Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мені десь Ваш гамнюк.
    Я констатую факти - у Вас збочене ставлення до нього ;)

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та і бігли вони на азійські та кавказькі кордони на машинах, - і теж стрічки познімали, щоб їх не розвернули. На кордоні з Грузією їм навіть неприємні питання під камеру задають - про війну, про Крим)

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені десь Ваша констатація.
    Я кожен раз, коли чую про чергову перемогу України над кацапами, згадую, як більш як півроку тому гамнюк @Good man наводив порівняння "сильного президента Путіна", по-своєму "сильного президента Порошенка" (у яких різні стилі, як у різних боксерів) та бекав про Зеленського, як "щуплого парєнька, який ніколи не займався єдиноборствами".

І я не маю сили стримати себе, щоб не тицьнути гамнюка Гудмана в його вологі штани мрії, показати вкотре, що він - такий же гамнюк, як і їх Хуйло.
    І чим більше і частіше будуть перемоги України, тим частіше я називатиму гамнюка Гудмана гамнюком.

Я, з Вашого дозволу, ще раз запощу скріншот, в якому він надував щоки, трохи не всирався, вихваляючи Хуйла і намагаючись принизити Зеленського.
    Оцінка Зеленського.JPG

А там трохи раніше, в своїх постах ще в січні гамнюк Гудман прямо вихваляв Хуйла і Порошенка, як досвідчених і сильних президентів.

4. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну они же писали * можем повторить* вот и повторяют - драпают как в 41-м

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже піськофф робив заяви, що повторних референдумів не буде і межі анексованого невідомі, ніби ще населення вирішить. З цього можна зрозуміти, поки що, поки не зробили "жест доброї волі", частини Запорізької і Херсонської областей для них цінніші, ніж Луганськ і Донецьк.

• Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

А мені дороги Великого Будівництва подобаються. Дуже зараз у нагоді.
    Хаймарси відстрілялися і на великій швидкості переїхали в інше місце.
    А я сяду в кабриолєт
    І уєду куда-нібудь
    тара-там-там-там - мєня уж нєт
    (забувся слова)

View: https://youtu.be/YLHzTzLZ_Sk?t=249

7. Good man

Good man Обычный человек

Я бы не почивал на лаврах. Ближайшую ключевую точку для анализа происходящего определяю до саммита G20. Вторую - март 2023. После их прохождения можно будет что-то уверенное говорить. Не знаю как ты, но я пока потребление снизил, траты урезал.

8. Lanktocha

Деякі панікери-всепропалики передбачають і рашиські ракетні удари по польських аеропортах, лиш би зброю в Україну не везли. Таке вважаю малоймовірним, бо Польща "Во вражеском НАТЕ".

• Баян Баян x 1
  9. medwedo berlogsoni

"Гамнюк і мова"
    Можна віршика з такою назвою написати.
    Коли @Good man (гамнюк) має сорок років від роду, використовує Державний прапор України в якості аватарки, але не пише українською, при цому лицемірячи, що він, начебто любить українську мову, то таку людину інакше ніж гамнюком і не назвеш.
    Це свідчить про те, що гамнюк Гудман пише не з України, бо Україна здобула Незалежність, коли йому було близько десяти, а отже, якщо він - такий поціновувач української, він мав її вивчати і знати.
    Гамнюк Гудман - путінський холуй з Росії, що "воюює" клавіатурою. Нічого, скоро путінським холуям мізки вправлять. Вчитимуть українську аж бігом.
    гудман і мова.JPG ,

10. medwedo berlogsoni

Росія сформувала з мобілізованих і доправила в Україну експердиційний корпус.

• Смішно Смішно x 1
  11. Ну що, руцькі? Спалювання в печах, закопування живцем, зґвалтування дітей, випалювання по тілу, обезголовлення, кастрування, засліплення, кримінальні ампутації. Тепер це. Бракує лише абажурів з людської шкіри і можна сміливо писати – «Ми змогли повторити ВСЕ!».
    20221004_152240.jpg

12. Good man

Good man Обычный человек

Вот ты регулярно пишешь о хамстве сторонников Порошенко. А почему ты не замечаешь многократное хамство со стороны сторонника Зеленского? Возьмём, к примеру, эту тему и @medwedo berlogsoni. Разве тебе понравится, если тебя будут называть гавнюком? Это самое настоящее хамство, которое @medwedo berlogsoni много раз повторил на последних страницах. Ты это прекрасно видишь, но никак не реагируешь.

13. Lanktocha

Може на хамство актуальніше жалітися модераторам та адміністрації форуму?
    Я не у всьому і не на 100% підтримую Зеленського, але ні до чого ярлики, критик Тимошенко - порохобот, критик Порошенка - зебобік.

• Баян Баян x 1
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

IMG_20221005_102123_722.jpg
    Слава ЗСУ!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе не жаловался на поведение кацалапого, а говорил о твоём поведении:
    Если сквернословит сторонник Порошенко, то ты тут же отмечаешь это своим сообщением, говоришь о необходимости намордника.
    Если сквернословит сторонник Зеленского, то ты ноль внимания и потом нигде не упоминаешь об этом хамстве.

Мы все не на 100% справедливы и объективны, но тут существенный перекос. Ты стараешься по-человечески подходить ко всем. Давай с тобой договоримся, если тебе не нравится хамство на форуме, то ты будешь стараться ставить хама на место, независимо от его политических предпочтений и адресата хамской речи. Не надо реагировать на каждую выходку, но если на 2-3-х страницах десять оскорблений от одного форумчанина, то нелюбящий хамство просто не может пройти мимо.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

господи, це зубні коронки??:facepalm:та скільки їх:facepalm:

17. Lanktocha

Я на 100% не підтримую жодну сторону, але можу відповісти на хамство у свою сторону, типу, критикую Порошенка, значить "Агент кремля".

• Баян Баян x 1
  18. medwedo berlogsoni

Гамнюк @Good man , у мене чудова ідея!
    От ти назвав Зеленського не гідним посади президента, тому що він - "щуплий і ніколи єдиноборствами не займався".
    Пропоную вам, росіянам, після того як здохне Хуйло, обрати президентом Росії Колю Валуєва.
    Не щуплий і єдиноборствами все життя займається. Крім того, уже має досвід у політиці. Депутат.

19. Good man

Good man Обычный человек

Когда ты говоришь о хамстве сторонников Порошенко, то всегда добавляй слова о хамстве сторонников Зеленского.

а де твій аватар? :)