Було таке, у багато в чому було обмеження, кацапи обстріляли міські підстанції по електриці, радіозв'язку та інтернету, трамваї і тролейбуси сьогодні не їздили + обстріляли Тернопіль, бурштинську ТЕС. Неактуаально порохорботам старатися розвести срач, проблеми зараз інші і що самі робили при владі чи не подібні речі?
Сначала Порошенко обеспечил отсутствие активных боевых действий, а только потом начал вкладывать деньги в инфраструктуру. А Зеленский вкладывал деньги в дороги, за полгода зная о войне. Чувствуешь разницу, дерьмо кацалапое?
- Якшо воно дурне, то шо ти зробиш? Треба чекати, поки здохне. - І не кажи. Я вже думала вмирати. А тепер хочу дождатись, поки воно здохне. Побачила б - задушити сил не стане. Та хоч плюнула б. … - До магазіну підеш. Поки тревоги нема. - Ні, завтра піду. Бо подумають, що скупляюсь, бо в мене паніка. - Ага. Завтра пойдем. Социально-ответственные пенсионеры демонстрируют, что обстрелы цели не достигли.
Подібні дані говорила і британська розвідка, а саме, масова рашиська ракетна атака може бути десь за місяць.
Гамнюк @Good man , подивись лишень на свого "сильного президента". Яке убожество! Воно вже не здатне на ногах устояти - кренделя виписує. Зажимає очко, щоб гімно в туфлі не полилося. А які відмазки! Наче якоїсь шпани, яку затримала міліція (поліція). "Чому бомбили Бучу?" - "А чому бомбили Ірак?" То бомби тих, хто бомбив Ірак! Чи тонка кишка? Це - як той п"яничка, який почув, що хтось у сусідньому селі комусь набив морду, а він прийшов додому і набив морду сусіду View: https://www.youtube.com/watch?v=7LmV_zrsSNg
З інтересом ознайомився з героїчними інтерв‘ю Потапа, Монатіка, Кошового, Ями та інших героїв екзильних військ. ЗСУ слід би вже сформувати добровольчий батальйон патріотів-заочників під командуванням підполковника Арестовича. Думаю, саме ці мужні бійці й визначать долю війни