Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man , ти казав, що Путін - по-своєму сильний політик. Якісь аналогії з боксу, тенісу наводив. У кожного, мовляв, свій стить.
    Покажи своїм землячкам, які вважають Путіна сильним політикам, оце фото. Оце - стиль Путіна. Завезти в Україну своїм ходом стільки металолому. А ті, хто цей металолом доставляв, поїдуть плацкартом у рефрежираторах в целофанових мішках додому. Стиль Путіна.

Це - Буча. Під Києвом. Люди щодня з Бучі їздили електричкою на роботу.
    Зʼявилося відео знищеної російської техніки в Бучі - УКРАИНА КРИМИНАЛЬНАЯ (cripo.com.ua)

2. ashim

ashim Well-Known Member

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Судячi з усього- ракоцапське лайно у поштовий лист влiзе.Якi там "мiшки".

• Тупо Тупо x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Десь 600-700 осiб.Це батальонно-тактична група.

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Батальйонна тактична група. Батальйон.

6. Bombus

Bombus Well-Known Member

275146241_685342396143470_7639471811075719147_n.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І білорусів теж
    Як мінімум, одного вже зарізали, а іншого замордували

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Майже аналогія, Муссоліні був союзником Гітлера і підкидав свої війська. Білоруси колись часто їздили на екскурсії у Львів та у Карпати, я цінував білоруські молочні продукти, тепер:
    Касіл біцька канюшину
    Тай заліз в Україну.

9. medwedo berlogsoni

Я уже згадував пророцтво Невзорова майже річної давнини (у квітні минулого року, коли ховали англійського принца Філю).
    Виставляю в місці, де Невзоров говорить про Російсько-Українську війну, яку він особисто вважав неминучою. Вгадав він також, що за перший тиждень знищать 5 тисяч росіян.

Послухайте всі. Дуже актуально, дивлячись на сьогодення. Щоправда, він припускав два можливі варіанти. Зараз вимальовується лише другий: маленька Україна натовче рило вєлікой Рассєї.

10. Good man

Good man Обычный человек

На форуме все живы-здоровы? Medwedo всё также пытается сеять вражду и вставляет россиян. Забанить бы его к чёрту, вот и весь разговор с провокатором.

11. Good man

Good man Обычный человек

Ты лучше расскажи про отказ Израиля разрешить продажу Прибалтикой еврейского оружия Украине. Израиль сколько санкций ввёл против России?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зеленский опубликовал пост (Zelenskiy / Official) на иврите. Фокус приводит его полный перевод.
    "Господь благословил объединенную страну. Я не просто так говорю "объединенную". 7 день. Мы все чувствуем себя объединенными. Нас бомбят в Киеве, была ракетная атака на Бабий яр. И это тогда, когда мир говорит "никогда более".
    Нормальный человек, знающий историю, знает что Бабий яр — это особое место в Киеве. Место молитв. Место памяти тысяч и сотен тысяч тех, кто был уничтожен нацистами. Место древнейших кладбищ в Киеве. Зачем именно это место было выбрано целью атаки? Вы снова убиваете тех, кто уже убит во время Холокоста.
    В советское время тут построили телебашню и центр спорта. Построили парк. Все это для того, чтобы стереть память об этом месте. Но все равно, почему именно сюда удар? Это не подается человеческому пониманию. Это еще раз доказывает, что для России Киев — это полностью чужой город. Они ничего не знают о нашей столице, о нашей истории. Но они все равно хотят стереть нашу историю, нашу родину, уничтожить всех нас.
    В первый день войны Умань подверглась сильным бомбардировкам. Место, куда каждый год приезжают сотни тысяч евреев молиться. А теперь они атаковали Бабий яр, место, где были расстреляны сотни тысяч евреев.
    Я обращаюсь сейчас ко всем евреям мира — вы не видите, что тут происходит? Важно, чтобы миллионы евреев не остались равнодушны ко всему этому. Мы видим как нацизм возрождается снова, в тишине тех кто молчит.
    Кричите против убийства мирных граждан. Вопите об умирающих сейчас украинцах".

• Інформативно Інформативно x 1
  13. medwedo berlogsoni

Паря, ти зацінив, як в Бучі розхерачили російську колону? Скажи, класно? А Невзоров ще рік тому про це попереджував, казав, що українці наваляють російському агресору по перше число. Сьогодні, до речі, уже друге.
    Як там у Вас зустрічають дурних жмуриків, які повірили Пуйлу?

14. Silver bullet

Где, сука, те, кто здесь называл его обрезанцем??
    Сколько я обращала внимание на шовинизм и антисемитизм блаберуса и майоров, пока не забанили меня.
    Вот вам и еврей. Он обращается к Израилю на его языке, чтобы те помогли остановить разгром украинских городов. А как раз у израильтян есть такие средства...

15. medwedo berlogsoni

@MayorMayor @VasMT Я вже почитав у Вікіпедії. Написано, що за межами Росії в БТГр не може бути призовників. Саме тому отой хлопчик- татарин, у батька якого брали інтерв"ю кореспонденти з Дождя, формально - контрактник, тобто, формально (словами Вождя світового пролетаріату) вєрно, а по-существу - іздєватєльство. Тому що його призвали в квітні минулого року, а в грудні він уже підписав контракт.
    Цьому хлопчику ще повезло, що на відео тільки морда трохи побита.
    А в цьому відео, що зняли під Бучею, видно, як окремо відірвані взуті ноги "контрактників" із Росії по дорозі валяються.

Паря, звичано, не розповість, як будуть з балалайками і гармошками зустрічати мішки з асвабадітєлямі.

Останнє редагування: 2 бер 2022
  16. Silver bullet

У нас в Сільпо завезли овочі-фрукти, ажіотажу не було, я в касу була третя...Гарні банани і яблука пречудові, мандарини-апельсини, манго. Риби-кереветок морожених є, напої., олія..хліба та круп, м'яса не бачила. Я накупила яблук і шоколодок)
    В аптеці скупилася, як вийшла, як лупоне... вуха заклало...знову той бідний авіазавод вбивають. Так, в повітрі ми слабіші...Ще один літак ракетами повітря-земля прямо з Бєлгорода по Харкову шпарив вчора. Бачу що загорілись общаги іноземних студентів Університета радіоелектроникі. І корпуса університета ім. Каразіна дуже постраждали.
    Суки срані, нащо вони це роблять?? Що їм з того доброго буде??
    Вже зараз деякі банківські картки в раші не працюють, жопа приходить, а вони все ніяк не змиряться...[/QUOTE]

• Інформативно Інформативно x 1
  17. medwedo berlogsoni

Я вже казав колись, можу сказати ще раз. Нам, українцям, ще дуже пощастило, що зараз президентом єврей Зеленський.
    Путіну довелося щось вякати про "наркоманів" (деякі наші тут підгавкували). На ділі Зеленський виявився сильною, тверезо мислячою натурою. Рояль одним махом може розбити.

ЗІ. Я радий, що Ви знову на форумі. Все буде добре. Іспанія надає Україні наступальну зброю.

• Подобається Подобається x 1
  18. Silver bullet

військові знаєте як його звуть? "Залізний джокєр".
    Я читала як він в перші дні розмовляв з кимось з Європі по відеозв'язку і сказав, що може статися вони бачать його живим в останнє. І при цьому втомлений, з червоними очима і небритий видавав "видосики" з вулиці Банкової - в компанії та без, і усміхався, як міг. Бо від нього повинна йти впевненість, якої вочевидь в перші дні ні в кого там не було.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Silver bullet

Это рассказывает мэр города Мариуполя (полумиллионный город)
    Всю ночь по городу бьют из тяжелого оружия.
    Очень большие разрушения жилого фонда и инфраструктуры.
    Света и воды нет. Множество раненых и к сожалению убитых среди жителей.

И до прихода защитников населения Донбасса, до операции по защите Донбасса - город прекрасно жил и процветал

20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Да... якщо пан Зеленський зупинить Путіна, то Ібрагіма Райсі і подавна, бо останній має підтримку російського президента, як і Башар Асад.
    Це мир на Близькому Сході.
    І це потягне на царя Ізраїля)
    Слава Богу!

а де твій аватар? :)