Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Наразі за допомогою фото або відео підтверджено, що з 24 лютого рф втратила 903 танки. При цьому Україна втратила 232 одиниці танків.

Гарна пропорція, але треба прагнути, щоб вона була 10 до одного.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Має бути нейтралітет. Хоч ніякого нейтралітету у ведучих на рашиських шабашах, як і на порошенківських каналах немає.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то всьо... Будьмо реалістами.

Адмін робить так, як він собі хоче. Він на форумі господар, бо його посада не виборна і його ніхто не призначає.
    На Вашу думку якщо він і помиляється, то це Ваша приватна справа.

Це я кажу не тільки за @MARTINI , а за будь-якого адміна, котрий сам створив свій ресурс.

А у нас, юзерів, є вибір ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Тепер рашисти розкидали "лєпєсткі" (протипіхотна міна ПФМ-1) вже у центрі Донецька

Вони хочуть ще більше постраждалих серед цивільного населення.

Це значить, що примусова мобілізація йде погано.

5. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Прошу максимально распространить. ВСУ активно минируют Донецк противопехотными минами дистанционно. Наша ПВО отрабатывает, но даже со сбитых ракет мины могут упасть на землю и уцелеть. Прошу всех жителей НЕ выпускать детей гулять из дому и самим соблюдать максимальную бдительность при перемещении по городу пока сапёры МЧС и других силовых ведомств не обследуют город.

Ни одно СМИ Украины об этом не сообщает.:negative: И после этого вы ещё рассказываете про какой-то фашизм. Владимир Владимирович, калибруй.:superman2:

6. Sharfshtein

Читаем внимательно надпись под фотографией второй новости. Для слабовидящих жертв украинской пропаганды напишу:

Обломки боеприпаса HIMARS. Архивное фото

Т.е. автор новости прямо указывает, он поставил не оригинальные фотографии, а архивные, т.е. взятые из другого места.
    Лживая украинская пропаганда рассчитана на идиотов, которые не знают значения слов "взято из архива".

7. Sharfshtein

Потому что у меня правда в словах, а у вас брехня на брехне и брехнёй погоняет.:hi:Вы просто жертвы лживой украинской пропаганды и не желаете думать, когда вам нагло врут в лицо.

8. IMG_20220730_081009_754.jpg IMG_20220730_081004_499.jpg

Купіть кацапу окуляри.
    Воно кацапської не розуміє

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, на "ресурсі адміна" має бути не правда, підтверджена фактами, а те, що подобається адміну? Навіть якщо адміну подобається чийсь тролінг чи інше гімно? От тут сидить уральське гімно і тролить, відверто тролить, танцює над трупами, чіпляється до слів (як у випадку зі словом "архівний"), але якщо адімна все те гімно влаштовує, влаштовує тролінг з боку ворога, то все "пучком"? "Хуйня война - главноє маньоври"? Ну-ну. "Дєньгі нє пахнут"...
    У Вас, між іншим, вишуканий підхід поябеднічати. Я пишу про гамнюків-модераторів, а Ви весь час, цитуючи мій пост з даного приводу, вставляєте нік адміністратора. Щоб він звернув увагу. Похвалив Вас і не вигнав з ресурсу.
    Уже @VasMT , захисник Укараїни, припинив спілкування на "ресурсі адміна", зате уральське гімно "благоухає"

Останнє редагування: 31 лип 2022
    • Подобається Подобається x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Якщо ресурс підтримує під час війни росіянське гівно, то цей ресурс повинен бути закритий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

Довбойоб, який, в біса, "нейтралітет" під час війни?Усе, що йде на допомогу ворогу, повинно безжалісно вичищатися.

• Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так ви ж самі весь час годуєте цього пришелепкуватого кацапа :)))

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не про Україну йшла мова, що стосується війни, навіть, до недавна ватні журналісти обстоюють інтереси держави.
    Який дєдовоєватєль, колись і тепер

14. MayorMayor

"Ви"- це хто?Ракоцапська купка лайна у мене в ігнорі.

• Тупо Тупо x 1
  15. Sharfshtein

Ога, ога. Я вам крупными буквами красным цветом написал - архивное фото. Жертва лживой украинской пропаганды знает, что такое архив?;)

16. Sharfshtein

Цепляться к словам это обсуждать на какой секунде красного света проехал нарушитель вместо последствий этого нарушения. А предоставлять объективные доказательства проезда на зелёный свет это конструктивный диалог. Вам есть что возразить по поводу использования архивных фотографий? Если нет, то не становитесь жертвой лживой украинской пропаганды и честно признайте - архивное, значит не с места событий.

17. medwedo berlogsoni

Та то він Вас тролить. Нема чим зайнятися чоловіку.
    Я Вам по секрету скажу, що він у одній темі всі пости порахував, а також порахував мої пости. А потім зайнявся арифметикою, який відсоток моїх постів до всіх постів. Я не перевіряв, може, він і вірно порахував.
    Є такі коти, які знаходять собі заняття, коли нічим зайнятися.

18. medwedo berlogsoni

У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

Логіка проста. Якщо український дрон зміг скинути вибухівку на штаб ВМФ Росії у Севастополі, значить ППО Росії мишей не ловить. Проворонила, одним словом. Отже, може проворонити і дрон, чи зграйку дронів, які полетять до кримського мосту.

Або ж доблесні російські війська самі скинули вибухівку на площу перед штабом, щоб дати привід не проводити парад, бо стидно признатися, що уже почив у бозі флагман ЧФ крейсер "Москва".

Це як наче б урочисто вийшов військовий духовий оркестр у складі одного баса, одного альта і однієї тарілки литавр (замість другої - кришка від виварки).

19. IMG_20220730_081009_754.jpg

Я все таки пропоную купити кацапу окуляри, щоб не вкрав якоїсь бабусі.
    Пралка то фігня. Без пралки бабця проживе, а окуляри старшій людині потрібні.

Воно, блд, читати не вміє і галюцинації у нього. Де воно побачили слово архів на цій передруківці?
    Купить йому окуляри. Га.

20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Я просто напоминаю что этот форум частная собственость . И вы пришли , грубо говоря , в чужой монастырь. Если вам не нравится его устав вы можете поити в другой монастырь где правилабудут больше вам соответствовать.
    Во вторых проблема не в админе а в лично вас. Кто заставляет вас читат то что пишет этот говнюк?
    Вы для чего сюда пришли ? Прогнуть в ехпод себя или общаться с интересными людьми? Если второе то общайтесь кто вам мешает. Отправьте в игнор всех неинтересных.
    Но вы предпочитаете подсматривать в замочную скважину и ковыряться палочкой в говне , обвиняя в этом администрацию .
    Совок давно кончился , устраиваться комфортно придется самим . Дяди , который за вас все сделает , больше нет

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)