Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

С маленькими детьми надо выезжать..Здесь становится плохо.
    Ходят эвакуационные поезда.. Бомбежки каждый день, уже нет отопления, нет горячей воды...хотя бы свет остался.
    Но мы с мужем на месте. у нас есть обязанности.. К тому же у нас кошка и рассада перца)Скоро и помидоры сеять.
    У меня глубокая уверенность, что еще день-два и Путина остановят.

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Племінниця мені щойно з Сочі пише - там зібрали мітинг... На підтримку дій кацапів, тобто на підтримку війни
    от тобі і відповідь - хатят лі русскіє вайни.
    Випалювати це кодло треба до самого Уралу - з такими уєб@нами жоден сусід ніколи нормально не зможе співіснувати

• Подобається Подобається x 1
  3. ashim

ashim Well-Known Member

Хіба тут є незгідні з цим?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Захопили документи агресора.
    Виявляється, ще в січні вже все було сплановано.
    ЗСУ змогли захопити планувальні документи одного з підрозділів російської армії - 24 Канал (24tv.ua)

Мені от цікаво, що з цього всього знав Гудман? От він так якось загадково розповідав тут, що Путін - сильний політик, що якщо накладуть санкції на Росію з боку Європи, так ще є й Китай.

Зараз основні дописи спрямовані на учасників форуму, але жодним чином не бажає висловити свого ставлення до цієї війни Росії з Україною.
    Я щось не зустрічав в його дописах такого виразу "Війна України і Росії". Цікаво, чому?

5. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас не время выяснять отношения. Нужно сохранять спокойствие, а если кто-то паникует, то нужно заняться привычным делом. Умеешь хорошо варить борщ? Вари борщ. Кто-то любит читать, пусть читает, отвлекается.

6. Capitoshechka

Дехто з моїх знайомих не згоден з моєю думкою

7. Silver bullet

А ОПЗЖ як по команді здриснули за кордон? Вони всі труси? Ні, вони просто все знали. Зараз в пусту квартиру Андрія Лесика, депутата від ОПЗЖ на Харківщині , влучив російський снаряд.
    "Бог не фраєр - все бачить".
    НА Харківському форумі

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Capitoshechka

Image 1.jpg
    І це теж мені племінниця скинула.
    Треба якомога більше родичам загиблих фоток скидувати - у вайбери, телеграми, аднакласнікі... Чим більше їх буде накидано, тим більше їх і пересаджають.
    Бо кацапи все це будуть під фейки закидувати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Silver bullet

Хочу сказати про Китай. Китай Путін надурив своїми "блискавичними бросками".
    А тепер Китай все зрозумів і...приєднався до санкцій. Так що побачивши дно економики Раші, Китай прораховує своє. І наш МЗС вже звернувся до Китаю.

Вельми вірогідно, що зупинить Путіна якраз Китай, без ніяких бойових дій чи допомоги Україні. Хоч би бистріше...

10. Silver bullet

ото їм робота - буцигарні будувати) ...тільки звідки гроші?

11. medwedo berlogsoni

QUOTE="Good man, post: 3275576, member: 71907"]Теперь тебе пить нельзя?[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3275695, member: 71907"]Тримайтеся![/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3275696, member: 71907"]А ты не подумал о пленных украинских военных? Ладно, даже подрывник отметил твою ошибку.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276131, member: 71907"]И заботливо разместили на своём канале. :facepalm:Этому лишь бы жёлуди.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276153, member: 71907"]Ты размеры Украины видел? Это тебе не Израиль. А санкции видел? Надолго тут быть не может никак.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276235, member: 71907"]Сомневаюсь в этом шаге. Они уже говорили, что не будут этого делать, ибо это приведёт к открытому противостоянию НАТО-россия. Даже SWIFT отключают не всей стране, а только нескольким банкам.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276242, member: 71907"]Про поведение Израиля, который отказал в поставках вооружения, ты так и будешь отмалчиваться?[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276257, member: 71907"]Нормально так в теме войны Украины и России рассказывают про оккупацию Ливана Израилем и ещё сетует, что Израилю было сложно ливанских партизан уничтожать.:facepalm::facepalm:[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276272, member: 71907"]Вася, ты точно на фронте? Уж очень оперативно отвечаешь на вопросы и часто сидишь на форуме.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276275, member: 71907"]На харьковском форуме было принято решение банить за сообщение о передвижениях ВСУ с указанием координат. Предлагаю делать это также на львовском форуме. Не должно быть никакой пощады тому, кто это сделает.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276288, member: 71907"]В такой момент устраивать личные разборки? И потом считать себя патриотом? Позорище.:facepalm:[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276354, member: 71907"]Ссылку на сообщение в студию, или в очередной раз лжецом будешь.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276463, member: 71907"]На форуме все живы-здоровы? Medwedo всё также пытается сеять вражду и вставляет россиян. Забанить бы его к чёрту, вот и весь разговор с провокатором.[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276464, member: 71907"]Ты лучше расскажи про отказ Израиля разрешить продажу Прибалтикой еврейского оружия Украине. Израиль сколько санкций ввёл против России?[/QUOTE]

QUOTE="Good man, post: 3276483, member: 71907"]Сейчас не время выяснять отношения. Нужно сохранять спокойствие, а если кто-то паникует, то нужно заняться привычным делом. Умеешь хорошо варить борщ? Вари борщ. Кто-то любит читать, пусть читает, отвлекается.[/QUOTE]

Може мені хтось покаже, де видно ставлення парі до цієї війни, яку розв"язала Росія проти України?
    Півтора десятка сторінок обговорюється підла війна, яку розв"язав Путін проти українців, а у парі - один офтоп.

Я спеціально зняв квардратні дужки на кожному посту Гудмана, щоб усі могли прочитати без купюр і зробити висновок. Хоча для мене вже давно не секрет, де цей проживає паря, і чому він тут.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

@medwedo berlogsoni

А напишіть мені в приват, будь ласка, все, що ви думаєте.

13. Silver bullet

Підтримую. Якщо парю неможливо викинути з форуму, ми йопс демократи, то хоч хай не знущається і скине таку аву.

14. Capitoshechka

Навіщо будувати? Нехай живуть під відкритим небом. Вивезли, серед сибіру десь викинули, парканом огородили - і нехай живуть. Кацапи таке робити вміють. Ідею концтаборів фюрер у кого запозичив, думаєте? У вусатого друга і таварісчя

15. medwedo berlogsoni

Напишіть Ви замість мене, що Ви думаєте, про Гудмана. Я думаю "мєжду вамі, дєвочками" швидше виникне порозуміння.
    Я нічого з того, що думаю в лічку писати не збираюся. Гудман за три роки жодного разу не назвав Путіна узурпатором, що захопив владу в Росії. Нічого особистого.

16. Good man

Good man Обычный человек

Не возражаете, если я вам тоже напишу приватное сообщение? Чтобы у вас была объективная картина с двух сторон.

17. medwedo berlogsoni

Вигнали окупантів із Макарова Київської області. Мені це селище дуже добре відоме, я бував там десятки, якщо не сотні разів.
    Є там багато знайомих. Хотів додзвонитися і привітати, але ніхто не бере трубку.
    Зрозуміло, який шок пережили люди.
    ВСУ освободили Макаров на Киевщине и закрепили позиции | Общество | OBOZREVATEL

@Un.Known , попросіть отого з Росії замінити Аватар, з українського прапора на щось нейтральне. Я йому колись пропнував дуже чудовий аватар - голова індика з кольорами прапору Росії: синій, білий, червоний (є така порода), але він не прореагував.

18. ashim

ashim Well-Known Member

Гм, на інших форумах з цим простіше. Прості запитання: "Чий Крим?", "Путін хто?" діють як відмінні маркери. Як "паляниця" в розмові.;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  20. Bombus

Bombus Well-Known Member

ЗСУ захопили секретні документи Росії: у Кремлі планували окупувати всю Україну за 15 діб. Фото

Остаточний план нападу на Україну в Росії затвердили ще 18 січня 2022 року. На захоплення всієї нашої держави окупанти відводили 15 діб.

Про це стало відомо з таємних планувальних документів, які опинилися в розпорядженні ЗСУ після того, як українські воїни погнали черговий "елітний" підрозділ ЗС РФ.

"Завдяки успішним діям одного з підрозділів ЗСУ російські окупанти втрачають не тільки техніку та живу силу. В паніці вони лишають і таємні документи. Так, у нашому розпорядженні опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Російської Федерації. Серед отриманих документів – робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці прихованого управління, список особового складу тощо", – повідомили в Оперативно-тактичному угрупованні "Схід".

Проаналізувавши документи, українські військовослужбовці встановили, що остаточний варіант операцій із захоплення України було затверджено 18 січня цього року. Окупувати нашу державу загарбники розраховували за 15 днів: із 20 лютого до 6 березня.

"Підрозділ ворога мав здійснити висадку з ВДК "Орськ" у районі населеного пункту Степанівка-1 та надалі діяти з військовими частинами 58-ї армії РФ, а саме зі 177-м окремим полком морської піхоти ЧФ РФ. Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя", – розповіли в ОТУ "Схід" Сухопутних військ ЗСУ.

а де твій аватар? :)