Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Около 3000 кв км . И это пока работают части ударного авангарда. Главные силы в прорыве пока не задействованы .
    Сентябрь обещает быть очень интересным.

• Тупо Тупо x 2
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз майже по всій Україні почався сезон дощів і болота, наступ і військові дії утруднюються.
    Як не парадоксально, останні, десь років 5 восени обіцяли, що зима буде найхолодніша за останніх 100 років, в результаті була досить тепла, тепер вже є прогнози, що зима буде тепла, але дуже ймовірно, що із боойовими діями.
    Є ймовірність, що Україна може стати аналогом Ізраїлю у Європі із вічними ракетними ударами від поганого сусіда.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Пішло дивне ниття про те, що нам дають дозовано зброю... це тому що Захід поставив завдання демілітаризувати весь регіон європейської частини СРСР, знищити промислову базу, скоротити людський потенціал.Тобто за рахунок життів українців та її матеріальної бази прибрати агресивну Росію.
    Насправді мета не знищення Росії, а ЗНИЩЕННЯ її військового потенціалу. Росіян з їх залізом треба перемолоти, а не загнати їх назад за кордон як є.
    А потім після знищення армії РФ та її зброї санкціями довести до такого стану, що вони не зможуть у найближчий термін його відновити, а склади вже будуть порожні.
    Что ж до порятунку українців, то порятунок українців – це справа самих українців. Як це не прикро, але за все доводиться відповідати. У тому числі і за "рожеві окуляри" та "обнімаю жму руку" протягом багатьох років.

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Дуже у стилі салавйова-разбойніка і скалозубої скабєюшки. Про знищення та ліміт українців говорять такі, як Бер-кут, говорив карликовий гомосєк, уркаган Ульянов, тюремне прізвисько чЛєнін.

5. РОСІЙСЬКИЙ ФАШИЗМ

Українці, ніколи!!! більше не вірте тому, хто скаже "росіяни - теж люди".
    View:
    View: https://twitter.com/5channel/status/1569323956364275717?t=3VeLTXT3KVUFbPAZvkfw-g&s=19

6. Silver bullet

господи, дай мені терпіння:facepalm:

7. Особливо за віру у брехню про жму руку, яку розповсюджував кацапський агент Деркач, а зараз ярі зеленінці буля і кацалапий.

Буля, де зараз переховується автор "жму руку"?

8. Rabinovich

Усложняются боевые действия именно в полевых условиях. А в случае прорыва и работы на оперативном поосторе движуха идет вдоль дорог с целью захвата стратегических узлов . Тот кто владеет дорогами - владеет ситуацией. Противнику же по бездорожью полная опа . А так как инициатива именно у всу то можно говорить о том что фронт рф рухнул и вся оборона у нее будет очагового локального типа .это уже не война а побоище .
    Насчет зимы ванговать не буду - просто некомпетентный.
    3) насчет сравнения с израилем . Тут есть сложности. Обстреливать израиль могут только террористические группировки. Госармия себе такое позволить не может

• Тупо Тупо x 2
  9. Rabinovich

От теперь ты меня понимаешь?!!!

• Тупо Тупо x 2
  10. РОСІЙСЬКИЙ ФАШИЗМ

20220912_141501.png

11. Нам невідкладно потрібні ракети середньої дальності.
    НЕ-ВІД-КЛАД-НО!
    Хоча б класу РСД-10 "Піонер-3" 15Ж57...
    Хоча нам доступніші документально і технологічно Р-36М - SS-18 mod 1,2,3 «Satan».

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Цензор.НЕТ

ЗСУ за тиждень боїв у вересні знищили російської техніки на $700 мільйонів

За 6-11 вересня Збройні Сили України знищили ворожої техніки на суму 670 млн доларів, значну частину якої було знищено у ході контрнаступу на Харківщині.

Відповідну оцінку надає український Forbes з огляду на дані, надані Генеральним штабом.

Так, за даними Генштабу, в цей період було знищено 2850 окупантів та 590 одиниць техніки.

Втрати противника становили 86 танків та 158 бойових броньованих машин, 106 артилерійських систем, 159 автомобілів та 46 одиниць іншої техніки.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

13. Lanktocha

Виступав один експерт, сказав про диверсантів навіть після деокупації, але тут є нюанси, треба цих диверсантів підтримувати, а зброю для них у кишені не пронесеш.

ХАМАС підтримувався совком, як противага США.

Переговори, яких вимагає лавруша - поділ окупованого, тоді яка потреба у західному озбдроєнні та "Ленд Лізі"?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

https://nv.ua/ukr/world/geopolitics...nkovu-armiyu-rf-novini-ukrajini-50269595.html

View: https://youtu.be/_nCTgHPzNvc?t=6
    Там же.

Last edited: Sep 13, 2022
  15. Lanktocha

А на що здатна раССєюшка без військового потенціалу? Чи не автоматичний розпад, вже у деяких регіонах зацікавлені у формуванні своїх силових блоків, щоб не було, як у Чечні тільки партизанської війни.

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Як я вас розумію... я так само благаю на ДКР. Там ще більше смраду і всі проти мене(

17. Silver bullet

А як ви туди заходити? Я навіть не маю можливості читати їх. Та ще до війни..

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мене у Львові на вокзалі навчив переселенець. Я йому показав секретну розетку на 220В, а він навчив підключитися через vpn до заблокованих сайтів.
    Просто скачайте на смартфон програму VPN і все буде норм.
    Війну треба вести на території ворога. Так цікавіше, ніж на лф. У нас треба просто ігноруаати , поки не переможемо їх на їхній території. Самі згинуть тутечки.

19. РОСІЙСЬКИЙ ФАШИЗМ

FB_IMG_1663064682160.jpg FB_IMG_1663064688739.jpg FB_IMG_1663064695272.jpg FB_IMG_1663064706230.jpg FB_IMG_1663064711659.jpg

20. Ситуація наступна
    20220913_072701.jpg

а де твій аватар? :)