Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Що, кацалапий, обісрався з своїм демонтажем.
    Я пишу з телефона і не завжди встигаю виправляти те, що пропонує телефон.
    Так що будемо робити з лініями електропередач?
    А зі стовпчиками для монтування відбійників. Їх заганяють в землю більше ніж на метр.
    А що щобити з тримачами рекламних щитів?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Купіть собі кацапський комп"ютер.
    Я думаю, Ви взагалі не читаєте те, що перепощуєте.
    Цікаво було би взнати: Ви за гроші перепощуєте, чи так дурний?

Про зрізання відбійників сперечатися не буду. Оскільки таких випадків не було, то немає про що дискутувати.
    Але дурневі ясно, що якщо виникне нагальна потреба, а товщина бетону дозволяє, і є відбійник між зустрічними смугами на трасі, то той відбійник можна зрізати, щоб літаки сідали.
    Зараз на багатьох трасах є можливість в певних місцях сідати літакам, там немає посередині відбійника.
    Зрозуміло, що на тих ділянках, які потенційно можна використовувати, над трасою немає рекламних розтяжок.
    Як вони мене та реклама задовбала під час минулих виборів, я не можу передати словами.
    Через кожні півкілометра - свиноморда Порошенка.
    Пам"ятаєте, сподіваюсь?

Потратив близько мільярда гривень на всю цю фігню. І що воно йому дало?
    І зараз оті Ваші висери всякі, джонисміти, максилемберги, маруськи, гольки (у нас на Черкащині кажуть не Оля, а Голя, не олія, а голія, не автобус, а гавтобуз) також нічого йому, Порошенку, не дадуть.
    А от сісти у Порошенка після закінчення війни, а вона-таки закінчиться перемогою України, є дуже великий шанс.
    Крім того, коли в Росії скинуть Путіна, і до влади прийде хтось, хто не є кумом Медведчука, останній дуже багато всього розповість ще раз із того, що протягом останніх місяців набалакав на відеокамеру.

Ще раз кажу: купіть собі ноутбук, не мучте себе смартфоном. Сподіваюся, Ви не на вокзалі в Нью-Йорку ночуєте.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мусить бути розвінчання культу вождя і рашиської свастики Z, при таких настроях патрушев, шуйга, айфоня, навіть опозиціонери і ліберали навальний, ходорковський чи собчак були би дружніми до України?
    Тюрма Гааги і шибениця Гуантанамо рашистам, хтось висловлює дебільні ідеї "Город руССкой слави", "ІССконно руССкая земля", "Несправедливо відібрана територія"... - за бари і в тюрму.

На концерті кобзона аншлаг, окрім десятків тисяч вояк, ще і Боря Мойсєєв https://news.obozrevatel.com/ukr/sh...tel.com&utm_term=1296581&utm_content=10227371

Чи доречні насмішки над рашиською мобілізацією, з одного боку, мобілізовані з рогатки стріляти не будуть, але зла можуть тут натворити.

4. Кацапе, шо ти піздабол давно відомо.
    Але не можу собі відмовити у задоволенні тицьнути тебе твоєю кацапською мордою у твоєж лайно.
    Траса М06 між н.п.Крупець і н.п. Михайлівка від АЗС Укрнафта до АЗС Shell.
    Знайди хоч один відбійник, електричний стовп, якусь рекламу чи лісопосадку.
    На цей участок з радянських часів сідали винищувачі, штурмовики, перехватчики.
    Це був запасний аеродром для навколишніх авіачастин. А було тут що 100км або й менше по військовому аеродрому.
    А тепер проїд до Львова і знайди ще хоч один такий участок дороги.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

The Guardian пишет, что после начала войны из России, возможно, уехали до 15% проживавших в стране миллионеров, а объявленная в сентябре мобилизация, скорее всего, усугубила ситуацию. Это предположение подтвердил сотрудник одного из московских консьерж-сервисов.

«Большинство наших молодых клиентов-мужчин уехали после того, как Путин объявил мобилизацию на прошлой неделе. Раньше я звонил в рестораны и бары на Патриарших прудах, чтобы зарезервировать для них столики. Теперь все, что я делаю, — это просматриваю агрегаторы рейсов, чтобы найти для них последнее место в самолете до Еревана», — сказал он.

При этом не только богатые россияне уезжают из страны на частных самолетах. Как пишет «Коммерсант», российские IT-компании начали выкупать чартерные рейсы целиком, чтобы эвакуировать своих сотрудников из страны. Газета поясняет, что массовый отток работников индустрии связан с тем, что большинство из них не обладает специальностями, гарантирующими бронь от мобилизации.

6. Good man

Good man Обычный человек

Я звичайний студент з Пензи. Ти ж сама це говорила. У мене немає комп'ютера, може відправиш мені трохи грошей?

Заметь, твою любимую букву тоже написал. Я ведь заслужил немного денег от тебя.

7. medwedo berlogsoni

Я вже днями писав, що оскільки мобілізують триста тисяч, то серед мобілізованих будуть і п"ятидесятирічні відставні майори, у яких дача, машина, здорова баба і ще одна сраката знайома, і йому ота війна нахер всралась.
    От виступ одного із таких командирів.

View: https://youtu.be/8VboMvU8T7I

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це ви добре визначили майорські проблеми). Гадаю, що там не тільки жінки і коханки сракаті, а і самі вони пузаті.:))) Бо алкоголь і щедра закусь - воно таки дає надлишок жирів на пузах та жопах...
    "Люблю повеселиться, особенно пожрать")
    Не втовпиться у бліндаж ні прямо, ні боком, а бігти з нагрузкою - та то вопше.:facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Кацапе, шо ти піздабол давно відомо.
    Але не можу собі відмовити у задоволенні тицьнути тебе твоєю кацапською мордою у твоєж лайно.
    Траса М06 між н.п.Крупець і н.п. Михайлівка від АЗС Укрнафта до АЗС Shell.
    Знайди хоч один відбійник, електричний стовп, якусь рекламу чи лісопосадку.
    На цей участок з радянських часів сідали винищувачі, штурмовики, перехватчики.
    Це був запасний аеродром для навколишніх авіачастин. А було тут що 100км або й менше по військовому аеродрому.
    А тепер проїд до Львова і знайди ще хоч один такий участок дороги.

10. Lanktocha

Оце вже повтор, Такі повідмлення були, тут мова про інше.
    Бушувати із піною з рота треба.

• Баян Баян x 1
  11. medwedo berlogsoni

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви не розумієте, про що мова.
    По перше, я не говорив про ті ділянки (участки - то у вас, кацапів) дороги, які ще з радянських часів го дутувалися як запасні смуги для авіації.
    Там стовпчиків ніколи не було і не буде.
    Я говорив про те, що у випадку необхідності, якщо будуть розбомблені ці, готові ще з радянських часів відрізки дороги, можна досить швидко підготовити інші, там де і стовпчики, і відбійники, головне, щоб це дозволяло дорожне полотно.

По-друге, у соціальних мережах і Ютьюбі тобі ніхто не буде вказувати на ті ділянки, тому що це було завжди військовою таємницею, хоча про це всі знали. Я, наприклад, знаю такий кусок дороги на трасі Одеса-Київ.

По-третє, перед Вами ніхто не буде звітувати, які ділянки, хоча, можливо, зараз із відбійниками, в останні роки були зроблені, як злітно-посадкові смуги, чи Ви думаєте, що за тридцять один рік Незалежності ніхто про це не подумав і не зробив відповідних кроків?

При Зеленському знайшлися гроші на будівництво бетонних доріг, на яке при Омеляну Гройсмановичу Порошенку грошей не було.
    https://news.pn/ru/public/159316

А планувалися от такі бетонні дороги.

І такі дороги будувалися уже при Зеленському. Фінансування було виділено, дороги побудовані.

https://propertytimes.com.ua/technologies/velike_budivnitstvo_chi_potribni_ukrayini_betonni_dorogi
    Як Ви вважаєте, Хомчине, от така дорога, як на цьому фото, уже побудована при Зеленському, схожа на злітно-посадкову смугу?

13. Це при зеленському реалізували те, що було запроектована при попередниках. Розроблено проектно кошторису документаці. Правда з кош описом прорахувалися.
    Ніхто не передбачав що Зеленський і Ко виявляться такими наглими злодугами і баригами і вартість дороги зросте утричі.

14. Скільки часу займає проектування дороги включно з геологорозвідкою майбутньої дороги?

15. А що робити з лісопосадками вздовж дороги?
    З ґрунтовими розділовими полосами на дорозі?

16. Кацалапий, сидиш обісраний зі своїм ждановим, то незакопуйся в лайно ще більше.

17. View: https://twitter.com/DidMykola2/status/1575141479890227203?t=6jgNLpmb9zBV58YwC3X5Hg&s=19

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

РОЗДІЛОВИМИ СМУГАМИ
    В який раз, як не "Євангеліє" від чорноволохів, то русизм на русизмі.
    Багато мерів, президентів, в тому числі Порошенко міг приписувати собі роботу попередників.

• Баян Баян x 1
  19. medwedo berlogsoni

Для тих хто погано знає англійську, а українську - ще гірше скажу, що tow перекладається українською як клоччя.

https://translate.google.com.ua/?hl=ru&sl=uk&tl=en&text=клоччя&op=translate

На клоччя — на шматки. Минали дні і ночі, все ближче грім гармат, все ближче йшла війна, що рвала армії денікінців на клоччя...

Україні поставляють протитанкові установки TOW

View: https://www.youtube.com/watch?v=-N7zcVY-toQ

20. Яке ж бо воно тупе, навіть з трьома компами:

The BGM-71 TOW ("Tube-launched, Optically tracked, Wire-guided")[7] is an American anti-tank missile.

а де твій аватар? :)