Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А что будет с Калининградской областью? Вокруг нее со всех сторон закрыто небо для полетов российских самолетов. Опа..

2. tiavik

tiavik Well-Known Member

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пофіг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Та відвалиться від раші тіко так)

5. ashim

ashim Well-Known Member

Толку с того.

Президент Украины Владимир Зеленский поговорил с самопровозглашенным президентом Беларуси Александром Лукашенко перед его вероятным вторжением в Украину на стороне России.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Думаю, деякі волиняки не проти відімстити за напад рашистів з Білорусі і у якості коменсації забрати Берестейщину, як регіон, що був у складі УНР, аналогічно, як деякі білоруси хочуть Шацькі озера. Був колись у Бресті, ніби один поліський регіон, але значна відмінність між Волинською областю України, цигани, які їхали у дизелі, сідали у Малориті - були україномовні.
    У Казахстані після протестів не появлялись бойконурнашисти, бо там "криша" Китаю, у Білорусі наразі ситуація інша.

7. tiavik

tiavik Well-Known Member

В 15ч.30м. по минскому времени вертолёт предположительно Ми-8 пролетел по линии Гомель-Житомир в 20км. от кардону с Украиной в сторону Украины.

Останнє редагування: 27 лют 2022
    Reason for edit: Дапаунене.
  8. ashim

ashim Well-Known Member

Да ладно, не мелочитесь.

Беларусь личным составом готовится к вторжению в Украину, - СМИ Источник: https://censor.net/ru/n3319735

9. tiavik

tiavik Well-Known Member

Лёгка решаемое пытання. Прыняць у ЕС Украину разам з Белорусь. Породницься с Украиной это честь для любой страны. Таки свабодолюбивый народ достоин паваги.

10. tiavik

tiavik Well-Known Member

Всё что я раблю у гэтым жыцце я раблю в першую чаргу для сябе. И буду далей рабиць даже под пагрозай расстрела не важно со стороны белорусов ци украинцев. Живе Беларусь. Слава Украине.

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Анна в TikTok Ранок був добрим, але було лячно. Не завантажується на пряму відео. Це метрів за 500 від будинку.

12. Silver bullet

в білорусі збирають референдум за ще один термін луке і дозвіл за розміщення в білорусі ядерної зброї(( Щоб нас "до миру принудити" - скласти зброю
    Залякувати карлік не перестає.

13. Silver bullet

мда...у Гитлера был еврейский вопрос, у Путина - украинский..

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тарабань на сайт ГШ или МО.
    Там целый отдел мониторит.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Silver bullet

Этот стон у нас песней зовется))Санкции животворящие)
    Киселев. Не могу вставить видео. А слова его вот:

Зачем это мне?
    Нет ну правда - почему вы ко мне пристали. У меня было все хорошо. У меня была прекрасная жизнь. Была недвижимость на Западе. Зачем мне ЭТО?
    Почему я не могу воспользоваться ГуглПэй? Почему не могу полететь, куда хочу? Почему я должен смотреть, как НЕНАВИДЯТ нас во всем мире.
    Постойте, погодите, ну неужели этого нельзя было избежать?

Останнє редагування: 27 лют 2022
  16. Silver bullet

завтра в Раше будет жопа. Сегодня уже кто быстрей добежит до банкомата..
    И начнется угроза ЯО..

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це той, що Дмітрій? Про якого Євгеній Кісєльов колись казав: Он мне даже не однофамилец?

А сьогодні зранку гахунло на Троєщині, на Лаврухіна. Це - метрів 800-1000 від мого будинку в Києві.

Міхаїл Вєллєр (закінчував філологію ЛДУ, закінчив на відмінно, і знає правила російської мови) після початку війни почав казати: Я теперь буду принципиально говорить "в Украине".
    Ще казав, що незрозуміла логіка початку війни, тому що війни починалися або з завоюванням територій, яких у Росії найбільше на планеті, або заради ресурсів, яких також вистачає, або заради рабів, а тут - незрозуміло з-за чого. Що призведе до розпаду Росії.

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

19. tiavik

tiavik Well-Known Member

В 17ч.40м. по минскому времени вертолёт предположительно К-60 пролетел по линии Гомель-Житомир в 20км. от кардону с Украиной в сторону Украины.На бреющем ниже облачности тяжело грюжённый. Встречайте стингером.

20. Silver bullet

Самий багатий тележурналіст РФ. Разом з Скабєєвою.
    Личко таке - мало не плаче. "А я причьом?"

а де твій аватар? :)