Ну я бы обозначил это иначе. Когда прорыв не удался противника накрывают массировано артой и переходят к осаде. Именно это мы и наблюданм. А в городских условиях это должно выдавить гражданское население из города что позволит применять неконвенциональные средства зачистки , тот же солнцепек например. Сейчас в сторону киева движется клона рф длиной под 60 км . Если ее удасться разгромить раше воевать будет уже нечем . А у такой колоны есть два слабых места - бензовозы и грузовики с боеприпасами .
Йой, це ганьба....( А я-то гадаю, чого це медведо мовчить? Хоча я і не сподівався на відповідь... а воно он що.... Ну, що написано пером, не вирубити і сокирою) А щоб бути поліглотом, скільки мов треба знати, дві чи більше двох?
Оце мені сьогодні земляк мій з Краснопілля прислав. У них там кацапа чергового зажмурили. І зателефонували родичам (і його матері, зокрема). Надіслали фото - де він знаходиться на даний момент... АНІ НЄ ВЄРЯТ!!! ІМ СКАЗАЛІ ЧТО ЄВО В УКРАІНУ НЄ ПАСИЛАЛІ! І ще дещо.... Сьогодні в Краснопіллі колона кацапів з білими ганчірками поїхали в бік кордону - ДОДОМУ А це моя з ним переписка
@Capitoshechka Вчора Україна відкрила українським користувачам доступ до Вконтактє і Одноглазнікі. Щоб можна було своїм старим контактам, що знаходяться в Росії, присилати благіє вєсті, бо в Росії дійсно не вірять, що в Україні самиє мірниє на Зємлє люді лягають тисячами. Позавчора на Ютьюбі був ролик Свободи (не тягнибоковської), де розповідалось, що одна жінка із обстріляної Бучі (під Києвом) звонила рідній сестрі в Росію, а та не вірить. Посварилися. Я вчора віддалено працював зі "своєю" організацією (у мене на обслуговуванні) в Сумах. В Сумах ще до розпаду осіло багато виходців із Росії (україномовних, між іншим). Так от, я запитував, як там, чи телефонують сумчани своїм землякам в Росію, і чи ті вірять, що в Україні війна. Не вірять. Уявіть собі, жінки, які народилися на Білгородщині, зараз проживають уже більше тридцяти років у Сумах, телефонують своїм сестрам, братам, матерям, а ті не вірять. От як Ху№ло за.рало мізки людям.
Навіть я стикався, хто сконтактовувався зі знайоомими із Росії, чув "Ничего страшного, вас освободят" . Наші вороги і окупанти діти та пацієнти лікарень? Далі нема про що говорити.
Це я - "поліглот ЛФ" Я чому виступаю за одну мову на форумі, в усякому випадку - в політичних темах? В усякому виадку, на час війни з кацапощелепними. Тому що не з"являтимметься всяка нечисть з Росії, як отой, вчорашній підрахуй білоруських танків, якого пані оперативно забанила. Ну, і отой наш паря-старожил із Пензи трохи притихне. Менше роботи буде для Пані з лінійкою, і нам не потрібно буде реагувати на всяких там "урожєнцов са Львова". Один такий в перший день, коли його впіймали, сказав, що він "виродок із України", переплутав слова "уродженець" і "виродок" (спільний корінь - "рід", "род").
Кума моє матері родом з Єкатєрінбурга, а коріння її з наших країв (батько звідси). І вона вже більше 40 років живе в Конотопі. На 2-й день спілкувалася з рідною сестрою "аттуда". Розповіла їй що в нас в місті спалили кацапські БТРи, навіть фото показувала. ВИ ФСЬО ВРЬОТІ. ЕТА НІПРАВДА. ЕТАВА НІ МОЖЕТ БИТЬ, ЧТОБИ РАСІЯ НАПАЛА НА УКРАІНУ...
Невзоров казав на днях, що війна - це солярка і гімно. Скоро ці субстанції приходитимуть в Росію в целофанових мішках, яких передбачлива Росія замовила 45 тисяч, тоді буде "может бить". Мені цікаво, яка республіка Педерації першою заявить про вихід із складу Росії? А без цього не обійдеться. Дуже можливо, що скоро почнуть роздавати китайські паспорти на Сході Росії, а потім своїх громадян візьмуть під захист китайці.
Доповню. Сьогодні з ранку по роботі розмовляв із однією сумчанкою. Запитував, як там реагують родичі її співробітниць, уродженок Росії. Вона каже, ці з Росії, які все життя пропрацювали в Сумах, здебільшого не телефонують на Росію. Не бажають їх розстроювати, і крім того, ті за поребриком все рівно не розуміють, як це руські можуть бути агресором. Вони - мірниє люді з бронєпоєздом на запасном путі. Скоро по Росії почнуть виловлювати мужиків з мордою, похожою на морду Путіна. Як в тій пісні "Ну, а вашего соседа забирают, негодяя, потому что он на Берию (Путина) похож".
Якщо взяти географію русособак, то вона дуже розкидана. Щоби не було критичної маси в якомусь одному регіоні.
Дві інформації. Ходив сьогодні в центр села по хліб. Крупи порозбирали, а булочки залишилися ще з учора. У нас випікають у вигляді ромашок (як їх називають) - одна посередині і шість навколо. Так сім булочок за раз і купують. Хліб завозять місцевий - з району і з одного села. Білий кирпич нарізаний - 22 гривні (на гривню подорожчало). Ніхто один одному на голову не лізе, в магазині людей практично немає (пару бабок зайшли побалакати, пара мужиків курять надворі). Хліб на полиці стоїть, до обіду можуть розібрати. Одним словом, ніякої паніки. Телефонували з Києва (точніше - я туди). Азербайджанці, що живуть у багатоповерхівці, роздавали сусідам по будинку безкоштовно апельсини, мандарини, лимони (свій товар), хліб можна купити в магазині. Одним словом, усе вказує на те, що українці - зібрані, не панікують, Кавказ допомагає як може.
Из новостей В грузии опозиция требует от власти ввести санкции против рф. Власть отказывается и в грузии начались антиправительственные протесты 2) в еврозоне росийских дальнобойщиков начинают пи...ть. машины жечь . По слухам есть погибшие.