Ось ще одне. Це реальність. Грошей немає. Позичати нові зараз складно. Резерв порожній, майже. Іде війна. Тому ніякого покращення соціалки на разі не буде. Це наслідок голосування гречкою 30 років. Усі кошти з корупції повинні йти на оборону і приведення резерву до задовільного стану. Тільки коли держава почне заробляти гроші можна буде говорити про соціалку. Дії фінансової частини уряду виправдані. Правоохоронної і судової ні. Остання взагалі саботує. Перша не краща.
Я би не зм'якшував формулювання. Шахрайство та брехливість. Бо іншого висновку не може бути. І зразу питання: а для чого це робиться? Відповідь на поверхні - власне збагачення.
Війна і Путін - найкращі відмазки. Не будемо зараз про воєнний стан, але замість змобілізувати всі сили, всі ідеологічні важелі, забути про мови, релігії і історичні розбіжності, та відрізати хвіст за один раз, влада "жаліючи" народ, купує (купирует рос.) хвіст по сантиметр, сподіваючись на низьку щільність жертв цієї війни. Але ж кількість має властивість переходити в якість. І прийде час, коли гнів народу сумується і обернется проти влади.
На казначейському рахунку 60 млрд грн. Податки збираються регулярно - то чому грошей немає. Думаю ситуація трохи інша. Яресько поставлена задача не стільки реструктуризувати борги як списати. Або трохи реструктуризувати а трохи списати. Звичайно що кредитори списувати не захочуть .... от і ходять всякі фейки або загрози взагалі неплатити.... або ще щось. Власне під війну з росією можна списати - можливо і тому є така влялотекучість бойових дій
З цим я згодний але вони на це не підуть на разі. Могли б принаймні поступово відсовувати ворога. Мобілізації всіх сил також не видно. Вони вибрали стратегію дуже довгої і повільної війни яка також може бути успішною але тільки за умови що корупція буде знищена інакше справді може статись так що вона буде знищена із ними. Що зовсім не найкращий варіант.
Переведіть це в долари. Для держави Україна це не гроші. Це навіть не чековий баланс. Йшли дебати стосовно цього. Зокрема в Файненшал Таймс (Воно платне але вартує того). Були заклики списати ці борги. Від деяких кіл в США. Щоб покарати лихварство грубо кажучи. ) Яценюк це пробував також пролобіювати, він здається в США зараз. На разі домовились його реструктурувати. Наскільки мені відомо гроші були позичені через третіх осіб і імена справжніх позичальників засекречені для публіки. Навіяло думку про Росію але може бути хто завгодно. Там темна справа Януковича з тими боргами.
Те що йде тиск на кредиторів це зрозуміло. Вони в цій ситуації не можуть щось дуже змінити але роблять міни. Я не знаю на рахунок списати але я багато-що не знаю в деталях того що відбувається.
Колись досліджував кредит з Великобританії для львівської області під ліквідацію результатів повіні в 300 млн дол. Майже на 100% було зрозуміло що гроші українські. Тобто - хтось вкрав в Україні вивів іх у Великобританію і потім пожичив Україні під гарантії уряду під дикий процент. Той хтось міг бути або олігархом, або чиновником високого рівня уряду або нац банку і не боявся давати кредит бо контролював український бюджет. Боюся що такого роду кредитів дуже багато і ці люди що організовували таку схему і зараз мають вплив на уряд і ясно що списувати борги для них смерть і будуть по любому тиснути з середини щоб списання не було. Але основна маса кредиту все таки не українського походження - це гроші американських фондів і що найгірше там є пенсійні фонди - з їх списанням будуть проблеми
17.06.2015 Хто головний в Луганській області: Антитерористичний центр СБУ чи батальйон МВС «Торнадо»? Сьогодні вночі батальйон МВС «Торнадо» зупинив поїзд, що віз вугілля на переробку на кокс в Алчевський коксохімічний завод, який мав дозвіл на перетин Антитерористичного центру і державної фіскальної служби. «Це зроблено для чергового піару, щоб приховати чисельні злочини, які скоїв цей підрозділ на території Луганської області», – відзначив Геннадій Москаль. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації звернувся до Кабінету Міністрів України, Голови Служби безпеки України, Міністра Міністерства внутрішніх справ з проханням нарешті вирішити, хто має керувати областю: або керівник Луганської обласної ВЦА, якого призначив Президент, або якийсь «Торнадо», який усупереч здоровому глузду набраний з раніше судимих осіб та осіб розформованого батальйону «Шахтарськ» (за дискредитацію МВС). Г.Москаль.
Василю, новини треба частіше обновляти. http://ru.tsn.ua/ato/avakov-rasformiroval-skandalnuyu-rotu-tornado-438135.html І взагалі , оприділився б уже, "Торнадо" ж - борці за справедливість проти злочинної влади? А в тебе вже ум за розум зайшов.
Областю має керувати офіцер ЗСУ призначений армією а не Москаль чи Торнадо. Це я на питання Мокаля відповідаю. Бо чоловік цікавиться.
Ловкость рук и ни какого мошенничества... І воєнного стану не ввели, і дозволили віджимати техніку, яка більше сподобалась... Про внесення змін до Положення про військово-транспортний обов’язок Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести зміни до Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 р. № 1921 (Офіційний вісник України, 2008 р., № 50, ст. 1665), виклавши його в редакції, що додається. 2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою. http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248264471
Співробітники Служби безпеки України у ході спецоперації блокували спробу командира одного з військових батальйонів за фінансову винагороду ввезти 10 тонн м’яса на територію тимчасово окуповану терористами т.зв. "ЛНР".