не просто обстріли. Це частина стратегії ведення війни.
    Мета цієї частини стратегії озвучена воєнним злочинцем на прізвище мєдвєдєв та іншими воєнними злочинцями.
    Ця мета - змусити Україну до переговорів і поступок на умовах окупанта.

Стратегія не нова.
    Була успішно використана 2008-2009 для газового шантажу України.
    В 2014 була безуспішна спроба застосувати її знову.
    Була використана 2022 для газового шантажу уже Європи, яка в тому 2009 була на боці росії.
    Та й в Грузії в 2008 році, якщо не помиляюсь, теж застосована.

Але не це ж головне, а наступне:
    Йшов 9-й місяць "візьмемо Київ за 3 дні" чи "за 2 тижні захопимо Україну по лінії Житомир -Хмельницький- Вінниця", а стадо орди без майбутнього ставить основу ставку на викопну стратегію яка мала б змусити до ПЕРЕГОВОРІВ народ, який всю зиму 2014 провів біля бочок на Майдані, йдучи з голими руками на озброєний беркут.
    Mason Lemberg

19. Нормально так пацик покатався .

“Проконтролюю, щоб авто передали ( в один із прифронтових регіонів, де він буде використовуватися в гуманітарних цілях) найближчими днями”, – додав Тимошенко.
    Вкурвило
    як слуги вміють
    свої свідомі злочини, косяки
    приподнести охлосу ледь не
    як подвиг!!

20. Gyppsy

Міську-поц, не тужся, бо знову обісрешся ;)
    В моєму дописі є посилання на відосик. Для тебе там все сказано особисто Тимошенком :)))

а де твій аватар? :)