Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Головне не те, хто отримав перемогу, а хто її привласнив.

2. Звернув увагу на одну важливу деталь: на те як майстерно ЗСУ змушують ворога до акту доброї волі, оточивши його і не даючи йому виходу крім як втікати в терміновому порядку залишаючи позиції.

І я вже таке бачив. В 2014. Під час визволення Слов'янська і Краматорська. Тільки для тварини юри касьянова (де зараз цей лапоть?) та інших тварин подібні дії не були перемогою. Їх завданням (а дехто робив це з власної безпросвітної тупості) було заперечення будь-якої перемоги. Ця худоба розказувала що це зрада, випустили, не зруйнували півміста як дєди, хто ж так воює, дали проїхати в Донецьк, незважаючи на те, що Донецьк на той момент був в глибокій окупації.

І про дачу муженка ця худоба казки придумувала.
    І склади військові в Балаклії підривав президент.
    І віртуальна корупція, а не війна в худоби головною темою була.
    І "путін нападе" таким смішним було.

До чого я? - до того що ця худоба присипляла загрози. Обрала кероване закомплексоване теля, яке три роки знищувало армію і військових.

І тепер ми за це платимо: смертями, катуваннями, зрадами, окупацією і життями Героїв, які мусять визволяти без бою здані міста.
    https://m.facebook.com/story.php?st...bCTETswNPE4THwbzZPVLQqCufl&id=100011308905714

3. Освіжимо трохи зеленінцям пам'ять

20220909_064938.jpg

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, давай джерело. Краще відосик, бо заява серйозна.

5. РБК Україна

6. Gyppsy

Міську-поц, ти знову брешеш.
    Відчуй різницю:

"Глава офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що Володимир Путін або примусить Україну капітулювати, або спалить все дотла. Він підкреслив, що третього варіанту в Москві не розглядають."

Про "піде на уклін" придумали брехуни, скоріш за все пєсєта.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. https://www.google.com/url?sa=t&sou...r4kDegQIGBAE&usg=AOvVaw1G7WBo4xAMj3c30iuflZ9o

8. Парахаботи, закройтє рти і нє крітікуйтє Зєлєнскава!
    А то нам очєнь сложна пєрєживать то, что ми самі вибралі етого ідіота...А ви каждий раз напамінаєтє і напамінаєтє!

• Баян Баян x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

10. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn Хомчине, Ви би посоромилися. Ви - військова людина, як я розумію, даєте як істину в останній інстанції якоїсь тіточки Олі (я так розумію, жіночки без військової освіти), яка щось там розповідає про Чонгар, а Ви цьому вірите.

У Вас є надійне джерело, що саме казав Єрмак?
    Там, між іншим "невеличка розбіжність". Ви наводите слова "третього варіанту немає", а Джипсі - "третього варіанту в Москві не розглядають"
    Відчуваєте різницю?

Чому Порошенка дивиться лише кілька тисяч українців, в той час як навіть, скажімо, Стерненка, більш як півтори сотні тисяч?

View: https://www.youtube.com/watch?v=jetWIiYE8JY

Чи не здається Вам, що думка Порошенка мало кого цікавить?
    Ви особисто підписані на Порошенка? Чи Вам думка якоїсь пані Олі важливіша?

11. Декілька дописувачів та джерел стверджують, що зважаючи на впевнене просування ЗСУ, ця операція для ОПУ - дещо неочікувана

12. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn Хомчине, давайте поміркуємо, тільки серйозно.
    От Вам випало битися з двома, які разом завідомо сильніші Вас. Що б Ви намагалися зробити?
    Ті два - дуболоми, які впевнені, що удвох Вас відметєлять за милу душу.

13. medwedo berlogsoni

цікавий ролик, в якому наглядно розжовано, що відбувалося на Харківщині цього тижня.
    Раджу всім подивитися.

View: https://youtu.be/J4Fo3xtkDCQ

• Подобається Подобається x 1
  14. Українська армія звільнила за 2 дні 1000 кв.км від рсні.
    Окупанти попадають в оточення, гинуть, здаються, тікають.
    У відповідь, російська армія нанесла удари по дитячому садку, школі і будинкам у Харкові. Є вбиті та поранені серед них діти.
    Розумієте ступінь їх здичавілості. Замість того щоб рятувати свої війська, всіми можливими засобами, командування забило на них х.й і далі обстрілює українські цивільні міста.
    Інших цілей, крім знищення мирного населення, Кремль в Україні немає.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та що ж ви так обломали бота? А така гарна маніпуляція була!
    І отож все у них таке: Мих брехун і не одпирається, хоч заходить не часто. А Хомчин-ворог, злісний брехун-маніпулятор, агресивний ботяра, за яким буцигарня плаче по законам військового часу.
    Скільки він на українського головнокомандувача набрехав і просто гівна вилив, скільки на форумі підбурював проти президента, скільки наклепницьків репостів виклав в інтернеті, що йому в Ольгіно повинні не тільки платити, а і медаль дати.
    А потім прикопати..
    Маю надію, що отримає все без винятку.

16. medwedo berlogsoni

То не я, то @Gyppsy . Він тикнув @Mykhaylo Khomchyn мордою в брехливе лайно, а я лише зафіксував ту процедуру своїм коментарем.
    До речі, Хомчин так і не відповів на моє просте запитання, як би він бився з двома дуболомами.
    А відповідь, між іншим, класична - розділяй і володарюй.
    Саме так і вчинило, на мою думку, українське командування. Воно заманило одного дуболома під Херсон, а другому дуболому валяє під Харковом.
    Я, звичайно, не знаю реальної ситуації, але міркую собі, що якщо припустити, що заманювання одного дуболома в Херсон було стратегічним задумом із серії "розділяй" (бо якби Росія бачила, що Херсон неприступний, вона могла б направити того дуболома не під Херсон, а під Харків, а Харків два дуболоми уже могли б окупувати), тоді зрозуміло, що цей задум вдався.
    Один, хто б"ється проти кількох, намагається бити по одному. От саме це і відбувається.
    Поки два чи більше десятків тисяч сидять в Херсоні і не рипаються, Україна б"є морду тим, хто в Харківській області.
    Ще один цікавий ролик. Можна дивитися весь (я подивився), але виставляю в найбільш цікавому місці.

View: https://youtu.be/-TTlbcV7hGk?t=541

17. Gyppsy

ЯК ВИГЛЯДАЄ ДЕМІЛІТАРИЗАЦІЯ РОСІЇ У ТВЕРДІЙ ВАЛЮТІ

Усього за три дні війни окупанти пустили на вітер близько 157,5 мільйонів доларів США.

І йдеться лише про засоби повітряного нападу: крилаті ракети, літаки та гелікоптери, знищені підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил, ППО Сухопутних військ та ДШВ протягом 5 –7 вересня.

Одні з найдорожчих і найтехнологічніших ракет на озброєнні рф – це, безумовно, крилата ракета Х-101.

Так от, шість Х-101 противник випустив по Україні 5 вересня (п’ять із них збито ППО Повітряних Сил). Орієнтовна вартість Х-101 – 13 мільйонів доларів за одиницю. 13 х 6 = 78 млн. доларів.

Крім того:
    дві керовані авіаційні ракети Х-59 – 600 тис. (300 тис. доларів за одиницю);

два ударних вертольоти Ка-52 на 32, 4 млн. доларів (16,2 млн. доларів за од.) та ударний вертоліт Мі-24 (12,5 млн. доларів за од.);

воїнами ДШВ знищено три штурмовика Су-25 на суму 33 млн. доларів (11 млн. доларів за од.);

десять безпілотників оперативно-тактичного рівня типу “Орлан-10” – 1 млн. доларів (100 тис. доларів за од.).

Отже, за орієнтовними підрахунками лише у небі за три доби війни, втрати російської армії склали: 157 500 000 доларів США!

@AFUStratCom - найактуальніші і найсвіжіші новини

18. Причиною Третьої світової війни стало бажання одного єврея повернути собі свій банк.

• Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)