Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Рельсовая война, прямо сил нет терпеть. Аж два эпизода за пять месяцев. Что там по статистике в предыдущие годы? Также? Так это получается, украинские террористы действовали на нашей территории все 30-ть лет. Украинская пропаганда такая пропаганда, что сама себя в грязи утопит. Взяли и признали в собственном терроризме с 1992-го года.:facepalm::facepalm:

2. Sharfshtein

Человек прекрасно видит, кто здесь вежливый, а кто хамло. Вы его все оскорбляете постоянно и только я общаюсь с ним и остальными ровно и вежливо. Вежливость города берёт, это мы все с 2014-го года знаем.;) У нас могут быть разные позиции, но мы все должны уметь смотреть правде в глаза. Если нет воронки, значит ракета туда не прилетала, если серийный номер на ракете Точка У украинский, значит ракета украинская, если в Ютубе каждый день новые ролики об обстреле мирных жителей Донецка, значит Украина это делает. Вы бы с удовольствием опровергали мои слова, если бы у вас были факты, но у вас их нет. И все, кто читает форум, это видит. Через час после Винницы я привел аналитику украинца, где он сразу сказал - на фотографиях нет воронки у инфраструктуры, а у дома офицеров есть. Значит Украина сбила одну ракету на подлете и человек, который это сделал, прекрасно знал последствия. :negative:И этот аналитик сразу сказал - ни одного видео подлета не будет в интернете, потому что СБУ всё изымает. Это центр города, там десятки наружных видеокамер. В итоге все оказалось правдой, видео в Виннице до сих пор нет, хотя всех других ударов сразу полно видео в сети. Даже в Днепре ударили через несколько дней и сразу и видео и воронка. А в центре Винницы ни воронки, кроме дома офицеров, ни видео.:negative: И при этом у вас хватает совести называть меня пропагандистом.:facepalm: Пропагандист правды и законов физики?:hi:

3. Waltarius

Waltarius Well-Known Member

Донецкий блогер Богда Мирошников рассказал о ситуации на фронте на Донецком направлении:

- ВСУ еще немного отбросили рашистов в Богородичном, поселок – сплошная руина.

- по линии Краснополья-Долина штурмы отбиты.

- Успешно обороняем подступы к Северскому и Соледару, держим Новолуганскую и Углегорскую ТЭС.

4. Waltarius

Waltarius Well-Known Member

Десятерых солдат 11-й отдельной десантно-штурмовой бригады российской армии, которые отказались воевать в Украине, командование заперло в гараже.

Об этом сообщил "Настоящему времени" их сослуживец, некий ефрейтор Илья Каминский.

"Их держат взаперти в гараже, запирают там снаружи. Кормят раз в день какой-то баландой, завтра отправят в СИЗО", – рассказал он.

Также издание отмечает, что военнослужащие 11-й ДШБ из города Улан-Удэ ранее заявили, что не могут уволиться со службы.

Командование оказывает на них давление и угрожает отправить в СИЗО за отказ выполнять приказы.

78 человек из бригады были настроены уволиться и покинуть территорию Украины, но после давления командования около 50 из них передумали увольняться, говорится в сообщении.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я також не маю змоги нікуди їздити. Доглядаю в селі дев"яносторічну матір, працюю на городі в садку, займаюся заготовками на зиму.
    Але все одно вважаю, що краще витрачати вільну хвилину на вивчення мови, ніж на спілкування із тим уральським тролем-довбойобом.

Зайдіть в мовні теми, почитайте, як я вивчав французьку з нуля. Прочитав кілька неважких творів французькою. Потім трохи повчив іспанську, прочитав кілька казок Уайлда іспанською, а також Чарівник Країни Оз, також іспанською. А зараз читаю англійською та турецькою. Коли на городі, слухаю твори Вудхауза, це допомагає в роботі - не так скучно. І думаю не про те, як переконати уральського довбойоба-провокатора, а мені цікаво, що буде з тією мавпою Юстас, яка смикнула легенько кота за хвоста, щоб завести із котом приятельські стосунки, але кіт зрозумів це по-своєму і подряпав Юстаса. Тоді Юстас взяв і закинув кота за хвіст на плиту, і кіт з переляку заліз у димар, а юстас почав кидатися яйцями на кухарку. Поденщик, який зайшов на кухню, оцінював влучність кидків Юстаса схвальними вигуками.
    Так вивчається мова. Читаєш і слухаєш щось цікаве. А від ідіота-пельменя Ви не взнаєте нічого цікавого. Воно скаже, що через тиждень візьмуть Сіверськ, а коли через тиждень Сіверськ не візьмуть (а його таки точно не візьмуть), мовчатиме, як срака в гостях.
    Подумайте над якимось цікавим, дісно цікавим хобі.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

Згадуються їжачки і кактус.

7. Sharfshtein

Вы такие смешные. Понятно, что какие-то локальные временные успехи у Украины есть. Но суть донецкого сражения это не меняет. Если ты в одном месте продвинулся на два километра, а в другом тебя теснят на 60-80 км, то все понимают, локальный успех только до момента подтягивания основных сил. Это понятно любому невоенному человеку.

8. Sharfshtein

Я не говорил, что через неделю возьмут Северск.:punish:Я сказал, что через неделю никто из вас не будет смеяться по поводу российских войск в Северске. И я это полностью подтверждаю. :good:Доля Северска, занятая Россией, будет такова, когда ни вам лично, ни другим украинцам, смешно точно не будет. Можете сделать скриншот этого. Я никуда не пропаду и с удовольствием напомню об этих словах через неделю.:hi:

9. Всіх росіян потрібно не ненавидіти як людей, а потрібно знищувати як тарганів чи щурів.

Без емоцій, без ненависті, просто ТРЕБА.

І знищувати не тільки тих тарганів, які потрапили на очі, вилізли на стіл. Непотрібно ділите тарганів на "поганих" чи "хороших". Розумієте, знищити потрібно всіх. Усіх поголовно. Під корінь. Назавжди.
    20220714_091423.jpg 20220715_190812.jpg

10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Мозг , как и любой другой орган, если его не развивать , начинает деградировать .
    Чему то учиться - это развиваться. Спорить с идиотом - деградировать
    Хотя можно понять желание сделать москалю больно, но стоит ли это делать такой ценой? ! . Вопрос очень срорный

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

О, @medwedo berlogsoni вирішив стати на захист нєвзорових, шандеровичів і всяких євдокімомих з бабченками :)))

12. Sharfshtein

Наш человек.:good:

13. medwedo berlogsoni

Де Ви там побачили шандеровичів?
    Я лише хотів уточнити, що Хомчин має на увазі під словами "усі" та "росіяни". Чи потрібно вбивати російських дітей чи що робити із тими дітьми, у яких мати - українка, а батько - росіянин чи навпаки? Якщо вистрелити із гармати по житловому будинку Бєлгорода чи Воронежа, щоб якщо вбивати, то щоб побільше, то чи потрібно тих, хто вижив під завалами, добивати багнетами, як колись радив один австрійський полковник.
    Ярослав Гашек. Пригоди бравого вояка Швейка

Ви також можете висловити свою думку. Можливо, перш ніж добивати російську дитину, попросити її вимовити слово "паляниця"?

14. Всіх росіян потрібно не ненавидіти як людей, а потрібно знищувати як тарганів чи щурів.

Без емоцій, без ненависті, просто ТРЕБА.

І знищувати не тільки тих тарганів, які потрапили на очі, вилізли на стіл. Непотрібно ділите тарганів на "поганих" чи "хороших". Розумієте, знищити потрібно всіх. Усіх поголовно. Під корінь. Назавжди.

15. medwedo berlogsoni

@Gyppsy Зауважте, що кацапський провокатор з Уралу підігріває профашистські насторої. Його, росіянина, ніскільки не турбує те, що Хомчин щодня закликає по десять разів у всіх темах вбивати всіх росіян, в тому числі - цього провокатора, його матір, батька, дітей, дружину (якщо такі є).
    Кремлівським пропагандистам вигідний український шовінізм.

16. medwedo berlogsoni

Уточніть.
    Російських дітей також? Немовлят?

Адже коли ми знищуємо тарганів, то не звертаємо уваги на вік тарганів.

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я вже казав свою думку: Кацап файний печений в Т-72

Я маю десь кацапського провокатора :)))

18. Вам викласти фото сонячної дитини з Вінниці чи сам підеш за кораблем?

19. Наскільки я розумію, посилення обстрілів українських міст і є реалізацією недавньої путінської погрози щодо можливої ескалації війни («ми ще й не починали воювати»).
    Враховуючи мінімальний військовий ефект від цих бомбардувань на тлі використання дуже дефіцитних наразі в московитів сучасних крилатих ракет, єдиний результат, на який він розраховує - психологічний, щоб чимшвидше всадовити Зеленського за стіл переговорів. Але й тут ефект, схоже, протилежний бажаному. Що б там не мріяли на Банковій про якнайшвидший перехід до післявоєнного розпилу трильйонів на відновлення, населення (як і армія) після цих бомбардувань сповнюється ще більшої ненависті до агресора й толерантність до можливого компромісу падає практично до нульової відмітки.
    Одне слово, бачимо просто безсилу путінську істерику через розуміння, що картина бойових дій міняється не на його користь. І це вселяло б неабиякий оптимізм, якби не щоденні людські втрати.
    Не ігнорували б ви сирени, га?
    К.В

20. Шойгу дав наказ наступати по всім фронтам. На операційних напрямках Південь і Центр.
    Якщо фельдмаршал олєнєвод військам накази через пресу роздає, значить діла хреново і це пропаганда для скрепоголових.
    Російська армія втратила потенціал, солдати йти на убой бояться. Під ударами ЗСУ повільно відступають на Півдні.

а де твій аватар? :)