Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Мне. Все равно что он пишет. Он идиот и подонок. Озлобленное русское быдло.
    И я ему оценку ставлю именно за это .
    За морально этические качества.

2. Війна на Балканах завершилася не розпочавшись.
    На Тайвані теж не починалася.

Повертаємося в Україну, у нас все без змін, б’ємо кацапів далі.

Кремль ні на що не здатен, просто велика орда.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, що Ви також озлоблені на нього. Уявіть собі, що свіжа людина заходить на цей форум, читає пост Майора.
    Павлов.JPG
    Шукає в мережі, чи дійсно Павлов таке писав. Виявляється, є таке, є такі слова, є така цитата.
    Павлов, Иван Петрович — Википедия

Потім ця свіжа людина дивиться, хто поставив "тупо". Виявляється, поставив Рабінович. Логічно припустити, що Рабінович поставив "тупо" висловлюванню Академіка Павлова.
    Погодьтеся, виглядає досить дивно. Яка думка у цієї людини складеться про євреїв?

В той же час Ви порушуєте одно із правил форума
    Мені просто цікаво: Ви підписалися на Майора, щоб, бува, не прогавити його пост і якомога скоріше поставити під новим постом "тупо"?
    Чи не простіше було відправити Майора в ігнор, як Ви це радите іншим?
    Коли Ви говорите про гімно і палички, моя бурхлива уява малює мені Рабіновича, який ходить слідком за Майором і з нетерпінням жде, коли Майор спустить штани, щоб сходити "по-большому", і відразу встромити туди табличку "тупо".

Останнє редагування: 1 сер 2022
  4. medwedo berlogsoni

Якщо Ви до мене звертаєтеся "кацап", то я не поставив жодного знаку оклику в процитованому Вами моєму посту.
    По-друге, з чого Ви взяли, що я - кацап? Вам провокатор Гудман (гамнюк, який почав свою пристутність з того, що почав тролити українців, взявши в якості аватара символ України) сказав?
    По-третє, може, я єврей?
    Адже спеціаліст по мізках, академік Павлов, сказав
    Моя мізкова система - розвинута, бо я вивчив кілька іноземних мов, що більш властиво євреям. Їх, євреїв, між іншим, ненавидять через те, що на думку антисемітів, у них більше здібностей до наук. Зокрема, я знаю німецьку на такому рівні, що займався технічними перекладами з німецької, перечитав усього Ремарка в оригіналі і ще багато книг на німецькій, а ідиш - мова, надзвичайно близька до німецької, і мені навчитися розмовляти на ідиші - справа кількох тижнів.
    Крім того, я часто посилаюся на єврея Шендеровича, а в мовних темах розсипався компліментами на адресу єврея з Канади поліглота Стіва Кауфманна та єврея з США Стівена Крашена, предки якого, між іншим, майже мої земляки - з Ладижинки недалеко від Умані.

Так що надалі називайте мене не кацапом, а маланцем.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чому тоді порохоботи так смердять при будь-якій неудачі тепер і воліють мовчати про це?
    Раз диверсії, завдання влади їх не допускати та притягувати до відповідальності причетних.

7. Gyppsy

8. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Запад отложил план запрета на страхование судов с российской нефтью, пишет Financial Times.

ЕС и Великобритания еще в начале июня условились совместно запретить компаниям страховать суда с российской нефтью.

Но Лондон, где находится крупнейший рынок страхования Lloyd's of London, пока запретил страховать только суда, которые идут в Британию.

"Участие Великобритании имеет решающее значение для эффективности любого такого запрета, поскольку Лондон находится в центре индустрии морского страхования", - пишет газета.

В Вашингтоне заявили, что США и Великобритания все еще планируют запретить морские перевозки, включая страхование, когда запрет ЕС вступит в полную силу в декабре.

Но сначала они хотят установить потолок цен на нефть.

Но пока неизвестна позиция по "потолку" Китая, Индии и других крупных покупателей российской нефти, без которых этот план неосуществим.

В общем, всё только в будущем и при условии установления потолка цен, который признают Китай и Индия.:yahoo:А они, разумеется, от этого откажутся.:))):))):dance3:

9. Sharfshtein

Да уже украинские аналитики сделали очевидный анализ. После того, как Китай унизил США, запретив их третьему лицу в государстве посещать Тайвань, то США нужно было сделать информационный вброс, чтобы отвлечь мировое сообщество от своего морального поражения на Тайване.:hi:

10. Sharfshtein

Их раздражает вежливость. Больше всего здесь ругают меня и вас. А мы с вами самые вежливые люди на форуме.:good:

11. Sharfshtein

При таком количестве погибших кладбища России должны быть вдоль и поперек в свежих могилах. Это было бы просто невозможно скрыть, потому что любым родителям до лампочки пропаганда властей, когда их сын погиб. Но этот очевидный факт непостижим для жертв украинской пропаганды.:facepalm:

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У смердючого жидка комплекс неповноцінності.Воно на повному серйозі вважає, що його "оцінки" мають хоч якесь значення.Нехай вважає.))

• Тупо Тупо x 1
  13. Папір все стерпить.
    А запах, запах куди діти?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А скільки рашиських військових ховають офіційно?
    Клеймо "Пропал безвести".
    І

Як війну в Афганістані, переломила американська зброя, совок втратив переваги в повітрі, "Стінгери" підбили немало вертольотів, хоч були погрози, що за місяць малою кров'ю совок справиться, не справився і за 9 років.
    У рашистів був план блокада Києва, скорий переможний парад на Хрещатику, не вийшло - битва за Донбас - всього не добились, залишається втримати Херсонську область.

15. Sharfshtein

В июне экспорт из Италии в Турцию возрос на 87% в годовом выражении. Это уникальный случай за всю историю торговли с Турцией.

Итальянская газета Corriere della sera пришла к выводу, что это связано с операциями по обходу антироссийских санкций.

В июне сумма экспорта из Италии в Турцию составила €1,4 млрд, что на €500 млн больше, чем, например, в феврале.

"Этот бум тем более удивителен, что за последний год турецкая лира почти вдвое обесценилась по отношению к евро, что сделало импорт из Италии намного более дорогим для местного бизнеса", - говорится в материале.

Но и турецкий экспорта в РФ с февраля по июнь также резко увеличился, примерно на $400 млн в месяц .

"Потоки товаров и услуг из Турции в Россию никогда не были такими сильными, как никогда не были такими сильными потоки из Италии в саму Турцию", - пишет газета.

Санкции работают!!! Экономика России в развалинах!!! :))):))):haha:

16. Sharfshtein

Российские СМИ выложили видео с Сергеем Волынским - командиром морпехов с Азовстали. Спрашивали о ситуации с гибелью украинских военнопленных в Еленовке.

На прямой вопрос кто виноват Волынский отвечать не стал, сказав, что это для него пока вопрос.

View: https://m.youtube.com/watch?v=ksoFyK4kkNk

Вот и развеялся очередной миф лживой украинской пропаганды о ненависти российских военных к украинским. Любой военный сейчас за 30 секунд заставит этого волынского на камеру признаться в том, что он мать Тереза и Мартин Лютер Кинг одновременно и назвать Зеленского чукчей с Аляски. Однако ему спокойно разрешают не отвечать на вопрос об ударе по колонии. Покажите мне российского военного в плену, которому украинцы разрешают не отвечать на вопрос о том, кто нанёс удар по Виннице.

17. Мабуть, усі прочитали вчора пости Маргарити Симоньян із обґрунтуванням, чому московитам потрібно було вбити Вадатурського. І всі знову відзначили для себе, наскільки рашистські пропагандони не соромляться вже своєї втрати людської подоби. Та мало хто (судячи з обговорення) звернув увагу на саму аргументацію, чому саме 70-річний український бізнесмен мав бути знищений. Головна причина - підтримував Порошенка.
    Розумієте, що коїться? Президент Бубочка вже навіть і військом українським головнокомандує, і Путіна по всьому світу поносить, і для західного суспільства став мало не символом українського спротиву, а московити продовжують вважати Порошенка головним «нацистом» (читай: українським патріотом) і ворогом.
    Бо цих відосіками не надуриш

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Підтримував, бо вони родичі. Вадатурський - Вадінтурський.
    Для Вас висловлювання Маргоші Сімоньян - істина в останній інстанції?
    Ви з розділовими знаками вже розібралися? Можете відрізнити знак запитання від знаку оклику?
    Якщо знищувати "всіх росіян як тарганів", то що робити із отими онуками Порошенка? - Дружина Порошенка - кацапка, значить їх син - наполовину кацап. І цей наполовину кацап одружився на чистокровній кацапці із Пітера, тобто, онук Порошенка - кацап на три чверті.
    Із Ваших закликів випливає, що таких потрібно знищувати? Чи я щось пропустив?
    Не викручуйтеся - ріжте правду-матку.

Останнє редагування: 1 сер 2022
  19. Gyppsy

Аронець Live
    В Україну прибули ще 4 американські HIMARS та ймовірно 3 німецькі аналоги MARSи!

Русні пизда!

20. Gyppsy

Служба безпеки України

Окупанти визнають силу української армії і захоплюються її безстрашністю

Наші воїни «кладуть» ворога «цілими батальйонами» і роблять це на «раз-два». Тож ворог деморалізований і здатен наступати тільки ціною шалених втрат.

Про це свідчить нова телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

«Украинская армия – это самая сильная армия во всем мире… Они даже россиян не боятся, с*ка, никого…. Это так и есть, реально…» – розповідає матері мобілізований у лави рашистів житель тимчасово окупованого Донецька.

На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, просто запитує: «Ты потери вообще видела какие?.. Вам правду не говорят… вам сказки рассказывают».

Мовляв, росіяни, якщо і просуваються, то за рахунок величезних втрат: «А даже если продвигается наша (армія – прим.), это очень с большими потерями. Ху*рят на раз-два, я тебе говорю. У нас полк там въе*али. Батальоны ложатся...»

Так, українські захисники добре знають свою роботу і методично змітають з нашої землі «другу армію в світі».

➡️ bit.ly/3zOeafM

а де твій аватар? :)