Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще буде стогонів порохоботів?
    Минуло. Якщо, за тими ж словами порохоботів у агітації не зацікавлені, то яка потреба у різному "Євангелію" від чороволохів? Із таким скоро на Марс политите, бо десь агітувати треба.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Фрагмент із книги, яку я згадав вище.
    Думаю, багато хто тут володіє англійською на достатньому рівні, а хто - ні, або нехай скористується гугл-перекладачем, або хоча б зверне увагу на знайомі слова.
    JK: no. the money doesn't add up. twelve thousand drones at half a million
    $ per is six billion dollars. plus costs to build the factory and fabrication
    plant, plus shipping, security, sundry. call it ten billion. even ortega's not
    that rich. And they would have had to have started years ago.
    SW: exactly, exactly, exactly. ortega couldn't have done it. only major
    nation-states can plan and commit resources like that.
    SW: my increasingly terrifyingly plausible worst-case scenario is this: the
    g8
    is just a test run. a nation-state - china? russia? iran? - has been using
    ortega as a deniable sockpuppet to smuggle 12,000 drones into america, and
    is now preparing a massive drone attack that will bomb the usa back to the
    bronze age.

SW: it's the only theory that explains everything.
    SW: please tell me i'm wrong.

Останнє редагування: 19 жов 2022
  3. medwedo berlogsoni

Хомчин - неадекват. Не звертайте на нього уваги.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

5. Так хто розмінував Чонгар?

6. Good man

Good man Обычный человек

Безграмотный пациент, ты сколько раз здесь песни пел про поддержку Израилем Украины? С умным видом рассказывал, какие будут последствия, насколько эффективное израильское оружие. А вот тебе факт:

Израиль официально ответил отказом на просьбу Украины о поставках систем ПВО и прочих вооружений.
    "Я — министр обороны, и я отвечаю за экспорт израильского оружия. Я хочу четко заявить, что мы не продаём оружие Украине", - заявил министр обороны Израиля Бени Ганц в эфире радиостанции Kol Chai.
    Он сказал, что его страна оказывает Украине только медицинскую и гуманитарную помощь и будет ограничиться этим и впредь.

Так что, пациент, залез под одеяло в своей палате и не высовывайся, показывая свой идиотизм всем и каждому.

7. - Ми багато витратили на асфальт.
    - Yes, we spent a lot on ass's fault...

8. medwedo berlogsoni

Стосовно прізвища того дебіла, якому доручили керувати рашистами - Суровікіна.
    Я на слух почув щось знайоме. Потім згадав, що афганці називали радянських окупантів шураві.
    Глянув у словник.

Шурави́ (перс. شوروی‎ [šouravī] «советский», от араб. شورى‎ [шура] «совет»[1]) — историческое название уроженцев СССР в Афганистане.
    советский, от шура — совет. Произошло от афганского названия советских специалистов и служащих Советской Армии, мобилизованных для войны в Афганистане.

Тобто, зараз ЗС РФ командує Шуравікін - совєцьке гімно, таке саме як і Гудман.

9. Good man

Good man Обычный человек

Суровкин родился в 1966-м году, а ввод советских войск в Афганистан произошёл в 1979. Фамилия из 1966-го года появилась благодарю событиям в 1979-м. :)))Я понимаю, когда подобный бред несёт наша борщеварочка, но от кацалапого я такого не ожидал.

10. "Форма - не реформа!" - казали 5 років тому.

Тепер у військових в окопах немає зимньої форми.

11. Good man

Good man Обычный человек

Можно просто прилечь на дорогу. Люди старались, строили, сотни миллиардов выделялось на это, а сейчас люди брезгуют дорогами и в окопах хотят сидеть? Что за непатриотичное поведение?

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Жиденя, поки ти тут свою пащеку провітрюєш, Хуйло з іранськими бородачами діла править.Кажуть, за дрони Хуйло розраховується ядерними технологіями. Щоб бородаті твій Ізраіль (який, до речі, не хоче продавати Україні зброю) за допомогою Хуйла у скляний плац не перетворили.Скількі атомних бомб для цього вистачить?Три?Чотири?Шість?

• Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Хороші брати по розуму і товариші по нещастю у порохоботів

14. Good man

Good man Обычный человек

Премьерство Лиз Трасс стало самым коротким в истории Великобритании — всего 45 дней.

Лиз Трасс объявила об уходе в отставку. Кацалапое дерьмо в октябре точно получит премию.

15. Хтось пояснить мені чому з 2014 по 2019 критикувати владу під час війни було нормою, а зараз не можна?

16. Good man

Good man Обычный человек

Тому що президентом був барига Порошенко, який витрачав гроші на армію. А потім прийшов чесний Зеленський і почав будувати дороги.

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, чому ж не можна?
    Ти он ніц не робиш, тільки критикуєш владу /вірніше, перепощуєш всякі висери від критикантів :))) /

18. Lanktocha

Забули чим самі займалися? Тоді критик Порошенка був "Рукою москви", а тепер критик влади "Найпатріотичніший патріот".

19. Та ні. Тоді ви сміялися, супроводжуючи це насмішкою" А то путін нападе"
    Ну що, путін ненапав?

20. Lanktocha

Напав би, до цього довго готувався і почав би війну при будь-якому президенті.

а де твій аватар? :)