Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну я бы обозначил это иначе. Когда прорыв не удался противника накрывают массировано артой и переходят к осаде. Именно это мы и наблюданм. А в городских условиях это должно выдавить гражданское население из города что позволит применять неконвенциональные средства зачистки , тот же солнцепек например. Сейчас в сторону киева движется клона рф длиной под 60 км . Если ее удасться разгромить раше воевать будет уже нечем . А у такой колоны есть два слабых места - бензовозы и грузовики с боеприпасами .

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Хто сказав, що я поліглот?

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Йой, це ганьба....(
    А я-то гадаю, чого це медведо мовчить? Хоча я і не сподівався на відповідь... а воно он що....
    Ну, що написано пером, не вирубити і сокирою)
    А щоб бути поліглотом, скільки мов треба знати, дві чи більше двох?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

перераховуєте?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

у нас взрывы напротив окон - в жилой застройке в подъезде окна выбило

6. Capitoshechka

Це казав ще покійний Джахар Дудаєв. І про Крим, і про Україну...

7. Capitoshechka

Оце мені сьогодні земляк мій з Краснопілля прислав. У них там кацапа чергового зажмурили.
    І зателефонували родичам (і його матері, зокрема).
    Надіслали фото - де він знаходиться на даний момент...
    АНІ НЄ ВЄРЯТ!!!
    ІМ СКАЗАЛІ ЧТО ЄВО В УКРАІНУ НЄ ПАСИЛАЛІ!

001.jpg
    002.jpg
    І ще дещо.... Сьогодні в Краснопіллі колона кацапів з білими ганчірками поїхали в бік кордону - ДОДОМУ

А це моя з ним переписка
    003.jpg

8. Capitoshechka

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Capitoshechka Вчора Україна відкрила українським користувачам доступ до Вконтактє і Одноглазнікі. Щоб можна було своїм старим контактам, що знаходяться в Росії, присилати благіє вєсті, бо в Росії дійсно не вірять, що в Україні самиє мірниє на Зємлє люді лягають тисячами. Позавчора на Ютьюбі був ролик Свободи (не тягнибоковської), де розповідалось, що одна жінка із обстріляної Бучі (під Києвом) звонила рідній сестрі в Росію, а та не вірить. Посварилися.
    Я вчора віддалено працював зі "своєю" організацією (у мене на обслуговуванні) в Сумах. В Сумах ще до розпаду осіло багато виходців із Росії (україномовних, між іншим). Так от, я запитував, як там, чи телефонують сумчани своїм землякам в Росію, і чи ті вірять, що в Україні війна. Не вірять.

Уявіть собі, жінки, які народилися на Білгородщині, зараз проживають уже більше тридцяти років у Сумах, телефонують своїм сестрам, братам, матерям, а ті не вірять.
    От як Ху№ло за.рало мізки людям.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тримайтесь.
    Заклейте вікна.
    Ми переможемо.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть я стикався, хто сконтактовувався зі знайоомими із Росії, чув "Ничего страшного, вас освободят" . Наші вороги і окупанти діти та пацієнти лікарень? Далі нема про що говорити.

12. medwedo berlogsoni

Це я - "поліглот ЛФ"
    Я чому виступаю за одну мову на форумі, в усякому випадку - в політичних темах? В усякому виадку, на час війни з кацапощелепними.
    Тому що не з"являтимметься всяка нечисть з Росії, як отой, вчорашній підрахуй білоруських танків, якого пані оперативно забанила.
    Ну, і отой наш паря-старожил із Пензи трохи притихне. Менше роботи буде для Пані з лінійкою, і нам не потрібно буде реагувати на всяких там "урожєнцов са Львова". Один такий в перший день, коли його впіймали, сказав, що він "виродок із України", переплутав слова "уродженець" і "виродок" (спільний корінь - "рід", "род").

13. Capitoshechka

Кума моє матері родом з Єкатєрінбурга, а коріння її з наших країв (батько звідси). І вона вже більше 40 років живе в Конотопі. На 2-й день спілкувалася з рідною сестрою "аттуда". Розповіла їй що в нас в місті спалили кацапські БТРи, навіть фото показувала.
    ВИ ФСЬО ВРЬОТІ. ЕТА НІПРАВДА. ЕТАВА НІ МОЖЕТ БИТЬ, ЧТОБИ РАСІЯ НАПАЛА НА УКРАІНУ...

14. medwedo berlogsoni

Невзоров казав на днях, що війна - це солярка і гімно. Скоро ці субстанції приходитимуть в Росію в целофанових мішках, яких передбачлива Росія замовила 45 тисяч, тоді буде "может бить".
    Мені цікаво, яка республіка Педерації першою заявить про вихід із складу Росії? А без цього не обійдеться. Дуже можливо, що скоро почнуть роздавати китайські паспорти на Сході Росії, а потім своїх громадян візьмуть під захист китайці.

15. medwedo berlogsoni

Доповню. Сьогодні з ранку по роботі розмовляв із однією сумчанкою. Запитував, як там реагують родичі її співробітниць, уродженок Росії.
    Вона каже, ці з Росії, які все життя пропрацювали в Сумах, здебільшого не телефонують на Росію. Не бажають їх розстроювати, і крім того, ті за поребриком все рівно не розуміють, як це руські можуть бути агресором. Вони - мірниє люді з бронєпоєздом на запасном путі.

Скоро по Росії почнуть виловлювати мужиків з мордою, похожою на морду Путіна.
    Як в тій пісні "Ну, а вашего соседа забирают, негодяя, потому что он на Берию (Путина) похож".

16. Capitoshechka

А їх і так вже можна брати під захист. Там зараз китайців більше, ніж кацапів

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо взяти географію русособак, то вона дуже розкидана. Щоби не було критичної маси в якомусь одному регіоні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. medwedo berlogsoni

Дві інформації. Ходив сьогодні в центр села по хліб. Крупи порозбирали, а булочки залишилися ще з учора. У нас випікають у вигляді ромашок (як їх називають) - одна посередині і шість навколо. Так сім булочок за раз і купують.
    Хліб завозять місцевий - з району і з одного села. Білий кирпич нарізаний - 22 гривні (на гривню подорожчало). Ніхто один одному на голову не лізе, в магазині людей практично немає (пару бабок зайшли побалакати, пара мужиків курять надворі). Хліб на полиці стоїть, до обіду можуть розібрати. Одним словом, ніякої паніки.

Телефонували з Києва (точніше - я туди). Азербайджанці, що живуть у багатоповерхівці, роздавали сусідам по будинку безкоштовно апельсини, мандарини, лимони (свій товар), хліб можна купити в магазині.

Одним словом, усе вказує на те, що українці - зібрані, не панікують, Кавказ допомагає як може.

19. medwedo berlogsoni

У мене запитання: БТГр - що це таке, і це багато чи мало?

20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Из новостей
    В грузии опозиция требует от власти ввести санкции против рф. Власть отказывается и в грузии начались антиправительственные протесты
    2) в еврозоне росийских дальнобойщиков начинают пи...ть. машины жечь . По слухам есть погибшие.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)