Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

У Білгороді 5 тис. контрактників влаштували бунт та відмовилися їхати воювати з Україною. Ексклюзив

У російському Білгороді, схоже, почали щось підозрювати.

Як стало відомо OBOZREVATEL, у Білгородській області, яка межує з Харківською, Луганською, Сумською областями, відбувся справжній бунт серед військовослужбовців РФ. Близько 5 тисяч контрактників, яких поспіхом збирали для відправлення в Україну, відмовилися їхати воювати за Путіна на території нашої держави.

Формально свою відмову від участі в бойових діях в Україні контрактники, що збунтувалися, аргументують тим, що це не передбачено в їхніх контрактах.

При цьому, за даними наших джерел, реальна причина, яка змушує російських військових ризикувати здобути кримінальне переслідування з боку влади, полягає в страху. Службовці окупаційної армії реально шоковані професіоналізмом Збройних сил України і тими величезними втратами у техніці та живій силі, які українські воїни вже завдали ЗС РФ та іншим силовим підрозділам, яких Росія відправила до України.

• Подобається Подобається x 3
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Яке неподобство! :))):cools: Це у мене по боках основної інформації від Укр.нет така реклама.
    Путину.jpg

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

З Грузії (вже перетнули український кордон) прямує на допомогу Україні грузинський отряд добровольців, там товариш мого сина. Ще чула про французьких легіонерів. Це дуже професійні воїни, в числі їх українці з діаспори.
    Так з любої країни, хоч їхня регулярна армія і не може воювати, а легіонери можуть.
    Земля горітиме під кацапами на території України. Путін капут!

4. medwedo berlogsoni

Ви хотіли сказати - не має права згідно із законами відповідної країни?

Модальні дієслова слов"янських мов бідніші, ніж у романо-германських мовах.
    Не може - не здатний.
    Не може - не має права, не має дозволу.
    У німецькій мові:
    іх кан ніхт - я не можу, я не вмію.
    іх дарф ніхт - я не можу, мені не дозволяється.

Я через цього паразита Путіна зовсім іноземні мови закинув.

5. Silver bullet

Ну десь так. Ще їм раша об'явить війну. Легіонери - інша справа.

6. Silver bullet

я якби не форум та деякі добрі новини, погані для Путіна, з'їхала б з розуму.

7. Gyppsy

@Silver bullet, хочу спитатися - ваші внуки в безпеці?

8. Silver bullet

Ведмедо, я помилилась, чи то вже голова погано робить - це був Соловйов! Він там довго і нудно нив про те, що б він думав на місці обивателя (але перерахував всі свої атрибути щасливого життя багатої людини) . Но далі говорить про те, що ось прийшов час, коли во ім'я вищої мети людина повинна гребувати своїм комфортом і т.д. Мати божа, оце так "вища мета" у людей, що мають освіту! :facepalm:
    Та вони гірші за людоїдів в білих підштанниках, як вони називали моджахетів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Silver bullet

ні

10. Gyppsy

:sad:

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дуже це нагадує партнерство Гітлера і Мусоліні, бувала італійська підмога, до якої мусіла долучитись, хоч сотня німців, так і тут, якщо вірити деяким експертам, 15 - 20 тис. боєздатних білооруських військових - крапля в морі.
    Є поправки, як кажуть "Історію пишуть переможці", Гітлер сам був "с прожидью", не думаю, що проблема всі євреї, скоріше польські та радянські євреї, з якими не хотів ділити владу і гроші у завойованій Європі.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Российские оккупанты уничтожили легендарный Ан-225 Мрия

Ублюдки російські...

13. Silver bullet

Сейчас слушала перехваченный тел. разговор выжившего кадыровца о потерях на только одном направлении - Харьковском. Говорит, что украинцев 8 лет готовили, говорит, что в батальоне Азов воюют и негры (это, правда, смешно).
    Ну вот вам "русские за ценой не постоят".
    И поскольку русским это вбили в подсознание, маршал Жуков у них великий герой. Который бросал день ото дня полки в Ржевско-Сычевской операции без всякой надежды на успех. Который бросал на штурм Зееловских высот тысячи смертников, хотя умирающего гада можно было уже взять измором.
    Писатель -фронтовик Астафьев назвал Жукова "браконьером русского народа".

Но разве плешивый не наследник Жукова? Наследник, но еще более мерзкий и подлый.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Silver bullet

А вот камент

• Подобається Подобається x 2
  15. Silver bullet

Статью вывесить поспешили- 26.02.22. Потом убрали, но гугл все помнит. Рекомендую, прямо очень рекомендую. Уже победу (или по нам поминки?) отпраздновали 26го.
    Наступление России и нового мира

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

За 15 днів все має скінчитися. Аккурат на 8 березня.
    Буде нове свято))

17. medwedo berlogsoni

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Gyppsy

ОБС

19. Gyppsy

• Подобається Подобається x 1
  20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Салвйофф-разбойнік і його товариш по нещастю рашиська гнида Міхеєв. За їхньою ж логікою, а для чого світові, як казала Новодворська "раковая опухоль"?

а де твій аватар? :)