Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і так, але ще до жодної категорії неможливо віднести таких, як Пугачова і Максим Алкін.
    Можливо //Представники вищих російських еліт, які витрачають основні сили на конфлікт між собою та копають під путіна, -- корисні.//

• Баян Баян x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Даю 1 доллар тому, кто возмет в плен @medwedo berlogsoni. Живого или мёртвого.

3. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть потери украины свыше 10 000 убитымы и под 40 000 ранеными

• Тупо Тупо x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На жаль, це так. Тільки воїни ЗСУ гинуть як герої, захищаючи свою землю, а кацапи - як останні паскуди, які полізли на чужу.

5. Good man

Good man Обычный человек

Ты так мило спелся с Рабиновичем.

Хаву нагилу,
    Спою над твоей могилой.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

До багатьох речей звикаєш, так і бойові дії, зауважував, як весною сусід під час тривоги завжди із тривожною валізою біг у підвал, тепер бачив, як може ходити по вулиці під час повітряної тривоги, не дивно, як звикають до обстрілів на Донбасі, де бойові дії значно інтенсивніші, хто втікав закордон ще у лютому, хто махнув рукою, що там ракета, тільки штукатурка обсипеться.

7. Good man

Good man Обычный человек

Погибать никому не хочется, это нормально. Я небольшие запасы еды создаю. Надеюсь, к весне ситуация прояснится.

8. medwedo berlogsoni

9. Скептики та критики зараз після перегляду цього короткого але вичерпано мудрого виступу п'ятого Президента Порошенка можуть сказати - а де ж ти був раніше?
    Відповідь - на місці і все це робив саме тому про війну знали добровольці та армія, а про неї ви лише чули та бачили з екранів телевізорів, і він був би правий.

У цьому відео Порошенко дуже стисло але фахового пояснює, що б мала зробити чинна влада знаючи про готовність Росії до повномасштабного вторгнення. І якби він був почутий, Путіну не вдалося б реалізувати свій пекельний сценарій, ламати який зараз доводиться великою ціною.

Одним словом, дивіться.
    І робіть висновки.

View: https://twitter.com/DNikitich/status/1582117598648356864?t=i5hnbMqd3HLeXlvTSXjh4A&s=19

10. medwedo berlogsoni

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Порошенка треба судити за все, що він "накерував" за свої 5-ть років, а Вову притягнути за те, що він з якихось причин не виконав своє "Я ваш прігавор, Пьотр Алєксєїч!". Мені, наприклад, зрозуміло, що Зеленському було вигідно залишити Петра на свободі. Думаю, що це рішення Єрмака

12. А що накерував?

13. Good man

Good man Обычный человек

Обращаюсь сейчас в первую очередь к кацалапому дерьму @medwedo berlogsoni, но ко всем остальным форумчанам тоже.

Помните, сколько раз наш кацалапый с видом геополитического аналитика рассказывал про "предательскую отправку Порошенко матросов в керченский пролив". Кацалапый выдавал себя за патриота Украины и говорил, что президент Порошенко должен был думать о последствиях этого шага, об ответных действиях кремля. Уверен, все это поведение @medwedo berlogsoni помнят, он об этом эпизоде много раз говорил.
    Теперь берём ситуацию с крымским мостом. После чего, в ответ, который день идут непрерывные удары по инфраструктуре. И у кремля для всех стран мира есть козырь - а мы всего лишь отвечаем. У меня вопрос к самопровозглашенному украинскому патриоту @medwedo berlogsoni:
    Если Порошенко в ситуации с матросами был предателем, то кем является Зеленский, когда последствия его действий значительно и несоизмеримо хуже для Украины, чем последствия действий Порошенко?

Пусть кацалапый мучается с ответом, а для всех остальных скажу. Наглядно видна интеллектуальная и продуманная схема работы ФСБ. Президент Украины за небольшие последствия своих действий называется предателем, а новый президент, действия которого привели к ужасным последствиям для Украины, называется патриотом. Таким образом в головах украинцев подменяется понятие эффективности работы верхового главнокомандующего. Кремлю не нужно снятие Зеленского, ему нужны неэффективные действия Зеленского, которые будут выдаваться за патриотизм. И кремль, на примере кацалапого, последовательно добивается своих целей.

14. Олександр Зінченко

Вчора мій давній знайомий і ось вже три роки як депутат правлячої більшості Дмитро Гурін написав пост. Цитую:

"Питання технічного (не політичного) характеру: чи може Україна швидко поставити на виробництво аналогічні Шахедам «мопєди», які здатні долетіти до Кремля? Бо або вони не примитивні, або нам не вистачає критичних компонентів, або ми тупі (в що я не вірю).

P.S. Порохоботів з піснями піснями про дороги відправляються в бан відразу".

Звичайно, у мене відразу виникло зустрічне питання: скільки можна використовувати мову ненависті щодо політичних опонентів?! Чи це такий прояв "політики національної єдності" чинної влади?

Дмитро усвідомив вразливість для критики таких формулювань і дещо відредагував свій постскриптум.

Тобто одну з багатьох помилок було виправлено. Але залишилось іще багато.

Правляча більшість сформувалася в парламенті три роки тому. Усю відповідальність за ситуацію в країні несе та сила, яка сформувала уряд. "Слуги" можуть викликати свого прем'єр-міністра і запитати його, що зроблено за цей час у цьому напрямку. Правляча більшість має про це питати уряд, а не фейсбук.

Я попросив Дмитра нагадати, хто з депутатів від "Слуг", чи може особисто Зеленський критикував перед виборами Порошенка чи тодішні уряд і парламент за недостатні асигнування на ракетну програму, чи програму створення подібних дронів для війська! Бо я не можу згадати.

Бо у листопаді 2017 року "Антонов" і Укроборонпром демонстрували новий бойовий дрон "Горлиця" із дальністю, яка дозволяє долетіти до Москви.

Там ще були "Аісти", "Фурії", "Соколи". Але у тих БПЛА інші завдання і характеристики. До Кремля мала долетіти "Горлиця".

Планувалося у 2019 році запустити виробництво "Горлиці" у серію.

Але в цей час щось сталося.

Після виборів у нової влади, кхм, як би так сформулювати... змінилися пріоритети (Міть, ти просив не згадувати про дороги - то я не згадую).

Так от Зеленський і його слуги зупинили велику кількість військових проєктів.

І це - єдина причина, чому ми сьогодні не маємо серійного бойового дрону: ми втратили час.

Але це питання не технічне, а політичне.

Зеленський і його слуги припустилися масси політичних помилок, які тепер належить виправляти в умовах військового часу.

Слугам належить навчитися шанувати і берегти інстутуційну стабільність і спадковість.

Якщо вже через 5 років після випробувань "Горлиці" у представників правлячої більшості з'явився гострий пізнавальний інтерес до виробництва вітчизняних БПЛА, може прийдіть до Турчинова і запитайте: Отче, а що взагалі відбувалися в цій країні допоки ми не отето от?!
    https://t.me/tanya_adams/3469

15. IMG_20221018_090233_918.jpg
    Вночі у нас в коментарях відбувся звичний шабаш. Ми б не реагували, якби деякі недалекоглядні не витягли тезу з методичок Банкової що «Порошенко здав Донбас».

Насправді, Порошенко одним папірцем, який називають «Мінські угоди», зупинив наступ рашистів, бомби, ракети та дрони та припинив караван вантажу «200» в українські родини.

Наша армія отримала час для нарощування озброєння, що було поставлено на паузу у 2019 році. Ключовий момент - при Порошенку Україна не втратила ні одного квадратного метра нашої землі. Ми лише відвойовували.

Але для деяких істот, Порох і далі в усьому винуватий.
    https://t.me/putch111/24154

• Баян Баян x 1
  16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Оцей біздьож буде продовжуватися безконечно до тих пір, коли прийде до влади людина, яка посадить на лаву підсудних Петра. А Порох багато чого розповість. Він крутився при владі в усіх наших недоношених презиків, крім Кравчука. Щось скаже, в своє виправдання, і про Вову теперішнього. Але треба його взяти в спражні, досі не бачені українською владою судові лещата. як на Заході це робиться. Інакше кожен наступний "гетьман" буде знати, що залишиться за свої злочини проти України непокараним, а значить, як була Україна в жо... всі 30 років. так з неї і далі не вилізе

17. Good man

Good man Обычный человек

Ты сколько тут рассказывал про безоговорочную поддержку Израилем Украины? Борщеварочка, кацалапый, чмырёныш и селюк рот раскрыли, послушно тебя слушали. Я единственный, кто говорил о твоей лжи. Показываю доказательства:

МИД Израиля опроверг заявление министра по делам диаспоры Нахмана Шая об оказании военной помощи Украине.
    Ранее министр по делам диаспоры Израиля Нахман Шай написал в Twitter: «Этим утром появились сообщения о том, что Иран передает России баллистические ракеты. Больше нет никаких сомнений, какую сторону должен выбрать Израиль в этом кровавом конфликте».
    Однако в МИД Израиля сообщили, что эти слова министра по делам диаспоры являются его личным мнением и никак не отображают официальную позицию Израиля.
    Также, как сообщила газета «Гаарец», Израиль отклонил запрос Украины на проведение телефонного разговора между министрами обороны двух стран Бени Ганцем и Алексеем Резниковым.

Пациент, это ты своим "клиентам" можешь рассказывать про поддержку Израиля. А у меня с тобой разговор короткий: марш в палату и мозоль глаза.

• Тупо Тупо x 1
  18. У нас появився черговий пиздабол. Коли його попросили назвати конкретно що накерував, почалась словесна срачка про ніщо.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Фуйло, оцей пиздабол з 1989 по 1992р.р. був головою міської організації МІЛЬЙОННОГО міста. Організація називалась Народний Рух України. Я офіційно номінований як "Борець за Незалежність України в ХХст. В нагороджувальному документі на мене написано буквально: "ПІБ нагороджується за ОСОБИСТИЙ внесок у відродження та розбудову Української держави та активну громадську діяльність"... Ще років 15-ть тому, мене на КОНКУРСНІЙ основі було вибрано та призначено експертом з питань корупції однією всесвітньою організацією по результатам моєї роботи в громадському секторі поєднаній з роботою в надважкій промисловості. Останню співбесіду перед затвердженням зі мною проводив швед на рівні Надзвичайного та Повноважного Посла. А потім мене ще рік стипендіально вчили і шведи, і інші... Ущучив, селюк! І ти хочеш, щоби я тут з тобою розводив абсолютно безтолкові дебати про те, хто такий твій Порошенко? А про те, що ця крадійська (як мінімум) потвора "накерувала" повинно розібратися слідство, якого досі нема, і про яке досі настоює Захід. І це по-любому буде!... Я 9-ть років дуже активно перебуваю в Києві, знаю через безпосередню участь в роботі громадських організацій, міністерств, відомств, іноземних місій та посольств, що накерував твій любий Петруха. Тільки суд оприлюдненими фактами заткне пельки таким тупорилим паскудам, як ти.

20. - Мамо, а нас люди на селі хвалять..
    - Йой, доню, ану розказуй, хто хвалить.
    - Та ви мене, а я вас!.

Що наробив ЦПК білобрисого і як привів до розвалу навіть Прозоро, ми бачимо.
    І що наробили з НРУ такі керівники теж бачимо - знищили.

а де твій аватар? :)