Ну - наконец-то! А то я уже стал опасаться - не "перековались" ли наши национально-озабоченные в нормальных людей - хоть что-то старающихся сделать самим - а не лежа на боку ругать москалей... Но слава Йсу - все в порядке.
Як не бачите? Ви ж могли 25 років дихати свіжим повітрям! А так... все пропало... то вже годі повернути. Воно всьо лишилосі в організмі...
Та розумієте..вони, паразитята, самі по собі не виховуються....І навіть дуже гарними речами-словами не виховуються. Хоч тисячу Ушинських - Песталоцци постав ходити за ними - ну не виховуються ніяк..ТІЛЬКИ особистим прикладом. А якщо мама з цигаркою, то й донці можна. А як тато забуцяний зранку - то й син у відповідь на татове "Не пий, бо вб"ю!" скептично подивиться... А коли батьки на заробітках - взагалі..який приклад?
Що пропало? Свіже повітря? Хто ж жалкує за вчорашнім повітрям. )) А хіба, нє? Особливо ті котрі тільки вчора були протилежністю?
От, халепа... Маманя не палить, доня палить, тато випиває, син ні... Що за біда з тим особистим прикладом???
З кожного правила є виключення..і ніякої біди. Маманя може й не палить, та на заробітках десь..в нас же Держава ні до чого, от мамані й приходиться у Греціях та Італіях....заробляти на хліб. От Вам і халепи...
Ні, мої всі вдома... У всіх сенсах І Маманя, дружина тобто, майже ніколи не працювали поза домом. Домогосподарка. Чи то ні. Вихователька дітей та онуків, Берегиня сімейного тепла і затишку.
А ми про Вас особисто?))) В кожного своя історія...я кажу про більшість, бо з дітьми працюю. А індивідуальні випадки тим цікавіші...))
Нє, тайна розвитку людської індивідуальності "вєльмі вєліка єсть"...І шляхи виховання можуть бути різними...Спартанці виховували дітей в дуже жорстких умовах і отримували непоганих громадян, афіняни виховували дітей набагато витонченіше і, о диво, також отримували непоганих громадян...Ким стане індівід знає, напевно, лише Бог.
Та йой, воно кожен день від народження зменшується. Процесс зупинити не можливо. Я взагалі дякуючи своїй професії дихаю речами набагато гіршими чим тютюновий дим. Тютюновий дим то забавки. Нікотин із орґанізму виходить повністю як і більшість наркотиків. ЛСД здається залишає щось що не виходить. Галюцинативні гриби здається ні. А яка ж різниця? Від перестановку доданків сума не міняється.
Державу створюють люди...Оті самі батькі, що повинні виховувати і забезпечувати своїх дітей...Ні спартанці, ні афіняни не перекладали своїх обов'язків на когось...Вони були Громадяни... А не плебс, що чекає халявного хліба і видовищ, як в імперському Римі...
Це правда, підтримую. Перш, ніж щось отримати - зароби. Але це ж взаємопов"язаний процес - держава для нас, ми для держави. А Ви пропонуєте гру в одні ворота... Я маленький приклад з життя...Домовляюсь з орендарями про те, щоб діти з малозабезпечених родин відвідували секції безкоштовно. Мені завжди йдуть на зустріч...АЛЕ!!!! Якщо була б державна підтримка тих же орендарів (скажімо, зниження тарифу за оренду пропорційно до благодійництва ) - можна було б не будувати такі серйозні справи лише на особистих стосунках та взаємоповазі керівників.
Сподіватись на державу марні справи...Як казав неокласик:" Маємо те, що маємо"...І якраз завдяки тим самим батькам, тих самих учнів...
Как на мой взгляд - надежды на государство - это рудименты совка... Когда оно все решало, за всем присматривало... Поломать - поломали, а плакать - не перестаем - где государство, почему мне ничего не дает... Надо помнить слова Кеннеди - "Не спрашивай, что твоя страна сделала для тебя, спрашивай, что ты можешь сделать для своей страны"... Мы пока не пришли к этому - нам бы научиться жить самим - без оглядки на "дядю"...