Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Служба безпеки України

Росіяни ніяк не можуть змиритися з тим, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом

Така реальність різко контрастує з псевдопереможними картинками армії рф, які їм показують по телевізору.

Про це свідчить нова телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ.

«Ну, это по телевизору вам так расписывают в красках. На самом деле тут совсем все по-другому. По телевизору такого не покажут и не скажут правду никогда. Мы проигрываем…» – розповідає окупант своїм родичам у Підмосков’ї.

Він визнає, що у їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів рф дуже низький: «По два дня обучили и все, отправили на передок. А они не могут попасть вообще, просто не могут».

При цьому російська артилерія «настолько кривая, что там можно в километрах измерять промахи».

Тим часом мотивація українських захисників не змінилася, а якість озброєння тільки зростає.

Наближаємо перемогу України з кожним днем!

➡️ bit.ly/3yQNIQV

2. Gyppsy

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

5. IMG_20220720_103021_029.jpg
    #ЯкеКончене!:
    «Лада Гранта в каждый дом». Путин раскрыл истинную цель спецоперации.

Мы из ОПы:
    На росії батьки загиблого в Україні орка купили «Жигулі» на компенсацію за його смерть.
    ЗСУ – головний рушій конвеєра АвтоВАЗа.

Эволюция российских ценностей:
    2021 Спасибо деду за победу
    2022 Спасибо сыну за машину

Хроника деградации:
    Мне кажется порою, что солдаты,
    С кровавых не пришедшие полей,
    Не в землю эту полегли когда-то,
    А превратились в белых «Жигулей».

Начиная войну, Путин ошибся в украинцах, но не ошибся в россиянах.

Гуго Карлович:
    Малоизвестный факт: Между ЛНР и ДНР нет не только дипломатических отношений и обмена посольствами, но до сих пор республики не признали друг друга.

Belaruka1917:
    Я лишь хочу напомнить, что свой путь на виселицу Саддам Хусейн начал с блестящей спецоперации по возвращению Кувейта в родную гавань.

Очередной выпуск проекта "Яке кончене!" уже на моём канале на Ютьюбе.
    View: https://youtu.be/hbeBrth0QLA

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Отвєрстіє на Антонівському мосту під Херсоном. Путінським генералам також потрібно свердлити отвєрстія на кітелях. Починати спереду і закінчувати в лопатці. А самому путіну - з правої вилиці аж через ліву. До цього йде.[​IMG]

Цікаво подивитися Івана Яковину. Там розповідається про "отвєрстія" і не тільки.

View: https://youtu.be/gfIXgjaABgA

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Gyppsy

Яковина цікаво і своєрідно розказує.
    Я його слухаю на радіо НВ.

8. MayorMayor

Ще з цікавого.ЗСУ знищили новітню РЛС.На відстані більше 100 км від лінії фронту.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Я здебільшого слухаю його канал в ЮТьюбі. Він здебільшого лише говорить, але в цьому відео показав цікаві скріни. Там у якогось херсонця заграло очко, бо він отримав російський паспорт. А події набувають досить неприємного для цього колаборанта розвитку.
    І от - розповідь про Солов"їто-дерміто

View: https://youtu.be/dVfP7t4yZcU

10. ashim

ashim Well-Known Member

До речі, а де рашист? Я вже на іншому форумі розраклемував його як взірець нероботи модера.:good:

11. MayorMayor

Тут річ взагалі про те, що адміністрація форуму поклала на ресурс.А модери теж обіч не залишилися.

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Була небезпідставна версія, як зміняться обставини і буде формуватися антипутінський рух серед діячів культури та серед журналістів, дуже йиовірно, що його очолиить салавйофф-разбойнік.

13. Gyppsy

Шо за інший форум?

14. medwedo berlogsoni

Рашист в апуї від подій останніх днів. Але, я думаю, він з"явиться днів через три, щоб сказати щось про Сіверськ. Він ще хотів, щоб я його вангування заскрінив. Нєхєр мені дєлать. І гамнюк Гудман десь зник. Можливо, в Скадовську відпочиває. Там мінула ніч була дуже тепла.
    Скадовськ - Вибух | Коментарі Україна (comments.ua)

С нєба звьоздачка упала прямо Гудману в штани.

15. medwedo berlogsoni

У рашистів є непоганий варіант. Домовитися з ЗСУ, щоб їм дали можливість вийти з правобережного Херсона пішки по Антонівському мосту (взамін на українських полонених), залишивши там важке залізо, або місток доб"ють остаточно, а потім - і особовий склад разом із важким залізом.

На місці Шойги я б спочатку повісив тих розвідників, які не змогли вивідати, що чотирьох хаймерсів (химер) досить, щоб поміняти хід війни корінним чином (ці хімєри можуть на спор попасти з тридцяти кілометрів у ліве колесо задньої полуосі камаза). Спочатку повісти розвідників, які лише змогли розвідати, де в Америці дешевші ляді, а потім - і самому.

16. Gyppsy

Хочете бути На місці Шойги? :)))

17. ashim

ashim Well-Known Member

Дніпровський. Як на мене, один з кращих в Україні.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

это на котором закрыта регистрация? Ну ну .

19. ashim

ashim Well-Known Member

Не тільки там. Я на ФУПі теж не можу зареєструватись...:sad:

20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это очень плохо. Для форумов и так не лучшие времена , а отсутствие притока новых людей приведет к тому что основная масса постов будет репостом новостей с других сайтов , разбавленное срачнм с уцелевшими кремлеботами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)