))))) в мемориз. @medwedo berlogsoni, ну как можно выгнать такого редкостного балбеса с форума? Смотрите, какое значение он придает вашим месседжам на "голову солдата и офицера". Паря, ты перешел на что-то сильно забористое)
Ще на початку семидесятих стержні заправляли. А авторучки були з відкритим пером, з закритим пером, із закритим позолоченим пером, з піпетками і з поршнями. Ті, що з піпетками заправлялися так: піпетку потрібно було скрутити рулетиком, перо повністю занурити в чорнило, а потім поступово відпускати. Чорнило набиралося. А стержень можна було наповнити чорнилом навіть самому. Дуже просто. Витягувався пишучий вузол, стержень занурювався у пляшечку з чорнилом, потім ротом потрібно було потягнути повітря. Інколи траплялися казуси, коли всмоктував повітря трохи сильніше...
Я його не читаю. Гамнюк Гудман скоро прореагує на мій допис у мовній темі. Але те, що Путін - ідіот, що макає кулькову ручку в підставку, він зрозумів. В голову солдата і офіцера може прийти думка, що Хйло йбнлся і вдарити по російській армії. Бо солдат і офіцер медведа навряд чи читає, а на Хйла, який шукає чорнило для кулькової ручки в підставці, він дивиться і робить належні висновки.
тепер ясно. Я особисто з чорнилами справи не мала) З тушью щось було.. так там же і пера мали бути? Не пам'ятаю зовсім) Про ручки с золотим пером для великих цабе, звісно, чула. Може, і бачила в магазинах.
Гамнюк @Good man - чудовий індикатор на ЛФ. По його дописах видно, що по мережах пішов циркуляр лякати Україну ядерним ударом. Саме тому гамнюк Гудман як міг, так і приплів загрозу ЯУ до самописок.
От таким пером я починав вчитися писати "Мама мила рами. А он - лини" Ну і, Путін, звичайно, він старший від мене. Таке перо при нажимі розчепірювалося, і виходила ширша лінія, а коли вів ручку вгору, виходила так звана волосна. Калікографія називалось. Ну, після цього мого посту солдат і офіцер уже точно розчохлили свої кишенькові Хаймерси. Ждьом атвєтку. Гамнюка Гудмана.
Глупая борщеварочка, сейчас идёт война. На всех фронтах. Информационная война тоже идёт. Никто не утверждал, что наш кацалапый имеет такое влияние, речь шла о кацалапом как элементе информационного удара. Представь себе реальный бой, в котором одно подразделение наступает на другое. Вклад каждого бойца наступающих играет роль. Здесь точно также. В информационное пространство с нескольких источников запускается нарратив, который потребляется солдатами и офицерами на фронте. Это влияет на принятие решения.
Как засуетился наш кацалапый @medwedo berlogsoni. Судя по всему, после моего разбора премии за октябрь ему не видать. После мобилизации все в его отделе получат премии, а он нет. Будет лапу сосать. На то он кацалапый.
Як не дивно, але саме дописи гамнюка @Good man -а (я їх не читаю, але завдяки Сільвер Булліт зрозумів, в чому гамнюк Гудман хоче тут усіх переконати - у загрозі ядерної війни) мене заспокоюють в тому плані, що ядерного удару Путін не нанесе. Задача путіністів - згідно із циркуляром продовжувати лякати Україну і світ застосуванням ядерної зброї. Шантаж, що призначения для того, щоб примусити Україну сісти за стіл перемовин. І коли гамнюк Гудман залякує ядерним ударом, це і є складова кремлівського шантажу. А от у Рабіновича, який також називає ядерний удар дуже ймовірним, зовсім інша причина. Якщо існує ймовірність такого удару, то зменшити, або зовсім звести нанівець таку ймовірність. Для Рабіновича посадити Україну за стіл переговорів із Росією, щоб Україна віддала частину своїх територій, це означатиме, що ядерного удару вдалося уникнути, а отже, і Рабінович, як і решта світу, не згорить у ядерній війні. Таке природнє бажання має право на існування. "Никто не хотел умирать"(с). Подумаєш, частину України відтяпали! Зате всі живі залишилися. Але, повторюю, саме залякування ядерним ударом з боку путінського прислужника Гудмана свідчить про те, що то все лише черговий шантаж, і ніякого ядерного удару не буде. Тому Україна може спокійно і далі продовжувати виганяти рашистів зі своєї території.
Випадково почув рашиського пропагандона соловйова-разбойніка, кричав, що ядерну зброю проти України можуть застосувати тільки "кретини" зі США.
Я гамнюка Гудмана згадую, щоб він не забував, що він - гамнюк. Клініка - це захищати на форумах Путіна і Порошенка.
Смотрел ролик. Москвич уудивляется что после обьявления мобилизации с московских улиц исчезли зеты с домов плакатов исчезли надписи на авто типа можем повторить . Наверно всех этих патриотов забрали на фронт вместе с машинами
І скажіть, шо кацалапий не кацап з Пензи. Порівняти президента України і хуйло може тільки кацап, який п'ять років отримував пізди від цього президента і від армії, яку він створив.
Янукович - уголовник. Гарант конституции, основного закона страны - нарушитель закона. Зеленский - уклонист. Верховный главнокомандующий вооруженными силами - уклонялся от защиты родины. Не удивлюсь, если у обоих каденция закончится раньше пяти лет.
А ви розумієте, що зараз відбувається в реалії. Збувається мрія десятків поколінь українців? Україна дає пізди свнсбакам. Не партизанщиною в Карпатах, не визвольним рухом, не опором, не локальними сутичками з царською армією. Це повноцінна війна й ми даємо просратися свнсбакам. Від усвідомлення цього штирить!
@Gyppsy, Ви потрафили гамнюку @Good man - у. Він Вам лайк поставив. Ну, а у мене з"явився черговий привід назвати гамнюка Гудмана гамнюком. І, щоб два рази не постити, даю посилання на цікавий ролик, де Крутіхін розповідає про початок газового шантажу з боку Хуйла, і до чого це призвело на даному етапі. Можна просто послухати, оскільки жодних картинок у цьому відео немає. View: https://www.youtube.com/watch?v=_Wi2Jppg0_4
Не факт. Велика ймовірність того, що патріоти обісралися і швиденько познімали все це - щоб їх не загребли