У Білгороді 5 тис. контрактників влаштували бунт та відмовилися їхати воювати з Україною. Ексклюзив У російському Білгороді, схоже, почали щось підозрювати. Як стало відомо OBOZREVATEL, у Білгородській області, яка межує з Харківською, Луганською, Сумською областями, відбувся справжній бунт серед військовослужбовців РФ. Близько 5 тисяч контрактників, яких поспіхом збирали для відправлення в Україну, відмовилися їхати воювати за Путіна на території нашої держави. Формально свою відмову від участі в бойових діях в Україні контрактники, що збунтувалися, аргументують тим, що це не передбачено в їхніх контрактах. При цьому, за даними наших джерел, реальна причина, яка змушує російських військових ризикувати здобути кримінальне переслідування з боку влади, полягає в страху. Службовці окупаційної армії реально шоковані професіоналізмом Збройних сил України і тими величезними втратами у техніці та живій силі, які українські воїни вже завдали ЗС РФ та іншим силовим підрозділам, яких Росія відправила до України.
З Грузії (вже перетнули український кордон) прямує на допомогу Україні грузинський отряд добровольців, там товариш мого сина. Ще чула про французьких легіонерів. Це дуже професійні воїни, в числі їх українці з діаспори. Так з любої країни, хоч їхня регулярна армія і не може воювати, а легіонери можуть. Земля горітиме під кацапами на території України. Путін капут!
Ви хотіли сказати - не має права згідно із законами відповідної країни? Модальні дієслова слов"янських мов бідніші, ніж у романо-германських мовах. Не може - не здатний. Не може - не має права, не має дозволу. У німецькій мові: іх кан ніхт - я не можу, я не вмію. іх дарф ніхт - я не можу, мені не дозволяється. Я через цього паразита Путіна зовсім іноземні мови закинув.
Ведмедо, я помилилась, чи то вже голова погано робить - це був Соловйов! Він там довго і нудно нив про те, що б він думав на місці обивателя (але перерахував всі свої атрибути щасливого життя багатої людини) . Но далі говорить про те, що ось прийшов час, коли во ім'я вищої мети людина повинна гребувати своїм комфортом і т.д. Мати божа, оце так "вища мета" у людей, що мають освіту! Та вони гірші за людоїдів в білих підштанниках, як вони називали моджахетів.
Дуже це нагадує партнерство Гітлера і Мусоліні, бувала італійська підмога, до якої мусіла долучитись, хоч сотня німців, так і тут, якщо вірити деяким експертам, 15 - 20 тис. боєздатних білооруських військових - крапля в морі. Є поправки, як кажуть "Історію пишуть переможці", Гітлер сам був "с прожидью", не думаю, що проблема всі євреї, скоріше польські та радянські євреї, з якими не хотів ділити владу і гроші у завойованій Європі.
Сейчас слушала перехваченный тел. разговор выжившего кадыровца о потерях на только одном направлении - Харьковском. Говорит, что украинцев 8 лет готовили, говорит, что в батальоне Азов воюют и негры (это, правда, смешно). Ну вот вам "русские за ценой не постоят". И поскольку русским это вбили в подсознание, маршал Жуков у них великий герой. Который бросал день ото дня полки в Ржевско-Сычевской операции без всякой надежды на успех. Который бросал на штурм Зееловских высот тысячи смертников, хотя умирающего гада можно было уже взять измором. Писатель -фронтовик Астафьев назвал Жукова "браконьером русского народа". Но разве плешивый не наследник Жукова? Наследник, но еще более мерзкий и подлый.
Статью вывесить поспешили- 26.02.22. Потом убрали, но гугл все помнит. Рекомендую, прямо очень рекомендую. Уже победу (или по нам поминки?) отпраздновали 26го. Наступление России и нового мира
Салвйофф-разбойнік і його товариш по нещастю рашиська гнида Міхеєв. За їхньою ж логікою, а для чого світові, як казала Новодворська "раковая опухоль"?