Війна проти нації

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 31 лип 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не знаю, не знаю...Я ніколи не ходив на спортивні секції, але сам займався потихеньку гантелями, гірями і бігав підтюпцем...А ще підтягувався на турнику...І єдина причина, що заважала мені робити це регулярно - ліннощі;)...
    Нехай вирішують шахові задачі, користуючись інтернетом... Чи Вам хотілось би зробити з нього чемпіона? Якщо так, то амбіції звичайно коштуватимуть недешево...А Ви як хотіли?;)
    І я так вважаю, але за це треба боротись...Для цього в світі і існують профспілки... Правда у нас залишились совдепівські профспілки, які здатні лише дерибанити кошти і путьовки...До речі, розкажу Вам своїми словами історію з радянського минулого...Колись на початку 1920-х років в ВКП(б) розпочалась дискусія про місце профспілок в радянському суспільстві...Троцький наполягав на тому, що профспілки повинні бути повністю підпорядковані державі і мобілізувати робітників на виконання державних завдань...Бухарін заперечував і вказував на те, що профспілки навпаки повинні бути незалежними і відстоювати перед державою права робітників...А Ілліч хитромудро завернув, що профспілки повинні бути "школой коммунізма" (хто зна, що воно таке!?о_О)... Коли до влади прийшов Сталін, він всіх знищив, але ідея Троцького йому дуже сподобалась...Ось ми досі і маємо такі собі одержавленні троцько-сталінські профспілки...;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Давайте я як мама порозмірковую..Бігати я свою дитину в місті н е відпущу...на стадіоні біля школи вона й не захоче. Цікавиться танцями - добре..віддаю її у танцювальний гурток. Вибір є...Гроші різні. Але в будь-якій студії потрібні костюми - це дуже дорого, повірте мені.
    Ви не залишаєте дітям вибору. Великий спорт - у шахи з компом грати, зір і так ніякий...
    Тільки в моїй школі 4 різновиди танців, величезна тренажерна зала, секція у-шу, карате, баскетболу, фітнес-клуб для дівчат - але все це біля 200 грн на місяць без спорт. одягу та костюмів...Басейн - ті самі гроші, каток біля дому - ще дорожчий.

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

А Ви б хотіли, щоб все це було задарма!? Щоб держава одяг для бальних танців шила!?о_О І що то таке 200 гривень на місяць? Тут один раз сходити в магазин і купити харчів на пару днів то сотнею гривень не відбудешся...Причому не делікатеси, а самі простецькі харчі... 200 гривень - то 1/10 середньої зарплатні...Для порівняння...Я в дитинстві відвідував музичну школу і мама сплачувала 15 карбованців платні, а мамина зарплатня була 140, а татова 150-160...Тобто баланс зберігся;)...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

але держава дає можливість кожній нормальній людині стати ненормальною. Горілку продають сугубо в дитячий час - з 10 ранку - до 10 вечора+ реклама...

• Подобається Подобається x 5
  5. Peri

Peri Well-Known Member

По - пепрше, далеко не у кожної дитини чи молодої людини є комп. По - друге, навіть супер чемне дитя, обов*язково наткнеться на шкідливу інформацію.

а ось з цим згідна:)

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А де я казала, про ЗАДАРМА? Я можу собі дозволити оплатити захоплення дитини. Але як вчитель бачу щоденно десятки тих, хто тиняється, бо НЕ МОЖЕ викласти ті 200 грн. А костюми? А спортивне обладнання?
    Баланс.... І зараз - музична школа, плюс спортивні захоплення, плюс додаткові заняття з математики , англійської мови - баланс?
    Не задарма...а збалансовано. Зарплата - витрати.

• Подобається Подобається x 1
  7. Yarema

Приймайте іслам і бийте п'яниць публічно киями, а наркоманів і наркоділків вішайте, як в Ірані чи Малайзії... А Омар Хайям все одно пиячив і прославляв це в своїх "Рубаях"

Як жалко, що мені, прихильнику вина,

Дістався цей калам* і келія тісна!

Ти висох молячись, а я в шинку промок.

Зате для мокрого й геєна не страшна!

Наказують: «Не пий, тепер у нас шабан!»

I знов: «Тепер раджаб, не заглядай у жбан!»

Ну що ж! Коли ці два для Бога та Пророка,

Ми надолужимо у місяць рамазан!

Не плач у злигоднях, ти ж не мале дитя;

Ті, що пішли від нас, пішли без вороття;

Із рук не випускай ні серця, ні коханки,

Будь завжди з келихом - і не марнуй життя!

Я за Джемшідів трон і черепка не дам.

Вино поживніше за страви Маріам*.

Зітхання вранішнє з грудей п'яниці краще,

Ніж довгі молитви, що мурмотів Адхам**.

* Мати Ісусова.

** Суфійський шейх.

;)

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

В той час, як батьки "нажираються вусмерть" якраз на ті 200, так необхідних дитині, гривень... Може ось де собака порилась:)))...Отут я згоден, що держава повинна міцно затиснути чиїсь "помідори" в мозолистих руках;)...

8. Geograf

Geograf Меломан

Але майданчики відкриті ганяйте футбол, грайте баскетбол..., але більшості після ігрищ потрібно пихнути цигарку, гахнути пляшчину пивка.
    Бібліотеки на колодку не закриті, можливо фонди сильно не оновлюються, але класика доступна, так само як багацько цікавенних профільних книжок - географія, математика, хімія, біологія... аби хотіння.
    Зараз таки дійсно престижно мати хорошу освіту, роботу, але підростаюче покоління цього не розуміє, у більшості із них весь "фарш" життя полягає зовсім у іншому.

• Подобається Подобається x 4
  9. Peri

Peri Well-Known Member

А чому, не замислювалися? Про це і тема. Разом мислимо...Ще б щось робити...Спільно.

Останнє редагування: 1 сер 2011
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тисячу разів згідний із Яремою! Тисячу...
    Ніколи нічого не забороняв своїм дітям. І жодного негативу. Сам бігав із дитинства і бігаю зараз. Груші як не мав, так і не маю. Але є сідушка від трактора прибита до стіни сараю, є шахова дошка із старезними шахами, є колода карт для преферанса і бріджа... Нема басейна, нема батута, нема парашюта, нема льоду... Але є здоров"я! І смакує і з"їсти і випити...
    Маю свідки ;) Нє?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого? Мені повністю підходить християнство.

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

Отут із Вами не погоджуся ніколи. Таких мало. Таких було мало при СССР, таких мало і зараз. Прекрасно дєцко розуміє, що ПТУ нічого не дає, що без освіти пропадеш... Хоча багато хто вірує в спасіння заробіткив. Але там криворукі теж не потрібні...

13. Yarema

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Там жорстко борються з пияцтвом і наркотою;)... А попи самі є втіленням пороків обжерливості і пияцтва:)...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хіба мова про заборону?

Тобто ви ЗА те, щоб ваші діти виховувалися в ектримально-складних умовах?

15. VasMT

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Боронь Боже. Я виключно за те, щоби мої діти ВИХОВУВАЛИСЬ! Цього, НМД, достатньо...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну і шо? причому тут те, що я маю переходити на мусульманство?

17. Yarema

Такі умови слабкіх зломлюють, а сильних загартовують... І все одно діти будуть жити своїм розумом, а не розумом батьків, хоч головою об стіну бийся...

Проте, якщо батьки самі дають дітям приклад порядності, а не лицемірства, то це назавжди відкладається в свідомості дитини...А це є міцний камінчик в підвалинах моралі молодої людини...

Якщо ж батьки негодящі, то в душі дитини гніздиться цинізм і презирство по відношенню до моральних норм, бо дитина постійно споглядала, як її батьки чинили над цими нормами наругу...:sad:

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

з батьками зрозуміло, але на виховання дитини впливають не лише батьки, а й відповідне середовище, де вони живуть.
    Тобто, якщо у світі пропагуватиметься алкоголізм та наркоманія, то рідко яка дитина втримається проти цього.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Пфф. Думав тема про москалів а вона про якісь наркотики і пияцтво. :sad:

Не знаю, але мені здається що погані звички з віком проходять. Я ось десь півроку назад кинув курити опісля 25-літнього стажу і то курив як швець. Тепер можу хіба сиґару викурити раз-два в місяць. Особливо не мучився. Все покоління американців яке в свій час перейшло через наркотики де героїн або кокаїн були далеко не найгіршим - нині нагадують монахів і монашок - аж противно. Ні, всетаки надто "чемні" люди підозрілі. :)
    Так що аж такої небезпеки я не бачу. Післявоєнне покоління було набагато гірше з тим (принаймі на заході) і нічого не сталось. Світ не завалився і більше того з кожним днем стає більш і більш перенаселеним що нібито починає ставати досить серйозною проблемою.

20. Yarema

А хіба це не тісно пов'язане? :)))
    Ким!?о_О

а де твій аватар? :)